sota36 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ala - a costa kupili u pepikow???? Dawaj calusne foty z Klockiem? Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 BeaC napisał(a):Hejka witam i żegnam do wtorku:loveu: no chyba że choróbsko mnie zmozy to zostaję w domu:razz: nie wstawiam już emot, bo sie jakieś szczury zalęgają:diabloti: Heyka Bea:multi:...nie daj się choróbsku :mad: agbar napisał(a):dzien dobruje sie z tobom choc pewnie u okologa jezdes juz:loveu: byłam u okultysty :razz::razz:w środę odbieram nowe okularki :multi:są zaje2biste ....ście :hmmmm:....drogie :diabloti: ale co tam ....świat chcę oglądać :multi: Dobrowieczerkuje się :multi: jonQuilla napisał(a):Cześć mamuniu :multi::multi: :loveu: Jak tam sobotni poranek? :) Hey :multi::loveu::multi:...cały dzionek minął miło :multi::loveu::multi: majoka napisał(a):toż to juz wieczór;) witaj Mariolllllloooo:multi::multi: Rinuś napisał(a):cześć moja Alicjooo:loveu: cześć :loveu::loveu: potem odwiedzę Was na blogasku :multi: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 sota36 napisał(a):Ala - a costa kupili u pepikow???? Dawaj calusne foty z Klockiem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wszystko ;) foty ma Pawcio :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 :loveu::loveu:Witam Ozullka i Jego Pancie:razz: Widziałeś kociaczki moje:loveu: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='Iwona1984']:loveu::loveu:Witam Ozullka i Jego Pancie:razz: Widziałeś kociaczki moje:loveu: witam :multi::loveu::loveu::loveu::multi: lece popatrzeć :multi: Quote
Matusz Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 dobranoc :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='clockwork']jak bez laski to tymbardziej mnie nie bydzie.... :diabloti::roll: laska to jo wezna ze soba coby w razie czego komus micha wyklepac :diabloti::diabloti: Ty sie Klockowo zurym niy lyj ino RUMuna szykuj hihihihihihihi cze ALUTKOWO :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 [quote name='Matusz']dobranoc :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: DOBRANOC :loveu:;) Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='sota36']Ala - a costa kupili u pepikow???? Dawaj calusne foty z Klockiem? proś, błagaj... pełzaj :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: [quote name='zuzolandia'] Ty sie Klockowo zurym niy lyj ino RUMuna szykuj hihihihihihihi /quote] :roll::roll::roll::roll::diabloti: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']laska to jo wezna ze soba coby w razie czego komus micha wyklepac :diabloti::diabloti: Ty sie Klockowo zurym niy lyj ino RUMuna szykuj hihihihihihihi cze ALUTKOWO :loveu::loveu: cze INUSIOWA :grins: :loveu::loveu::loveu: [quote name='clockwork']proś, błagaj... pełzaj :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: jako ten glist :hmmmm: ...już widza pelzajaco Jolanta :razz::razz: [quote name='zuzolandia'] Ty sie Klockowo zurym niy lyj ino RUMuna szykuj hihihihihihihi :roll::roll::roll::roll::diabloti: :hmmmm: nie godej ze nie wiesz co to znaczy :razz::razz: po inksiejszemu to oznaczo co byś jej oków nie zamydlala :evil_lol::evil_lol:ściemy nie robila :evil_lol: ino problem w tym ze my RUMuna nie kupili :roll::oops::oops: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Aaaaaaaa....a tak wogóle to NIEDZIELNY DZIEńDOBEREK Quote
sota36 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='clockwork']proś, błagaj... pełzaj :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: [quote name='zuzolandia'] Ty sie Klockowo zurym niy lyj ino RUMuna szykuj hihihihihihihi /quote] :roll::roll::roll::roll::diabloti: cze!!!! Albo i pyrsk ludki! jaaaa, Kolckowo, Ty chyba oczadzialas, zeby jo zajakiego gada robila i lizusa ( o wazeliniarzu juz nie godom).No normalnie wnerwila mnie kobieta! Az sie telepia z nerw!!! Jo je rogato dusza! niy, to niy! Laski bez! Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='sota36'][quote name='clockwork']proś, błagaj... pełzaj :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: cze!!!! Albo i pyrsk ludki! jaaaa, Kolckowo, Ty chyba oczadzialas, zeby jo zajakiego gada robila i lizusa ( o wazeliniarzu juz nie godom).No normalnie wnerwila mnie kobieta! Az sie telepia z nerw!!! Jo je rogato dusza! niy, to niy! Laski bez! nie telepej sie.. za to żeś rogato dusza .. czyli jako jo... mosz te lizane foty Ala vs Clockwork ;) nie pacz... bedziemy sie slimtać :p Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::sweetCyb::sweetCyb: ale niespodziewanka:loveu::loveu::loveu: z Samego :razz:Ranka :multi: DZIĘKUJEMY :calus: Pan Cezary już widział :multi::multi::multi: Quote
sota36 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee slimatasne foty!!!!!! Od razu widac, ze Panstwo R. jakcys tacy - poliftingowi sie zrobili! Jo tyz tak kca!!!!!! Ale pelzac, prosic i takie tam duperele - nie byda! Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciamna nocka ciamna :razz::razz: a potem jak już wsie se poogladają ślimtane :loveu::loveu::loveu:to bedzie śpioch Ozzulec :evil_lol: Quote
Matusz Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Witanko Alutka:multi::multi:, też pospacerkowo, poherbatowo :diabloti::diabloti::evil_lol: miłego dnia :loveu: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 :razz::razz:na wsteczu ......ŚLIMTANE FOTASKI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Matusz']Witanko Alutka:multi::multi:, też pospacerkowo, poherbatowo :diabloti::diabloti::evil_lol: miłego dnia :loveu: bereczek i milego dzionka :multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 http://images34.fotosik.pl/80/ef1336a9d7773ec5.jpg oooooooooooo Klocek pierunsko calusny jezd ihihihihihi doberek wyslimtano rodzinko hihihihihi Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 prosze.... pojechoł do stolycy i jaki dumny http://images33.fotosik.pl/80/ae51549b9cb3df78.jpg ciemna noc gasną wszystkie światła... http://images24.fotosik.pl/127/3e9ab98f4c8c3b90.jpg widziołach Twardowskiego ;) Quote
Recommended Posts