Paula Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Widziałam kotecka :loveu: Basior się z niego robi :multi: http://images34.fotosik.pl/78/fa77f603710c92e4.jpg rozkoszny :loveu: :evil_lol: Cześć Alu :multi: :loveu: Byłaś w Czechach :razz: poślij serka :grins: D.V.7 :diabloti: dziękuje i odsyła pozdrowienia :loveu: Quote
apple Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Pobudka WSTAć - piesiu wodu dać!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Matusz napisał(a):dopchasz:mad::mad::mad: już my się o to postaramy:diabloti: ciiii...dopchalam się Qba spi ;) asher napisał(a): Otóż mylisz się Alicjo :cool1: Moje wewnętrzne drogowskazy moralne zezwalają na mizianie członka o godzinie 21 :cool1: :razz::razz:...ufff no to mnie ulzyło że chociaż o tej porze Weszka bedzie mogła dać upust swoim rządzom :evil_lol::evil_lol: Haniu, czyżbyś szykowała wigilię dla krewnych i znajomych? :razz: jedziemy do Hani :grins: Rinuś napisał(a):doberek :loveu: a raczej dobranoc bo idę spać :evil_lol: branoc i berek :multi::multi: zuzolandia napisał(a):http://images24.fotosik.pl/126/89ba3481742caf37.jpg ooooooooooooooooo jaki kilerski wzrok .........za blisko nie podlazic ihihiih Aluuuu juz jest juterkooo !!!!!11 iihihhiihihi buzioleeeeeeeeeeeeeeee kaj zaś kilerski :loveu::loveu::loveu: Zuzolku wstanięta jestem :grins: BUZIOLKI :loveu: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Paula_ napisał(a):Widziałam kotecka :loveu: Basior się z niego robi :multi: http://images34.fotosik.pl/78/fa77f603710c92e4.jpg rozkoszny :loveu: :evil_lol: są jeszcze fotaski tylko mus na fotosika :razz::razz: Cześć Alu :multi: :loveu: Byłaś w Czechach :razz: poślij serka :grins: nie nie bylam w Czechach ...dziś jadę z Madzią ...a na serek ...przyjeżdżaj ;) D.V.7 :diabloti: dziękuje i odsyła pozdrowienia :loveu: Podziękuj D.V.7 :loveu::loveu::loveu: apple napisał(a):Pobudka WSTAć - piesiu wodu dać!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie spie od 6.25:diabloti: pies już po śniadanku , spacerku i śpi Quote
clockwork Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Paula_ napisał(a): Cześć Alu :multi: :loveu: Byłaś w Czechach :razz: poślij serka :grins: D.V.7 :diabloti: dziękuje i odsyła pozdrowienia :loveu: dziś jedziem po serki :razz::razz: kupić więcej??? wpadniesz?? :razz::razz: odemnie też ucałuj tą wieczną dziewice :loveu::loveu::diabloti: cze Alyszjo :multi::multi: szczekam na ciebie ..... czeskie chopy bedą czekać przy granicy :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Alicja napisał(a):nie spie od 6.25:diabloti: pies już po śniadanku , spacerku i śpi Nie udało mi się was obudzić??? :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Jak ja będe z tym żyć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. Dobra pańcia! Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 clockwork napisał(a):dziś jedziem po serki :razz::razz: kupić więcej??? wpadniesz?? :razz::razz: odemnie też ucałuj tą wieczną dziewice :loveu::loveu::diabloti: :razz::razz:kurde ...ale jak TEJ nocy nie bedzie ....to ONA nam zarośnie :roll::evil_lol: cze Alyszjo :multi::multi: szczekam na ciebie ..... czeskie chopy bedą czekać przy granicy :evil_lol::evil_lol: DOBEREK :multi::multi::multi:obudzona:multi: :razz::razz:...no już się cieszkam na tych przystojnych panów :evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Hieloł Alutko ma! Wczoraj z Ruda przegladalysmy Twoja galerie - i Rudo pokazywala mi " te swinstwa" - Alutko - wstydkaj sie!!!! "Obgadywalysmy" tez Medorcie i Clockworcie! Wstretne baby z nas!!! Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 apple napisał(a):Nie udało mi się was obudzić??? :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Jak ja będe z tym żyć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. Dobra pańcia! przeżyjesz ;) nie ty 1sza nie ostatnia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 sota36 napisał(a):Hieloł Alutko ma! Wczoraj z Ruda przegladalysmy Twoja galerie - i Rudo pokazywala mi " te swinstwa" - Alutko - wstydkaj sie!!!! "Obgadywalysmy" tez Medorcie i Clockworcie! Wstretne baby z nas!!! o dżisys ....już wiem czamu mom pypcia na ozorku :razz:i uchi mnie piekli :razz:...ale Joluś u mnie ni ma swiństwów. ...:hmmmm: i tak Was Kochom :loveu::loveu: Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Juz nie bydziesz nos kochala, jak poczytosz, co my z Rudom planujemy! Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 sota36 napisał(a):Juz nie bydziesz nos kochala, jak poczytosz, co my z Rudom planujemy! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...kaj to poczytać :hmmmm: Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Alicja napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:...kaj to poczytać :hmmmm: ha! Poszukej! To tajemnica! Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 sota36 napisał(a):ha! Poszukej! To tajemnica! :eviltong::eviltong:znalazłam :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 sota36 napisał(a):Hieloł Alutko ma! Wczoraj z Ruda przegladalysmy Twoja galerie - i Rudo pokazywala mi " te swinstwa" - Alutko - wstydkaj sie!!!! "Obgadywalysmy" tez Medorcie i Clockworcie! Wstretne baby z nas!!! phiiiii... żebyście wiedziały co my o wos godomy :eviltong::diabloti: kaj to mom poczytoć?? :mad::mad::mad: jak macie niecny plan nas nawiedzić .... to melduje że tego dnia mnie nie bedzie... mam pilny wyjazd :diabloti: EDIT: znalazłach... :evil_lol::evil_lol: mówiłach już że szkoda że wtedy mnie nie bydzie??? :eviltong::eviltong: Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Alicja napisał(a)::eviltong::eviltong:znalazłam :multi::multi::multi: no ja! Ta to wszytko znojdzie! clockwork napisał(a):phiiiii... żebyście wiedziały co my o wos godomy :eviltong::diabloti: kaj to mom poczytoć?? :mad::mad::mad: jak macie niecny plan nas nawiedzić .... to melduje że tego dnia mnie nie bedzie... mam pilny wyjazd :diabloti: phi.. niy, to niy! laski bez! Wystarczy, ze krom zrobiymy u Ozzulcowej! Chaupa bydzie do remontu! A Wos my tak obgadywaly, ze... fuj! Quote
clockwork Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 sota36 napisał(a):no ja! Ta to wszytko znojdzie! phi.. niy, to niy! laski bez! Wystarczy, ze krom zrobiymy u Ozzulcowej! Chaupa bydzie do remontu! A Wos my tak obgadywaly, ze... fuj! jak bez laski to tymbardziej mnie nie bydzie.... :diabloti::roll: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 clockwork napisał(a):phiiiii... żebyście wiedziały co my o wos godomy :eviltong::diabloti: :razz::razz:ciiiiiiiiiii kaj to mom poczytoć?? :mad::mad::mad: u Zuzoli:p jak macie niecny plan nas nawiedzić .... to melduje że tego dnia mnie nie bedzie... mam pilny wyjazd :diabloti: do Rybnika do Ozzulka :loveu::loveu: EDIT: znalazłach... :evil_lol::evil_lol: mówiłach już że szkoda że wtedy mnie nie bydzie??? :eviltong::eviltong: w domu :evil_lol::evil_lol:cię nie bedzie :eviltong: sota36 napisał(a):no ja! Ta to wszytko znojdzie! :oops::oops:stydać ?? phi.. niy, to niy! laski bez! Wystarczy, ze krom zrobiymy u Ozzulcowej! Chaupa bydzie do remontu! A Wos my tak obgadywaly, ze... fuj! dopsz ze my remont zaplanowali na stycznie :razz::razz: Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 clockwork napisał(a):jak bez laski to tymbardziej mnie nie bydzie.... :diabloti::roll:jeronie jako łobrazalsko! I tak Cie kochom! I Rudo pewno tyz! A u Cie to mogymy warowac pod dzwiyrzami! Quote
clockwork Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 sota36 napisał(a):jeronie jako łobrazalsko! I tak Cie kochom! I Rudo pewno tyz! A u Cie to mogymy warowac pod dzwiyrzami! a pod drzwierzami to możecie :diabloti::eviltong: dżizus Krajst!!! :eek2:my tu gadu gadu a ja od 18 minut powinnam byc w pracy :mdleje: Quote
BeaC Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Hejka witam i żegnam do wtorku:loveu: no chyba że choróbsko mnie zmozy to zostaję w domu:razz: nie wstawiam już emot, bo sie jakieś szczury zalęgają:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 dzien dobruje sie z tobom choc pewnie u okologa jezdes juz:loveu: Quote
jonQuilla Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cześć mamuniu :multi::multi::multi: :loveu: Jak tam sobotni poranek? :) Quote
Recommended Posts