Alicja Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Dziś na www.onet.pl http://pies.onet.pl/792,13,16,czy_warto_placic_za_psa,artykul.html Quote
BeaC Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cze Alutka wpadłam do Ciebie na momencik, widziałam Ozziego.................... znowu leżał:razz: Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='BeaC']Cze Alutka wpadłam do Ciebie na momencik, widziałam Ozziego.................... znowu leżał:razz: witanko :multi::multi: a z tym leżeniem ....:hmmmm: to tak wyjątkowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Witam się i spadam.. uczyć się :placz::placz: kooocham to :shake: Quote
apple Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Mamcia ty juz ewakuowana z doma czy jeszcze nie?:eviltong: Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 o maatkoooo!! on zeżarł papier toaletowyyy!! :crazyeye: tudzież kuchenny... i jeszcze się oblizał, że smakowało :roll: :diabloti: http://images23.fotosik.pl/144/038f9fd5e2374c20.jpg witanko OzzAlowscy:multi: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :sweetCyb::sweetCyb:HELL.............................oo Ozulińskie.. pakuj sie i chooooo:razz: Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='agaciaaa']Witam się i spadam.. uczyć się :placz::placz: kooocham to :shake: witanko :loveu: [quote name='apple']Mamcia ty juz ewakuowana z doma czy jeszcze nie?:eviltong: już odjeżdżam ;) [quote name='basia2202']o maatkoooo!! on zeżarł papier toaletowyyy!! :crazyeye: tudzież kuchenny... i jeszcze się oblizał, że smakowało :roll: :diabloti: http://images23.fotosik.pl/144/038f9fd5e2374c20.jpg witanko OzzAlowscy:multi: witanko :multi: [quote name='Matusz']Witankoooo :multi::loveu::multi: witaj Mati:multi::loveu::multi: [quote name='clockwork']:sweetCyb::sweetCyb:HELL.............................oo Ozulińskie.. pakuj sie i chooooo:razz: Hellooooooooooooooooo jade KU CIA:multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 CZe Alu Nareszcie anuczylam sie te emotki fajne wstawiac:multi: Pozdrawiamy Quote
malawaszka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Matusz'] on tak na załowanie potrafi tym jęzorek wymachiwać ? :eviltong::eviltong: :evil_lol:ale się nakombinowałam jak to na żałowanie potrafi jęzorem :splat: http://images30.fotosik.pl/144/ec5f0be8650ee764.jpg sweettt :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='malawaszka']:evil_lol:ale się nakombinowałam jak to na żałowanie potrafi jęzorem :splat: http://images30.fotosik.pl/144/ec5f0be8650ee764.jpg sweettt :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wiesz ... jak bierze na litoche "żałuj mnie żałuj" to rzuca jęzorem na prawo i na lewo:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Izabela124.']CZe Alu Nareszcie anuczylam sie te emotki fajne wstawiac:multi: Pozdrawiamy :klacz: no supcio ....brawooo!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: [quote name='malawaszka']:evil_lol:ale się nakombinowałam jak to na żałowanie potrafi jęzorem :splat: ha ha nooo potrafi :razz::razz:....w końcu nie na darmo Ciotka Klockowa szkoliła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/144/ec5f0be8650ee764.jpg sweettt :loveu::loveu::loveu: czy te oki mogą kłamać :razz::razz: [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wiesz ... jak bierze na litoche "żałuj mnie żałuj" to rzuca jęzorem na prawo i na lewo:evil_lol::evil_lol: Ciekawe Kto go naumiał tak ladnie jęzorkiem rzucać :eviltong::eviltong: Jakby kto pytał to byłam JA ALICJA :hand: Quote
jonQuilla Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 cześć Mamcia :loveu::loveu::multi: przyszłam po te foteczki nieba...ale jeszcze nie widzę więc wpadnę ciut później :) buziaki :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Cze Alicjo od psa maczo rzucającego jęzorem, obecnie przebywająca u Klocka, Ala, nie Ozzy:grins::grins: Quote
apple Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Hmmm Ala pojechała do Klocusiowej....hmmmm może jak już się napaplaja to wejdą na chwilke na Dogo :roll: Ide poszukać do Klocusiowej:roll: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć Mamcia :loveu::loveu::multi:przyszłam po te foteczki nieba...ale jeszcze nie widzę więc wpadnę ciut później :)buziaki :loveu::loveu: Jestem na chwileczkę :razz::razz:...fotaski nieba będą późniejjjjjjjjjjj:roll:;) [quote name='Medorowa']Cze Alicjo od psa maczo rzucającego jęzorem, obecnie przebywająca u Klocka, Ala, nie Ozzy:grins::grins: cze Madziu :multi:od Medora co to nauczył Klocusia kulawić na łapki :razz::razz: [quote name='apple']Hmmm Ala pojechała do Klocusiowej....hmmmm może jak już się napaplaja to wejdą na chwilke na Dogo :roll: Ide poszukać do Klocusiowej:roll: aaaaaa:loveu::loveu::loveu:.... a ja se klikam na ASUSiku Klocusiowej :multi::multi::multi:...chłaskam se i miziam po klawiaturce :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='clockwork'] aaaaaa:loveu::loveu::loveu:.... a ja se klikam na ASUSiku Klocusiowej :multi::multi::multi:...chłaskam se i miziam po klawiaturce :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Molestujesz ASUSKA Klockowej:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co ona na to- pozwala ci go tak bezwstydnie miziać?:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='apple']Molestujesz ASUSKA Klockowej:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co ona na to- pozwala ci go tak bezwstydnie miziać?:evil_lol: :roll:.....noooo...pozwoliła :razz:.....bo ONA dobra kobieta jest ;):loveu::evil_lol:... Quote
apple Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='clockwork']:roll:.....noooo...pozwoliła :razz:.....bo ONA dobra kobieta jest ;):loveu::evil_lol:...No ale żeby aż tak:crazyeye: Nie sądziłam;) Quote
sota36 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Alus! Ze tak zapytam, niesmialo, czy Ozzulec dalej spi?No bo wczoraj mial po spaniu napisac do Guta list? Quote
apple Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='sota36']Alus! Ze tak zapytam, niesmialo, czy Ozzulec dalej spi?No bo wczoraj mial po spaniu napisac do Guta list?:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:- dobre:evil_lol: Quote
sota36 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='apple']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:- dobre:evil_lol: sie nie smiej! Wazna sprawa! :):):) Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='apple']No ale żeby aż tak:crazyeye: Nie sądziłam;) aaa no to widzisz jak Ty Szarloteczko :loveu:malutko wiesz o życiu :razz::oops:.........:evil_lol: [quote name='sota36']Alus! Ze tak zapytam, niesmialo, czy Ozzulec dalej spi?No bo wczoraj mial po spaniu napisac do Guta list? Joluś!!!!!!!!!!!!! Ozzulec w domeczku a ja na wyjazdówce jestem :razz::razz::multi::multi::multi: Liścik będzie jak wrócę pod swojego nicka ;):evil_lol: to byłam ja ....Alicja :p Quote
apple Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='clockwork']aaa no to widzisz jak Ty Szarloteczko :loveu:malutko wiesz o życiu :razz::oops:.........:evil_lol: Ano :oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts