jonQuilla Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witam Was :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: u Nas spadł śnieg, nawet nie przykrył większej części ziemi i już go nie ma :multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Cześć Gaduły:razz: Chiałam popisać se troszku z wami..:cool3: ale nie jestem w temacie...:roll: wiec sobie ide:evil_lol: Quote
Matusz Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 a u nas już słonko ! :multi::multi: :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='apple']:evil_lol::evil_lol: Ty YES YES YES a jakąś kaffke dostane może? dziś..teraz czy jutro :razz: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dziękuję :loveu: :loveu: A z Matuszem już sobie pogadam... :diabloti: ha ha :roll:....alem wsypała wnusia :razz::razz: [quote name='Medorowa']Cze od jutra wolna:multi::loveu: cze wolna od zawsze Magdaleno :multi::multi::loveu::multi: [quote name='jonQuilla']Witam Was :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: u Nas spadł śnieg, nawet nie przykrył większej części ziemi i już go nie ma :multi::multi::multi:[/quote]u nas już go nie ma :shake::shake: [quote name='Szarik']Witaj Alu! :multi: :multi: :multi: witanko :multi: Quote
anetta Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witam w słoneczny poranek :multi: no co TY ...On jest wyluzowany :haha::haha: Quote
apple Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja']dziś..teraz czy jutro :razz: no teraz teraz :roll: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 :multi: [quote name='emdziolek']Cześć Gaduły:razz: cześć Milcząca :p Chicałam popisać se troszku z wami..:cool3: pisaj ..pozwalam Ci ;) ale nie jestem w temacie...:roll: tu nie ma chyba żadnego temata :hmmmm: wiec sobie ide:evil_lol: ale wrócisz :razz::razz: aaa ... dostałam SMSa;) z nowym numerkiem :p [quote name='basia2202']witaj mła mentalna sis :loveu: witaj sis mentalna :grins: [quote name='Matusz']a u nas już słonko ! :multi::multi: :eviltong::eviltong: słonko u nas też jest ale zimno :razz::razz: A ja se byłam u wracza ...pozbierałam recepty :razz: skierowania ....i potem ogladalim z TZtem mebli :roll: Quote
emdziolek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja']:multi: ale wrócisz :razz::razz: Wróciłam:razz: aaa ... dostałam SMSa;) z nowym numerkiem :p TO sie Ciesze:grins::multi: Chwilowo ide gotowac ale... jeszcze tu wróce:diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witanko:multi::multi: znowu fotek nie było :mad: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witako Widze, ze Ala juz wrocila U nas tez snieg i bede plakac Quote
teqquila Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Siemacha Ala :evil_lol::evil_lol: ja ju powrocilam ze spacerku :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Madzik93']Hej babciu :grins: Hey Madź :p [quote name='anetta']Witam w słoneczny poranek :multi: :haha::haha: witanko w nadal słoneczne popołudnie ;) [quote name='apple']no teraz teraz :roll: osz kurde ....z meblami jeździłam teraz podaje ... :kaffee_2::kaffee_2: [quote name='apple']Jakie mebelki jakie?:razz: posle Ci na GG :cool1: [quote name='emdziolek']Chwilowo ide gotowac ale... a co dobrego :razz::razz: jeszcze tu wróce:diabloti: oki ;) [quote name='agaciaaa']Witanko:multi::multi: znowu fotek nie było :mad: :diabloti: zawołam głośno jak będą ;) [quote name='Izabela124.']Witako Widze, ze Ala juz wrocila U nas tez snieg i bede plakac witanko Izuś :p.....nie płakaj :glaszcze: [quote name='teqquila']Siemacha Ala :evil_lol::evil_lol: ja ju powrocilam ze spacerku :evil_lol: siemacha wrócona pospacerkowa :multi: Quote
teqquila Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 siemka siemka gdzie wszyscy poszli ?? ja tu tak sama na dogo :evil_lol: pewnie poszly szukac menow hahaha :diabloti: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='teqquila']siemka siemka gdzie wszyscy poszli ?? ja tu tak sama na dogo :evil_lol: pewnie poszly szukac menow hahaha :diabloti: poszli gromnic szukać ...bo się boją ze Medorowa wszystkie wykupi :grins: Quote
Szarik Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Właśnie Nam ostatnie płatki śniegu zwiewają... :( I znów błoto... :( Witamy wieczorowo! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Jutro ma ponoć znów padać... ;) Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Szarik']Właśnie Nam ostatnie płatki śniegu zwiewają... :( I znów błoto... :( Witamy wieczorowo! [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jutro ma ponoć znów padać... ;) czy ja wiem czy mnie to cieszy :roll:...zamarzłam wczoraj zamarzłam dziś ...jak sopelek .... dziś niebo poniedziałkowe ....zachodzace słoneczko Quote
bonita Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Nie mówcie tyle o zimie :shake::evil_lol: Ja dziś byłam na lodowisku :cool3: i się ani razu nie wywaliłam :cool3: Uwierzycie? :evil_lol: Quote
Recommended Posts