Alicja Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='emdziolek']Ło psepraszam już wycieram:evil_lol: a zostaw ...powycieram wieczorkiem :hmmmm: w nocy :grins: A kto kanapecek nie lubia:loveu: :hmmmm: chyba syćkie lubiom :grins: Quote
emdziolek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: chyba syćkie lubiom :grins: Napewno:grins: a co ty w nocy na kompecku chcesz robiać?:hmmmm: Quote
Matusz Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 dzyń dybry wieczór :multi: a gdzie babi ty dzisiaj byłaś bo nie doczytałem...:oops: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='emdziolek']Napewno:grins: a co ty w nocy na kompecku chcesz robiać?:hmmmm: aaa ja wieczorkiem to wycieram mieszkanko ...niekoniecznie na kompecku :grins: [quote name='Matusz']dzyń dybry wieczór :multi: a gdzie babi ty dzisiaj byłaś bo nie doczytałem...:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak to babcia u lekarza a potem to se po sklepach meblowych pojeździłam :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja'] to ty może zrób mamci banerka wąziutkiego co by jeszcze bidulki mogła wklejać pod spód do podpisu :oops::razz::razz: chętnie ale ja np. nie potrafię wklejać zdjęć na inne tła...tak jak jest teraz na Twoim bannerku :roll: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='jonQuilla']chętnie ale ja np. nie potrafię wklejać zdjęć na inne tła...tak jak jest teraz na Twoim bannerku :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też nie ;) Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Dzieńdobereczek .... za oknem zimno i wieje ...i jak ja mam takiego mojego Ozzulka wyciągnąć z wyrka i wyprowadzać na tą zimnicę Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Cześć Mamcia - mnie też doopka zmarzła na dworze - brrrr - ohyda Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Cześć Mamcia - mnie też doopka zmarzła na dworze - brrrr - ohyda własnie wychodzę :razz::razz:....ty rób ciepłą kawusię ...bo ja tu zaraz wrócę ....i se będziemy pić :p Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja']własnie wychodzę :razz::razz:....ty rób ciepłą kawusię ...bo ja tu zaraz wrócę ....i se będziemy pić :pSie robi - nastawiam wodu i czekam ;) Quote
agbar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 dzien dobry:grins: nadrobilam...gaduly pieronskie:diabloti: http://images25.fotosik.pl/144/6143113927d41908.jpg nieboooo cuuuuudneeee:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Sie robi - nastawiam wodu i czekam ;) siem już wróciłam :grins: zamarzłam ...uchi dyndają na ostatnim fagmentku skórki ...nos chyba czubeczkowo odmrożony ....ja chcę lato :mad: Kawa PLISSSSSSSSSSSSSSSSSS :mdleje: [quote name='agbar']dzien dobry:grins: Bry dzionek :grins: nadrobilam...gaduly pieronskie:diabloti: to ONE :grins: http://images25.fotosik.pl/144/6143113927d41908.jpg nieboooo cuuuuudneeee:loveu::loveu::loveu: wsiadaj w busa ...bier aparatke i będziesz focić ;) Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja']siem już wróciłam :grins: zamarzłam ...uchi dyndają na ostatnim fagmentku skórki ...nos chyba czubeczkowo odmrożony ....ja chcę lato :mad: Hmmm ja tyż :roll::evil_lol: Kawa PLISSSSSSSSSSSSSSSSSS :mdleje: Ależ proszę :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ................hej Aluśka se weszłam i trafiłam na kaff:razz::diabloti::diabloti: a zimno masz?.............. ja to nie wiem nie wychodziłam a rano miałam 2 stopnie, czyli zupełnie nieźle jak na koniec stycznia:cool3: Quote
agbar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 a moze ty wsiadziesz w busa heeee:cool3:ta sama droga i niebo tez mam:diabloti:i pomocy bede potrzebowac niebawem:p Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Ależ proszę :loveu::loveu::loveu: ależ dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
natija Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 witam jestem juz:)ale mam nadrabiania:(nie wiem jak ja to zrobie... Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='BeaC']................hej Aluśka hey Bea se weszłam i trafiłam na kaff:razz::diabloti::diabloti: miło ...częstuj się proszę ;) a zimno masz?.............. ja to nie wiem nie wychodziłam a rano miałam 2 stopnie, czyli zupełnie nieźle jak na koniec stycznia:cool3: zimno .....brrrrrrrrr........a na dodatek pan C. w nocy zakręcił kalafiora bo za gorąco podobno było :mad: [quote name='agbar']a moze ty wsiadziesz w busa heeee:cool3:ta sama droga i niebo tez mam:diabloti:i pomocy bede potrzebowac niebawem:p ale ty nie masz TITANICa :evil_lol::evil_lol: nooo kurde ....propozycja kusząca:razz::razz: ...a do pomocy wiesz zem chętna ;) Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja'] zimno .....brrrrrrrrr........a na dodatek pan C. w nocy zakręcił kalafiora bo za gorąco podobno było :mad: Buhahahahahahaha - ja podejrzewam że chodziło o cos zupełnie inszego :eviltong: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='natija']witam jestem juz:)ale mam nadrabiania:(nie wiem jak ja to zrobie... witam :multi::multi::multi:..a ja myślałam żeśta gdzieś zaginęli w akcji :razz::razz: Quote
agbar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja'] ale ty nie masz TITANICa :evil_lol::evil_lol: nooo kurde ....propozycja kusząca:razz::razz: ...a do pomocy wiesz zem chętna ;) no to czekam:loveu:kiedy bedziesz????? Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 jak pojedziesz do tej od dilowania to ucałuj ją ode mnie :loveu::loveu: aaaahhhh... zapomniałabych sie witnąć :shake: doberek ozzulińska której TZ w końcu poszoł do arbajtu :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='agbar']no to czekam:loveu:kiedy bedziesz????? Poczeka ...sprawdze w notatniku :razz::razz: [quote name='Matusz']Witankoooo <ziewa> :multi: witanko :multi: [quote name='clockwork']jak pojedziesz do tej od dilowania to ucałuj ją ode mnie :loveu::loveu: ooo jeszcze czego :eviltong::eviltong::eviltong:...pojedziemy cuzamen cwie do koopy :grins: i sie bedziem na miejscu ślimtać z Dilską :roflt: aaaahhhh... zapomniałabych sie witnąć :shake: no taaa dobrze żeś nie zapomniała ześ do mnie sam wlazła doberek ozzulińska której TZ w końcu poszoł do arbajtu :evil_lol::evil_lol: doberek :diabloti:...nawet Ci pośle całusa :calus:........:diabloti: Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Czy ktoś z tej gadającej ferajny pracuje czasem ?:cool3: :diabloti: Quote
Recommended Posts