apple Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Century Gothic]Przyszłam z :lol: [/FONT] Quote
Szarik Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]pogoda do ...bani :cool1:...a liczyłam że odwożąc Kubę do Pszczyny na pociąg pójdę na spacerek do pałacowego parku :shake:...a tu lipa...chlapa i szarówa [/FONT] A w nocy było takie ładne niebo, każdą gwiazdkę u nas było widać, zapowiadał się piękny dzionek :mad: Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przyszłam z http://www.caffeprego.pl/thumb/phpThumb.php?src=../images/kimbo-espresso_2.jpg&h=&w=200&f=jpg :lol: [/FONT] [FONT=Arial]witanko :loveu:...chętnie napiję się kawusi [/FONT] [quote name='Szarik']A w nocy było takie ładne niebo, każdą gwiazdkę u nas było widać, zapowiadał się piękny dzionek :mad: [FONT=Arial]u nas też noc była piękna ....a teraz już wychodzi sloneczko ...tyle że ja już w domku :mad::mad::mad:[/FONT] [quote name='agaciaaa']Berek :multi: u mnie słonko :loveu: [FONT=Arial]u mnie już też :multi:...o godzinę za późno wstało :razz::razz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Georgia]Cześć :) :loveu::multi::multi: Jak tam koncercik się udał? :) [/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Matusz']hejooo:grins::multi: [FONT=Arial]heyka wnuś :multi:już wstałeś :razz::razz:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć :) :loveu::multi::multi: Jak tam koncercik się udał? :) [/FONT] [FONT=Arial]no musowo ze się udał :multi::multi::multi: pisałam u Klocusiowej :multi:...na nieudane nie chadzam :grins: dobra i tu postraszę :p [/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]no musowo ze się udał :multi::multi::multi: pisałam u Klocusiowej :multi:...na nieudane nie chadzam :grins:[/FONT] [FONT=Georgia]to super że się udał hmm...u Klocusiowej właśnie przeczytałam relacje :) i kurde żałuje że poszłam na studniówkę a nie na koncercik z Wami :roll: [/FONT] Quote
aga1215 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 A u nas pomuro:-( w nocy był przymrozek, więc była ślizgawica z topniejącego za dnia śniegu:angryy: Alu - wyślij troszeczkę słonka :modla: Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to super że się udał hmm...u Klocusiowej właśnie przeczytałam relacje :) i kurde żałuje że poszłam na studniówkę a nie na koncercik z Wami :roll: [/FONT] [FONT=Arial]a żałuj żałuj ..tyle Ci pozostało :razz::razz: [/FONT][FONT=Arial]Teraz Ozzy ...bo nie tylko dziś już było :p [/FONT] Quote
Matusz Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 rozczulający śpiochowy Ozzulek :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Matusz']rozczulający śpiochowy Ozzulek :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]:p...przekazałam Ozzulkowi ...że się podobuje :grins:[/FONT] [quote name='aga1215']A u nas pomuro:-( w nocy był przymrozek, więc była ślizgawica z topniejącego za dnia śniegu:angryy: Alu - wyślij troszeczkę słonka :modla: [FONT=Arial]zapakowałam w paczuszkę i wysyłam priorytetem ;)[/FONT] Quote
teqquila Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Witanko ALu :) widzem spioszka :eviltong: Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Georgia]Prawie jak Rołs, którą rysował Dżek w "Tytaniku" ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images31.fotosik.pl/106/5f1ef00ba4679184.jpg :loveu::loveu::loveu: albo śpiący królewicz na ziarnku grochu :) :evil_lol::evil_lol: tak czy siak...sam sex :) :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='teqquila']Witanko ALu :) widzem spioszka :eviltong: [FONT=Arial]cieszkam żeś dojrzała go pośród fotek w ruchu :grins:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Prawie jak Rołs, którą rysował Dżek w "Tytaniku" ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images31.fotosik.pl/106/5f1ef00ba4679184.jpg :loveu::loveu::loveu: albo śpiący królewicz na ziarnku grochu :) :evil_lol::evil_lol: tak czy siak...sam sex :) :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]oooo zgadzam się tym królewiczem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]cieszkam żeś dojrzała go pośród fotek w ruchu :grins:[/FONT] [FONT=Georgia]gdzie Wy widzicie fotki śpiącego Ozzulca? ;) :hmmmm::hmmmm:[/FONT] Quote
LAZY Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Heja mordulcu!!! Duże lizuski od Ideńki..ode mnie jedynie mizianko, bom chora:angryy: Quote
apple Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [FONT=Century Gothic]Róziowy :loveu::loveu::loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/106/5f1ef00ba4679184.jpg[/FONT] Quote
teqquila Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 no tak przecie tam chyba tylko 2 fotki spiacego Ozzusia :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]gdzie Wy widzicie fotki śpiącego Ozzulca? ;) :hmmmm::hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]omamy mają ....ciekawe co brali :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']ooo jaki wylegusek:loveu: witanko:multi: [FONT=Arial]witanko :multi:[/FONT] [quote name='LAZY']Heja mordulcu!!! Duże lizuski od Ideńki..ode mnie jedynie mizianko, bom chora:angryy: [FONT=Arial]witanko :multi: wymiziałam :pnie lizałam :evil_lol:[/FONT] [quote name='anetta']Dzien doberek :multi: [FONT=Arial]berek :multi:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Róziowy :loveu::loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/106/5f1ef00ba4679184.jpg[/FONT] [FONT=Arial]:loveu:tysz mnie się podobuje :evil_lol:[/FONT] [quote name='teqquila']no tak przecie tam chyba tylko 2 fotki spiacego Ozzusia :evil_lol: [FONT=Arial]nooooo.....w calym blogasie oczywiście :grins:[/FONT] Quote
agbar Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 hop hop:grins: widzialam Ozzulka mordulca mojego kochanego:loveu: Quote
Izabela124. Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Czesc:multi: Widzialam spacego ozzulca:grins: Jeszcze tydzien i mam ferie:multi: Quote
Recommended Posts