Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ja tęskniłem i z tej tęsknoty aż wstawiłem się na galerie dogomaniaków:diabloti::diabloti:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=3589&highlight=Galeria+dogomaniakow&page=642 witanko wieczorne:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 clockwork napisał(a):tyci tyci troszeczke :roll::roll::eviltong: a gdzie byłaś??? :razz::razz: :obrazic: jak nie tęskniłaś to ci nie powiem :eviltong:...ale ja tęskniłam ....to Ci powiem ...że jeździłam po okręgu rybnickim :evil_lol::evil_lol:...i spedzxilam cały dzień w zaje2bistym towarzystwie :loveu::loveu: Matusz napisał(a):ja tęskniłem i z tej tęsknoty aż wstawiłem się na galerie dogomaniaków:diabloti::diabloti:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=3589&highlight=Galeria+dogomaniakow&page=642 witanko wieczorne:loveu::loveu: ostoja ty moja i nadziejo ;):multi::loveu: Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Alicja napisał(a)::obrazic: jak nie tęskniłaś to ci nie powiem :eviltong:...ale ja tęskniłam ....to Ci powiem ...że jeździłam po okręgu rybnickim :evil_lol::evil_lol:...i spedzxilam cały dzień w zaje2bistym towarzystwie :loveu::loveu: ostoja ty moja i nadziejo ;):multi::loveu: no widzisz, jednak ktoś za Tobą tęskni :loveu::loveu: Quote
teqquila Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Witaj Alu :evil_lol: po co jezdzilas ?? :diabloti: Quote
clockwork Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Matusz napisał(a):ja tęskniłem i z tej tęsknoty aż wstawiłem się na galerie dogomaniaków:diabloti::diabloti:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=3589&highlight=Galeria+dogomaniakow&page=642 witanko wieczorne:loveu::loveu: też se poogladałam.... :diabloti: Alicja napisał(a)::obrazic: jak nie tęskniłaś to ci nie powiem :eviltong:...ale ja tęskniłam ....to Ci powiem ...że jeździłam po okręgu rybnickim :evil_lol::evil_lol:...i spedzxilam cały dzień w zaje2bistym towarzystwie :loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to tak jak ja..... a ile pieniedzy mnie to kosztowało... ulalallaal :eviltong::evil_lol: Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 clockwork napisał(a):też se poogladałam.... :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to tak jak ja..... a ile pieniedzy mnie to kosztowało... ulalallaal :eviltong::evil_lol: monitor nie pękł?:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Matusz napisał(a): monitor nie pękł?:evil_lol::evil_lol: jak miał pęknąć... przeca mnie tam nie było :roll::roll: a czemu ja nie wiem że wy se tam taką galeryjke macie??? :mad: takie fajne chopaki sie tam ujawniają :oops::roll: Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 clockwork napisał(a):jak miał pęknąć... przeca mnie tam nie było :roll::roll: a czemu ja nie wiem że wy se tam taką galeryjke macie??? :mad: takie fajne chopaki sie tam ujawniają :oops::roll: no od moich zdjęć:evil_lol: ja też się wczoraj dowiedziałem, że jest takie coś jak galeria dogomaniaków:diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Matusz napisał(a):no od moich zdjęć:evil_lol: ja też się wczoraj dowiedziałem, że jest takie coś jak galeria dogomaniaków:diabloti::diabloti: no ja nie wiem.... kogo jak kogo.. ale żeby nas nie informowali??? :shake::mad: ide zerknąc kto był założcielem i natychmiast trza dać mu bana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 clockwork napisał(a):no ja nie wiem.... kogo jak kogo.. ale żeby nas nie informowali??? :shake::mad: ide zerknąc kto był założcielem i natychmiast trza dać mu bana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no właśnie :mad::diabloti::evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 JEstem!!:multi: Nei zapuszkowano mnie!:multi: Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Matusz napisał(a): no widzisz, jednak ktoś za Tobą tęskni :loveu::loveu: ;)...chociaż Ktos :multi::multi: teqquila napisał(a):Witaj Alu :evil_lol: po co jezdzilas ?? :diabloti: :hmmmm: po różne różności :razz::razz: clockwork napisał(a):też se poogladałam.... :diabloti: toś TY nie wiedziała ze tam jest taka galeryjka...olala....to w jakichś niedoinformowanych kregach się obracasz :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to tak jak ja i też mialas takie fajne towarzystwo jak JA ... :grins: ..... a ile pieniedzy mnie to kosztowało... ulalallaal :eviltong::evil_lol: :razz::razz:tęsknota .......czy jeżdżenie ...:hmmmm::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 emdziolek napisał(a):JEstem!!:multi: Nei zapuszkowano mnie!:multi: :multi::multi::multi:super :multi: Quote
BoJa2 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 przyszłam powiedzieć -Dobry Wieczór na Dobranoc;):lol::lol: Quote
Hanna R. Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: :laola::laola: ---------------------------------------------------------------------------- -----Członkowie Rodziny świętują ----- -----------------------------------------------------------------------:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :Help_2: :flaming: :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( ----------------------------------------------------------------------------------- Gospodarze przygotowujący Te święte święta pod dyktando czcigodnych gości którzy bawią sie powyżej świetnie kończą mniuej więcej TAK , jak Ci powyżej ... ---------------------------------------------------------------------------------- WYBIERZ SAMA NAD - CZY POD KRESKA WOLISZ SIE BAWIĆ ------------------------------------------------------------------- WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE JESZCZE ....... Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 BoJa napisał(a):przyszłam powiedzieć -Dobry Wieczór na Dobranoc;):lol::lol: :multi::multi::multi:żyjesz .....:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 HankaRupczewska napisał(a)::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: :laola::laola: ---------------------------------------------------------------------------- -----Członkowie Rodziny świętują ----- -----------------------------------------------------------------------:diabloti::diabloti::diabloti: :Help_2: :flaming: :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( ----------------------------------------------------------------------------------- Gospodarze przygotowujący Te święte święta pod dyktando czcigodnych gości którzy bawią sie powyżej świetnie kończą mniuej więcej TAK , jak Ci powyżej ... ---------------------------------------------------------------------------------- WYBIERZ SAMA NAD - CZY POD KRESKA WOLISZ SIE BAWIĆ ------------------------------------------------------------------- WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE JESZCZE ....... HANIA :loveu::loveu::loveu: :hmmmm: ...Haniu ..ciężki wybór ...ale wiesz że KCM :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 do kiedyś tam ...........zależy kiedy dostane sie do kompka :razz::razz::razz: Quote
clockwork Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Alicja napisał(a): do kiedyś tam ...........zależy kiedy dostane sie do kompka :razz::razz::razz: no .. BAJ... do jutra :razz::razz::razz: welcome in the czech republic... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Alicja napisał(a): do kiedyś tam ...........zależy kiedy dostane sie do kompka :razz::razz::razz: no właśnie, do jutra!:razz::razz: Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 clockwork napisał(a):no .. BAJ... do jutra :razz::razz::razz: nio ....baj ...baj ....:hand: do juterka :evil_lol::loveu: welcome in the czech republic... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matusz napisał(a):no właśnie, do jutra!:razz::razz: :mad::mad:jak się dopcham do kompka :placz::placz: Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Alicja napisał(a)::mad::mad:jak się dopcham do kompka :placz::placz: dopchasz:mad::mad::mad: już my się o to postaramy:diabloti: Quote
asher Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 malawaszka napisał(a):przysłam pogłaskać członka :grins: Asher - czy o tej porze głaskanie członka jest ok???? :diabloti: Alicja napisał(a):zapewne też bedzie źle :evil_lol::evil_lol: Otóż mylisz się Alicjo :cool1: Moje wewnętrzne drogowskazy moralne zezwalają na mizianie członka o godzinie 21 :cool1: Haniu, czyżbyś szykowała wigilię dla krewnych i znajomych? :razz: Quote
Rinuś Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 doberek :loveu: a raczej dobranoc bo idę spać :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 http://images24.fotosik.pl/126/89ba3481742caf37.jpg ooooooooooooooooo jaki kilerski wzrok .........za blisko nie podlazic ihihiih Aluuuu juz jest juterkooo !!!!!11 iihihhiihihi buzioleeeeeeeeeeeeeeee Quote
Recommended Posts