ewelinabuck Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 wyslalam tobie zaproszenie na nasza klase:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Matusz napisał(a):dobry dzyń :multi::multi:BRY wnuś :multi: aga1215 napisał(a): Wpadłam na kawusię, ale pewnie jesteś zajęta wypas-szafą? ;):loveu: jestem Aguś :loveu:..wróciłam do domeczku :p Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 BeaC napisał(a):Hej czekam na zmianę pogody, bo u mnie śnieg z deszczem pada:-( a chce z Lucjeda na spacer iśc jej to nie przeszkadza.mi w sumie też nie ale ona przemoknie do samej skóry.więc czekamy:cool1: u nas pogoda dziś masakra :shake::shake: agaciaaa napisał(a):Witanko :multi: wpadłam na kawę.. poranną :lol: Ozzulka w ruchu widziałam! :multi: a widzisz udało Ci się zobaczyć unikat :evil_lol: evaxon napisał(a):ALu ALu masz jakas cole???:razz::razz::razz: witanko:loveu: witanko Effuś:loveu::loveu: oć mam Cole :razz:;) Izabela124. napisał(a):Witaj Ja tes mam taka safe:multi: Caluski:loveu: Całuski w szaflandii:evil_lol::evil_lol: sota36 napisał(a):a ja nieeeeeeeee!!!!:placz::placz::placz: toz fotki kce!!!!! nie ślimtej ...dyć mosz całkiem szykowne meble :razz::razz: Szarik napisał(a):Cześć Alu! U Nas spadł śnieg i zaraz stopniał, także kalosze wręcz wskazane... :razz: Widze, że Ozzy bardzo pomocny ;) :loveu: oj klaloszki dziś niezbędne :razz::razz: pędzę pomagać ...ale wrócę Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ewelinabuck napisał(a):wyslalam tobie zaproszenie na nasza klase:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: witaj Ewelinko :multi::multi: Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 a no Witam Witam rowniez co slychowac u was????????tez wieje mocno???:placz: Quote
lolka75 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 czolem Alenka!! co u Cia dzisiaj tak cicho?? Ukladasz w szafach?? Zostaw to na pojutrze..bedzie dwa dni wolnego:loveu:. Jak tam sliczny rozowo plamiony pychol Ozulinca? Dawa jakies fotki...moga byc nawet kropkowanego pisoraka:loveu:. Caluski Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ewelinabuck napisał(a):a no Witam Witam rowniez co slychowac u was????????tez wieje mocno???:placz: wieje maskarycznie jest mokro i zimno:shake::shake: lolka75 napisał(a):czolem Alenka!! co u Cia dzisiaj tak cicho?? Ukladasz w szafach?? Zostaw to na pojutrze..bedzie dwa dni wolnego:loveu:. Jak tam sliczny rozowo plamiony pychol Ozulinca? Dawa jakies fotki...moga byc nawet kropkowanego pisoraka:loveu:. Caluski kochana ...jeszcze składamy komódkę :razz::razz:...TZ już przerobił cały słownik wulgaryzmów :roll::oops::oops: i witam Cię serdeczniuśko :calus: anetta napisał(a):Widziałam zachód, wow, wow :razz: wschodów narazie nie będzie ;) BoJa napisał(a):A ja se wpadnę do Alutki w poniedziałek na nie zapowiedzianą kawusie;) i tysz WSZYSTKO oblukam:eviltong: to ja czekam z tą kawą ;) Quote
apple Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ja kcem w prezencie taaki słownik wulgaryzmów...... ażem ciekawa ile ich może być :diabloti::razz: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 apple napisał(a):Ja kcem w prezencie taaki słownik wulgaryzmów...... ażem ciekawa ile ich może być :diabloti::razz: :shake::shake:nie ścij ... uchi by Ci zwiędli ...:razz::razz:......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Alicja napisał(a):Foty izby inną razą ...tera skłodomy komoda :razz::razz:i som my padnięte na ryjki po zakupach :p WY składacie :razz::razz: rozumiem że grzebiesz w necie za instukcją obsługi :evil_lol::evil_lol: cze Ala poraz drugi :multi: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 clockwork napisał(a):WY składacie :razz::razz: rozumiem że grzebiesz w necie za instukcją obsługi :evil_lol::evil_lol: cze Ala poraz drugi :multi: ciiiiii.....poszłam po piffo dla TZta :razz::razz:... puszka sie ciężko otwierała :evil_lol::evil_lol: :multi::multi: cze Madź ;)dawno nie widziana :grins: Quote
malawaszka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 :loveu:piękne niebo widziałam!!!!! i Ozzulka pięknego :loveu: i mebelki nowe :klacz: Quote
Szarik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Alicja napisał(a):komódkę ...TZ już przerobił cały słownik wulgaryzmów :roll::oops::oops: No ładnie, Ozzulka deprawuja niedobrzy ludzie :evil_lol: Quote
emdziolek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Siemanko Alu!:multi: Matko ile ja mam galeryji do obskoczenia:placz: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 malawaszka napisał(a)::loveu:piękne niebo widziałam!!!!! i Ozzulka pięknego :loveu: i mebelki nowe :klacz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:toś zobaczyła prawie wszystko ;) Szarik napisał(a):No ładnie, Ozzulka deprawuja niedobrzy ludzie :evil_lol: jakie niedobre :mad::mad:najukochańsze :p:loveu: zuzolandia napisał(a):prezenta przynioslam ;-) http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/OZZI.jpg :calus: Naszo Koffano Rudo ze Ślaska :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 emdziolek napisał(a):Siemanko Alu!:multi: Matko ile ja mam galeryji do obskoczenia:placz: siemanko ...a było nie balować :eviltong::eviltong: Quote
emdziolek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Alicja napisał(a):siemanko ...a było nie balować :eviltong::eviltong: A co nei wolno?:cool1::cool3: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 emdziolek napisał(a):A co nei wolno?:cool1::cool3: to nie narzekaj że masz zaległości :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Alicja napisał(a): no paczaj ... człek chce dać a ona odmawia :razz::evil_lol:Nie odmawiam ale co bys ty miała jak ja bym miala dwóch he? A tak poza ty to mamcia nie wiem czy zauważyłas ze jestem:multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Alicja napisał(a):to nie narzekaj że masz zaległości :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra już dobra, :evil_lol: Juz nie mam zaległości juz jestem na bierząco:razz: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 apple napisał(a):Nie odmawiam ale co bys ty miała jak ja bym miala dwóch he? A tak poza ty to mamcia nie wiem czy zauważyłas ze jestem:multi::multi::multi: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: no cieszkam przeca :loveu::loveu: emdziolek napisał(a):Dobra już dobra, :evil_lol: Juz nie mam zaległości juz jestem na bierząco:razz: nooooo......;):evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Alicja napisał(a): nooooo......;):evil_lol::evil_lol: A teraz zmykam z biczką na spacerros. A u nas som foty:multi: Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 emdziolek napisał(a):A teraz zmykam z biczką na spacerros. A u nas som foty:multi: ;)lecę do Was :multi::multi: Quote
apple Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Alicja napisał(a): :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: no cieszkam przeca :loveu::loveu: nooooo......;):evil_lol::evil_lol:Noooo. Alu mam prośbe wstaw mi zdjęcie ozzulka siedzącego....... nie moge znaleść a chciała se popatrzać na tego ciapka koffanego:loveu: Quote
Recommended Posts