Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Witanko Wszystkim :multi::multi::multi:
Dziękuję za życzonka zdrówka dla Mamy :loveu:Też się cieszę :multi::multi::multi:
[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]żyjecie moje wy kochanieńkie.... :razz::razz::razz:

:razz::razz:żyjemy.........Nasza TY Kochanieńka :loveu::loveu:

dobry dzień.... nie wyspałam sie :roll:
[/FONT]
[FONT=Arial]:razz::razz:my chyba :hmmmm: też :roll: ;)[/FONT]

Posted

Helołłł:loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:oops::oops:bo z Pańci doopa nie fotograf a fotosław to doopa nie aparat :razz::razz:[/FONT]
Pańcia wcale nie doopa:mad:

Posted

[quote name='Kiłi']Helołłł:loveu:

Pańcia wcale nie doopa:mad:

[FONT=Arial]:multi::multi:Hellołłłłł:loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:troszkę większa od doopy ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='natija']dogo chodzi wiec korzystam z okazji i zycze szczesliwego Nowego Roku:)do zobaczenia wkrotce...

[FONT=Arial]szczęśliwego :multi:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]EMIII!!! dogo śmiga jak wścieknięte :multi::multi:[/FONT]
[FONT=Arial]
Sorrry Madziu :roll:....ale JA nie jestem :shake:Emi:oops::oops::oops:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]szczęśliwego :multi:[/FONT]

[FONT=Arial]
Sorrry Madziu :roll:....ale JA nie jestem :shake:Emi:oops::oops::oops:
[/FONT]

[FONT=Arial]buuhahhaha...własnie byłam u EMI i szukałam swojego posta... domyśliłam sie że napisałam ZAŚ nie tu gdzie trzeba :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='agaciaaa']Witam sie :multi: i żegnam od razu ;) bo jutro wybywam na pare dni.. wracam dopiero w następnym roku :evil_lol:

[FONT=Arial]MIłej zabawy zyczę :multi::loveu::multi:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuhahhaha...własnie byłam u EMI i szukałam swojego posta... domyśliłam sie że napisałam ZAŚ nie tu gdzie trzeba :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]w takim razie WITAM :multi::multi:Cie u Ozzulka :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a gdzie Vega :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]poszła z Ozzulkiem spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i prosze im nie przeszkadzać :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']Aluuuu.......

to ty juz spisz??:roll:

:evil_lol:

[quote name='Matusz']noo właśnie ??

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aluuuuuuuuuuuuuu

[FONT=Arial]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......no właśnie ...czasami zdarza mi się chodzić spać o takiej porze ;)....ale z WAS nocne Marki :razz::razz:

[/FONT]

[FONT=Arial]Dzień doberek

[/FONT]
[FONT=Arial]Nie śpie już praktycznie od 5:roll:.....wstawal TZ do pracy ....o 6 budzilam Qbę i jego kolegę z Legnicy ...wstawali żeby zdążyć na pociąg do Wrocławia...
A ja wykorzystałam to że kompek wolny i moglam ponadrabiać blogaski :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='tygra']cześć Alu :)
widzę że u Ciebie goście nawet w środku nocy :)
[FONT=Arial]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ano tak ....ale miło że blogasek tętni życiem ;)
[/FONT]