Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paula_']Witaj gadułko :grins: :loveu: :multi:
Nadrobiłam po łebkach :oops: I dużo Ozzulków widziałam :loveu:

http://images27.fotosik.pl/146/53570a6eef9bd1de.jpg :grin: siad prosty :evil_lol:

http://images25.fotosik.pl/144/6143113927d41908.jpg extra :loveu: i titanic :multi:

Cze Pauluś padająca na twarz :multi:
To nie Ja to One ...ja dawałam fotaski :grins:

A wiesz że zawsze jak focę kopalnię to mi na myśl przychodzi Twój z Debe pobyt u mła :p:loveu:....i ten Titanic ;)

[quote name='Matusz']Dobry piątkowo :evil_lol::evil_lol::diabloti:

:multi::multi::loveu::loveu::multi::multi:

berek Mati piątkowy :multi::loveu::multi:

czy to już koniec ferii:razz::razz:

Posted

[quote name='anetta']Powstałam i czekam na następny :multi:

A to budzika nie macie? :lol:

Mamy budzik :evil_lol:...ale TZ to potrafi się zapytać po co go budzę :evil_lol:a wie ze ma iść do pracy ...tyle ze wstaje kompletnie pitomy :evil_lol:

Bedą fotaski ...dam cynk ;)

[quote name='aga1215']sprawdziłam czy Ozulec kompletny;):evil_lol::loveu:

a fuj

Kompletny Agulku ;)kompletny Ozzulek :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']hiello koffana tak wpadam i wypadam bo padam na pysk ;-) hihihihihihihi

o dżisys ... mła Rudo :loveu: obiłaś se fest ten swój ryjoczek :razz:

WSTAŁAM :mdleje: TZta obudziłam o 5 tej ... potem On :mad:Mnie obudził o 5.25 , bo czegoś :angryy: szukał w szafce w pokoju :diabloti::diabloti: ... potem miałam wstać o 7.30 :razz::razz:ale wstałam po 8:oops: i teraz wsadze se propelok do doopalona :angryy: bo mi czasu braknie .. muszę iść z Ozzym i na zakupki ... a tu przeca obowiązek :roll:DOGOMANIA czeka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Cze Alusiu- kłaniam się piatkowo

:hmmmm: jaka ty dziś przykadnie dygająca jesteś ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witaj Dżapuszko :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: jaka ty dziś przykadnie dygająca jesteś ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witaj Dżapuszko :loveu::loveu:
No nie mów ze nie zauwazylaś ze ja tak ZAWSZE przykładna jestem:roll:

Posted

[quote name='apple']No nie mów ze nie zauwazylaś ze ja tak ZAWSZE przykładna jestem:roll:

:razz::razz:no zauważyłam :oops:...ale dziś jakoś tak chyba wyraźniej widzę :evil_lol::evil_lol:...a wiem...:splat: ...szkła sobie umyłam :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:no zauważyłam :oops:...ale dziś jakoś tak chyba wyraźniej widzę :evil_lol::evil_lol:...a wiem...:splat: ...szkła sobie umyłam :roll::evil_lol:hahahahaha........ a może to nie szkła....... tylko zabójcze połaczenia -kawa i JA!:razz::diabloti:

Posted

[quote name='apple']hahahahaha........ a może to nie szkła....... tylko zabójcze połaczenia -kawa i JA!:razz::diabloti:

:splat: o masz .....myślisz , że to aż tak działa :razz::razz:...no no ....:roll::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Matusz']Melduję się porannie ! :loveu::multi::loveu:

Meldunek przyjęty :multi::loveu:

A teraz lece z Ozzym ....bo mi się chłopak rozcieknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:splat: o masz .....myślisz , że to aż tak działa :razz::razz:...no no ....:roll::evil_lol::evil_lol:

To działa jak, jak, jak, ............................ jak nie wiem co normlanie:evil_lol:

A teraz lece z Ozzym ....bo mi się chłopak rozcieknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ozzy przecieka?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Ozzy przecieka?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ciiii...jeszcze nie ...ale cosik się kręcił przy drzwiach :razz::razz::razz:...kurde...wyleze ja czy nie :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja']ciiii...jeszcze nie ...ale cosik się kręcił przy drzwiach :razz::razz::razz:...kurde...wyleze ja czy nie :hmmmm:No ić ić ić....a sio :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No ić ić ić....a sio :evil_lol:

pojszłam :obrazic:

[quote name='apple']No oććie jusszzzz :sadCyber: smutno mi bez was:roll:

:multi::multi:wróciłam

ale jeszcze lece po kaff do sklepa bo mi brakło :razz::razz:

Posted

:loveu:...........:loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu:...........
:loveu:

:loveu:..............
:loveu::loveu::loveu:.....
:loveu:..............

:loveu:....

Posted

[quote name='apple']Qurde nie ić ja ci
dam:lol:

już jestem:multi:

MAM:multi::multi::multi:

[quote name='jonQuilla']cześć Mamunia :loveu::loveu::loveu:

szykujesz dzisiaj dla nas jakieś niespodzianki? :) :loveu:

:hmmmm: ...a od niespodziewanek to jest Cioteczka Klocusiowa :grins:
dzisiaj idzie sukać na miasto rybek :razz::razz:....Basia Zuzankowa sobie zamówiła :hmmmm:

[quote name='clockwork']Hejo Ozzulińskie:loveu:

Hejo Klocuszkowe :loveu::multi:

Posted

[quote name='Alicja']

dzisiaj idzie sukać na miasto rybek :razz::razz:....Basia Zuzankowa sobie zamówiła :hmmmm:

mam pomysł :) :PROXY5:

ktoś mógłby się zająć przyjmowaniem zakładów związanych z tym co danego dnia Madzialena znajdzie ;) :laugh2_2:
zarobione w ten sposób pieniążki można byłoby wykorzystać na zbożny cel ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']mam pomysł :) :PROXY5:

ktoś mógłby się zająć przyjmowaniem zakładów związanych z tym co danego dnia Madzialena znajdzie ;) :laugh2_2:
zarobione w ten sposób pieniążki można byłoby wykorzystać na zbożny cel ;) :evil_lol:

zbożny :hmmmm: tylko nie do żadnego Zboru :razz::razz::razz:.....:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']

[quote name='jonQuilla']mam pomysł :) :PROXY5:

:diabloti: nie kuście losu :mad::mad: ja to już boje sie z domu wychodzić.... LEŻY człowiek na L4 i dorabia sie papagaja :mdleje: co bedzie jak zaczne łazić po mieście :roll::evil_lol: