apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']ja tez juz po psacerze, zakupy zrobi B. kawe juz mi zrobil ,jak ja go kocham tego mojego TZta:loveu: i w dodatku poszedl sobie do pracy i chata wolna i w ogole piekny poranek i ach ach ach.....:loveu: [FONT=Century Gothic]Ach ach ach fajnie masz. Mój TZ zostawił po sobie bałagan i zapch perfum. Achhhh jak milo :roll:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]mam petitki łódeczki ....sces:razz::razz: [/FONT] [FONT=Century Gothic]scem - dawa [/FONT]:razz: Quote
Matusz Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witanko babi ! ;):multi::multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='agbar']ja tez juz po psacerze, zakupy zrobi B. kawe juz mi zrobil ,jak ja go kocham tego mojego TZta:loveu: i w dodatku poszedl sobie do pracy i chata wolna i w ogole piekny poranek i ach ach ach.....:loveu: [FONT=Arial]no na zakupy robione przez TZta to chyba nawet Rokefeler czy jak mu tam by nie zarobił ..TZ nie patrzu co ile kosztuje ino jak cza kupic to cza i cena nie gra roli :diabloti:... mój TZ wybywa dziś do pracy o 13.20 i wraca o 2.30:roll:...[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ach ach ach fajnie masz. Mój TZ zostawił po sobie bałagan i zapch perfum. Achhhh jak milo :roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]scem - dawa [/FONT]:razz: [FONT=Arial]już podaję ... [/FONT] [quote name='Matusz']Witanko babi ! ;):multi::multi::multi::loveu: [FONT=Arial]witanko Wnusiu :multi::multi::loveu::multi::multi:[/FONT] Quote
Szarik Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Niestety spacer o 7:00 nie wypalił. Rano, łóżko ma mocniejsze pole grawitacyjne, jestem pewna, że za tym stoi jakies z praw fizyki, poprostu są godziny, o których nie sposób się podnieść :) Quote
ATLANTYDA Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Bry :multi::multi: Przyszłam z :kaffee_2::kaffee_2: wzięłam więcej może jeszcze ktoś wstąpi Quote
agbar Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Bry :multi::multi: Przyszłam z :kaffee_2::kaffee_2: wzięłam więcej może jeszcze ktoś wstąpi to ja sie podlacze:grins: Quote
jonQuilla Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Georgia]cześć Mamuniu :loveu::loveu::multi::multi: jak tam poniedziałkowy dzionek mija? ;) bo mi swietnie :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Szarik']Niestety spacer o 7:00 nie wypalił. Rano, łóżko ma mocniejsze pole grawitacyjne, jestem pewna, że za tym stoi jakies z praw fizyki, poprostu są godziny, o których nie sposób się podnieść :) [FONT=Arial]albo ktoś Cię klejem nasmarował :hmmmm:i nie mogłaś wstac :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='ATLANTYDA']Bry :multi::multi: Przyszłam z :kaffee_2::kaffee_2: wzięłam więcej może jeszcze ktoś wstąpi [FONT=Arial]o witaj z Kawką :multi::multi::multi: chętnie się napiję :p[/FONT] [quote name='agbar']to ja sie podlacze:grins: [FONT=Arial]podłączaj się zapraszamy :multi:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witaj Alu w ten piękny, słoneczny dzionek:loveu::p:p:p Quote
malawaszka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Szarik napisał(a):Niestety spacer o 7:00 nie wypalił. Rano, łóżko ma mocniejsze pole grawitacyjne, jestem pewna, że za tym stoi jakies z praw fizyki, poprostu są godziny, o których nie sposób się podnieść :) hahhaha u mnie tak samo :evil_lol: a teraz idę się cofać i oglądać fotki łóżkowo-Ozzulkowe :loveu: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Century Gothic]No i gdzie moje petitki-łódeczki?:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Medorowa']Witaj Alu w ten piękny, słoneczny dzionek:loveu::p:p:p [FONT=Arial]witaj o piękna w naszych skromnych progach :p:loveu::loveu:[/FONT] [quote name='malawaszka']hahhaha u mnie tak samo :evil_lol: a teraz idę się cofać i oglądać fotki łóżkowo-Ozzulkowe :loveu: [FONT=Arial]za bardzo się nie cofaj bo i ja tam straszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i gdzie moje petitki-łódeczki?:roll:[/FONT] [FONT=Arial]nooooo....były .....:hmmmm:[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nooooo....były .....:hmmmm:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Gdzie były????? Szukałam i nie było :roll: Przyznaj się zjadłaś sama :placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Gdzie były????? Szukałam i nie było :roll: Przyznaj się zjadłaś sama :placz:[/FONT] :placz:[FONT=Arial]:placz::placz::placz:TZ zabrał do pracy :placz:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Byłam pograć w statki bo nasz zmywakowy wziął urlop ,a zamiast łódeczek ciasteczka przyniosłam Quote
malawaszka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]za bardzo się nie cofaj bo i ja tam straszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] cofnęłam się aż tam :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Byłam pograć w statki bo nasz zmywakowy wziął urlop ,a zamiast łódeczek ciasteczka przyniosłam [FONT=Century Gothic]Oj dzięki ci dobra kobieto :loveu:[/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja']:placz:[FONT=Arial]:placz::placz::placz:TZ zabrał do pracy :placz:[/FONT][FONT=Century Gothic]Dałaś mu moje obiecane petitki :crazyeye::placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Byłam pograć w statki bo nasz zmywakowy wziął urlop ,a zamiast łódeczek ciasteczka przyniosłam http://images3.fotosik.pl/54/inbw35xu0oeidk36.jpg [FONT=Arial] zgłodniałam :razz::razz:[/FONT] [quote name='malawaszka']cofnęłam się aż tam :eviltong::evil_lol: [FONT=Arial]ale żyjesz :roll:..................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Szarik']Rano, łóżko ma mocniejsze pole grawitacyjne Monika!!!!!! Święta racja, Nobla Ci za to :evil_lol::evil_lol: (ja dziś wstałam po 5 :roll: leeeedwie!) Witanko :multi: widziałam śpioszka Ozzulka http://images31.fotosik.pl/106/5f1ef00ba4679184.jpg :loveu: Quote
basia2202 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 witaj Alicjo z krainy... Ozz :) o maatkoo... a tu zaś znowu tyle tych literek nastukane....:roll: oo.. mój najulubieńszy serniczek!! z tym takim brązowym dobrym na górze i na dole...:loveu: http://www.rysch.com/kuchnia/images/sernik_kakaowy.jpg zostało jeszcze cosik?:cool3: może być nawet obeschnięty;) rubensowski pies upadły:loveu::loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/106/5f1ef00ba4679184.jpg Quote
Szarik Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 agaciaaa napisał(a):Monika!!!!!! Święta racja, Nobla Ci za to :evil_lol::evil_lol: (ja dziś wstałam po 5 :roll: leeeedwie!) Ja to jeszcze udowodnie, zobaczycie :eviltong: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='agaciaaa']Monika!!!!!! Święta racja, Nobla Ci za to :evil_lol::evil_lol: (ja dziś wstałam po 5 :roll: leeeedwie!) Witanko :multi: widziałam śpioszka Ozzulka http://images31.fotosik.pl/106/5f1ef00ba4679184.jpg :loveu: [FONT=Arial]chłopak się położył a one że śpioszek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: same jesteście spioszki :p Witaneczko :multi: [/FONT] [quote name='basia2202']witaj Alicjo z krainy... Ozz :) o maatkoo... a tu zaś znowu tyle tych literek nastukane....:roll: oo.. mój najulubieńszy serniczek!! z tym takim brązowym dobrym na górze i na dole...:loveu: http://www.rysch.com/kuchnia/images/sernik_kakaowy.jpg zostało jeszcze cosik?:cool3: może być nawet obeschnięty;) rubensowski pies upadły:loveu::loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/106/5f1ef00ba4679184.jpg [FONT=Arial]witaj Basiu ...cieszkam żę wpadłas do nas znów :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='Szarik']Ja to jeszcze udowodnie, zobaczycie :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]Najpierw Ozzy [/FONT] [FONT=Arial]Teraz Niebo [/FONT] Quote
Recommended Posts