Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC']Cze Alutka

wpadłam do Ciebie na momencik, widziałam Ozziego.................... znowu leżał:razz:

witanko :multi::multi:

a z tym leżeniem ....:hmmmm: to tak wyjątkowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Witam się i spadam.. uczyć się :placz::placz: kooocham to :shake:

witanko :loveu:

[quote name='apple']Mamcia ty juz ewakuowana z doma czy jeszcze nie?:eviltong:

już odjeżdżam ;)

[quote name='basia2202']o maatkoooo!! on zeżarł papier toaletowyyy!! :crazyeye:
tudzież kuchenny... i jeszcze się oblizał, że smakowało :roll: :diabloti:
http://images23.fotosik.pl/144/038f9fd5e2374c20.jpg

witanko OzzAlowscy:multi:

witanko :multi:

[quote name='Matusz']Witankoooo :multi::loveu::multi:
witaj Mati:multi::loveu::multi:

[quote name='clockwork']:sweetCyb::sweetCyb:HELL.............................oo Ozulińskie.. pakuj sie i chooooo:razz:
Hellooooooooooooooooo jade KU CIA:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']CZe Alu

Nareszcie anuczylam sie te emotki fajne wstawiac:multi:
Pozdrawiamy

:klacz: no supcio ....brawooo!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:

[quote name='malawaszka']:evil_lol:ale się nakombinowałam jak to na żałowanie potrafi jęzorem :splat:

ha ha nooo potrafi :razz::razz:....w końcu nie na darmo Ciotka Klockowa szkoliła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://images30.fotosik.pl/144/ec5f0be8650ee764.jpg
sweettt :loveu::loveu::loveu:

czy te oki mogą kłamać :razz::razz:

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wiesz ... jak bierze na litoche "żałuj mnie żałuj" to rzuca jęzorem na prawo i na lewo:evil_lol::evil_lol:

Ciekawe Kto go naumiał tak ladnie jęzorkiem rzucać :eviltong::eviltong:

Jakby kto pytał to byłam JA ALICJA :hand:

Posted

[quote name='jonQuilla']cześć Mamcia :loveu::loveu::multi:przyszłam po te foteczki nieba...ale jeszcze nie widzę więc wpadnę ciut później :)buziaki :loveu::loveu:

Jestem na chwileczkę :razz::razz:...fotaski nieba będą późniejjjjjjjjjjj:roll:;)

[quote name='Medorowa']Cze Alicjo od psa maczo rzucającego jęzorem, obecnie przebywająca u Klocka, Ala, nie Ozzy:grins::grins:

cze Madziu :multi:od Medora co to nauczył Klocusia kulawić na łapki :razz::razz:

[quote name='apple']Hmmm Ala pojechała do Klocusiowej....hmmmm może jak już się napaplaja to wejdą na chwilke na Dogo :roll:
Ide poszukać do Klocusiowej:roll:

aaaaaa:loveu::loveu::loveu:.... a ja se klikam na ASUSiku Klocusiowej :multi::multi::multi:...chłaskam se i miziam po klawiaturce :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

aaaaaa:loveu::loveu::loveu:.... a ja se klikam na ASUSiku Klocusiowej :multi::multi::multi:...chłaskam se i miziam po klawiaturce :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Molestujesz ASUSKA Klockowej:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co ona na to- pozwala ci go tak bezwstydnie miziać?:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Molestujesz ASUSKA Klockowej:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co ona na to- pozwala ci go tak bezwstydnie miziać?:evil_lol:

:roll:.....noooo...pozwoliła :razz:.....bo ONA dobra kobieta jest ;):loveu::evil_lol:...

Posted

[quote name='clockwork']:roll:.....noooo...pozwoliła :razz:.....bo ONA dobra kobieta jest ;):loveu::evil_lol:...No ale żeby aż tak:crazyeye:
Nie sądziłam;)

Posted

[quote name='sota36']Alus! Ze tak zapytam, niesmialo, czy Ozzulec dalej spi?No bo wczoraj mial po spaniu napisac do Guta list?:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:- dobre:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No ale żeby aż tak:crazyeye:
Nie sądziłam;)

aaa no to widzisz jak Ty Szarloteczko :loveu:malutko wiesz o życiu :razz::oops:.........:evil_lol:

[quote name='sota36']Alus! Ze tak zapytam, niesmialo, czy Ozzulec dalej spi?No bo wczoraj mial po spaniu napisac do Guta list?

Joluś!!!!!!!!!!!!!

Ozzulec w domeczku a ja na wyjazdówce jestem :razz::razz::multi::multi::multi:

Liścik będzie jak wrócę pod swojego nicka ;):evil_lol:

to byłam ja ....Alicja :p