Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]poodkurzane ...posprzatane ....po choince nie ma śladu ......:multi::multi::multi:
[FONT=Century Gothic] No brawo :multi:[/FONT]

a teraz zapraszam do lektury :roll:...świadoma tego jestem że mogę dostac za to bana :shake:...bo niestety moderatorzy mają inne patrzenie na dogo :crazyeye:niż zwykli dogomaniacy :oops:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9272313#post9272313
[/FONT] [FONT=Century Gothic]Przeczytałam i jestem zdegustowana.:cool1: Napiszę coś jak mi przejdzie:cool1: albo napiszę teraz.
BEZ PRZESADY! Uważam że ten mod to chyba się nudził bo nie było nic do roboty na jego terenie i se powymyslał:shake: Nie ładnie. Ostatnio tyle zmian na tej Dogomani - nie dość że ukradli mi posty to jeszcze punkty karne wlepiają za pierdoły.
[/FONT]

Posted

[quote name='Matusz']co będzie na śniadanko ????:p:p

[FONT=Arial]Sniadanko :grins:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nooo w końcu mam czas dzisiaj ponadrabiać :multi::multi::multi:

przybyłam, poczytałam...jak zwykle ściskam i całuję Mamunię i Ozzulca :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]
Oj chyba tego nadrabiania tak dużo nie było :hmmmm:
:calus: CÓREŃKO:loveu:
[/FONT]

[quote name='Paula_']Cze Alutka :loveu: Znowu nagadane :roll: Nie nadrabię wszystkiego :shake: Zara poczytam, czym podpadłaś ;) Fotki oglądnęłam :multi:

[FONT=Arial]Witaneczko :loveu::multi::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]oj wcale nie nagadane :roll:[/FONT]

http://images34.fotosik.pl/103/773a2045b886aede.jpg :loveu: naj mi się śmiać chce z jego tylnych nóżek :grin:

[FONT=Arial]takie króciótkie :loveu:no nie ;)[/FONT]

http://images26.fotosik.pl/139/7f261b6e89edf205.jpg titanic :multi:

[FONT=Arial]czekałam czy zauważysz :p[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']Witaj zlociutka ALUTKOWA!!!
IDEM se poczytac o spamie hihihihihihihi

buziolki przesylam !!!!

[FONT=Arial]Witaj Buziolkowa Zuzalkowo-Fruziaczkowa:multi::loveu::multi:

idź czytaj ...pouczająca lekturka ...jak skutecznie zniechęcac:cool1:
[/FONT]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przeczytałam i jestem zdegustowana.:cool1: Napiszę coś jak mi przejdzie:cool1: albo napiszę teraz.
BEZ PRZESADY! Uważam że ten mod to chyba się nudził bo nie było nic do roboty na jego terenie i se powymyslał:shake: Nie ładnie. Ostatnio tyle zmian na tej Dogomani - nie dość że ukradli mi posty to jeszcze punkty karne wlepiają za pierdoły.
[/FONT]

[FONT=Arial]
BereczekSzarloteczko:loveu:
Ciekawa lekturka ...prawda :cool1:...ja się wczoraj na dobre zdenerwowałam :shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]
BereczekSzarloteczko:loveu:
Ciekawa lekturka ...prawda :cool1:...ja się wczoraj na dobre zdenerwowałam :shake:
[/FONT][FONT=Century Gothic]Berek Alunia!:loveu: Nie denerwuj się i dalej rób swoje! A może ten Mod miał po prostu zły dzień?[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Berek Alunia!:loveu: Nie denerwuj się i dalej rób swoje! A może ten Mod miał po prostu zły dzień?[/FONT]

:loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]robie swoje ;)...piję kaff:p
jak wypiję polezę z Ozzulkiem :p
[/FONT]

[FONT=Arial]

ja to se tak myśle że widocznie znów zadziałaly interpersonalne układziki ....widocznie KTOŚ Halbiny nie lubi :cool1:i trzeba było zrobic pod górkę :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]dobra dobra nie zalewaj ino pokazuj te melony[/FONT]

Witanko wczesnosobotnie

widziałam niezle śniadanko:razz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]częstuj się ....:grins:[/FONT]

dzięki babi !!:loveu::loveu:
pychota i jeszcze sos z winiar, pewnie mój ulubiony :loveu::multi::loveu:

Madzik to śniadanie jest wyłącznie dla mnie ! :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]robie swoje ;)...piję kaff:p
jak wypiję polezę z Ozzulkiem :p

[FONT=Century Gothic]A dla mnie! Tam zaserwowałaś komuś katkie śniadanko a dla mnie kaffki nie ma?:placz:[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Arial]

ja to se tak myśle że widocznie znów zadziałaly interpersonalne układziki ....widocznie KTOŚ Halbiny nie lubi :cool1:i trzeba było zrobic pod górkę :cool1:
[/FONT][FONT=Century Gothic] tez tak myśle bo przecież nie zawsze tak robią - wiesz ilu ludzi miqało by karniaki?[/FONT]:cool1:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
Oj chyba tego nadrabiania tak dużo nie było :hmmmm:
:calus: CÓREŃKO:loveu:
[/FONT]

[FONT=Georgia]fakt bywało gorzej ale wiesz...należy się wgłębić w to co Wy tutaj wypisujecie za bzdury i nie bzdury ;) :evil_lol::evil_lol:

Sobotnio mówię Dzień Dobry :loveu::loveu::loveu::loveu:

miłego Klockowania się życzę i koncertowania późniejszego ;) bo coś mi się o oczy obiło że takie właśnie macie plany na dziś :)
[/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']

[FONT=Arial]:hmmmm: Bea ...to ty :razz::razz:[/FONT]

Witanko wczesnosobotnie

widziałam niezle śniadanko:razz:

[FONT=Arial]witanko :multi::multi:.....fota mnie uświadomiła ze jeszce nic nie jadłam :oops:[/FONT]

[quote name='Madzik93']Ooo ja tez sie poczęstuje śniadankiem :loveu:

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Matusz']

dzięki babi !!:loveu::loveu:
pychota i jeszcze sos z winiar, pewnie mój ulubiony :loveu::multi::loveu:

Madzik to śniadanie jest wyłącznie dla mnie ! :mad::mad:

[FONT=Arial]
Mati ...podziel się z siostrą ;)

Smacznego :grins:
[/FONT]

[quote name='apple']:mdleje::roflt::roflt:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic] tez tak myśle bo przecież nie zawsze tak robią - wiesz ilu ludzi miqało by karniaki?[/FONT]:cool1:

[FONT=Arial]no tak sobie właśnie pomyślałam ...:roll:[/FONT]

[quote name='Martinee']Wybieram śniadanko nr 3 :D:D
[FONT=Arial]o jak na żarełko się zlecialo towarzystwo :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Matusz']Ludzie, wszystkie 3 zdjęcia to są dla mnie ! zrozumcie ! :mad::mad::mad:

właśnie dokańczam jeść 3 :eviltong::p

pycha babi:multi::loveu::multi:

[FONT=Arial]cieszkam ze smakuje :loveu:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]fakt bywało gorzej ale wiesz...należy się wgłębić w to co Wy tutaj wypisujecie za bzdury i nie bzdury ;) :evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]
:hmmmm: jakie bzdury :grins:
[/FONT]

Sobotnio mówię Dzień Dobry :loveu::loveu::loveu:

miłego Klockowania się życzę i koncertowania późniejszego ;) bo coś mi się o oczy obiło że takie właśnie macie plany na dziś :)
[/FONT]

[FONT=Arial]witaneczko [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:
ano mamy plany :multi::multi::multi:na sobotni wieczór :cool2:
[/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Georgia][FONT=Arial]:hmmmm: jakie bzdury :grins:

:oops::oops::oops: [FONT=Georgia]hyhy...a tak sobie napisałam :evil_lol:[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Arial]witaneczko [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:
ano mamy plany :multi::multi::multi:na sobotni wieczór :cool2:
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Georgia]zazdraszam...przynajmniej nie musisz w kiecce chodzić :shake: :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zazdraszam...przynajmniej nie musisz w kiecce chodzić :shake: :eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...mam 1 sztukę ....dżinsówkę ...:grins: taką do kolanek nawet w tym roku 2 razy byłam :multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Matusz']Madzik to śniadanie jest wyłącznie dla mnie ! :mad::mad::mad:

Ale mam durnego brata :shake: Wole brata Olusia :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Mati ...podziel się z siostrą ;)[/FONT]

Własnie, słuchaj babci :mad: