goldenka245 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]z powodu fot :razz::razz:wątpliwej jakości :cool1:[/FONT] Oj... przesadzasz,,, Wcale nei chciałam Cię podbudować:diabloti: Quote
sota36 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Alus - daj znac!!!! My za matule kciukasy i kudlate lapki trzymamy! Quote
Alicja Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='goldenka245']Oj... przesadzasz,,, Wcale nei chciałam Cię podbudować:diabloti: :eviltong:[FONT=Arial]:eviltong::eviltong:....no i o to chodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='sota36']Alus - daj znac!!!! My za matule kciukasy i kudlate lapki trzymamy! [FONT=Arial]oczywiście ze dam :razz:...zaraz jak wrócę napiszę co i jak ... jedno wiem ze jest dużo lepiej niż bym sie spodziewała ;) [/FONT] Quote
emdziolek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Witanko Alu!:multi::multi: mam dzisiaj dobry humorek i jestem z SIEBIE dumna:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='emdziolek']Witanko Alu!:multi::multi: mam dzisiaj dobry humorek i jestem z SIEBIE dumna:diabloti::evil_lol: [FONT=Arial]Witanko Zadowolona i Dumna Emi :multi::multi::multi::multi::multi: i tak trzymać ;)[/FONT] Quote
Rinuś Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 cześć :loveu: Wy wszyscy się obijacie a ja dzisiaj do pracy :placz: Quote
BeaC Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ....to ja Alu......................przeczytałam , że może Cie nie być, ale i tak tu wlazłam.............poczytasz se potem:loveu: Quote
Alicja Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Rinuś']cześć :loveu: Wy wszyscy się obijacie a ja dzisiaj do pracy :placz: [FONT=Arial]witanko :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]ja siem nie obijam ...od rana sprzątam :razz::razz:[/FONT] [quote name='BeaC']....to ja Alu......................przeczytałam , że może Cie nie być, ale i tak tu wlazłam.............poczytasz se potem:loveu: [FONT=Arial]doberek :multi::loveu: poczytalam teraz ...jeszcze jestem :razz:...i będę też później [/FONT] Quote
apple Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ty pij kaff ....a ja biegnę jeszcze na blogaski i kole 14 uciokam do Rybolka bo jadziem z mamcią do lekarza :razz::razz:[/FONT] Dobrze ino fróc szybko bom się stęskniła za tobą - całe święta z tobą nie klikałam :placz: P.S. Pozdrowienia dla mamci Quote
Alicja Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='apple']Dobrze ino fróc szybko bom się stęskniła za tobą - całe święta z tobą nie klikałam :placz: P.S. Pozdrowienia dla mamci [FONT=Arial]wrócę najszybciej jak będę mogla :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Georgia]Cześć Mamuniu :loveu::loveu: :multi::multi::multi: Miałam nadzieję że będą jakieś świeżutkie i pachnące jeszcze foteczki Ozzulca ale nie ma :) wiem wiem...nie chcesz Nas rozpieszczać ale może chociaż jedno albo dwa :evil_lol: Buźka i miźka dla Ozzulka :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 http://images34.fotosik.pl/88/6156b595362be8ec.jpg o w Rybolku trochu sniega jest ;-)hihiih http://images32.fotosik.pl/88/bd78a93b63ce0388.jpg nio tu to mi kopara opadla totalnieeeeeeeeeeeee hihihihihihihihi witanko poswiatecznie ;-) i napisz jak z mamusia !!! Quote
Alicja Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [FONT=Arial]Wróciwszy :multi: Mamcia coraz lepiej :multi::multi::multi:i nie musi iść do szpitala:multi::multi::multi: Teraz lecę jeść :p [/FONT] Quote
sota36 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Garamond]HURA!!!!!!! MAMCI JUZ LEPIEJ!!!!!![/FONT] Quote
Cerber Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 o rany zaledwie 2 dni mnie tu nie było, a nagadane jak nie wiem co... zdrówka życzę msmuś :* całusy dla Ozziego :]:p Quote
Pysia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wróciwszy :multi:[/FONT] [FONT=Arial]Mamcia coraz lepiej :multi::multi::multi:i nie musi iść do szpitala:multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]Teraz lecę jeść :p[/FONT] :multi::multi::multi::multi::multi: Hura :multi: Witaj Alu :loveu: Cieszę sie, że Twojej mamci zdrówko się poprawia :multi: Quote
ATLANTYDA Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Bry wieczór :lol: http://video.google.pl/videoplay?docid=-4180293572495372873 Quote
Matusz Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Witanko wieczorne ! :multi::loveu::multi: Zdrówka jeszcze więcej dla Twojej mamci ;) Quote
zuzolandia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Siuperrrrrrrrrrrrrrrrr ze MAMCIA zdrowsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
apple Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 uper[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wróciwszy :multi: Mamcia coraz lepiej :multi::multi::multi:i nie musi iść do szpitala:multi::multi::multi: Teraz lecę jeść :p [/FONT] To super że z mama lepiej. :multi::multi::multi::multi: Bedziesz miała w sylwestra spokojniejszą głowę. A Aprpos głowy lece do fryzjera będe jak mnie doprowadzą do stanu używalności:evil_lol: P.S. Doberek poza tym :multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wróciwszy :multi: Mamcia coraz lepiej :multi::multi::multi:i nie musi iść do szpitala:multi::multi::multi: Teraz lecę jeść :p [/FONT] :multi::multi::multi: Doberek:p Quote
jonQuilla Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Georgia]Witam :loveu: :multi: Cieszę się bardzo że babcia ma się już lepiej :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts