Alicja Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='BeaC']cześć wszystkowidząca z nowymi szkłami:loveu::loveu::loveu: cze Beo pracująca :multi::loveu::multi: a ja w poniedziałek jadę do okulisty........z Zuzka.i robimy nowe okularki, bo kotkowi głowa rośnie i stare oprawki już ją cisną............. ale se oprawki wybrała....................droższych już nie było..ale jak jej kupie bele-jakie...........to nie będzie nosić okularów........ ha ha ...w tym wieku miałam podobnie ale to z kolei rodzice sami wybierali takie the best dla mła ;) wole psy............te przynajmniej nie marudzą..........:razz::diabloti: i słusznie ;)są wdzięczniejsze [quote name='apple']Czesć Aluniu cze Dżapuszko [quote name='BeaC']http://images28.fotosik.pl/147/90bdc957fe66e2e5.jpg zapomniałam dodać, że Ozz pięknie sie prezentuje na tle brzózek:loveu::loveu::loveu: ;)...a pamiętasz ty te brzózki :razz::razz: [quote name='Patka']Alu fiu fui tfu tfu piękny chłopak Ci wyrósł :cool3: Śliczne foty nadrabiałam zaległości :loveu: no wyrósł .....a jaki koffany :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Matusz']dobry !!!!!! :multi: BRY :multi::multi::multi: Quote
justysiek Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 hej hej:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='justysiek']hej hej:evil_lol::loveu::loveu::loveu: hey Justyś :multi::multi: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 berek wstanięta wcześnie Alicjo mająca NOWĄ szafe i rozpiździel w pokoju :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork']berek wstanięta wcześnie Alicjo mająca NOWĄ szafe i rozpiździel w pokoju :evil_lol::evil_lol: Oj mam rozpiździel totalny ....fot nie zrobie bo se panowie pomyślą że ich focę :oops::roll::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Dzień dobry Alu :) Widziałam fotki nieba - jestem pod wrażeniem! Są genialne! :crazyeye: :loveu: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Alu :) Widziałam fotki nieba - jestem pod wrażeniem! Są genialne! :crazyeye: :loveu: Cieszkam się ogromnie że się podobają :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Dałam na wstecza... i zobaczyłam psa od doopy strony:Cool!::Cool!: http://images28.fotosik.pl/147/88bb4449e376a2d0.jpg Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Medorowa']Dałam na wstecza... i zobaczyłam psa od doopy strony:Cool!::Cool!: http://images28.fotosik.pl/147/88bb4449e376a2d0.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jak ....podobuje się od TEJ strony :razz::razz: Szafa stoi :multi::multi::multi:pomaluśku się zapełnia:evil_lol::evil_lol:...teraz mam przerwę na łyk kaffy;) Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jak ....podobuje się od TEJ strony :razz::razz: Szafa stoi :multi::multi::multi:pomaluśku się zapełnia:evil_lol::evil_lol:...teraz mam przerwę na łyk kaffy;) super....:multi::multi::multi: dawa fote szafy :razz::razz: i podeślij panów z odkurzaczem do mnie bo mam mega lenia :roll::oops: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork']super....:multi::multi::multi: dawa fote szafy :razz::razz: i podeślij panów z odkurzaczem do mnie bo mam mega lenia :roll::oops: Pany już poszli i zabrali odkurzacza :razz:...ale poślę Ci pana C. tysz lata z odkrzałką a chętnie bym go na chwilkę gdzieś oddała ...w dobre ręce :razz::razz: fota potem :roll: Quote
jonQuilla Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 cześć Mamusia :loveu::loveu: :multi::multi::multi: gdzieś tam musiałam sie przekopywać i przekopywać znów żeby znaleźć zdjęcia Ozzulca, ale się dokopałam bo jestem wytrwała i chyba mam to po mamusi ;) :evil_lol: http://images33.fotosik.pl/119/f9c6f1a4cd322888.jpg te zdjęcia świetne, jak Ozzul ładnie pozował :loveu::loveu: http://images33.fotosik.pl/119/6f56d2f7603d13cf.jpg :loveu::loveu: to też rewelacja :) piękny ten Twój "jełopek" mamcia :loveu::loveu: Quote
BeaC Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja'] ;)...a pamiętasz ty te brzózki :razz::razz: no pewnie, że tak:multi::multi::multi: a fotke szafy.............. wstawisz??:razz::razz: Quote
e.v.a Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 czesc teraz Ozzy i nie tylko:multi::multi: Alu ALu poka szafe:multi: Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 już jest potem... dawa tą szafe ;):diabloti: Quote
zuzolandia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Dziyndybry;-) Poka szafe z cala zawartoscia tyz hihiihihihih snila mi sie sekcja zwłok bleeeeee Quote
apple Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 No poka poka ta szafe- nie być taka :razz: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć Mamusia :loveu: :multi: cześć Córcia :loveu::multi: gdzieś tam musiałam sie przekopywać i przekopywać znów żeby znaleźć zdjęcia Ozzulca, ale się dokopałam bo jestem wytrwała i chyba mam to po mamusi ;) :evil_lol: no ...oczywiście że po Mamusi ...gdzie dziabeł :diabloti:nie może :evil_lol:;) http://images33.fotosik.pl/119/f9c6f1a4cd322888.jpg te zdjęcia świetne, jak Ozzul ładnie pozował :loveu: http://images33.fotosik.pl/119/6f56d2f7603d13cf.jpg :loveu: to też rewelacja :) piękny ten Twój "jełopek" mamcia :loveu: Jełopek :loveu:jeszcze ze szkółki pamięta SIAD i WARUJ :evil_lol::evil_lol:... ostatnio aż Qba był zaskoczony że Ozzy waruje :evil_lol::evil_lol: [quote name='BeaC']no pewnie, że tak a fotke szafy.............. wstawisz??:razz: to ja Ci tak czasem wrzucę na wspominki :razz: jaką szafę :hmmmm:......................................................;) [quote name='evaxon']czesc teraz Ozzy i nie tylko:multi: Alu ALu poka szafe:multi: szafa jak ....................................szafa cześć EFFFFFFFFFFFF:multi: [quote name='clockwork']już jest potem... dawa tą szafe ;):diabloti: już nie krzycz :diabloti:..przeca zobaczysz ;) Quote
clockwork Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 nie pokazuj!!!:shake: jak płacić to nie ma komu a oglądać to wszystkie...:diabloti: ja chce zobaczyć zdjęcia panów majstrów :razz::razz: Quote
apple Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='clockwork']nie pokazuj!!!:shake: jak płacić to nie ma komu a oglądać to wszystkie...:diabloti: ja chce zobaczyć zdjęcia panów majstrów :razz::razz: Dobra dobra.... nie podpuszczaj jej..... tyś spokojna bo tak czy inaczej za darmoche obejrzysz.... A MY TEż KCEMY:placz: A Pany majstry jak to majstry - NIC CIEKAWEGO ZAPEWNE :eviltong: Quote
lolka75 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Gratuluje nowej szafy Alenka....i ja wcale nie chce jej ogladac:siara:..to ONE takie pazerne:roflt: Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='zuzolandia']Dziyndybry;-) Poka szafe z cala zawartoscia tyz hihiihihihih szafa bydzie ......ale bez zawartości :eviltong::eviltong: snila mi sie sekcja zwłok bleeeeee ha ha ha ....marzenia senne ...cza sprawdzić co pan Freud na to :razz::razz: [quote name='apple']No poka poka ta szafe- nie być taka :razz: :shake::shake: [quote name='clockwork']nie pokazuj!!!:shake: jak płacić to nie ma komu a oglądać to wszystkie...:diabloti: ooo....na to nie wpadłam :evil_lol: ja chce zobaczyć zdjęcia panów majstrów :razz::razz: pany majstry .....:hmmmm: jak pany majstry ..nie było na czym oków zawiesić :razz: [quote name='apple']Dobra dobra.... nie podpuszczaj jej..... tyś spokojna bo tak czy inaczej za darmoche obejrzysz.... A MY TEż KCEMY:placz: ha ha i to jeszcze dziś :evil_lol: A Pany majstry jak to majstry - NIC CIEKAWEGO ZAPEWNE :eviltong: zgadłaś ...skąd wiedziałas :hmmmm: [quote name='lolka75']Gratuluje nowej szafy Alenka....i ja wcale nie chce jej ogladac:siara:..to ONE takie pazerne:roflt: ;)....pokaże potem szaf i całą resztę tylko teraz mam totalny kipisz ...właśnie zabierają stare mebelki :p...jak dobrze że jeszcze ktoś je wykorzysta :p Quote
Medorowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jak ....podobuje się od TEJ strony :razz::razz: To moja ulubiona strona:loveu::loveu:;) Poka szafe, poka:bigcool: Quote
Recommended Posts