Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tygra']cześć wpadłam się przywitać

witaj Beatko :multi::multi::multi:

[quote name='teqquila']tom dobrze ze sie cieszycie :eviltong: bom tesknilam :evil_lol:

no a myślisz że Ja nie :razz::razz::eviltong:

Posted

Ło matko, jak nagadane, jak zwykle!:evil_lol:
Nie mam czasu czytać :oops:...a chętnie bym się z wami pochichrała...idę obiad gotować, jak nie przypalę i mąż mnie nie zleje to przyjdę się pochichrać wtedy.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

[quote name='ewelinabuck']Witanko wieczorowa pora:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

witaj Ewelinko :multi:...nareszcie dogo znów wpusciło mnie na blogaska ;)

[quote name='AśkaK']Ło matko, jak nagadane, jak zwykle!:evil_lol:
Nie mam czasu czytać :oops:...a chętnie bym się z wami pochichrała...idę obiad gotować, jak nie przypalę i mąż mnie nie zleje to przyjdę się pochichrać wtedy.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

:cool1: no co ty ..nagadane :hmmmm: no troszkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:... oj nie przypalaj obiada bo znam ten ból jak trzeba szorować gary :razz::razz:......A ja dziś umyłam kuchenkę :bigcool:

Posted

[quote name='teqquila']Simka znow to ja cieszycie siem :diabloti:

:diabloti:...no jasne że się cieszymy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak diobli ;)

[quote name='Szarik']Cześć Alutka, cóż Ty tak się cieszysz, że kuchenke umyłaś? :evil_lol: Dla mnie to norma, rozumiesz... :diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:norma ....oj to może chcialabyś wykonywać 200% normy :Rose: i myć też moją kuchenkę :razz::razz:

Posted

[quote name='agaciaaa']Witanko :multi:

Widziałam biegającego Ozzulka :multi:

http://images11.fotosik.pl/74/a00395360dbd283c.jpg tylko ktoś mu chciał łeb ukręcić.. :roll::roll:

Witanko
sam se chciał ukręcić :evil_lol:

[quote name='evaxon']http://images25.fotosik.pl/166/a336c5d07481848b.jpg
:kiss_2::kiss_2::loveu:

ochhh Alu 3 razy tutaj wchodzilam i sie zawieszało:placz:

w nocy zwieszało a dziś nie było :shake:...straszne rzeczy :angryy:

witaj Effuś porannie ;)

pozostałe posty powędrowały wczoraj w górę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i 6 fotecek też :grins:

Posted

KE????:eek2:

:shock:jo tu jeszcze dzisio nic niy naszkryfoła???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a wydało sie mi że już tu byłach, pisałach... i że ty mie nawet odpisałaś :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No i oddali nam Dogo!:lol:

Witaj Aluniu :loveu::loveu::loveu:

witaj po raz wtórny Dżapuszku

[quote name='lolka75']http://images31.fotosik.pl/162/85c7bfaafec55d5d.jpg smutne to oczka:-(...nie dalas ciasteczka co na stole lezy:evil_lol:
Witaski sobotnio:multi::loveu: wichurowe:shake:

witaneczko :loveu::loveu::loveu:wieje u nas też ale nie aż tak żeby mnie porwało :hmmmm: moze temu że Ozzulka miałam na smyczy :evil_lol:

na stole nie było ciasteczka ...Ozzy chciał pańcia wyciągnąć na spacer;)

[quote name='Matusz']Berek !! :multi::loveu::multi:

BEREK MATI :multi::loveu::multi:

[quote name='sota36']Alus Katowice sie zblizaja! Czekam na Cie!!!!! Wikt i opierunek u mnie mosz!

Witanko Joluś :multi::loveu:

:multi::multi::multi:aaa to jak się Katowice zbliżają to i morze będzie bliżej :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']KE????:eek2:

:shock:jo tu jeszcze dzisio nic niy naszkryfoła???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a wydało sie mi że już tu byłach, pisałach... i że ty mie nawet odpisałaś :roll::evil_lol:

Witam Cię w tych zacnych progach :evil_lol:............no jakoś ominąwszy dziś porannie Ozzulkowego blogaska :roll:....ale za te emotę to da się wybaczyć wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: