agbar Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:byłam u gupecka :loveu::loveu: pocieszenie nic nie da :shake:.....cza czekać ........ale złość na samego siebie nie minie .......najlepsze jak w domu schodzą mi z drogi :razz::razz:tylko ten mały beżowy sie nie opierdziela :evil_lol::evil_lol:........dam fotki .....kijowe ale są ;) dawaj....:loveu: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='agbar']dawaj....:loveu: qwa wsiakłam u Dilskiego na WC ......zaraz wrzucam :razz::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ehhh Alu Alu znajdzie się!!! trzymam :kciuki: żebyście nie musiały na niego czekać tyle ile ja czekam na Elma :-( już 4 miesiące... Quote
agbar Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja'] qwa wsiakłam u Dilskiego na WC ......zaraz wrzucam :razz::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='malawaszka']ehhh Alu Alu znajdzie się!!! trzymam :kciuki: żebyście nie musiały na niego czekać tyle ile ja czekam na Elma :-( już 4 miesiące... własnie rozmawiałam wczoraj z Madzią na ten temat ...bo obie mamy doła nie da sie ukryć .....miałyśmy wątpliwości czy to TEN dom ....bo dzieci , bo dzielnica , bo to , bo tamto ...same sie nakrecałyśmy ...co potem wyszło szczególnie już kiedy zaginął ......ale przypomniał mi się Elmo ....wspaniały pan, wspanialy dom ......Elmo wybrał inaczej .....cały czas jest nadzieja :roll:.......nie wiem czy w to wierze ....chociaż zawsze starałam się pocieszyć .....:oops: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='agbar']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: nie śmichaj wypiłam 1 piwo :oops::roll:......WC reserve :diabloti:....mam nadzieje dziś spać :cool1: a pisałam wam jak Ozzy wyskoczył na Policje?? Quote
agbar Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja']nie śmichaj wypiłam 1 piwo :oops::roll:......WC reserve :diabloti:....mam nadzieje dziś spać :cool1: a pisałam wam jak Ozzy wyskoczył na Policje?? nieeeeeeeeeeeeeeee nie pisalas...dawaj:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='agbar']nieeeeeeeeeeeeeeee nie pisalas...dawaj:evil_lol: bo to że mam taką fajną rozrywkową i koleżeńską :angryy:sąiadkę co to sie koleguje z kolegami :grins: to wiecie ... no to w sobote sobie balowała .....o 23 pisałam Madzi że chyba dziś pójdzie w ruch telefon bo nie da sie spac........tak więc około 1 po północy dzwoniłam na Policje z zapytaniem czy ja MUSZE słuchać takiej samej muzyki jak sąsiadka :mad:...no to pan dyżurny powiedział ze nie i przyjął zgłoszonko:p...przyjechali za jakieś 30 minet ...laska i łysy oba policmajtki :razz::razz:...i dawaj przyduszać u koleżanki domofona .....a ona w zaparte że jej nie ma ........no to mnie pan dyżurny dzwoni na mój privete numerek ....że tam sie chyba uciszyło ...:p...więc zaprosiłam mundurowych o 2 w nocy na kaffe do sia :roll:.......jak wchodzili ...ON i ONA z latarkami tak moj ASTman się zamienił w lwa ...takiego se strzelił irokeza :diabloti:i w te pendy na mundurowych ....w ostatniej chwili złapałam za nóżkę :roll::oops::evil_lol:tak ...że zmuszona byłam zaraz potem upchnąć kolankiem u Qby w pokoju i z amerykanckim uśmiechem wmawiałam że on sie tylko chciał pobawić latarką :roflt: weszli posłuchali se muzyki ....powiedziałam ze abonamentu RTV nie płace bo i po co jak sąsiadka mi dostarcza rozrywek :diabloti:.....no i poszli laske uciszyć ....a potem se wsadziłam zatyczki w uchi i chyba zasnełam na 2 gadziny .....i tyle mojego ... Quote
Pysia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Alutku...Coś Ci powiem. Nie lubię mazgaić się. W sumie to moje mazgajenie odbiera tylko Weszka :evil_lol: Biedna ona :diabloti: Ale jednynie raz łapałam psa bez żadnych targajacych mną emocji. To była Pepa ;) Zawsze coś się moze przytrafić - zawsze! Nie mamy na to wpływu! I bez mazgajenia się proszę bo stłukę na kwaśne jabłko:mad: Quote
agbar Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja']bo to że mam taką fajną rozrywkową i koleżeńską :angryy:sąiadkę co to sie koleguje z kolegami :grins: to wiecie ... no to w sobote sobie balowała .....o 23 pisałam Madzi że chyba dziś pójdzie w ruch telefon bo nie da sie spac........tak więc około 1 po północy dzwoniłam na Policje z zapytaniem czy ja MUSZE słuchać takiej samej muzyki jak sąsiadka :mad:...no to pan dyżurny powiedział ze nie i przyjął zgłoszonko:p...przyjechali za jakieś 30 minet ...laska i łysy oba policmajtki :razz::razz:...i dawaj przyduszać u koleżanki domofona .....a ona w zaparte że jej nie ma ........no to mnie pan dyżurny dzwoni na mój privete numerek ....że tam sie chyba uciszyło ...:p...więc zaprosiłam mundurowych o 2 w nocy na kaffe do sia :roll:.......jak wchodzili ...ON i ONA z latarkami tak moj ASTman się zamienił w lwa ...takiego se strzelił irokeza :diabloti:i w te pendy na mundurowych ....w ostatniej chwili złapałam za nóżkę :roll::oops::evil_lol:tak ...że zmuszona byłam zaraz potem upchnąć kolankiem u Qby w pokoju i z amerykanckim uśmiechem wmawiałam że on sie tylko chciał pobawić latarką :roflt: weszli posłuchali se muzyki ....powiedziałam ze abonamentu RTV nie płace bo i po co jak sąsiadka mi dostarcza rozrywek :diabloti:.....no i poszli laske uciszyć ....a potem se wsadziłam zatyczki w uchi i chyba zasnełam na 2 gadziny .....i tyle mojego ... ooooo Ozzy nie lubiec policajow?:diabloti: Quote
Pandisia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Kiedy z tą latarką to szczera prawda Alu, Pando dzisiaj też chciał się pobawić latarką od pana z gazowni co przyszedł spisać stan licznika :evil_lol: i musiałam go zamknąć w pokoju bo pan się WYSTRASZYł :eviltong: Quote
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja']z amerykanckim uśmiechem wmawiałam że on sie tylko chciał pobawić latarką :roflt: buuuahahha padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu ahh czuję się wyróżniona :lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Pysia']Alutku...Coś Ci powiem. Nie lubię mazgaić się. W sumie to moje mazgajenie odbiera tylko Weszka :evil_lol: Biedna ona :diabloti: Ale jednynie raz łapałam psa bez żadnych targajacych mną emocji. To była Pepa ;) Zawsze coś się moze przytrafić - zawsze! Nie mamy na to wpływu! I bez mazgajenia się proszę bo stłukę na kwaśne jabłko:mad: tak jest Matko Pysiosławo :razz::razz: [quote name='agbar']ooooo Ozzy nie lubiec policajow?:diabloti: :hmmmm: no w sumie nie miałam okazji się przekonać o so mu poszło ....moze serio o latarke :diabloti: [quote name='Pandisia']Kiedy z tą latarką to szczera prawda Alu, Pando dzisiaj też chciał się pobawić latarką od pana z gazowni co przyszedł spisać stan licznika :evil_lol: i musiałam go zamknąć w pokoju bo pan się WYSTRASZYł :eviltong: panie odczytujące licznik też już wolą poczekać za drzwiami :roll::evil_lol: [quote name='malawaszka']buuuahahha padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powstań ....bo jak se kolanka obijesz ....bedzie na mnie :roll: Pysiu ahh czuję się wyróżniona :lol: ale masz chody :razz::razz: Quote
Pysia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja']bo to że mam taką fajną rozrywkową i koleżeńską :angryy:sąiadkę co to sie koleguje z kolegami :grins: to wiecie ... no to w sobote sobie balowała .....o 23 pisałam Madzi że chyba dziś pójdzie w ruch telefon bo nie da sie spac........tak więc około 1 po północy dzwoniłam na Policje z zapytaniem czy ja MUSZE słuchać takiej samej muzyki jak sąsiadka :mad:...no to pan dyżurny powiedział ze nie i przyjął zgłoszonko:p...przyjechali za jakieś 30 minet ...laska i łysy oba policmajtki :razz::razz:...i dawaj przyduszać u koleżanki domofona .....a ona w zaparte że jej nie ma ........no to mnie pan dyżurny dzwoni na mój privete numerek ....że tam sie chyba uciszyło ...:p...więc zaprosiłam mundurowych o 2 w nocy na kaffe do sia :roll:.......jak wchodzili ...ON i ONA z latarkami tak moj ASTman się zamienił w lwa ...takiego se strzelił irokeza :diabloti:i w te pendy na mundurowych ....w ostatniej chwili złapałam za nóżkę :roll::oops::evil_lol:tak ...że zmuszona byłam zaraz potem upchnąć kolankiem u Qby w pokoju i z amerykanckim uśmiechem wmawiałam że on sie tylko chciał pobawić latarką :roflt: weszli posłuchali se muzyki ....powiedziałam ze abonamentu RTV nie płace bo i po co jak sąsiadka mi dostarcza rozrywek :diabloti:.....no i poszli laske uciszyć ....a potem se wsadziłam zatyczki w uchi i chyba zasnełam na 2 gadziny .....i tyle mojego ... A jakiej sąsiadka słucha muzyki? :diabloti: Bo moja słuchała " Biały mis, dla dziewczyny uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu " :-o Do tej pory mam koszmary nocne :evil_lol: Wyleczyłam kupujac sobie mocniejszy zestw nagłaśniajacy :diabloti: Stare dobre OMD zrobiło swoje :evil_lol: Ozulca nie poznaje :shake: Na laske i łysego z zębami? :crazyeye: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Pysia']A jakiej sąsiadka słucha muzyki? :diabloti: Bo moja słuchała " Biały mis, dla dziewczyny uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu " :-o Do tej pory mam koszmary nocne :evil_lol: Wyleczyłam kupujac sobie mocniejszy zestw nagłaśniajacy :diabloti: Stare dobre OMD zrobiło swoje :evil_lol: Ozulca nie poznaje :shake: Na laske i łysego z zębami? :crazyeye: SAMBA nember five :diabloti::diabloti::diabloti:itp .........disco szalejo .......:angryy::angryy:.... ja w dzień stosuję niezawodny CS ...dla mnie miły dla ucha ...a sąsiadka wysiada :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: po okach mu świecili :mad::mad::mad:i ONA miała pałkę :roll::oops::crazyeye: Quote
agbar Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja'] po okach mu świecili :mad::mad::mad:i ONA miała pałkę :roll::oops::crazyeye: ze co ONA miala:crazyeye::crazyeye:noooo klekajcie narody co to sie wyprawia:shake::roll::diabloti: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='agbar']ze co ONA miala:crazyeye::crazyeye:noooo klekajcie narody co to sie wyprawia:shake::roll::diabloti: :roll:...no pałkę .....a mój pies w porzadnej rodzinie wychowany :grins: więc dewiancji nie lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Aluuuuuuuuuu!!!!!!:multi: Napisałaś pikny eleborat!:multi: Haha nie dobry Ozzy nie lubi "psiarni":evil_lol: A przecież policMajty soM takie fane:diabloti: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='emdziolek']Aluuuuuuuuuu!!!!!!:multi: Napisałaś pikny eleborat!:multi: Haha nie dobry Ozzy nie lubi "psiarni":evil_lol: A przecież policMajty soM takie fane:diabloti: nie chcij bym zaczęła pisać .....:razz::razz:....bo wode to ja lać potrafiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no dobra fot z nocki nie mam ....ale doopiate spacerkowe ....:diabloti: Quote
zuzolandia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 http://images31.fotosik.pl/217/d35e3cfa8234bb6f.jpg ihihihiih Ozzulinski mioł zamiar olac ta choinka??? hihihih no to mosz fajowo sumsiadka ;-) ...jo mom takigo za scianom ....jak do pałera to cale osiedle słyszy hihihihih buzioleeeeee Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='agbar']wcale ze nie doopiate.....:multi::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to jeszcze nie wszystkie :evil_lol:......od doopy strony też mam Quote
clockwork Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 to jak już o historiach to opowiem jak przyszedł pan z gazowni sprawdzać szczelność gazu.... wchodzi do kuchni- majta tym urządzeniem co w razie nieszczelności robi piiiii... a Klocek za nim ... przez jakiś czas miał manie wciskania nosa w pośladki :roll::oops::evil_lol: no więc stoi za panem i sru ten ryjok gościowi do doopy..:cool1:. pan zesztywniał... nieśmiało pyta -"cooo oooon roooobi??" a Pawcio... -sprawdza czy sie panu gaz nie ulatnia :grins: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='zuzolandia']http://images31.fotosik.pl/217/d35e3cfa8234bb6f.jpg ihihihiih Ozzulinski mioł zamiar olac ta choinka??? hihihih no to mosz fajowo sumsiadka ;-) ...jo mom takigo za scianom ....jak do pałera to cale osiedle słyszy hihihihih buzioleeeeee to jo mom pomysła .....jom przekludzemy do ciebie a ty sie przykludź sam ku nom ...oni sie dogodają ...a jeszcze jak lubi zabradziarzyć to bedzie fest komitywa :razz::razz: ona też bez ściana ze mną ...:mad: Quote
Recommended Posts