Alicja Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='clockwork']chiba że drugi raz nie chciałybyście sie oglądać....:diabloti: zaś psiaka transportuje :loveu::loveu: ehhh.. widać że łuna ze ślunska... :loveu::loveu::diabloti: Nasza Ci Ona ślunsko dziołcha :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 kurde 5 minut mie ni ma i juz mie lobgadujom hihihihihihihhihi wiedzmy hihihihihihihihihih witej Alusiowa majaca swojego osobistego szofera hihihihi Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='zuzolandia']kurde 5 minut mie ni ma i juz mie lobgadujom hihihihihihihhihi wiedzmy hihihihihihihihihih witej Alusiowa majaca swojego osobistego szofera hihihihi to nie ja wiedźma :cool3: to łOne :evil_lol: :diabloti: Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='zuzolandia']kurde 5 minut mie ni ma i juz mie lobgadujom hihihihihihihhihi wiedzmy hihihihihihihihihih witej Alusiowa majaca swojego osobistego szofera hihihihi boś ty tera Gwiazdeczka Nasza Rudo :loveu::loveu: [quote name='basia2202']to nie ja wiedźma :cool3: to łOne :evil_lol: :diabloti: ten łon , to łono , tym łonym , temu łonemu :razz::razz: [quote name='teqquila']lo ja tyz bede siem z nia widzila MY też ino nie jutro :grins: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 No i nie doczekałam się niebkowych fot :diabloti: Quote
Matusz Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Witam ino wieczorową porą :diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 siem doczytalam w koncu zes u klockowej byla a foty gdzie??????????????????????? Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No i nie doczekałam się niebkowych fot :diabloti: :mdleje: jutro słoneczko :grins: [quote name='Matusz']Witam ino wieczorową porą :diabloti::diabloti: witam :loveu: [quote name='zuzolandia']siem doczytalam w koncu zes u klockowej byla a foty gdzie??????????????????????? :grins: u Klocusiowej :multi: Quote
Medorowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Yyyy a ja nie wiem o co chodzi:oops::evil_lol: Powiedziałam co wiedziałam:roll::roll: Quote
anetta Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ale sztywniak z tego Ozzulca http://images33.fotosik.pl/115/112b1379aeb86411.jpg :shake: :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 bereczek dawno nie widziana :multi::multi: Quote
BeaC Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 hej hej heeeeeeeeeeeeeej witaj AlicjoR.:razz: jest pięknie.........słonko wychodzi zza chmur Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Medorowa']Yyyy a ja nie wiem o co chodzi:oops::evil_lol: Powiedziałam co wiedziałam:roll::roll: :hmmmm: a o co chodzi ......:grins: [quote name='anetta']Ale sztywniak z tego Ozzulca http://images33.fotosik.pl/115/112b1379aeb86411.jpg :shake: :evil_lol: no co TY ...On jest wyluzowany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'] bereczek dawno nie widziana :multi::multi: Bereczek ...och jak dawnośmy się nie widziały [quote name='BeaC']hej hej heeeeeeeeeeeeeej witaj AlicjoR.:razz: jest pięknie.........słonko wychodzi zza chmur Witaj zagrzana już BEO U nas też słoneczko ino mróż szczypie w uchi :razz::razz: Quote
Rinuś Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Doberek :loveu: widziałam Ozzulca sztywniaka :evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Cze Alu widze że ty cało powrócona po wczorajszych wojażach - dzisiaj też emigrujesz?:razz: Quote
Matusz Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 hej Babii :D:multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: u nas napadało śniegu po pas :crazyeye::crazyeye: jak wstałem obudziło mnie słonko, ale już się schowało:shake: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Rinuś']Doberek :loveu: widziałam Ozzulca sztywniaka :evil_lol: Berek :loveu: a tam zaraz sztywniak ...ino w lodówce za długo buszował :diabloti: [quote name='apple']Cze Alu widze że ty cało powrócona po wczorajszych wojażach - dzisiaj też emigrujesz?:razz: no ino do wracza po recepty i pokazać pani ze mi sie tłuszczyk nazbierał na boczkach :grins: [quote name='Matusz']hej Babii :D:multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: u nas napadało śniegu po pas :crazyeye::crazyeye: jak wstałem obudziło mnie słonko, ale już się schowało:shake: witaj Wnuś :multi::loveu: a u nas śniegi może cm napadało ....ale słoneczko za to świeci :multi: Quote
apple Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ale dzisiaj to juz ostatni dzień i jutro bedziesz WOLNA!!!!:diabloti: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='apple']Ale dzisiaj to juz ostatni dzień i jutro bedziesz WOLNA!!!!:diabloti: :multi::multi::multi:i TZ jutro idzie na rano do pracy ;) Quote
apple Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:i TZ jutro idzie na rano do pracy ;)OOOOOO to od rana jesteś TYLKO NASZA!:diabloti::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dzień dobry ;) Informuję, że do nas słonko również dotarło! :multi: I śnieg też... :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='apple']OOOOOO to od rana jesteś TYLKO NASZA!:diabloti::loveu: :multi::multi::multi:YES YES YES :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry ;) Informuję, że do nas słonko również dotarło! :multi: I śnieg też... :evil_lol: widzisz jak ładnie z Mojej strony:loveu::loveu:...posłalam słoneczko i do Was :grins: śnieżek posłal Mateusz :evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:YES YES YES :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty YES YES YES a jakąś kaffke dostane może? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja'] widzisz jak ładnie z Mojej strony:loveu::loveu:...posłalam słoneczko i do Was :grins: śnieżek posłal Mateusz :evil_lol: Dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: A z Matuszem już sobie pogadam... :diabloti: Quote
Recommended Posts