Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria'][URL]http://images23.fotosik.pl/242/d7ad37275a35c049.jpg[/URL]
zamordowali psa mordercę ?:diabloti::shake:[/quote]

[quote name='Pandisia']Ja nic nie dostałam :placz: nic a nic :shake:[/quote]

[quote name='Rinuś'][B][I]a gdzie Ty ześ poleciała :cool3::cool3:[/I][/B][/quote]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]zignorowała i poleciała :niewiem:

cześć Mamcia :multi::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='Kiłi'][URL]http://images24.fotosik.pl/243/0f9e34230465ac79.jpg[/URL]
Zullec Ozzulec, nową piłeczke ma:razz:[/quote]

[quote name='zuzolandia']no wlasnie gdzies poleciala?????? na MAMAJE ????

KCM;-)[/quote]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]All witam Cie z zapracowanego urlopu

widziałam Ozziego nowiusieńką futbolówkę:multi::multi::multi:
[/B][/COLOR][/quote]

[quote name='Selket']Cześć Latająca Alu :loveu: :loveu:[/quote]

[quote name='evaxon']aleś sie lotna zrobiła:razz::razz::razz:
czesc All:multi: ja juz po pracy :eviltong:[/quote]

[quote name='Bullila.nl']A jaki Ozzy szczesliwy z nowa pileczka:loveu::loveu:

Haj:hand:[/quote]

[quote name='Medorowa']Przyszłam rzec "Cześć"
No to cześć:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=5]KWM :loveu::loveu::loveu:[/SIZE]

Nie zignorowała ino jechała do schronu i musiała lecieć ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']łopowiadaj jak było:razz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaa już poczytałaś ;) u szczeniaczków i ASTusia i boxia ....

szkoda mi tylko że nie dam radę częściej jeździć ...tam naprawdę jest cała masa roboty , którą mogą robić osoby niezatrudnione aby pracownicy zdążyli na czas ze wszystkim ...
gdyby dziennie 1-2 osoby poszły popracować to byłaby pomoc ogromna , jutro jedzie ciotka Marchewka ;)
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Rinuś'][I][B]przylazła i polazła :shake:[/B][/I][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]

biega po dogo i się wkurza na głupote ....np usuniecie opcji EDYTUJ ....toż to zamordyzm kacykami paffnący :angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote]Czytam wlasnie,ze zrobiono z Was handlary psami...[/quote]
:mdleje: Dajcie poczytać :multi: :evil_lol:

Woow [url]http://images33.fotosik.pl/312/b75b2417a2d0a5bc.jpg[/url] :loveu:

Trzymam kciuki za TZ'ta :kciuki: Będzie dobrze.

Posted

[quote name='Alicja']

[B][FONT=Arial][COLOR=red]biega po dogo i się wkurza na głupote ....np usuniecie opcji EDYTUJ ....toż to zamordyzm kacykami paffnący :angryy::angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][I]wiesz co ja Ci powiem Alu? że niedługo się chyba pożegnaMY :shake: to nie na moje nerwy...[/I][/B]
[B][I]wczoraj jedna dogomanka za walczenie o galerie dostała 5pkt karnych i moderowane posty...jak Olek :shake:[/I][/B]

Posted

Dzien dobry mpja latajaca....:loveu::loveu::loveu:

Aluuuuuuu...a ja chyba jutro jade po TEGO..:razz:no wiesz...tylko zastanawiam sie teraz czy ja naprawde go potrzebuje:hmmmm:..tez tak mialas??:razz:

Posted

[quote name='anetta']:mdleje: Dajcie poczytać :multi: :evil_lol:

Woow [URL]http://images33.fotosik.pl/312/b75b2417a2d0a5bc.jpg[/URL] :loveu:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ostrość mi się zjechała ...ale jak robie foty z Ozzym to On sprawdza czy motylki mnie nie zjedzą :razz:i wskakuje w trawki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Trzymam kciuki za TZ'ta :kciuki: Będzie dobrze.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzięki ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no to skoro jechałaś do schronu to jestes usprawiedliwiona :)

buziak mamcia :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no teraz coraz częściej będę znikać , ale nie ucieknę ;)...buziaczek :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś'][B][I]wiesz co ja Ci powiem Alu? że niedługo się chyba pożegnaMY :shake: to nie na moje nerwy...[/I][/B]
[B][I]wczoraj jedna dogomanka za walczenie o galerie dostała 5pkt karnych i moderowane posty...jak Olek :shake:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]osz kurcze.....zaczyna mi się to nie podobać :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']Dzien dobry mpja latajaca....:loveu::loveu::loveu:

Aluuuuuuu...a ja chyba jutro jade po TEGO..:razz:no wiesz...tylko zastanawiam sie teraz czy ja naprawde go potrzebuje:hmmmm:..tez tak mialas??:razz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze :multi::loveu:...przyleciałabyś też ;)

no własnie dokładnie tak samo :oops::roll:....[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

oj przylecialabym.....
no i siedze i mysle,czy ja nie mam co z pieniedzmi robic:evil_lol:i jeszcze wyjdzie na to,ze nie kupie...a potem pewnie bede se w brode pluc....kuna jego mac...:evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam powiedzieć że mi smutno bo nic a nic się nie ucieszyłas z mojego powrotu:-([/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=red][B]osz kurcze.....zaczyna mi się to nie podobać :shake:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]...[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][I]czułam, że to się źle skończy :shake:[/I][/B]

[B][I]pees.u nas foty z canona :cool3::evil_lol:[/I][/B]
[quote name='agbar']oj przylecialabym.....
no i siedze i mysle,czy ja nie mam co z pieniedzmi robic:evil_lol:i jeszcze wyjdzie na to,ze nie kupie...a potem pewnie bede se w brode pluc....kuna jego mac...:evil_lol:[/quote]
[B][I]eee co kupujesz?:evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='agbar']oj przylecialabym.....
no i siedze i mysle,czy ja nie mam co z pieniedzmi robic:evil_lol:i jeszcze wyjdzie na to,ze nie kupie...a potem pewnie bede se w brode pluc....kuna jego mac...:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]KUPUJ :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam powiedzieć że mi smutno bo nic a nic się nie ucieszyłas z mojego powrotu:-([/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cieszkam Dżapuszko :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='furciaczek']Czesc Alus:loveu:[/quote]

[quote name='Rinuś'][B][I]czułam, że to się źle skończy :shake:[/I][/B]

[B][I]pees.u nas foty z canona :cool3::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]eee co kupujesz?:evil_lol:[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]byłam ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='AlKil']Witaj Aluś Zabiegana Kobieto!:loveu:[/quote]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hmm...
Mamcia robi za znikacza :evil_lol:

hej hej hej :loveu::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Selket']Cześć............................................[/quote]

[quote name='Tengusia']hhhhheeeelllooo :hand:[/quote]

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]JoooŁ ziOOOł:diabloti:

Przypomniałam sobie o waszym istnieniu:oops:

Cieszta sie bo to zaszczyt:cool1::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/quote]

[quote name='Vectra']hej HO :) :multi:[/quote]

Cześć Moje koffane Cioteczki i Dziecka :loveu::loveu::multi::loveu::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Ala....nafoczyłaś się na mnie? :oops:[/quote]

Selkeciku ......złotko :loveu:......prawie nie mam czasu na blogaski ...latam po bazarkowym , na PwP , na innych portalach , staram się pomóc Magdzie w schronie choć jak na razie nie udaje mi się jeździć zbyt często :oops:...a naprawdę chciałabym tam pomóc ....dziś gotuję obiadki na 3 dni , byłam na zakupkach ...za 12 dni TZ idzie do szpitala ... mama fuczy że nie przyjadę ...mam porobione foty , niewstawione .....upragniony aparat poszedł na razie w odstawke bo nie mam kiedy się uczyć ...Magda ma rację ...doba powinna mieć 48 godzin :roll:

ale pochwalę się kupiłam sobie dziś torbę na aparat :multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Selkeciku ......złotko :loveu:......prawie nie mam czasu na blogaski ...latam po bazarkowym , na PwP , na innych portalach , staram się pomóc Magdzie w schronie choć jak na razie nie udaje mi się jeździć zbyt często :oops:...a naprawdę chciałabym tam pomóc ....dziś gotuję obiadki na 3 dni , byłam na zakupkach ...za 12 dni TZ idzie do szpitala ... mama fuczy że nie przyjadę ...mam porobione foty , niewstawione .....upragniony aparat poszedł na razie w odstawke bo nie mam kiedy się uczyć ...Magda ma rację ...doba powinna mieć 48 godzin :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]ale pochwalę się kupiłam sobie dziś torbę na aparat :multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Biedna :calus: Ale jesteś bardzo dzielną osóbką :calus: