apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']Emi nam się zestarzała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......;):loveu: Nie zestarzała nie zestarzała ino uszlachetniła:loveu::loveu::loveu: No to jak tak to ja tak: Dla ciebie Emi :loveu: Quote
Medorowa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Doberek w ten słoneczny dzionek:loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 słyszałam, że masz placki zeimniaczane...? :cool3: a ciepłe jeszcze?;) to ja chętnie.. bo zgłodniałam :p Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='basia2202']słyszałam, że masz placki zeimniaczane...? :cool3: a ciepłe jeszcze?;) to ja chętnie.. bo zgłodniałam :p Ustaw się w kolejce Ja miałam pierwsza obiecane i jeszcze nie dostałam....... kuchnia chyba nie wydaje albo co :evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Matusz']Dobry popołudniowo po obiadku :multi: :grins: noo...my już też po ;) [quote name='apple']Nie zestarzała nie zestarzała ino uszlachetniła:loveu::loveu::loveu: No to jak tak to ja tak: Dla ciebie Emi :loveu: EMI!!!!!! Masz tu zyczonka :loveu: [quote name='Medorowa']Doberek w ten słoneczny dzionek:loveu::loveu: Berek Piękna :loveu: [quote name='evaxon']wiosenne witanko:multi: Witanko Effuś :multi::loveu: [quote name='basia2202']słyszałam, że masz placki zeimniaczane...? :cool3: a ciepłe jeszcze?;) to ja chętnie.. bo zgłodniałam :p no mam placuchi mam ....ciepluśkie [quote name='apple']Ustaw się w kolejce Ja miałam pierwsza obiecane i jeszcze nie dostałam....... kuchnia chyba nie wydaje albo co :evil_lol::eviltong: jak nie ma .....Madzia już zjadła z cukrem , ja ze śmietanką jogurtową , moje samce z sosem węgierskim .... to jak z czym podać :razz::razz: Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja'] jak nie ma .....Madzia już zjadła z cukrem , ja ze śmietanką jogurtową , moje samce z sosem węgierskim .... to jak z czym podać :razz::razz: To ja se śmietanką poprosze :roll: Quote
Izabela124. Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Alu WIdzila ja jajeczka Ozzulca Alu ty jezdzisz z nim na wystawy? Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='apple']To ja se śmietanką poprosze :roll: o czyli lubisz tak jak JA :loveu:...posłałam priorytetem ;) [quote name='Izabela124.'] Alu WIdzila ja jajeczka Ozzulca Alu ty jezdzisz z nim na wystawy? witaj :multi: nie Izuś ...nie jeżdżę ....przyznam szczerze że nie widzę się na ringu biegającą z Ozzulkiem ...jakoś nie czuję tego powera który by mnie do tego rwał :razz::razz: Quote
Izabela124. Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja'] witaj :multi: nie Izuś ...nie jeżdżę ....przyznam szczerze że nie widzę się na ringu biegającą z Ozzulkiem ...jakoś nie czuję tego powera który by mnie do tego rwał :razz::razz:Szkoda, bo on taki cudny Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']o czyli lubisz tak jak JA :loveu:...posłałam priorytetem ;) czekam :loveu::loveu::loveu: Quote
niki_ill Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Witam, wpadlam nadrobic zaleglosci:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Izabela124.']Szkoda, bo on taki cudny ale od tego urody mu nie ubywa ;) [quote name='apple']czekam :loveu::loveu::loveu: i jak ...doszło:razz::razz: [quote name='niki_ill']Witam, wpadlam nadrobic zaleglosci:evil_lol: :multi:witam tak dawno niewidziana :loveu: [quote name='anetta']Witam wieczorową? porą :kiss_2::kiss_2: ale trafiłas ;)zaraz bedą fotaski :razz::razz: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 I jeszcze Ozzulek :loveu::loveu::loveu: niektóre poruszone i niewyraźne ale to dokument że Ozzy się rusza :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
teqquila Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Witajka :) O wkoncu Ozzik na dworzu hehhe rzeczywiscie siem rusza a nie tylko spi :eviltong::eviltong: ale on wielki jest Quote
teqquila Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ło jaka minka hehehe http://images26.fotosik.pl/147/7146cbfdcdf06a0e.jpg Quote
Recommended Posts