jonQuilla Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Georgia]jestem tu :multi::multi: i Was widzę...a co za tym idzie? mam Was pod stała kontrolą :knuje::knuje: :eviltong:[/FONT] Quote
lolka75 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ach uwielbiam takie slodkie pycholce:loveu::loveu:. Ozzy ma takie pyszczydlo ze normalnie calowalabym non stop. Powiem szczerze ze Maxina czasem kluje jak nieogolony facet przy calowaniu:evil_lol:...ale pychol Oziulkowy to normalnie ma napis "caluj siarczyscie":loveu::loveu: ogladam holenderskie azylowe psiaki... i znow becze:placz:.............Nie ma tam takich bid i biedactw ale ludzie to potwory.... Czemu ja mam tak maly domek.... wzielabym te psiaczki:-( Quote
Paula Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witanko Alu :calus: :multi: Widziałam słodziaszka śpiącego :loveu: i te fałdki :turn-l: http://images32.fotosik.pl/106/07102494058c8fc7.jpg I niebo i titanica http://images33.fotosik.pl/107/f974a48ec0810b08.jpg :loveu: i trochę też poczytałam :grins: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:...Effunia ......na TZtowe :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....musi go bolało :roll:[/FONT] :grin: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]umyje Manusanem :p[/FONT] Po :diabloti: ;) Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jestem tu :multi: i Was widzę...a co za tym idzie? mam Was pod stała kontrolą :knuje: :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]Ha ha ha ....i myślisz że nas przerważa ta inwigilacja :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='lolka75']ach uwielbiam takie slodkie pycholce:loveu:. Ozzy ma takie pyszczydlo ze normalnie calowalabym non stop. Powiem szczerze ze Maxina czasem kluje jak nieogolony facet przy calowaniu:evil_lol:...ale pychol Oziulkowy to normalnie ma napis "caluj siarczyscie":loveu: [FONT=Arial]bo Ozzy tak właśnie siarczyście całuje :loveu::loveu:[/FONT] ogladam holenderskie azylowe psiaki... i znow becze:placz:.............Nie ma tam takich bid i biedactw ale ludzie to potwory.... Czemu ja mam tak maly domek.... wzielabym te psiaczki:-( [FONT=Arial] oj nawet nie masz pojęcia jak dobrze wiem o czym piszesz...jak bardzo czasem mam żal do siebie że nie posiadam tyle by dawać :shake:by zaofiarować więcej :shake:...no cóż życie jest podłe ...a w nim tylko kilka mniej lub bardziej udanych chwil i chyba dla nich warto żyć [/FONT] [quote name='Paula_']Witanko Alu :calus: :multi: Widziałam słodziaszka śpiącego :loveu: i te fałdki :turn-l: http://images32.fotosik.pl/106/07102494058c8fc7.jpg I niebo i titanica http://images33.fotosik.pl/107/f974a48ec0810b08.jpg :loveu: i trochę też poczytałam :grins: [FONT=Arial]Witanko :multi::multi:...cieszkam że foty oglądałas :grins: i poczytałaś ...czasem warto poczytać co piszą inni ;)[/FONT] :grin: Po :diabloti: ;) [FONT=Arial]oczywiście ze po...jeszcze chłopak co złapie :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Century Gothic]Przyszłam cię obudzić ale widzę że ty już na nogach :lol:[/FONT] Quote
agbar Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ..to JA:grins: wydaje mi sie czy za wczesnie wstalam:hmmmm:..... Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przyszłam cię obudzić ale widzę że ty już na nogach :lol:[/FONT] [FONT=Arial]oj o tej porze to ja już nogami zdeptywałam okolicę :evil_lol:[/FONT] [quote name='agbar']..to JA:grins: wydaje mi sie czy za wczesnie wstalam:hmmmm:..... :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:....oj chyba dopsz Ci się wydaje :evil_lol:.... witaj zawcześnie wstanięta ;) Aha i odkryłam dziś że wschód się mi przsunął ...tam gdzie latem wschodzi słonko go nie było ino dalej :hmmmm: [/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] Aha i odkryłam dziś że wschód się mi przsunął ...tam gdzie latem wschodzi słonko go nie było ino dalej :hmmmm: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha na prawde? ukradli ci słonko :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha na prawde? ukradli ci słonko :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]nie ukradli :obrazic: ino przesunęli mu łóżeczko :grins:[/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie ukradli :obrazic: ino przesunęli mu łóżeczko :grins:[/FONT][FONT=Century Gothic]Hahahaha to ci łobuzy :evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial]witanko Alyszjo z przesuniętym słonkiem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
BeaC Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Hej Alicjo to ja zapracowana............... e fotki widziałam i to jakie:razz: niebo było bardziej dynamiczne niż OZZ:eviltong: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hahahaha to ci łobuzy :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]:mad:niech no ja ich dopadnę ...:p[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]witanko Alyszjo z przesuniętym słonkiem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]witaj Madzialeno :grins:bez słoneczka :hmmmm:[/FONT] Quote
Matusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Verdana]Witankoooo [/FONT][FONT=Arial][FONT=Verdana]:grins: kto mnie tak wcześnie obudził:diabloti:??[/FONT] [/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mad:niech no ja ich dopadnę ...:p[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Century Gothic]Daj znaka pomoge ci:mad:[/FONT] Quote
ewelinabuck Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 witanko:P:P:P:P:PPP:P:P:P::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
teqquila Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Witako foty widzialam hehehe Ozzy sie polozyl ale spac hehehe Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='BeaC']Hej Alicjo to ja zapracowana............... e fotki widziałam i to jakie:razz: niebo było bardziej dynamiczne niż OZZ:eviltong: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:...no widzisz jakie ja mam niebo ;)jedyne w swoim rodzaju :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [quote name='Matusz'][FONT=Verdana]Witankoooo [/FONT][FONT=Arial][FONT=Verdana]:grins: kto mnie tak wcześnie obudził:diabloti:??[/FONT] [/FONT] [FONT=Arial]Witanko :multi::multi::multi: pewnie Dealerowa :grins:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Daj znaka pomoge ci:mad:[/FONT] [FONT=Arial]to oć jusz :p[/FONT] [quote name='ewelinabuck']witanko:P:P:P:P:PPP:P:P:P::multi::multi::multi: [FONT=Arial]witaneczko :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='teqquila']Witako foty widzialam hehehe Ozzy sie polozyl ale spac hehehe [FONT=Arial]o witanko :multi::multi:zjadajaca literki :grins:[/FONT] Quote
Rinuś Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 siemano :loveu: przyszłam się przywitac i spadam do pracy :placz: Quote
teqquila Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 zjadam literki bom glodna jestem hehehe :evil_lol: i musialam kolora zmienic bo ktos mi zielony zabral :eviltong: Quote
jonQuilla Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Ha ha ha ....i myślisz że nas przerważa ta inwigilacja :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]pewnie nie bo mam za milutki wyraz ryjówki ;) :evil_lol::evil_lol: Cześć Mamcia :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Rinuś napisał(a):siemano :loveu: przyszłam się przywitac i spadam do pracy :placz: [FONT=Arial]siemanko :multi: nie płakaj :glaszcze: ...przeca wrócisz :p[/FONT] teqquila napisał(a):zjadam literki bom glodna jestem hehehe :evil_lol: i musialam kolora zmienic bo ktos mi zielony zabral :eviltong: [FONT=Arial] to oć na śniadanko :grins: Zielono jabłuszkowa Ci podprowadziła :hmmmm:[/FONT] jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]pewnie nie bo mam za milutki wyraz ryjówki ;) :evil_lol::evil_lol: Cześć Mamcia :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]ha ha .....Ryjówka :evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]to oć jusz :p[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Century Gothic]Byłam i im natłukłam :mad:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 widziałam niebo :shock: przyznaj się, że do Dilerowa Ci przysłała bo u nas nie ma takiego hihihi Quote
Recommended Posts