jonQuilla Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Georgia]nooo w końcu mam czas dzisiaj ponadrabiać :multi::multi::multi: przybyłam, poczytałam...jak zwykle ściskam i całuję Mamunię i Ozzulca :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Paula Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Cze Alutka :loveu: Znowu nagadane :roll: Nie nadrabię wszystkiego :shake: Zara poczytam, czym podpadłaś ;) Fotki oglądnęłam :multi: http://images34.fotosik.pl/103/773a2045b886aede.jpg :loveu: naj mi się śmiać chce z jego tylnych nóżek :grin: http://images26.fotosik.pl/139/7f261b6e89edf205.jpg titanic :multi: Quote
zuzolandia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Witaj zlociutka ALUTKOWA!!! IDEM se poczytac o spamie hihihihihihihi buziolki przesylam !!!! Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]poodkurzane ...posprzatane ....po choince nie ma śladu ......:multi::multi::multi: [FONT=Century Gothic] No brawo :multi:[/FONT] a teraz zapraszam do lektury :roll:...świadoma tego jestem że mogę dostac za to bana :shake:...bo niestety moderatorzy mają inne patrzenie na dogo :crazyeye:niż zwykli dogomaniacy :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9272313#post9272313[/FONT] [FONT=Century Gothic]Przeczytałam i jestem zdegustowana.:cool1: Napiszę coś jak mi przejdzie:cool1: albo napiszę teraz. BEZ PRZESADY! Uważam że ten mod to chyba się nudził bo nie było nic do roboty na jego terenie i se powymyslał:shake: Nie ładnie. Ostatnio tyle zmian na tej Dogomani - nie dość że ukradli mi posty to jeszcze punkty karne wlepiają za pierdoły. [/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Matusz']co będzie na śniadanko ????:p:p [FONT=Arial]Sniadanko :grins:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nooo w końcu mam czas dzisiaj ponadrabiać :multi::multi::multi: przybyłam, poczytałam...jak zwykle ściskam i całuję Mamunię i Ozzulca :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial] Oj chyba tego nadrabiania tak dużo nie było :hmmmm: :calus: CÓREŃKO:loveu:[/FONT] [quote name='Paula_']Cze Alutka :loveu: Znowu nagadane :roll: Nie nadrabię wszystkiego :shake: Zara poczytam, czym podpadłaś ;) Fotki oglądnęłam :multi: [FONT=Arial]Witaneczko :loveu::multi::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]oj wcale nie nagadane :roll:[/FONT] http://images34.fotosik.pl/103/773a2045b886aede.jpg :loveu: naj mi się śmiać chce z jego tylnych nóżek :grin: [FONT=Arial]takie króciótkie :loveu:no nie ;)[/FONT] http://images26.fotosik.pl/139/7f261b6e89edf205.jpg titanic :multi: [FONT=Arial]czekałam czy zauważysz :p[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='zuzolandia']Witaj zlociutka ALUTKOWA!!! IDEM se poczytac o spamie hihihihihihihi buziolki przesylam !!!! [FONT=Arial]Witaj Buziolkowa Zuzalkowo-Fruziaczkowa:multi::loveu::multi: idź czytaj ...pouczająca lekturka ...jak skutecznie zniechęcac:cool1: [/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przeczytałam i jestem zdegustowana.:cool1: Napiszę coś jak mi przejdzie:cool1: albo napiszę teraz. BEZ PRZESADY! Uważam że ten mod to chyba się nudził bo nie było nic do roboty na jego terenie i se powymyslał:shake: Nie ładnie. Ostatnio tyle zmian na tej Dogomani - nie dość że ukradli mi posty to jeszcze punkty karne wlepiają za pierdoły. [/FONT] [FONT=Arial] BereczekSzarloteczko:loveu: Ciekawa lekturka ...prawda :cool1:...ja się wczoraj na dobre zdenerwowałam :shake:[/FONT] Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial] BereczekSzarloteczko:loveu: Ciekawa lekturka ...prawda :cool1:...ja się wczoraj na dobre zdenerwowałam :shake:[/FONT][FONT=Century Gothic]Berek Alunia!:loveu: Nie denerwuj się i dalej rób swoje! A może ten Mod miał po prostu zły dzień?[/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Berek Alunia!:loveu: Nie denerwuj się i dalej rób swoje! A może ten Mod miał po prostu zły dzień?[/FONT] :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]robie swoje ;)...piję kaff:p jak wypiję polezę z Ozzulkiem :p[/FONT] [FONT=Arial] ja to se tak myśle że widocznie znów zadziałaly interpersonalne układziki ....widocznie KTOŚ Halbiny nie lubi :cool1:i trzeba było zrobic pod górkę :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='sota36']Hieloł Alutko ma! Ferie mam!!!!!!!!! [FONT=Arial] :multi::multi::multi:wow no nareszcie se dychniesz :grins:[/FONT] Quote
Matusz Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 jezdem ! :multi::multi: i gdzie to śniadanko ?? :grins: Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Matusz']jezdem ! :multi::multi: i gdzie to śniadanko ?? :grins: [FONT=Arial]częstuj się ....:grins:[/FONT] Quote
BeaC Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]dobra dobra nie zalewaj ino pokazuj te melony[/FONT] Witanko wczesnosobotnie widziałam niezle śniadanko:razz: Quote
Madzik93 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ooo ja tez sie poczęstuje śniadankiem :loveu: Quote
Matusz Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]częstuj się ....:grins:[/FONT] dzięki babi !!:loveu::loveu: pychota i jeszcze sos z winiar, pewnie mój ulubiony :loveu::multi::loveu: Madzik to śniadanie jest wyłącznie dla mnie ! :mad::mad::mad: Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='BeaC'] :mdleje::roflt::roflt::roflt: Quote
apple Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]robie swoje ;)...piję kaff:p jak wypiję polezę z Ozzulkiem :p [FONT=Century Gothic]A dla mnie! Tam zaserwowałaś komuś katkie śniadanko a dla mnie kaffki nie ma?:placz:[/FONT][/FONT] [FONT=Arial] ja to se tak myśle że widocznie znów zadziałaly interpersonalne układziki ....widocznie KTOŚ Halbiny nie lubi :cool1:i trzeba było zrobic pod górkę :cool1:[/FONT][FONT=Century Gothic] tez tak myśle bo przecież nie zawsze tak robią - wiesz ilu ludzi miqało by karniaki?[/FONT]:cool1: Quote
Matusz Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ludzie, wszystkie 3 zdjęcia to są dla mnie ! zrozumcie ! :mad::mad::mad: właśnie dokańczam jeść 3 :eviltong::p pycha babi:multi::loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Oj chyba tego nadrabiania tak dużo nie było :hmmmm: :calus: CÓREŃKO:loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]fakt bywało gorzej ale wiesz...należy się wgłębić w to co Wy tutaj wypisujecie za bzdury i nie bzdury ;) :evil_lol::evil_lol: Sobotnio mówię Dzień Dobry :loveu::loveu::loveu::loveu: miłego Klockowania się życzę i koncertowania późniejszego ;) bo coś mi się o oczy obiło że takie właśnie macie plany na dziś :) [/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='BeaC'] [FONT=Arial]:hmmmm: Bea ...to ty :razz::razz:[/FONT] Witanko wczesnosobotnie widziałam niezle śniadanko:razz: [FONT=Arial]witanko :multi::multi:.....fota mnie uświadomiła ze jeszce nic nie jadłam :oops:[/FONT] [quote name='Madzik93']Ooo ja tez sie poczęstuje śniadankiem :loveu: :evil_lol::evil_lol: [quote name='Matusz'] dzięki babi !!:loveu::loveu: pychota i jeszcze sos z winiar, pewnie mój ulubiony :loveu::multi::loveu: Madzik to śniadanie jest wyłącznie dla mnie ! :mad::mad: [FONT=Arial] Mati ...podziel się z siostrą ;) Smacznego :grins:[/FONT] [quote name='apple']:mdleje::roflt::roflt: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic] tez tak myśle bo przecież nie zawsze tak robią - wiesz ilu ludzi miqało by karniaki?[/FONT]:cool1: [FONT=Arial]no tak sobie właśnie pomyślałam ...:roll:[/FONT] [quote name='Martinee']Wybieram śniadanko nr 3 :D:D [FONT=Arial]o jak na żarełko się zlecialo towarzystwo :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Matusz']Ludzie, wszystkie 3 zdjęcia to są dla mnie ! zrozumcie ! :mad::mad::mad: właśnie dokańczam jeść 3 :eviltong::p pycha babi:multi::loveu::multi: [FONT=Arial]cieszkam ze smakuje :loveu:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]fakt bywało gorzej ale wiesz...należy się wgłębić w to co Wy tutaj wypisujecie za bzdury i nie bzdury ;) :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] :hmmmm: jakie bzdury :grins:[/FONT] Sobotnio mówię Dzień Dobry :loveu::loveu::loveu: miłego Klockowania się życzę i koncertowania późniejszego ;) bo coś mi się o oczy obiło że takie właśnie macie plany na dziś :) [/FONT] [FONT=Arial]witaneczko [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu: ano mamy plany :multi::multi::multi:na sobotni wieczór :cool2:[/FONT][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Georgia][FONT=Arial]:hmmmm: jakie bzdury :grins: :oops::oops::oops: [FONT=Georgia]hyhy...a tak sobie napisałam :evil_lol:[/FONT] [/FONT][/FONT] [FONT=Arial]witaneczko [/FONT][FONT=Georgia][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu: ano mamy plany :multi::multi::multi:na sobotni wieczór :cool2:[/FONT][/FONT] [FONT=Georgia]zazdraszam...przynajmniej nie musisz w kiecce chodzić :shake: :eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zazdraszam...przynajmniej nie musisz w kiecce chodzić :shake: :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...mam 1 sztukę ....dżinsówkę ...:grins: taką do kolanek nawet w tym roku 2 razy byłam :multi:[/FONT] Quote
Madzik93 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Matusz']Madzik to śniadanie jest wyłącznie dla mnie ! :mad::mad::mad: Ale mam durnego brata :shake: Wole brata Olusia :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Mati ...podziel się z siostrą ;)[/FONT] Własnie, słuchaj babci :mad: Quote
Recommended Posts