Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:o dzisys a dlaczemu ....co się dzieje ??????[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]wejdź w naszą galerię i zobacz gdzie nas przenieśli :angryy:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]wejdź w naszą galerię i zobacz gdzie nas przenieśli :angryy:[/B][/I][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: olalaa......u nas się nie kapną :evil_lol::evil_lol:....bo nie mam w tytule ;)...masakra ....co się dzieje na dogo :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: olalaa......u nas się nie kapną :evil_lol::evil_lol:....bo nie mam w tytule ;)...masakra ....co się dzieje na dogo :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]hmm a może dodam , że mam drugiego psa i mnie przeniosą z powrotem do głównego działy fb ? :cool3:
nie chcę tam być :placz:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]hmm a może dodam , że mam drugiego psa i mnie przeniosą z powrotem do głównego działy fb ? :cool3:
nie chcę tam być :placz:[/B][/I][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:glaszcze: kto Cię ma w subskrybcjach zawsze bez problemu trafi ...a ja np wchodziłam do nowych blogasow przez ciekawe banerki :pktóre spotykałam u innych , nigdy ze strony głównej ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]pozdrów od nas wszystkich Pana C............. i życz mu powrotu do zdrowia:loveu:[/B][/COLOR]

[U][url]http://images33.fotosik.pl/308/3d14627d8d40f172.jpg[/url][/U]

[COLOR=DarkRed][B]a ten to ma oczy:loveu:[/B][/COLOR]

Posted

Alutko - badz dzielna! Cezary da rade - twardy przeca jest!!!! Bedzie dobrze! Nie! BEDZIE BARDZO DOBRZE!!!!!! A gdzie idzie do tego szpitala? W Rybiu?

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]wejdź w naszą galerię i zobacz gdzie nas przenieśli :angryy:[/B][/I][/quote]

Rinuś to jeszcze nic. Ktoś bez zapytania o zgodę założył galerię mojemu psu i na dodatek nazwał Pandis :angryy::angryy::angryy::angryy:

Gdybyś nie napisała tutaj o tych zmianach nawet bym nie wiedziała o tym :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Pandisia']Rinuś to jeszcze nic. Ktoś bez zapytania o zgodę założył galerię mojemu psu i na dodatek nazwał Pandis :angryy::angryy::angryy::angryy:

Gdybyś nie napisała tutaj o tych zmianach nawet bym nie wiedziała o tym :angryy::angryy::angryy::angryy:[/quote]
[I][B]no coś Ty :shake: ja to się chyba niedługo pożegnam z dogo...albo założę drugą galerię...:shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]no coś Ty :shake: ja to się chyba niedługo pożegnam z dogo...albo założę drugą galerię...:shake:[/B][/I][/quote]

Sama zobacz [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114631[/URL] :evil_lol:

bez ładu i składu :angryy: Napisałam o usunięcie galerii

Posted

[quote name='Pandisia']Sama zobacz [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114631[/URL] :evil_lol:

bez ładu i składu :angryy: Napisałam o usunięcie galerii[/quote]
[I][B]hmm to zapewne jest wycięte z Twojej galerii kilka stron...już ktoś też tak miał na forum bo pisał w administracji...[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]hmm to zapewne jest wycięte z Twojej galerii kilka stron...już ktoś też tak miał na forum bo pisał w administracji...[/B][/I][/quote]

Galerię miała tylko Forza reszta galerii jest stworzona sztucznie z wątku ogólnego :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]pozdrów od nas wszystkich Pana C............. i życz mu powrotu do zdrowia:loveu:

[FONT=Arial][COLOR=Red]pozdrowię ....ale doopa na razie z wyjazdu do Was po 14 :placz:[/COLOR][/FONT]
[/B][/COLOR]

[U][URL]http://images33.fotosik.pl/308/3d14627d8d40f172.jpg[/URL][/U]

[COLOR=DarkRed][B]a ten to ma oczy:loveu:[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zielone :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='sota36']Alutko - badz dzielna! Cezary da rade - twardy przeca jest!!!! Bedzie dobrze! Nie! BEDZIE BARDZO DOBRZE!!!!!! A gdzie idzie do tego szpitala? W Rybiu?[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak w Rybcu ....no jesteśmy dzielni :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Pandisia']Rinuś to jeszcze nic. Ktoś bez zapytania o zgodę założył galerię mojemu psu i na dodatek nazwał Pandis :angryy::angryy::angryy::angryy:

Gdybyś nie napisała tutaj o tych zmianach nawet bym nie wiedziała o tym :angryy::angryy::angryy::angryy:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]osz cholera ..... alewidze że juz zniknęła :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']dziwne cuda dzieja sie na dogo ostatnio :roll: miejmy nadzieje ze wszystko wroci do normy ;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczytaj Domi o abonamencie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś'][I][B]no coś Ty :shake: ja to się chyba niedługo pożegnam z dogo...albo założę drugą galerię...:shake:[/B][/I][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja mam galerię na ASTowym szarym fo ...ale jakoś się do dogo przyzwyczaiłam :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

tez trzymam kciuki za tatkę ...

jak wam poprzestawiali galerie , to piszcie do modów , działów do których przeniesiono.
Mamuśka , ja mam TTB , więc nic tam nie zostanie przeniesione :evilbat:
Chyba , że właściciel galerii wyrazi ochotę ;)

No są zmiany , jest trochę zamieszania ... ale cierpliwości , wsio się ułoży i będzie gites.
Te zmiany są po to by odciążac serwery ....
Więc się nie złościcie :)

Posted

[quote name='jonQuilla']:multi:[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi::multi: jestem jaaaa :)

witam się cieplutko :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Selket']Cześć :multi: :multi:[/quote]

[quote name='agaciaaa']Nie mam siły wszystkiego nadrobić.. za dużo tego :mdleje:

Więc sie tylko przywitam ;) :multi: i powiem, że kciuki za pana C. bede trzymać :kciuki:[/quote]
witaneczko :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']tez trzymam kciuki za tatkę ...

jak wam poprzestawiali galerie , to piszcie do modów , działów do których przeniesiono.
Mamuśka , ja mam TTB , więc nic tam nie zostanie przeniesione :evilbat:
Chyba , że właściciel galerii wyrazi ochotę ;)

No są zmiany , jest trochę zamieszania ... ale cierpliwości , wsio się ułoży i będzie gites.
Te zmiany są po to by odciążac serwery ....
Więc się nie złościcie :)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jeśli ktoś stwierdzi że obciążam serwer to przenoście gdzie chcecie ;)bylem nie wyleciała z DOGO :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale jakoś tu mi fajnie ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Bo tu jest najfajniej :diabloti:
grupy są od stania , a foto blogi od pajacowania ;)
ja też tu zostaje ze świniami :evilbat: łone stać nie umieją :D

Posted

[quote name='Vectra']Bo tu jest najfajniej :diabloti:
grupy są od stania , a foto blogi od pajacowania ;)
ja też tu zostaje ze świniami :evilbat: łone stać nie umieją :D[/quote]
:shake:ja na grupie nie pasuję .......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B]Zapraszam ....:oops:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114174&page=3#post10442387[/url]
[/B][/FONT][/COLOR]