agbar Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 brawoooooo piekne slaskie niebo:loveu: a nie mowilam ze wystarczy popatrzec:diabloti: cuudnie ci wyszlo:multi: Quote
Matusz Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 hejos !! :multi: :multi::multi: wpadłem na podwieczorek :grins: fotaski nieba śliczne :loveu: a Ozzulek cały dzień tak śpi?:diabloti: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Century Gothic]mój śliczny ozziulkowy ryjolek :loveu: http://images32.fotosik.pl/107/34246b029119c82e.jpg[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']brawoooooo piekne slaskie niebo:loveu: a nie mowilam ze wystarczy popatrzec:diabloti: cuudnie ci wyszlo:multi: [FONT=Arial]:oops::oops::oops:...to jest styczniowe , śląskie niebo zachodzące słoneczko ... chodźta do mnie focić te z tymi lufami :grins: ...[/FONT] [quote name='Matusz']hejos !! :multi: :multi::multi: wpadłem na podwieczorek :grins: fotaski nieba śliczne :loveu: a Ozzulek cały dzień tak śpi?:diabloti: [FONT=Arial]nie no cały nie ....ale pospać lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]mój śliczny ozziulkowy ryjolek :loveu: http://images32.fotosik.pl/107/34246b029119c82e.jpg[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: twój czy Ozziulkowy :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: twój czy Ozziulkowy :evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]mój .... no ostatecznie podzielę sie z Ozzim :evil_lol:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]chłopak się położył a one że śpioszek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: same jesteście spioszki :p[/FONT] ja sie przyznaje bez bicia, żem śpioszek :oops: :evil_lol: http://images26.fotosik.pl/141/9e2d14fa6115eaaf.jpg tu też sie tylko położył? :razz: :loveu: Niebo piękne :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]mój .... no ostatecznie podzielę sie z Ozzim :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]hurtem was będę miziać :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='agaciaaa']ja sie przyznaje bez bicia, żem śpioszek :oops: :evil_lol: http://images26.fotosik.pl/141/9e2d14fa6115eaaf.jpg tu też sie tylko położył? :razz: :loveu: Niebo piękne :loveu::loveu: [FONT=Arial]dziękuję że podobuje się nasze śląskie niebo :loveu: :hmmmm: tu zawiązywał sadełko po obiadku :evil_lol:[/FONT] Quote
basia2202 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]witaj Basiu ...cieszkam żę wpadłas do nas znów :multi::multi::multi:[/FONT] och.. Alutku... znasz mnie przecież;) jak tylko mogę, to zawsze zagląduję :loveu: och.. i niebo piękne:loveu: przyznaj się... pozazdrościłaś dilusiowej :cool3: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='basia2202']och.. Alutku... znasz mnie przecież;) jak tylko mogę, to zawsze zagląduję :loveu: och.. i niebo piękne:loveu: przyznaj się... pozazdrościłaś dilusiowej :cool3: [FONT=Arial]wiem ze zaglądujesz :p nie moja koffana nie zazdraszczam :p...u mnie od zawsze fotki nieba i widoczków były ...a na fotosiku jest cały albumik [/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]skąd miałaś takie niebo??? :crazyeye::crazyeye: u mnie mrok za oknem... cały dzień....... albo:hmmmm: czas umyć okna :niewiem: [/FONT] Quote
basia2202 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wiem ze zaglądujesz :p nie moja koffana nie zazdraszczam :p...u mnie od zawsze fotki nieba i widoczków były ...a na fotosiku jest cały albumik [/FONT] aaa.. no to nie wiedziałam.. to przepraszam :oops: u dilusiowej ostatnio nieba dużo... i myślałam, że się ścigacie, która ładniejsze zrobi :evil_lol: ja też lubię niebo focić:) i różne okoliczności przyrody:) Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]skąd miałaś takie niebo??? :crazyeye::crazyeye: :hmmmm: z .....nieba :evil_lol: u mnie mrok za oknem... cały dzień....... ale masz okna na zachód :razz::razz: albo:hmmmm: czas umyć okna :niewiem: [/FONT] [FONT=Arial] :oops::oops::oops:.....oj ...ani nie wspominaj ...:mdleje: proszę ....bo mam straszecznie brudne :roll:[/FONT] [quote name='basia2202']aaa.. no to nie wiedziałam.. to przepraszam :oops: u dilusiowej ostatnio nieba dużo... i myślałam, że się ścigacie, która ładniejsze zrobi :evil_lol: ja też lubię niebo focić:) i różne okoliczności przyrody:) [FONT=Arial]to zapraszam na fotosika ...album ...Przyroda , widoczki , budowle :grins:[/FONT] Quote
basia2202 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]to zapraszam na fotosika ...album ...Przyroda , widoczki , budowle :grins:[/FONT] ooj.. a gdzie to ten fotosik... bo ja nie znaju... namiary konkretne poproszę na alutkowe zdjątka :razz: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='basia2202']ooj.. a gdzie to ten fotosik... bo ja nie znaju... namiary konkretne poproszę na alutkowe zdjątka :razz: [FONT=Arial]to poślę potem na GG :p...bo nie wiem czy to nie spam :razz::razz:[/FONT] Quote
basia2202 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to poślę potem na GG :p...bo nie wiem czy to nie spam :razz::razz:[/FONT] pffffffffffff :eviltong: okeeeeej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Pinkne niebo, ćliczny Ozzy:loveu:grins::grins: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='basia2202']pffffffffffff :eviltong: okeeeeej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]no co....toż to obca lineczka :cool1:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witanko U mnie takiego nieba nie ma :( Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko U mnie takiego nieba nie ma :( [FONT=Arial]Witanko :multi:[/FONT] [FONT=Arial]u każdego inne ...to chyba zależne od połozenia geograficznego :cool1:...tak myślę choć geograf ze mnie jak z koziej .... trąba :p[/FONT] Quote
Matusz Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]nie no cały nie ....ale pospać lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] a podwieczorek gdzie ??:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Georgia]Mamuniu Ty też takie ładne niebo dorwałaś...podziel się :) :loveu::loveu: jak zwykle Ozzy pełen energii :) :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Matusz'] a podwieczorek gdzie ??:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: [FONT=Arial]Wnusio ...teraz to już kolacyjka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Mamuniu Ty też takie ładne niebo dorwałaś...podziel się :) :loveu::loveu: [FONT=Arial] a oć Córeczko :calus:....wiesz że ja się zawsze podzielę :loveu::loveu:[/FONT] jak zwykle Ozzy pełen energii :) :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial] pies Demon :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
emdziolek Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 CZeść Alu mła kochana!!:multi: Jak mnie tu dawno nei było, nadrobie w ferie:evil_lol: Quote
Matusz Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wnusio ...teraz to już kolacyjka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] no to kolacyjka !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Medorowa']Pinkne niebo, ćliczny Ozzy:loveu:grins::grins: [FONT=Arial]dziękuję Madziu :loveu:[/FONT] [quote name='emdziolek']CZeść Alu mła kochana!!:multi: Jak mnie tu dawno nei było, nadrobie w ferie:evil_lol: [FONT=Arial]witanko Emi .:multi::multi::multi:...no życzę miłego nadrabiania :grins:[/FONT] [quote name='Matusz']no to kolacyjka !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]wrócę ze spacerku to coś skonstrułuję ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts