Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='agbar']hop hop:grins: widzialam Ozzulka mordulca mojego kochanego:loveu: [FONT=Arial] :multi::multi:hop hop Ozzulek Ci to był a jakże :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='Izabela124.']Czesc:multi: Widzialam spacego ozzulca:grins: Jeszcze tydzien i mam ferie:multi: [FONT=Arial]cześc :multi: ooo...dopiero za tydzień ...u nas już są ferie :p[/FONT] Quote
Rinuś Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 elllo :) śpiący Ozzulek jest najkochańszy :loveu: Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Rinuś']elllo :) śpiący Ozzulek jest najkochańszy :loveu: [FONT=Arial] Ellllooooooo:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak śpi i nie chrapie ;)[/FONT] Quote
bonita Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 ta Twoja podusia Alu, to wygląda całkiem jak piesek Ozulek taki :evil_lol: http://images24.fotosik.pl/140/bbc328005b6bccaf.jpg Hej to ja jestem :multi: Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='bonita']ta Twoja podusia Alu, to wygląda całkiem jak piesek Ozulek taki :evil_lol: http://images24.fotosik.pl/140/bbc328005b6bccaf.jpg Hej to ja jestem :multi: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ja lubię takie bardzo realistyczne podusie ;) witaj Kasiu :multi::multi::multi: Czy wasze pieski też po zascieleniu potrafią wyrko doprowadzic do takiego stanu :razz::razz:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy wasze pieski też po zascieleniu potrafią wyrko doprowadzic do takiego stanu :razz::razz:[/FONT] Oj Bobis potrafi doprowdaic wyrko do stanu nieuzywalnosci:angryy: Potem bidna pancia znow musi sie bawic w scielenie:placz: Quote
zuzolandia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 http://images24.fotosik.pl/140/bbc328005b6bccaf.jpg wymiata hihihiihih http://images31.fotosik.pl/106/5f1ef00ba4679184.jpg lozkowy mafiossso hihii witanko i buziowanko koffana!!! ps bylam u Beja Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Izabela124.']Oj Bobis potrafi doprowdaic wyrko do stanu nieuzywalnosci:angryy: Potem bidna pancia znow musi sie bawic w scielenie:placz: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....sama się potem zastanawiam czy warto było zaścielac:roll:[/FONT] [quote name='zuzolandia']http://images24.fotosik.pl/140/bbc328005b6bccaf.jpg wymiata hihihiihih http://images31.fotosik.pl/106/5f1ef00ba4679184.jpg lozkowy mafiossso hihii witanko i buziowanko koffana!!! ps bylam u Beja [FONT=Arial]Witanko :multi::multi::multi: Maffioso teraz uwalił się na fotel obok mnie :evil_lol: Bej mnie ujął ...pomimo ze futrzak a ja siedze na bullowatych i boxiach [/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Moje dwie leza obok mnie hiihhi a fruziol chrapie hihih Tak BEJ ma cos w sobie.... Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 witanko i dobrej nocki zycze;):multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 gaduły !! :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: a ja nie w temacie nawet :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='zuzolandia']Moje dwie leza obok mnie hiihhi a fruziol chrapie hihih Tak BEJ ma cos w sobie.... [FONT=Arial]zagwizdaj to przestanie :evil_lol:[/FONT] [quote name='ewelinabuck']witanko i dobrej nocki zycze;):multi::multi::multi: [FONT=Arial]witanko Ewelinko :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Matusz']gaduły !! :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: a ja nie w temacie nawet :eviltong::eviltong: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczytaj ;)to się dowiesz ;)[/FONT] Quote
Matusz Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczytaj ;)to się dowiesz ;)[/FONT] nie mam siłyyyy :mdleje::shake::shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Bry :multi: http://images31.fotosik.pl/106/5f1ef00ba4679184.jpg słodziutki :iloveyou::iloveyou::loveu: Na chwilkę i branoc :hand: Quote
Szarik Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Dobry i dowidzenia. Jutro mam zaplanowany spacer na 7:00 RANO więc chyba zaraz jakoś sama się siłą odciągnę od komputera :) Quote
bonita Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ja lubię takie bardzo realistyczne podusie ;)[/FONT] [FONT=Arial]witaj Kasiu :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]Czy wasze pieski też po zascieleniu potrafią wyrko doprowadzic do takiego stanu :razz::razz:[/FONT] Nie, to są nasze jedyne w życiu:cool3: dwa psy które w łóżku nie śpią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a powody są dwa rózne. Bonek jak był mały zawsze spał z nami na takim duużym materacu( Merol zresztą też), aż pewnego pięknego dnia część tego materaca wylądowała w śmietniku, a reszta w przedpokoju i razem z tą częścią Bonek się wyniósł od nas:evil_lol:sam z własnej woli:cool3: nie chciał spac w nowym wyrku:shake:. A Diki nie śpi w łóżku, bo w nim straszne porządki robił, wszystko wyrzucał łącznie z prześcieradłem na ziemię:mad:i się skończyło:p. Teściowa sobie na to nie pozwoliła, chciała mieć pościel na miejscu:p. Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 bry ranek:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:kto rano wstaje...........:razz::eviltong: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='ewelinabuck']bry ranek:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:kto rano wstaje...........:razz::eviltong: [FONT=Century Gothic]Ten jest nie wyspany - jak JA! Aluuuu poratuj[/FONT] :roll: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Matusz']nie mam siłyyyy :mdleje::shake::shake: :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]czytaj czytaj czytanie ma przyszłośc:evil_lol:[/FONT] [quote name='ATLANTYDA']Bry :multi: http://images31.fotosik.pl/106/5f1ef00ba4679184.jpg słodziutki :iloveyou::iloveyou::loveu: Na chwilkę i branoc :hand: [FONT=Arial]:hand: bry i berek :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Szarik']Dobry i dowidzenia. Jutro mam zaplanowany spacer na 7:00 RANO więc chyba zaraz jakoś sama się siłą odciągnę od komputera :) [FONT=Arial]ano ":hmmmm:nie no teraz to dzień doberek:p[/FONT] [quote name='bonita']Nie, to są nasze jedyne w życiu:cool3: dwa psy które w łóżku nie śpią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a powody są dwa rózne. Bonek jak był mały zawsze spał z nami na takim duużym materacu( Merol zresztą też), aż pewnego pięknego dnia część tego materaca wylądowała w śmietniku, a reszta w przedpokoju i razem z tą częścią Bonek się wyniósł od nas:evil_lol:sam z własnej woli:cool3: nie chciał spac w nowym wyrku:shake:. A Diki nie śpi w łóżku, bo w nim straszne porządki robił, wszystko wyrzucał łącznie z prześcieradłem na ziemię:mad:i się skończyło:p. Teściowa sobie na to nie pozwoliła, chciała mieć pościel na miejscu:p. [FONT=Arial]:mdleje: ale Ci dobrze ....ja zawsze dziele łoże za zwierzaczkami ....ups przepraszam ...króliś nie spał ze mną ..czasem z Qbą i poszatkowałkilka pościeli :grins:[/FONT] [quote name='ewelinabuck']bry ranek:multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:kto rano wstaje...........:razz::eviltong: [FONT=Arial]ten idzie na spacer :grins:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ten jest nie wyspany - jak JA! Aluuuu poratuj[/FONT] :roll: [FONT=Arial]jestem ....słyszałam SOS .....:kaffee_2::kaffee_2: A my po psacerku po zakupkach obiadek się gotuje ...tera blogaski :grins: [/FONT] Quote
Marzena&Gusti Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Cześć!Zapraszam w odwiedziny do galerii Gustawa-błotnego psa;) Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]jestem ....słyszałam SOS .....:kaffee_2::kaffee_2: A my po psacerku po zakupkach obiadek się gotuje ...tera blogaski :grins: [/FONT] [FONT=Century Gothic]To ty taka zorganizowana jak ja jesteś :grins:. Tyz juz po spacerku, zakupach, posprzatałam i obiad nastawiłam i teraz siedze sobie, sączę kaffke (dziękuję Alu:loveu:) popycham ciacho :loveu: i w ogóle................................ odkładam tłuszczyk :evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ja tez juz po psacerze, zakupy zrobi B. kawe juz mi zrobil ,jak ja go kocham tego mojego TZta:loveu: i w dodatku poszedl sobie do pracy i chata wolna i w ogole piekny poranek i ach ach ach.....:loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Marzena&Gusti']Cześć!Zapraszam w odwiedziny do galerii Gustawa-błotnego psa;) [FONT=Arial]zaraz pędze ;)...witanko :p[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To ty taka zorganizowana jak ja jesteś :grins:. Tyz juz po spacerku, zakupach, posprzatałam i obiad nastawiłam i teraz siedze sobie, sączę kaffke (dziękuję Alu:loveu:) popycham ciacho :loveu: i w ogóle................................ odkładam tłuszczyk :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]koffana mus się dobrze zorganizowac co by z dnia miec jak najwięcej dla siebie ;) mam petitki łódeczki ....sces:razz::razz: [/FONT] Quote
Recommended Posts