BeaC Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Pysia']To akcja " Palimy rodowody " :diabloti: Nie miałyście kiedy??:angryy: tylko wtedy jak ja sobie psa z rodowodem wreszcie sprawilam:mad: witka Quote
Rybka_39 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ala gdziesz się podziewasz ze swoim koondlem?:evil_lol: Swoją drogą jak to dobrze mieć niepapierowe wypłosze:cool3: Quote
clockwork Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [FONT=Arial]Jutro wracam do domu i zmienię tytuł ;)...posyłam Wam buziaczki :loveu: dziś jest bardzo zły dzień :-( [/FONT] Quote
agbar Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dlaczego dzis jest bardzo zly dzien????Co sie stalo???? Quote
Rybka_39 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Jak się ciotkom dogomaniackim źle dzieje, to mnie też jest smutno, co się dzieje, nam się możesz wypłakać:-(:loveu: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Jutro wracam do domu i zmienię tytuł ;)...posyłam Wam buziaczki :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]dziś jest bardzo zły dzień :-([/FONT] eejjj co jest? :-( Quote
clockwork Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [FONT=Arial]....umiera czekoladka w schronie :-(....opisane na szczeniaczkowym :-( ....nie mamy nadal domu ani dla ASTa ani dla BOXia ....muszą zniknąć :-( hotele zawalone do końca wakacji :shake:.......[/FONT] Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]....umiera czekoladka w schronie :-(....opisane na szczeniaczkowym :-([/FONT] [FONT=Arial]....nie mamy nadal domu ani dla ASTa ani dla BOXia ....muszą zniknąć :-([/FONT] [FONT=Arial]hotele zawalone do końca wakacji :shake:.......[/FONT] ojej...nie dacie rasy nic zrobić ? :-( Quote
Pandisia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]....umiera czekoladka w schronie :-(....opisane na szczeniaczkowym :-( ....nie mamy nadal domu ani dla ASTa ani dla BOXia ....muszą zniknąć :-( hotele zawalone do końca wakacji :shake:.......[/FONT] :-( Alu podaj mi numer konta to przeleję Ci pieniążki bo nie wiem kiedy się zobaczymy. Mój pies też chory ... wymioty... ostra biegunka... boczki mu się zapadły...:-( Wracaliśmy od weta to pojechaliśmy zamiast do domu to do teściów na ogród bo ta biegunka go tak męczyła a w domu nie zrobi ani kropki....nie chciał pić... Co to się dzieje :shake: Quote
apple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Jutro wracam do domu i zmienię tytuł ;)...posyłam Wam buziaczki :loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Juz tu tuptam i czekam na cie:loveu:[/FONT] Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Witaj Alu!!! Mam nadzieję, że dni będą lepsze.... Quote
Pysia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Witaj Alu :multi: Spokojnie. Czasami tak bywa, że nic się nie da zrobić. Trzeba walczyć ale nie rozpaczać ... Quote
Rybka_39 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]....umiera czekoladka w schronie :-(....opisane na szczeniaczkowym :-( ....nie mamy nadal domu ani dla ASTa ani dla BOXia ....muszą zniknąć :-( hotele zawalone do końca wakacji :shake:.......[/FONT] Przykre to wszystko...ale czasem tak jest, że nie da się pomóc wszystkim:-( Proszę daj mi linka do tego szczeniaczka! Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia]dzień dobry Mamciu :multi::multi::loveu: chcę Ci powiedzieć że wszystko widziałam...zdjęcia Ozzulka :loveu::loveu: i wiem też że zmieniłaś nazwe bloga....kurde jakieś promocje były na te tytuły że tak hurtem pozmienialiście? :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
aga1215 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Nie mogłam Was znaleźć:crazyeye: Przyniosłam kawke :multi: Quote
Alicja Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu: Jestem ....wróciłam ...sprzątam po 3 dniach samobytności samców w domu :cool1:[/FONT] Quote
Matusz Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 cześć zapracowana babi ! :multi::multi: :loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Alicja napisał(a)::loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Jestem ....wróciłam ...sprzątam po 3 dniach samobytności samców w domu :cool1:[/FONT] podejrzewam jaki musi być syf :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Alicja napisał(a)::loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Jestem ....wróciłam ...sprzątam po 3 dniach samobytności samców w domu :cool1:[/FONT] Wspolczujem:diabloti: Quote
Recommended Posts