Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ach uwielbiam takie slodkie pycholce:loveu::loveu:. Ozzy ma takie pyszczydlo ze normalnie calowalabym non stop. Powiem szczerze ze Maxina czasem kluje jak nieogolony facet przy calowaniu:evil_lol:...ale pychol Oziulkowy to normalnie ma napis "caluj siarczyscie":loveu::loveu:

ogladam holenderskie azylowe psiaki... i znow becze:placz:.............Nie ma tam takich bid i biedactw ale ludzie to potwory.... Czemu ja mam tak maly domek.... wzielabym te psiaczki:-(

Posted

Witanko Alu :calus: :multi:
Widziałam słodziaszka śpiącego :loveu: i te fałdki :turn-l: http://images32.fotosik.pl/106/07102494058c8fc7.jpg
I niebo i titanica http://images33.fotosik.pl/107/f974a48ec0810b08.jpg :loveu:
i trochę też poczytałam :grins:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:...Effunia ......na TZtowe :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....musi go bolało :roll:[/FONT]
:grin:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]umyje Manusanem :p[/FONT]
Po :diabloti: ;)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jestem tu :multi: i Was widzę...a co za tym idzie? mam Was pod stała kontrolą :knuje: :eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]Ha ha ha ....i myślisz że nas przerważa ta inwigilacja :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='lolka75']ach uwielbiam takie slodkie pycholce:loveu:. Ozzy ma takie pyszczydlo ze normalnie calowalabym non stop. Powiem szczerze ze Maxina czasem kluje jak nieogolony facet przy calowaniu:evil_lol:...ale pychol Oziulkowy to normalnie ma napis "caluj siarczyscie":loveu:

[FONT=Arial]bo Ozzy tak właśnie siarczyście całuje :loveu::loveu:[/FONT]

ogladam holenderskie azylowe psiaki... i znow becze:placz:.............Nie ma tam takich bid i biedactw ale ludzie to potwory.... Czemu ja mam tak maly domek.... wzielabym te psiaczki:-(
[FONT=Arial]
oj nawet nie masz pojęcia jak dobrze wiem o czym piszesz...jak bardzo czasem mam żal do siebie że nie posiadam tyle by dawać :shake:by zaofiarować więcej :shake:...no cóż życie jest podłe ...a w nim tylko kilka mniej lub bardziej udanych chwil i chyba dla nich warto żyć
[/FONT]

[quote name='Paula_']Witanko Alu :calus: :multi:
Widziałam słodziaszka śpiącego :loveu: i te fałdki :turn-l: http://images32.fotosik.pl/106/07102494058c8fc7.jpg
I niebo i titanica http://images33.fotosik.pl/107/f974a48ec0810b08.jpg :loveu:
i trochę też poczytałam :grins:

[FONT=Arial]Witanko :multi::multi:...cieszkam że foty oglądałas :grins: i poczytałaś ...czasem warto poczytać co piszą inni ;)[/FONT]

:grin:

Po :diabloti: ;)
[FONT=Arial]oczywiście ze po...jeszcze chłopak co złapie :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przyszłam cię obudzić ale widzę że ty już na nogach :lol:[/FONT]

[FONT=Arial]oj o tej porze to ja już nogami zdeptywałam okolicę :evil_lol:[/FONT]

[quote name='agbar']..to JA:grins:

wydaje mi sie czy za wczesnie wstalam:hmmmm:.....

:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:....oj chyba dopsz Ci się wydaje :evil_lol:....

witaj zawcześnie wstanięta ;)

Aha i odkryłam dziś że wschód się mi przsunął ...tam gdzie latem wschodzi słonko go nie było ino dalej :hmmmm:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]
Aha i odkryłam dziś że wschód się mi przsunął ...tam gdzie latem wschodzi słonko go nie było ino dalej :hmmmm:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha na prawde? ukradli ci słonko :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha na prawde? ukradli ci słonko :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]nie ukradli :obrazic: ino przesunęli mu łóżeczko :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie ukradli :obrazic: ino przesunęli mu łóżeczko :grins:[/FONT][FONT=Century Gothic]Hahahaha to ci łobuzy :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hahahaha to ci łobuzy :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]:mad:niech no ja ich dopadnę ...:p[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]witanko Alyszjo z przesuniętym słonkiem :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]witaj Madzialeno :grins:bez słoneczka :hmmmm:[/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']Hej Alicjo
to ja zapracowana...............
e fotki widziałam i to jakie:razz:

niebo było bardziej dynamiczne niż OZZ:eviltong:

:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:...no widzisz jakie ja mam niebo ;)jedyne w swoim rodzaju :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Matusz'][FONT=Verdana]Witankoooo [/FONT][FONT=Arial][FONT=Verdana]:grins:

kto mnie tak wcześnie obudził:diabloti:??
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial]Witanko :multi::multi::multi:
pewnie Dealerowa :grins:
[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Daj znaka pomoge ci:mad:[/FONT]
[FONT=Arial]to oć jusz :p[/FONT]

[quote name='ewelinabuck']witanko:P:P:P:P:PPP:P:P:P::multi::multi::multi:
[FONT=Arial]witaneczko :multi::multi::multi:[/FONT]

[quote name='teqquila']Witako
foty widzialam hehehe Ozzy sie polozyl ale spac hehehe

[FONT=Arial]o witanko :multi::multi:zjadajaca literki :grins:[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Ha ha ha ....i myślisz że nas przerważa ta inwigilacja :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]pewnie nie bo mam za milutki wyraz ryjówki ;) :evil_lol::evil_lol:

Cześć Mamcia :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

Rinuś napisał(a):
siemano :loveu:
przyszłam się przywitac i spadam do pracy :placz:

[FONT=Arial]siemanko :multi:
nie płakaj :glaszcze: ...przeca wrócisz :p
[/FONT]

teqquila napisał(a):
zjadam literki bom glodna jestem hehehe :evil_lol:
i musialam kolora zmienic bo ktos mi zielony zabral :eviltong:

[FONT=Arial]
to oć na śniadanko :grins:

Zielono jabłuszkowa Ci podprowadziła :hmmmm:
[/FONT]

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]pewnie nie bo mam za milutki wyraz ryjówki ;) :evil_lol::evil_lol:

Cześć Mamcia :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi:
[/FONT]

[FONT=Arial]ha ha .....Ryjówka :evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/FONT]