Pysia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Łomatko :crazyeye: Te skurczysyny co wywalają szkło powinni być rozstrzelani :2gunfire: Jak spacerowałam po osiedlu to codziennie w blasku latarni odnajdywałam kawałki szkła... I chyba powinni mi płacić za oczyszczanie miast , bo wiecznie zbierałam szkło :cool3: Zmorka podczas kilku miesięcy przecięła 5 x łapę. Potem juz nigdy ale wtedy to był koszmar. TZ się smiał, że już nie tnie bo wyzbierałam szkło wkoło :evil_lol: Zdrowiej Ozulku szybciutko :loveu: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Alu 100000000 buziaków dla mojego małego, pechowego rekonwalescenta.:iloveyou: Qurde swoją drogą to mial chłoptaś wczoraj pecha, najpierw go pozbawili...... no tego a potem łapećkę rozwalił......... moje maleństwo koffane :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieje że dzisiaj już lepiej i przestało krwawić :roll: Alu daj no jakieś newsy bo się niepokoję :roll: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Paula_ napisał(a):Biedactwo moje, łapkę sobie popsuło :placz: :glaszcze: Witanko :loveu: :multi: Witanko nocna :grins: Paulo:multi::loveu::multi: Pysia napisał(a):Łomatko :crazyeye: Te skurczysyny co wywalają szkło powinni być rozstrzelani :2gunfire: Jak spacerowałam po osiedlu to codziennie w blasku latarni odnajdywałam kawałki szkła... I chyba powinni mi płacić za oczyszczanie miast , bo wiecznie zbierałam szkło :cool3: Zmorka podczas kilku miesięcy przecięła 5 x łapę. Potem juz nigdy ale wtedy to był koszmar. TZ się smiał, że już nie tnie bo wyzbierałam szkło wkoło :evil_lol: Zdrowiej Ozulku szybciutko :loveu: Oj Pysiu , ja to bym takiego delikwenta goła doopą posadzila na tym szkle które rozwalił:angryy::angryy::angryy:taka jestem wredna :diabloti: Ozzulek dziękuje za troskę :loveu::loveu: apple napisał(a):Alu 100000000 buziaków dla mojego małego, pechowego rekonwalescenta.:iloveyou: Qurde swoją drogą to mial chłoptaś wczoraj pecha, najpierw go pozbawili...... no tego a potem łapećkę rozwalił......... moje maleństwo koffane :loveu::loveu: Mam nadzieje że dzisiaj już lepiej i przestało krwawić :roll: Alu daj no jakieś newsy bo się niepokoję :roll: Jestem Szarlotuniu :loveu:...kompletnie niewyspana...:hmmmm: swoją drogą kto robi pranie o 1 w nocy :roll:... a teraz kombinują jak wyjść z Ozzym ...pada deszcz , jest mokro ...a on bucika co został od Harleya na łape nie da sobie założyć ...znaczy spadnie mu ...nie ten rozmiar :oops:...nie wiem czy mu skarpetki folią spożywczą nie pozawijam :hmmmm: narazie piję kawę ...muszę się obudzić :roll: Quote
jonQuilla Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 cześć mamcia :multi::multi::multi: :loveu: melduję się z rana :) :eviltong: spowiadam się że byłam grzeczna i że taka będę zawsze ;) :evil_lol::evil_lol: posyłam dla Was mega buźki :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a): Jestem Szarlotuniu :loveu:...kompletnie niewyspana...:hmmmm: swoją drogą kto robi pranie o 1 w nocy :roll:... a teraz kombinują jak wyjść z Ozzym ...pada deszcz , jest mokro ...a on bucika co został od Harleya na łape nie da sobie założyć ...znaczy spadnie mu ...nie ten rozmiar :oops:...nie wiem czy mu skarpetki folią spożywczą nie pozawijam :hmmmm: narazie piję kawę ...muszę się obudzić :roll: Oj tak tak to jest jak się ploci po nocach a już o praniu nie wspomnę :mdleje:. Folia spozywcza to świetny pomysł na pewno się sprawdzi bo ja Krosiowi tez tak robiłam jak pozrywał pazury A tu pycha kaff dla cię :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a): Jestem Szarlotuniu :loveu:...kompletnie niewyspana...:hmmmm: swoją drogą kto robi pranie o 1 w nocy :roll:... JA :grins: a teraz kombinują jak wyjść z Ozzym ...pada deszcz , jest mokro ...a on bucika co został od Harleya na łape nie da sobie założyć ...znaczy spadnie mu ...nie ten rozmiar :oops:...nie wiem czy mu skarpetki folią spożywczą nie pozawijam :hmmmm: narazie piję kawę ...muszę się obudzić :roll: oj mój biedacek.... folia powinna sie sprawdzić.. dobrze sie trzyma na kończynie i nie spada... ale co ja ci gadam, jak wy już dawno na psacerku mizianiec dla inwalidy :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć mamcia :multi::multi::multi: :loveu: melduję się z rana :) :eviltong: spowiadam się że byłam grzeczna i że taka będę zawsze ;) :evil_lol: posyłam dla Was mega buźki :loveu::loveu: buziory :loveu: :evil_lol: :evil_lol: cieszkam ze mam grzeczną córcię ;):evil_lol: apple napisał(a):Oj tak tak to jest jak się ploci po nocach a już o praniu nie wspomnę :mdleje:. Folia spozywcza to świetny pomysł na pewno się sprawdzi bo ja Krosiowi tez tak robiłam jak pozrywał pazury A tu pycha kaff dla cię :loveu::loveu::loveu: http://www.dobrekawy.pl/images/4.jpg dzięks za kaff :loveu: nie plociłam po nocy :placz:ino prałam pościółkę co Ozzy zakrwawił :cool1: clockwork napisał(a):oj mój biedacek.... folia powinna sie sprawdzić.. dobrze sie trzyma na kończynie i nie spada... ale co ja ci gadam, jak wy już dawno na psacerku mizianiec dla inwalidy :loveu::loveu: mizianko przekazane :loveu::loveu:...Ozzul rezyduje na foteliku ...:cool1: Folia i tak zlazła :p...na Ozzulka nie ma mocnych :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a): bo dziś nie ma foteczek :roll:... wczoraj Ozzy miał wstydliwe miejsce :oops: oczyszczane u weta ....a dziś podczaszabawy z ASTeczką i boxiem wskoczył na butelkę i rozwalił lapkę ...na szczęście ...obok tętnicy :angryy:...tak że krew się nam leje :angryy:...jełopek mój koffany Biedactwo:calus: A masz fotki z tych szaleństw:razz: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Medorowa napisał(a):Biedactwo:calus: A masz fotki z tych szaleństw:razz: nie mam :placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Aluuuuu!!!!! Po co papryka do tej pizzy??? taka w proszku do ciasta???? Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 malawaszka napisał(a):Aluuuuu!!!!! Po co papryka do tej pizzy??? taka w proszku do ciasta???? :hmmmm: nie nie do ciasta ....możesz posypać jako przyprawa po grzybkach ale mozesz wcale nie dawać ...wsio wedle smaku ja do ciasta dodaje czasami tylko szczypte oregano i czosnek ale to zależy kto je te pizze;) Quote
lolka75 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 gdzie kucharek szesc:diabloti: tam dwanascie cyckow aaa przywitac sie chcialam Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 lolka75 napisał(a):gdzie kucharek szesc:diabloti: tam dwanascie cyckow :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: witaj Karolinko z dobrym humorkiem :grins: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 lolka75 napisał(a):gdzie kucharek szesc:diabloti: tam dwanascie cyckow aaa przywitac sie chcialam:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: No aleś rzuciła......... nie powiem - buhahahahahaa:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 apple napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: No aleś rzuciła......... nie powiem - buhahahahahaa:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:ciepła cyckiem ;) emdziolek napisał(a):Witanko Dziewczyny :multi: witanko :multi::multi::multi: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol:ciepła cyckiem ;) I to nie jednym :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 apple napisał(a):I to nie jednym :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz::razz:...zaraz tuzin poszedł w ruch :evil_lol: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz:...zaraz tuzin poszedł w ruch :evil_lol:Ale mamy na tym Dogo egzemplarze lizaki, niszczycielskie wandale i kobiete o sześciu cyckach :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 lolka75 napisał(a):gdzie kucharek szesc:diabloti: tam dwanascie cyckow aaa przywitac sie chcialam a co jak nas jest kucharka sztuk 1 i kucharz szt 1 :diabloti::evil_lol: Aluuuuu a jakie to ciasto wychodzi? cienkie czy grube? :oops: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 apple napisał(a):Ale mamy na tym Dogo egzemplarze lizaki, niszczycielskie wandale i kobiete o sześciu cyckach :evil_lol: bo na dogo to wsio jedyne i niepowtarzalne :evil_lol: Matusz napisał(a):hejo babi:multi::multi::multi: hejo Wnuś :multi::multi: malawaszka napisał(a):a co jak nas jest kucharka sztuk 1 i kucharz szt 1 :diabloti::evil_lol: :hmmmm: moze nie napisze :evil_lol: Aluuuuu a jakie to ciasto wychodzi? cienkie czy grube? :oops: to zależy jaka foremka :grins: ...ja mam zazwyczaj takie pulchniutkie grubsiejsze bo taka foremeczka ...wymiary ..: 24/36... Quote
malawaszka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 o to ja będę miała cienkie :multi: a jak długo to ma rosnąć za pierwszym razem?? :oops: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 malawaszka napisał(a):o to ja będę miała cienkie :multi: a jak długo to ma rosnąć za pierwszym razem?? :oops: :hmmmm: no ja zazwyczaj o nim zapominam i se samo rośnie ale minimum 20-30 minetek :grins: zobaczysz że jest go więcej to możesz już dodac oleja i zarabiać ...w mondrych księgach piszą ze ma podwoić swą objętość ....mnie sie to nie sprawdza :oops: Quote
Imbirka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Helloł Ozzulki...:multi::multi::multi: a co ja tutaj czytam... Ozzulek też jest rekonwalescent.... echhhh... buziaki dla nunusia:loveu: Quote
Recommended Posts