Matusz Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Witanko popołudniowe :) i mykam do homa sapiens sapiens etc...:shake::shake: Quote
asher Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 http://images31.fotosik.pl/76/a990ac4cd26f3f08.jpg Jaki zatroskany :shake: Choć Ozulku, ciocia przytuli :loveu::loveu::loveu: [quote name='malawaszka']Przyszłam pogłaskać członka :oops: na dobranoc :roll: O piątej rano takie zachcianki :crazyeye:Ta dzisiejsza młodzież :shake: ps. a dla bezdomnych zwierzaków mróz ze śniegiem jest o wiele lepszy, niz sam mróz. Więc niech pada!!! :multi: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja'] zadzwonie i opierdziele :mad::mad::mad: oby szybko bo jutro chyba też tak wcześnie muszę wstawać :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 oto jest dzien... oto jest dzienn ktory dał nam Pan sia la la la laaaa witaj Alu :loveu: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Matusz']Witanko popołudniowe :) i mykam do homa sapiens sapiens etc...:shake::shake: witanko :multi:i jak już pomknąłeś to wracaj ;) [quote name='asher']http://images31.fotosik.pl/76/a990ac4cd26f3f08.jpg Jaki zatroskany :shake: Choć Ozulku, ciocia przytuli :loveu::loveu::loveu: powiedzialam ze wpadniesz go utulkać ...czeka :razz::razz: O piątej rano takie zachcianki :crazyeye:Ta dzisiejsza młodzież :shake: ps. a dla bezdomnych zwierzaków mróz ze śniegiem jest o wiele lepszy, niz sam mróz. Więc niech pada!!! :multi: najlepiej żeby nie było zimno :razz::razz: [quote name='jonQuilla']oby szybko bo jutro chyba też tak wcześnie muszę wstawać :evil_lol::evil_lol: dzwoniłam......nikt nie odbierał :mad: [quote name='evaxon']oto jest dzien... oto jest dzienn ktory dał nam Pan sia la la la laaaa :hmmmm:...... witaj Alu :loveu: witaj koffana rozśpiewana Effuniu :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='apple']Wpadłam na podwieczorek:razz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja już po kolacji :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja już po kolacji :evil_lol::evil_lol::-o:-o:-o:-o:-o zartujesz chyba Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='apple']:-o:-o:-o:-o:-o zartujesz chyba :shake::shake:....nie żartuję :grins: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']:shake::shake:....nie żartuję :grins: A co ty jakąś diete masz że po 18 to już niet????:razz: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='apple']A co ty jakąś diete masz że po 18 to już niet????:razz: po 18 jem OWOCE :loveu:OWOCE :loveu:OWOCE:loveu: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']po 18 jem OWOCE :loveu:OWOCE :loveu:OWOCE:loveu: wiedziałam że dieta:cool1: Quote
Pandisia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']po 18 jem OWOCE :loveu:OWOCE :loveu:OWOCE:loveu: Dlatego nie musisz się potem katować bieganiem co rano tak jak ja :oops: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='apple']wiedziałam że dieta:cool1: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jaka dieta ....obżarstwo :evil_lol::evil_lol: Kolacja normalna ...tylko że jak zjem później to potem mi się w nocy snią koszmarki :razz::razz: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Pandisia napisał(a):Dlatego nie musisz się potem katować bieganiem co rano tak jak ja :oops: :evil_lol::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 tak!tak!tak!.....owocki sa najlepsze:loveu:komu mandarynke albo jabluszko albo winogronko ...mam jeszcze ananasa ale ktos musi pokroic:grins: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 agbar napisał(a):tak!tak!tak!.....owocki sa najlepsze:loveu:komu mandarynke albo jabluszko albo winogronko ...mam jeszcze ananasa ale ktos musi pokroic:grins:no nie następna zdrowa:cool1: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Pandisia napisał(a):Dlatego nie musisz się potem katować bieganiem co rano tak jak ja :oops: :evil_lol: no widzisz ...jednak ja mam lepiej :evil_lol: apple napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje: :hmmmm: agbar napisał(a):tak!tak!tak!.....owocki sa najlepsze:loveu:komu mandarynke albo jabluszko albo winogronko ...mam jeszcze ananasa ale ktos musi pokroic:grins: dawa mam mojke pochlastam ....grejfrutka mam ...nowy zapasik mandarynków i jeszcze jabłuszko sie mnie przyplatalo ...aczkolwiek niepowinnam :razz::razz: apple napisał(a):no nie następna zdrowa:cool1: bierz z NAS przykład :razz::razz: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Alicja napisał(a):bierz z NAS przykład :razz::razz: Musze????????????:cool1: Quote
e.v.a Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 agbar napisał(a):tak!tak!tak!.....owocki sa najlepsze:loveu:komu mandarynke albo jabluszko albo winogronko ...mam jeszcze ananasa ale ktos musi pokroic:grins: to ja poprosze mandarynke, winogronko i ananasa:grins: Quote
lolka75 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 a ja sledzia!!!!!!!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 apple napisał(a):Musze????????????:cool1: :shake::shake::shake: evaxon napisał(a):to ja poprosze mandarynke, winogronko i ananasa:grins: częstuj się proszę .... lolka75 napisał(a):a ja sledzia!!!!!!!!!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: ;)...smacznego ...też lubię ... WYSYŁAJCIE CHOINKI http://animalia.pl/choinka.php Quote
e.v.a Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Alicja napisał(a): częstuj się proszę .... a co ona taka nie tęga mine ma??:roll: Quote
malawaszka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 przysłam pogłaskać członka :grins: Asher - czy o tej porze głaskanie członka jest ok???? :diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Hello owocówki ;-) a ja mam arbuza i jaki pyszny jestttttttttttttt ;-) i co ponoc Klockowo miala mie obudzic i dupaaa zaspalam do arbajtu ........... Quote
Recommended Posts