Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']hop hop:grins:
widzialam Ozzulka mordulca mojego kochanego:loveu:
[FONT=Arial]
:multi::multi:hop hop

Ozzulek Ci to był a jakże :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

[quote name='Izabela124.']Czesc:multi:
Widzialam spacego ozzulca:grins:
Jeszcze tydzien i mam ferie:multi:

[FONT=Arial]cześc :multi:
ooo...dopiero za tydzień ...u nas już są ferie :p
[/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś']elllo :)

śpiący Ozzulek jest najkochańszy :loveu:

[FONT=Arial]
Ellllooooooo:multi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak śpi i nie chrapie ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czy wasze pieski też po zascieleniu potrafią wyrko doprowadzic do takiego stanu :razz::razz:
[/FONT]
Oj Bobis potrafi doprowdaic wyrko do stanu nieuzywalnosci:angryy: Potem bidna pancia znow musi sie bawic w scielenie:placz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj Bobis potrafi doprowdaic wyrko do stanu nieuzywalnosci:angryy: Potem bidna pancia znow musi sie bawic w scielenie:placz:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....sama się potem zastanawiam czy warto było zaścielac:roll:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']http://images24.fotosik.pl/140/bbc328005b6bccaf.jpg

wymiata hihihiihih

http://images31.fotosik.pl/106/5f1ef00ba4679184.jpg

lozkowy mafiossso hihii

witanko i buziowanko koffana!!!

ps bylam u Beja

[FONT=Arial]Witanko :multi::multi::multi:

Maffioso teraz uwalił się na fotel obok mnie :evil_lol:

Bej mnie ujął ...pomimo ze futrzak a ja siedze na bullowatych i boxiach
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']Moje dwie leza obok mnie hiihhi a fruziol chrapie hihih

Tak BEJ ma cos w sobie....

[FONT=Arial]zagwizdaj to przestanie :evil_lol:[/FONT]

[quote name='ewelinabuck']witanko i dobrej nocki zycze;):multi::multi::multi:

[FONT=Arial]witanko Ewelinko :multi::multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Matusz']gaduły !! :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

a ja nie w temacie nawet :eviltong::eviltong:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczytaj ;)to się dowiesz ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ja lubię takie bardzo realistyczne podusie ;)[/FONT]

[FONT=Arial]witaj Kasiu :multi::multi::multi:[/FONT]

[FONT=Arial]Czy wasze pieski też po zascieleniu potrafią wyrko doprowadzic do takiego stanu :razz::razz:[/FONT]

Nie, to są nasze jedyne w życiu:cool3: dwa psy które w łóżku nie śpią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a powody są dwa rózne.
Bonek jak był mały zawsze spał z nami na takim duużym materacu( Merol zresztą też), aż pewnego pięknego dnia część tego materaca wylądowała w śmietniku, a reszta w przedpokoju i razem z tą częścią Bonek się wyniósł od nas:evil_lol:sam z własnej woli:cool3: nie chciał spac w nowym wyrku:shake:. A Diki nie śpi w łóżku, bo w nim straszne porządki robił, wszystko wyrzucał łącznie z prześcieradłem na ziemię:mad:i się skończyło:p. Teściowa sobie na to nie pozwoliła, chciała mieć pościel na miejscu:p.

Posted

[quote name='ewelinabuck']bry ranek:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:kto rano wstaje...........:razz::eviltong: [FONT=Century Gothic]Ten jest nie wyspany - jak JA! Aluuuu poratuj[/FONT] :roll:

Posted

[quote name='Szarik']Dobry i dowidzenia. Jutro mam zaplanowany spacer na 7:00 RANO więc chyba zaraz jakoś sama się siłą odciągnę od komputera :)
[FONT=Arial]ano ":hmmmm:nie no teraz to dzień doberek:p[/FONT]
[quote name='bonita']Nie, to są nasze jedyne w życiu:cool3: dwa psy które w łóżku nie śpią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a powody są dwa rózne.
Bonek jak był mały zawsze spał z nami na takim duużym materacu( Merol zresztą też), aż pewnego pięknego dnia część tego materaca wylądowała w śmietniku, a reszta w przedpokoju i razem z tą częścią Bonek się wyniósł od nas:evil_lol:sam z własnej woli:cool3: nie chciał spac w nowym wyrku:shake:. A Diki nie śpi w łóżku, bo w nim straszne porządki robił, wszystko wyrzucał łącznie z prześcieradłem na ziemię:mad:i się skończyło:p. Teściowa sobie na to nie pozwoliła, chciała mieć pościel na miejscu:p.

[FONT=Arial]:mdleje: ale Ci dobrze ....ja zawsze dziele łoże za zwierzaczkami ....ups przepraszam ...króliś nie spał ze mną ..czasem z Qbą i poszatkowałkilka pościeli :grins:[/FONT]

[quote name='ewelinabuck']bry ranek:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:kto rano wstaje...........:razz::eviltong:
[FONT=Arial]ten idzie na spacer :grins:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ten jest nie wyspany - jak JA! Aluuuu poratuj[/FONT] :roll:
[FONT=Arial]jestem ....słyszałam SOS .....:kaffee_2::kaffee_2:

A my po psacerku po zakupkach obiadek się gotuje ...tera blogaski :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]jestem ....słyszałam SOS .....:kaffee_2::kaffee_2:

A my po psacerku po zakupkach obiadek się gotuje ...tera blogaski :grins:
[/FONT] [FONT=Century Gothic]To ty taka zorganizowana jak ja jesteś :grins:. Tyz juz po spacerku, zakupach, posprzatałam i obiad nastawiłam i teraz siedze sobie, sączę kaffke (dziękuję Alu:loveu:) popycham ciacho :loveu: i w ogóle................................ odkładam tłuszczyk :evil_lol:[/FONT]

Posted

ja tez juz po psacerze, zakupy zrobi B. kawe juz mi zrobil ,jak ja go kocham tego mojego TZta:loveu: i w dodatku poszedl sobie do pracy i chata wolna i w ogole piekny poranek i ach ach ach.....:loveu:

Posted

[quote name='Marzena&Gusti']Cześć!Zapraszam w odwiedziny do galerii Gustawa-błotnego psa;)

[FONT=Arial]zaraz pędze ;)...witanko :p[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To ty taka zorganizowana jak ja jesteś :grins:. Tyz juz po spacerku, zakupach, posprzatałam i obiad nastawiłam i teraz siedze sobie, sączę kaffke (dziękuję Alu:loveu:) popycham ciacho :loveu: i w ogóle................................ odkładam tłuszczyk :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]koffana mus się dobrze zorganizowac co by z dnia miec jak najwięcej dla siebie ;)

mam petitki łódeczki ....sces:razz::razz:
[/FONT]