teqquila Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witaj ALu :evil_lol: Widzialam fotaski Ozzika od Debe piekne :) i nie bojaj siem trzymamy kciukasy Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja'] :hand: witaneczko Dżapuszko .......myślisz że nie mam się czego obawiać :roll:;) No pewnie Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja'] ha ha ha .....sama bym chciała takiego aparata :roll:....fotaski robiła Debe swoim pięknym Canonem :loveu::loveu::loveu:Emilem :hmmmm: ahhh...to póki co możemy jedynie powzdychać ;) moja siostra sobie kupiła jakiegoś aparata fajnego ale póki co mój szwagier jest nim tak zachwycony że nikomu nie pożyczy...ale kiedyś mam nadzieję że mu przejdzie i będę mogła porobić ładne fotki o ile będę umiała :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']też bym chciała takiego co ładne fotki SAM robi :roll::cool1: z Debe w komplecie też mógłby być ;) [quote name='teqquila']Witaj ALu :evil_lol: Widzialam fotaski Ozzika od Debe piekne :) i nie bojaj siem trzymamy kciukasy witanko witanko szczymaj ;) [quote name='apple']No pewnie toś mnie teraz postraszyła :razz: chciał czy nie ....iść muszę :hand: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja'] chciał czy nie ....iść muszę :hand: No to ja trzymam kciukaski :kciuki: co by było szybko i bez bóla :lol: Quote
teqquila Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 my tyz trzymamy :) tom siem nie bjaj :evil_lol: my w Ciebie wierzymy trza byc twardym :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='emdziolek']Dzieńdobry Alu!:loveu: bry Emi :loveu: [quote name='jonQuilla'] ahhh...to póki co możemy jedynie powzdychać ;) moja siostra sobie kupiła jakiegoś aparata fajnego ale póki co mój szwagier jest nim tak zachwycony że nikomu nie pożyczy...ale kiedyś mam nadzieję że mu przejdzie i będę mogła porobić ładne fotki o ile będę umiała :evil_lol::evil_lol: no to se wzdychajmy :roll: [quote name='apple']No to ja trzymam kciukaski :kciuki: co by było szybko i bez bóla :lol: [quote name='teqquila']my tyz trzymamy :) tom siem nie bjaj :evil_lol: my w Ciebie wierzymy trza byc twardym :evil_lol: [quote name='clockwork'] :kciuki: jestem wrócona ....było szybko :roll:z małym bólem ;) dzieki za trzymanie kciukasków :calus: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']bry Emi :loveu: no to se wzdychajmy :roll: jestem wrócona ....było szybko :roll:z małym bólem ;) dzieki za trzymanie kciukasków :calus: Jesteś .....nareszcie a ja się tak stresowałam.......... Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja'] jestem wrócona ....było szybko :roll:z małym bólem ;) dzieki za trzymanie kciukasków :calus: a był pan doktur czy pani dokturka??? nie to żeby mnie interesowało kto ci wsadzał do otworu gębowego :roll: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'] a był pan doktur czy pani dokturka??? nie to żeby mnie interesowało kto ci wsadzał do otworu gębowego :roll: Z liścia jej Alu z liścia Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Z liścia jej Alu z liścia oooo jak mi oddała za moją poranną przemoc bij mnie i poniżaj... uwielbiam :diabloti: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']oooo jak mi oddała za moją poranną przemoc bij mnie i poniżaj... uwielbiam :diabloti:Wedle życzenia Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Jesteś .....nareszcie a ja się tak stresowałam.......... jo tysz [quote name='clockwork'] a był pan doktur czy pani dokturka??? nie to żeby mnie interesowało kto ci wsadzał do otworu gębowego :roll: pani doktórka [quote name='apple']Z liścia jej Alu z liścia [quote name='clockwork']oooo jak mi oddała za moją poranną przemoc bij mnie i poniżaj... uwielbiam :diabloti: i tera co ...:razz::razz:........sado maso Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']jo tysz pani doktórka i tera co ...:razz::razz:........sado maso Taaaa to jest to co Tygrysy lubiom najbardziej:diabloti: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja'] i tera co ...:razz::razz:........sado maso buuuhahahhaha... tej tez jeszcze nie widziałam buuahhahahhaha ale perwercha !!!! Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'] buuuhahahhaha... tej tez jeszcze nie widziałam buuahhahahhaha ale perwercha !!!! Buhahahahahahaha.......no troche :diabloti: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork'] buuuhahahhaha... tej tez jeszcze nie widziałam buuahhahahhaha ale perwercha !!!! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a ja nawet nie wiedziałam ze takie emoty są :evil_lol: Quote
furciaczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ale tu sie sympatycznie zrobilo:loveu: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='furciaczek']Ale tu sie sympatycznie zrobilo:loveu: :loveu:...bo tu takie swojskie klimaty są ;).....:evil_lol: Quote
Matusz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a ja nawet nie wiedziałam ze takie emoty są :evil_lol:No różne są...takie: i takie i jeszcze inne ale nie pokaze bo mnie stąd przegonią :diabloti: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='apple']No różne są...takie: i takie i jeszcze inne ale nie pokaze bo mnie stąd przegonią :diabloti: buuuhahahha.. jak tu fajnie.... ide do Pawcia... zara wróce:roll::oops::oops: buuhahaqhhahahhahaha Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']buuuhahahha.. jak tu fajnie.... ide do Pawcia... zara wróce:roll::oops::oops: buuhahaqhhahahhahaha Dobra skończmy bo nas posądzą ze jakieś niewyzyte jesteśmy :diabloti: Quote
Recommended Posts