apple Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Alicja napisał(a):czyli to u nas rodzinne .... nic na już ...na wszystko cza poczekać :cool1:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja już chciałam nowa lampeczke se powiesić :razz::razz:... Na to wyglada..... ale co tam my się nie damy;) Nic nie bojaja niedługo dostaniesz lampecke - to se powiesisz.... taaką nówele:lol: Quote
sota36 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ozzulcu, "druhu" moj. No nie! No co ja slysze! Pojechalem na ferie, nie pilnowalem Cie i co teraz czytam ( a raczej Mója mi czyta, bo mnie te literki troche jeszcze przerazaja). No co ja czytam? Ze lapkie zepsules? Chłopie, czys Ty oczadzial? Jak mozesz tak? Przecie Ci Twóje sie smutkaja, a po jakiego cholera ja rozwaliles? Oj , bo trzeba z Toba poszczekac tak po "mensku"!!!! Zdrowiej chlopie i przestan juz sie wydurniac! Z psim pozdrowieniem - Gutek Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='apple']Na to wyglada..... ale co tam my się nie damy;) Nic nie bojaja niedługo dostaniesz lampecke - to se powiesisz.... taaką nówele:lol: :roll:..no dostanem ...ale tak już bym se zawiesiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Paula_']:calus: :loveu: :hand: :multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi::multi: [quote name='sota36']Ozzulcu, "druhu" moj. No nie! No co ja slysze! Pojechalem na ferie, nie pilnowalem Cie i co teraz czytam ( a raczej Mója mi czyta, bo mnie te literki troche jeszcze przerazaja). No co ja czytam? Ze lapkie zepsules? Chłopie, czys Ty oczadzial? Jak mozesz tak? Przecie Ci Twóje sie smutkaja, a po jakiego cholera ja rozwaliles? Oj , bo trzeba z Toba poszczekac tak po "mensku"!!!! Zdrowiej chlopie i przestan juz sie wydurniac! Z psim pozdrowieniem - Gutek http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/100_4261.jpg ano widzisz Guteczku :razz::razz: tak to Ozzy ma że musi jakiś kłopotów narobić ;)...a swoją drogą ...ale mu naszczekałeś :evil_lol: [quote name='zuzolandia']sledzem ciem sister hihihihihihhh o moja koffano Rudo ...ale kiero to godzina :crazyeye::crazyeye: Quote
Madzik93 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Przyszłam Babciu z życzeniami:bye: Kochana Babciu, dziś jest Twoje Święto, Życzę żebyś była zawsze uśmiechnięta, szczęśliwa, zdrowa, do żartów gotowa. Żyj nam dwieście lat Babuniu miła, Niech Ci zawsze służy siła, Niech Cię niebo obdarzy opieką Bożą, A nasze wszystkie serca, niech się ku Tobię otworzą. Twoja wnusia Madzik:loveu::cunao: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Madzik93']Przyszłam Babciu z życzeniami:bye: Kochana Babciu, dziś jest Twoje Święto, Życzę żebyś była zawsze uśmiechnięta, szczęśliwa, zdrowa, do żartów gotowa. Żyj nam dwieście lat Babuniu miła, Niech Ci zawsze służy siła, Niech Cię niebo obdarzy opieką Bożą, A nasze wszystkie serca, niech się ku Tobię otworzą. Twoja wnusia Madzik:loveu::cunao: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no supcio :multi: dziękuję CI WNUSIU :loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Babciu, babciu coś Ci dam, jedno serce tylko mam. A w tym sercu same róże, żyj sto lat, a nawet dłużej! ~Wnusio Mateusz~ Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Matusz']Babciu, babciu coś Ci dam, jedno serce tylko mam. A w tym sercu same róże, żyj sto lat, a nawet dłużej! ~Wnusio Mateusz~ :loveu::loveu::loveu:koffany wnusio :multi:..dziękuję :evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Czesć Alu - ale tu u ciebie babcinie........ nie wiedzialam że ty juz babcia.Quba się postarał? ;):razz::evil_lol: Doberek:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='apple']Czesć Alu - ale tu u ciebie babcinie........ nie wiedzialam że ty juz babcia.Quba się postarał? ;):razz::evil_lol: Doberek:loveu::loveu::loveu: Effunia ....Vectra moja córcia :p Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja']Effunia ....Vectra moja córcia :p Ze co Effunia się postarala czy Vectra czy może mnie nie poznałaś:cool1:..... Hmmmm nie wiem o so choźi :roll: Quote
Pysia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Witaj dziecko :loveu: Zestarzałyśmy się na tym dogo :cool1: Ja babcia...Ty babcia...:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='apple']Ze co Effunia się postarala czy Vectra czy może mnie nie poznałaś:cool1:..... Hmmmm nie wiem o so choźi :roll: nie no koffana Szarlotko poznałam cie:loveu::loveu: Eva się postarała o wnuki dla mła ;) [quote name='Pysia']Witaj dziecko :loveu: Zestarzałyśmy się na tym dogo :cool1: Ja babcia...Ty babcia...:evil_lol: no widzisz Moja Matuniu :loveu::loveu: Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja'] nie no koffana Szarlotko poznałam cie:loveu::loveu: Eva się postarała o wnuki dla mła ;) Aaaaaaaaaaaa no bo już myślałam:cool1: Quote
Szarik Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja']teraz to obiadokolacja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......albo ...... pizza ;) O nie, obecnie cierpię na pizzowstręt po 'wessaniu' tej pizzy :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='tygra']Witaj Alu ale masz wnucząt :) no obrodziło :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Aaaaaaaaaaaa no bo już myślałam:cool1: no wiesz Szarlotuniu :razz::razz::loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Ozzulce :loveu: doberek :multi::loveu: [quote name='Szarik']O nie, obecnie cierpię na pizzowstręt po 'wessaniu' tej pizzy :evil_lol: a było sie nie objadać ;) Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Cześć Mamcia :loveu::loveu::loveu: :multi: hmm...to tutaj jedna wielka rodzina :) Mamciu, Mamciu ja poczekam na dzień mamy ze składaniem Tobie życzeń ;) ale i bez tego mogę mocno Cię wyściskać i wycałować ;) a cooo :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='jonQuilla']Cześć Mamcia :loveu::loveu::loveu: :multi: hmm...to tutaj jedna wielka rodzina :) Mamciu, Mamciu ja poczekam na dzień mamy ze składaniem Tobie życzeń ;) ale i bez tego mogę mocno Cię wyściskać i wycałować ;) a cooo :loveu::loveu::loveu: cześć Córeńko :loveu::loveu::loveu: A teraz Moi mili odwiedzający :loveu::loveu: prosze zajrzyjcie na wąteczek malutkiego Trzyłapka :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9336089#post9336089 Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Trzyłapek będzie czekał w DT ...i szukał Domku Stałego ....pomóżcie Nam w poszukiwaniach :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ten Trzyłapek jest cudny:loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 elooo :loveu: widzę,że rodzinka się powiększa :evil_lol: Quote
Recommended Posts