Rinuś Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Witam :) cieszę się że z mamusią już lepiej :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Dzień dobry :) I my się cieszymy, życząc jeszcze więcej zdrówka :loveu: Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Arial]żyjecie moje wy kochanieńkie.... :razz::razz::razz: dobry dzień.... nie wyspałam sie :roll: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [FONT=Arial]Witanko Wszystkim :multi::multi::multi: Dziękuję za życzonka zdrówka dla Mamy :loveu:Też się cieszę :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]żyjecie moje wy kochanieńkie.... :razz::razz::razz: :razz::razz:żyjemy.........Nasza TY Kochanieńka :loveu::loveu: dobry dzień.... nie wyspałam sie :roll: [/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:my chyba :hmmmm: też :roll: ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [FONT=Arial]DO[SIZE=5](P)SIEGO ROKU!![/FONT] [FONT=Arial]Cała Rodzinka eR. dziękuje Wam :calus: za życzonka DO(P)SIEGO ROKU i życzy tegoż samego :bigcool: [/FONT] Quote
Kiłi Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Helołłł:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:oops::oops:bo z Pańci doopa nie fotograf a fotosław to doopa nie aparat :razz::razz:[/FONT] Pańcia wcale nie doopa:mad: Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Kiłi']Helołłł:loveu: Pańcia wcale nie doopa:mad: [FONT=Arial]:multi::multi:Hellołłłłł:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:troszkę większa od doopy ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:Dogo Ruszylo Mam nadzieję ze rano bedzie :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
natija Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 dogo chodzi wiec korzystam z okazji i zycze szczesliwego Nowego Roku:)do zobaczenia wkrotce... Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Arial]EMIII!!! dogo śmiga jak wścieknięte :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='natija']dogo chodzi wiec korzystam z okazji i zycze szczesliwego Nowego Roku:)do zobaczenia wkrotce... [FONT=Arial]szczęśliwego :multi:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]EMIII!!! dogo śmiga jak wścieknięte :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial] Sorrry Madziu :roll:....ale JA nie jestem :shake:Emi:oops::oops::oops:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Witam sie :multi: i żegnam od razu ;) bo jutro wybywam na pare dni.. wracam dopiero w następnym roku :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]szczęśliwego :multi:[/FONT] [FONT=Arial] Sorrry Madziu :roll:....ale JA nie jestem :shake:Emi:oops::oops::oops:[/FONT] [FONT=Arial]buuhahhaha...własnie byłam u EMI i szukałam swojego posta... domyśliłam sie że napisałam ZAŚ nie tu gdzie trzeba :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='agaciaaa']Witam sie :multi: i żegnam od razu ;) bo jutro wybywam na pare dni.. wracam dopiero w następnym roku :evil_lol: [FONT=Arial]MIłej zabawy zyczę :multi::loveu::multi:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuhahhaha...własnie byłam u EMI i szukałam swojego posta... domyśliłam sie że napisałam ZAŚ nie tu gdzie trzeba :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]w takim razie WITAM :multi::multi:Cie u Ozzulka :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]w takim razie WITAM :multi::multi:Cie u Ozzulka :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]a gdzie Vega :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a gdzie Vega :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]poszła z Ozzulkiem spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i prosze im nie przeszkadzać :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
e.v.a Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Aluuuu....... to ty juz spisz??:roll: :evil_lol: Quote
Matusz Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 evaxon napisał(a):Aluuuu....... to ty juz spisz??:roll: :evil_lol: noo właśnie ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aluuuuuuuuuuuuuu Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='evaxon']Aluuuu....... to ty juz spisz??:roll: :evil_lol: [quote name='Matusz']noo właśnie ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aluuuuuuuuuuuuuu [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......no właśnie ...czasami zdarza mi się chodzić spać o takiej porze ;)....ale z WAS nocne Marki :razz::razz: [/FONT][FONT=Arial]Dzień doberek [/FONT][FONT=Arial]Nie śpie już praktycznie od 5:roll:.....wstawal TZ do pracy ....o 6 budzilam Qbę i jego kolegę z Legnicy ...wstawali żeby zdążyć na pociąg do Wrocławia... A ja wykorzystałam to że kompek wolny i moglam ponadrabiać blogaski :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
tygra Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 cześć Alu :) widzę że u Ciebie goście nawet w środku nocy :) Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='tygra']cześć Alu :) widzę że u Ciebie goście nawet w środku nocy :) [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ano tak ....ale miło że blogasek tętni życiem ;)[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Bossszzz Ala ale u ciebie długo siedzą:mdleje: A tak w ogóle to dzieńdoberek :multi::loveu: Na kaffkę przyszłam :lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]Kilka foteczek i lecimy na siq:razz::razz: [/FONT] Quote
Recommended Posts