teqquila Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 tom dobrze ze sie cieszycie :eviltong: bom tesknilam :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='tygra']cześć wpadłam się przywitać witaj Beatko :multi::multi::multi: [quote name='teqquila']tom dobrze ze sie cieszycie :eviltong: bom tesknilam :evil_lol: no a myślisz że Ja nie :razz::razz::eviltong: Quote
ewelinabuck Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witanko wieczorowa pora:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
AśkaK Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ło matko, jak nagadane, jak zwykle!:evil_lol: Nie mam czasu czytać :oops:...a chętnie bym się z wami pochichrała...idę obiad gotować, jak nie przypalę i mąż mnie nie zleje to przyjdę się pochichrać wtedy.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Ozzy dzisiejszy :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='ewelinabuck']Witanko wieczorowa pora:multi::multi::multi::multi::multi::multi: witaj Ewelinko :multi:...nareszcie dogo znów wpusciło mnie na blogaska ;) [quote name='AśkaK']Ło matko, jak nagadane, jak zwykle!:evil_lol: Nie mam czasu czytać :oops:...a chętnie bym się z wami pochichrała...idę obiad gotować, jak nie przypalę i mąż mnie nie zleje to przyjdę się pochichrać wtedy.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) :cool1: no co ty ..nagadane :hmmmm: no troszkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:... oj nie przypalaj obiada bo znam ten ból jak trzeba szorować gary :razz::razz:......A ja dziś umyłam kuchenkę :bigcool: Quote
teqquila Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Simka znow to ja cieszycie siem :diabloti: Quote
Szarik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cześć Alutka, cóż Ty tak się cieszysz, że kuchenke umyłaś? :evil_lol: Dla mnie to norma, rozumiesz... :diabloti: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='teqquila']Simka znow to ja cieszycie siem :diabloti: :diabloti:...no jasne że się cieszymy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak diobli ;) [quote name='Szarik']Cześć Alutka, cóż Ty tak się cieszysz, że kuchenke umyłaś? :evil_lol: Dla mnie to norma, rozumiesz... :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:norma ....oj to może chcialabyś wykonywać 200% normy :Rose: i myć też moją kuchenkę :razz::razz: Quote
agaciaaa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witanko :multi: Widziałam biegającego Ozzulka :multi: http://images11.fotosik.pl/74/a00395360dbd283c.jpg tylko ktoś mu chciał łeb ukręcić.. :roll::roll: Quote
e.v.a Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 http://images25.fotosik.pl/166/a336c5d07481848b.jpg :kiss_2::kiss_2::loveu: ochhh Alu 3 razy tutaj wchodzilam i sie zawieszało:placz: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: Widziałam biegającego Ozzulka :multi: http://images11.fotosik.pl/74/a00395360dbd283c.jpg tylko ktoś mu chciał łeb ukręcić.. :roll::roll: Witanko sam se chciał ukręcić :evil_lol: [quote name='evaxon']http://images25.fotosik.pl/166/a336c5d07481848b.jpg :kiss_2::kiss_2::loveu: ochhh Alu 3 razy tutaj wchodzilam i sie zawieszało:placz: w nocy zwieszało a dziś nie było :shake:...straszne rzeczy :angryy: witaj Effuś porannie ;) pozostałe posty powędrowały wczoraj w górę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i 6 fotecek też :grins: Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No i oddali nam Dogo!:lol: Witaj Aluniu :loveu::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 http://images31.fotosik.pl/162/85c7bfaafec55d5d.jpg smutne to oczka:-(...nie dalas ciasteczka co na stole lezy:evil_lol: Witaski sobotnio:multi::loveu: wichurowe:shake: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Alus Katowice sie zblizaja! Czekam na Cie!!!!! Wikt i opierunek u mnie mosz! Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 KE????:eek2: :shock:jo tu jeszcze dzisio nic niy naszkryfoła???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a wydało sie mi że już tu byłach, pisałach... i że ty mie nawet odpisałaś :roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='apple']No i oddali nam Dogo!:lol: Witaj Aluniu :loveu::loveu::loveu: witaj po raz wtórny Dżapuszku [quote name='lolka75']http://images31.fotosik.pl/162/85c7bfaafec55d5d.jpg smutne to oczka:-(...nie dalas ciasteczka co na stole lezy:evil_lol: Witaski sobotnio:multi::loveu: wichurowe:shake: witaneczko :loveu::loveu::loveu:wieje u nas też ale nie aż tak żeby mnie porwało :hmmmm: moze temu że Ozzulka miałam na smyczy :evil_lol: na stole nie było ciasteczka ...Ozzy chciał pańcia wyciągnąć na spacer;) [quote name='Matusz']Berek !! :multi::loveu::multi: BEREK MATI :multi::loveu::multi: [quote name='sota36']Alus Katowice sie zblizaja! Czekam na Cie!!!!! Wikt i opierunek u mnie mosz! Witanko Joluś :multi::loveu: :multi::multi::multi:aaa to jak się Katowice zbliżają to i morze będzie bliżej :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']Alus Katowice sie zblizaja! Czekam na Cie!!!!! Wikt i opierunek u mnie mosz! kiedy są k-ce??? :roll: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']kiedy są k-ce??? :roll: kuniec marca.Sie mozesz zwalic z Ala u nas!!!!! Nie ma spr! Aczkolwoeik - bardzo chetnie! Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork']KE????:eek2: :shock:jo tu jeszcze dzisio nic niy naszkryfoła???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a wydało sie mi że już tu byłach, pisałach... i że ty mie nawet odpisałaś :roll::evil_lol: Witam Cię w tych zacnych progach :evil_lol:............no jakoś ominąwszy dziś porannie Ozzulkowego blogaska :roll:....ale za te emotę to da się wybaczyć wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts