Rinuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:o dzisys a dlaczemu ....co się dzieje ??????[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]wejdź w naszą galerię i zobacz gdzie nas przenieśli :angryy:[/B][/I] Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]wejdź w naszą galerię i zobacz gdzie nas przenieśli :angryy:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: olalaa......u nas się nie kapną :evil_lol::evil_lol:....bo nie mam w tytule ;)...masakra ....co się dzieje na dogo :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: olalaa......u nas się nie kapną :evil_lol::evil_lol:....bo nie mam w tytule ;)...masakra ....co się dzieje na dogo :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]hmm a może dodam , że mam drugiego psa i mnie przeniosą z powrotem do głównego działy fb ? :cool3: nie chcę tam być :placz:[/B][/I] Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]hmm a może dodam , że mam drugiego psa i mnie przeniosą z powrotem do głównego działy fb ? :cool3: nie chcę tam być :placz:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :glaszcze: kto Cię ma w subskrybcjach zawsze bez problemu trafi ...a ja np wchodziłam do nowych blogasow przez ciekawe banerki :pktóre spotykałam u innych , nigdy ze strony głównej ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [COLOR=DarkRed][B]pozdrów od nas wszystkich Pana C............. i życz mu powrotu do zdrowia:loveu:[/B][/COLOR] [U][url]http://images33.fotosik.pl/308/3d14627d8d40f172.jpg[/url][/U] [COLOR=DarkRed][B]a ten to ma oczy:loveu:[/B][/COLOR] Quote
sota36 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Alutko - badz dzielna! Cezary da rade - twardy przeca jest!!!! Bedzie dobrze! Nie! BEDZIE BARDZO DOBRZE!!!!!! A gdzie idzie do tego szpitala? W Rybiu? Quote
Pandisia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]wejdź w naszą galerię i zobacz gdzie nas przenieśli :angryy:[/B][/I][/quote] Rinuś to jeszcze nic. Ktoś bez zapytania o zgodę założył galerię mojemu psu i na dodatek nazwał Pandis :angryy::angryy::angryy::angryy: Gdybyś nie napisała tutaj o tych zmianach nawet bym nie wiedziała o tym :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Tengusia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 dziwne cuda dzieja sie na dogo ostatnio :roll: miejmy nadzieje ze wszystko wroci do normy ;) Quote
Rinuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Pandisia']Rinuś to jeszcze nic. Ktoś bez zapytania o zgodę założył galerię mojemu psu i na dodatek nazwał Pandis :angryy::angryy::angryy::angryy: Gdybyś nie napisała tutaj o tych zmianach nawet bym nie wiedziała o tym :angryy::angryy::angryy::angryy:[/quote] [I][B]no coś Ty :shake: ja to się chyba niedługo pożegnam z dogo...albo założę drugą galerię...:shake:[/B][/I] Quote
Pandisia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]no coś Ty :shake: ja to się chyba niedługo pożegnam z dogo...albo założę drugą galerię...:shake:[/B][/I][/quote] Sama zobacz [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114631[/URL] :evil_lol: bez ładu i składu :angryy: Napisałam o usunięcie galerii Quote
Rinuś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Pandisia']Sama zobacz [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114631[/URL] :evil_lol: bez ładu i składu :angryy: Napisałam o usunięcie galerii[/quote] [I][B]hmm to zapewne jest wycięte z Twojej galerii kilka stron...już ktoś też tak miał na forum bo pisał w administracji...[/B][/I] Quote
Pandisia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]hmm to zapewne jest wycięte z Twojej galerii kilka stron...już ktoś też tak miał na forum bo pisał w administracji...[/B][/I][/quote] Galerię miała tylko Forza reszta galerii jest stworzona sztucznie z wątku ogólnego :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]pozdrów od nas wszystkich Pana C............. i życz mu powrotu do zdrowia:loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red]pozdrowię ....ale doopa na razie z wyjazdu do Was po 14 :placz:[/COLOR][/FONT] [/B][/COLOR] [U][URL]http://images33.fotosik.pl/308/3d14627d8d40f172.jpg[/URL][/U] [COLOR=DarkRed][B]a ten to ma oczy:loveu:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zielone :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='sota36']Alutko - badz dzielna! Cezary da rade - twardy przeca jest!!!! Bedzie dobrze! Nie! BEDZIE BARDZO DOBRZE!!!!!! A gdzie idzie do tego szpitala? W Rybiu?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak w Rybcu ....no jesteśmy dzielni :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pandisia']Rinuś to jeszcze nic. Ktoś bez zapytania o zgodę założył galerię mojemu psu i na dodatek nazwał Pandis :angryy::angryy::angryy::angryy: Gdybyś nie napisała tutaj o tych zmianach nawet bym nie wiedziała o tym :angryy::angryy::angryy::angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]osz cholera ..... alewidze że juz zniknęła :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']dziwne cuda dzieja sie na dogo ostatnio :roll: miejmy nadzieje ze wszystko wroci do normy ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczytaj Domi o abonamencie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]no coś Ty :shake: ja to się chyba niedługo pożegnam z dogo...albo założę drugą galerię...:shake:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja mam galerię na ASTowym szarym fo ...ale jakoś się do dogo przyzwyczaiłam :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 :multi:[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi::multi: jestem jaaaa :) witam się cieplutko :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Nie mam siły wszystkiego nadrobić.. za dużo tego :mdleje: Więc sie tylko przywitam ;) :multi: i powiem, że kciuki za pana C. bede trzymać :kciuki: Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 tez trzymam kciuki za tatkę ... jak wam poprzestawiali galerie , to piszcie do modów , działów do których przeniesiono. Mamuśka , ja mam TTB , więc nic tam nie zostanie przeniesione :evilbat: Chyba , że właściciel galerii wyrazi ochotę ;) No są zmiany , jest trochę zamieszania ... ale cierpliwości , wsio się ułoży i będzie gites. Te zmiany są po to by odciążac serwery .... Więc się nie złościcie :) Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='jonQuilla']:multi:[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi::multi: jestem jaaaa :) witam się cieplutko :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Selket']Cześć :multi: :multi:[/quote] [quote name='agaciaaa']Nie mam siły wszystkiego nadrobić.. za dużo tego :mdleje: Więc sie tylko przywitam ;) :multi: i powiem, że kciuki za pana C. bede trzymać :kciuki:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witaneczko :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']tez trzymam kciuki za tatkę ... jak wam poprzestawiali galerie , to piszcie do modów , działów do których przeniesiono. Mamuśka , ja mam TTB , więc nic tam nie zostanie przeniesione :evilbat: Chyba , że właściciel galerii wyrazi ochotę ;) No są zmiany , jest trochę zamieszania ... ale cierpliwości , wsio się ułoży i będzie gites. Te zmiany są po to by odciążac serwery .... Więc się nie złościcie :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jeśli ktoś stwierdzi że obciążam serwer to przenoście gdzie chcecie ;)bylem nie wyleciała z DOGO :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale jakoś tu mi fajnie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Bo tu jest najfajniej :diabloti: grupy są od stania , a foto blogi od pajacowania ;) ja też tu zostaje ze świniami :evilbat: łone stać nie umieją :D Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='Vectra']Bo tu jest najfajniej :diabloti: grupy są od stania , a foto blogi od pajacowania ;) ja też tu zostaje ze świniami :evilbat: łone stać nie umieją :D[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :shake:ja na grupie nie pasuję .......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]Zapraszam ....:oops: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114174&page=3#post10442387[/url] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Selket Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cześć :multi: Dzisiaj pierwsza tutaj dotarłam :crazyeye: Quote
Pandisia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Bo dzisiaj (przepraszam Alu) ja najpierw zajrzałam do Ciebie :evil_lol: i dlatego jesteś pierwsza :eviltong: Dzień dobry Ozzulkowe ludki :) Quote
Selket Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Etam, ja poprostu pierwsza tu przylazłam :evil_lol: Quote
Recommended Posts