e.v.a Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ochhh Aluuu :loveu: a u ciebie jak zwykle nagadane:diabloti::evil_lol: czesc czołem:multi::multi: Quote
jonQuilla Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 kontrola ;) :evil_lol::evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 melduje ze nie dalam sie chwastom i jestem:multi:tadam:grins: Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Vectra napisał(a):Ja też jestem ja też :diabloti: nie sledz mnie ty sledziu:diabloti: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 agbar napisał(a):nie sledz mnie ty sledziu:diabloti: deptam ci po pietach :diabloti: późno już ,a Ty nie letnia łazisz cholera Cię wie gdzie i z kim ..:mad: do domu gooffniaszuuuu :mad: :diabloti: bo na kolane wezmę i sklepie poopsko :mad: Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Vectra napisał(a):deptam ci po pietach :diabloti: późno już ,a Ty nie letnia łazisz cholera Cię wie gdzie i z kim ..:mad: do domu gooffniaszuuuu :mad: :diabloti: bo na kolane wezmę i sklepie poopsko :mad: jesoooo...matka opanuj sie:roll:przeca u babci jezdem:cool1::diabloti: i wcale nie jestem nie letnia....jestem wrecz gorrrrraca....:diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Vectra napisał(a):chyba cię zaraz ostudzę z lekka :diabloti: toksyczna matka:cool1::diabloti: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 agbar napisał(a):toksyczna matka:cool1::diabloti: nad interpretujesz moją miłość względem Ciebie :loveu: dziecko :diabloti: Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Vectra napisał(a):nad interpretujesz moją miłość względem Ciebie :loveu: dziecko :diabloti: gdyby nie moje wrodzone dobre wychowanie to ja bym cie zinterpretowala:diabloti: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 agbar napisał(a):gdyby nie moje wrodzone dobre wychowanie to ja bym cie zinterpretowala:diabloti: Wal śmiało , nadstawiam pyska :diabloti: Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Vectra napisał(a):Wal śmiało , nadstawiam pyska :diabloti: cmok:loveu: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 agbar napisał(a):cmok:loveu: ależ się zaśliniła :crazyeye: :shake: :diabloti: Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Vectra napisał(a):ależ się zaśliniła :crazyeye: :shake: :diabloti: sie nie:grins: cie:loveu:bo jo cie kochom:diabloti: Quote
anetta Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Alicja']dokładnie Anetko :-(.....a ten psiak byłby super dla kogoś kto lubi agality :placz::placz: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Selket']jestem, jestem :multi: Bo ja tu Alę chcem podejść tak znienacka :evil_lol: :evil_lol: Proszę Dżapuszko, to druga filiżianka ;) Ode mnie będzie szatanek :evil_lol: witaj o zaczajona :evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon']ochhh Aluuu :loveu: a u ciebie jak zwykle nagadane:diabloti::evil_lol: czesc czołem:multi::multi: to na 100% ONE :grins: [quote name='ATLANTYDA']Brywieczór bry wieczór Atlantydko :multi::multi: [quote name='jonQuilla']kontrola ;) :evil_lol: :eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: no prosze dziecko matkę kontroluje :razz::razz: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='anetta']:placz::placz: no dla Ciebie ....fajny by był :glaszcze: w nim jest taki potencjał i przy pilnym szkoleniu byłyby efekty , on potrafiłby się ładnie skupić na przewodniku ....jak narazie najlepiej to się skupiał na ciasteczku u weta ....ale pięknie obserwował Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='agbar']melduje ze nie dalam sie chwastom i jestem:multi:tadam:grins: [quote name='Vectra']Ja też jestem ja też :diabloti: [quote name='Vectra']deptam ci po pietach :diabloti: późno już ,a Ty nie letnia łazisz cholera Cię wie gdzie i z kim ..:mad: do domu gooffniaszuuuu :mad: :diabloti: bo na kolane wezmę i sklepie poopsko :mad: [quote name='agbar']jesoooo...matka opanuj sie:roll:przeca u babci jezdem:cool1::diabloti: i wcale nie jestem nie letnia....jestem wrecz gorrrrraca....:diabloti::diabloti: [quote name='Vectra']chyba cię zaraz ostudzę z lekka :diabloti: [quote name='agbar']toksyczna matka:cool1::diabloti: [quote name='Vectra']nad interpretujesz moją miłość względem Ciebie :loveu: dziecko :diabloti: [quote name='agbar']gdyby nie moje wrodzone dobre wychowanie to ja bym cie zinterpretowala:diabloti: [quote name='Vectra']Wal śmiało , nadstawiam pyska :diabloti: [quote name='agbar']cmok:loveu: [quote name='Vectra']ależ się zaśliniła :crazyeye: :shake: :diabloti: [quote name='agbar']sie nie:grins: cie:loveu:bo jo cie kochom:diabloti: .................................................. ........................................................................... Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Alicja'] .................................................. ........................................................................... ale ze co?:grins: Quote
Selket Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ależ dziewczynki kłótnie rodzinne to tak po cichu...so??? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Alicja'] .................................................. ........................................................................... :niewiem: o co kaman :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Selket napisał(a):Ależ dziewczynki kłótnie rodzinne to tak po cichu...so??? :evil_lol: :evil_lol: alez my sie nie klocimy:crazyeye:my se wyznajemy milosc:loveu:tylko tak.....hmmmmmm inaczej:diabloti: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='agbar']ale ze co?:grins: no KWM :loveu::loveu: [quote name='Selket']Ależ dziewczynki kłótnie rodzinne to tak po cichu...so??? :evil_lol: :evil_lol: bo u Nas w Rodzinie zawsze zgodnie :diabloti:.......:evil_lol: Quote
Recommended Posts