clockwork Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Rinuś']zawiało Dniem Świra :evil_lol: mi tam niczym nie wieje :shake::shake::shake: ale o świrach cos wiem :evil_lol::evil_lol: z autopsji :eviltong: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Rinuś']przecież ja nigdy nie kłamie :crazyeye: yyyhhhyyymmmm yyyyhhhyyyymmm ooostaaaatni :evil_lol: że niby co...ja kłamczuszkałam :crazyeye: [quote name='Medorowa']No:roll: Dlatego idę na piwo:evil_lol: ;)idę z Tobą Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']że niby co...ja kłamczuszkałam :crazyeye: nie wiem :evil_lol::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ja pierdo..no dosłownie na chwilke wyszłam..ależ wy produktywne w tych postach:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork']mi tam niczym nie wieje :shake::shake::shake: ale o świrach cos wiem :evil_lol::evil_lol: z autopsji :eviltong: ...świr tysz człowiek :grins: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Rybka_39']Ja pierdo..no dosłownie na chwilke wyszłam..ależ wy produktywne w tych postach:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 120% normy Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja'] ;)idę z Tobą Choo;):loveu::loveu: Pójdziemy wypić w miejsce publiczne:diabloti: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: 120% normy :klacz: :klacz: :klacz: [quote name='Medorowa']Choo;):loveu::loveu: Pójdziemy wypić w miejsce publiczne:diabloti: poczeka butki zawiązam :grins: i wezme te 2000zł ....:diabloti: Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 A ja sie napiję soczku bananowego:roll: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Medorowa']Choo;):loveu::loveu: Pójdziemy wypić w miejsce publiczne:diabloti: :evil_lol::evil_lol: a ile taki browarek kosztuje?? stówke?? :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Zlitujcie się...tutaj też mnóstwo czytania :crazyeye: :evil_lol: Mamuniu ja dotrzymuje obietnic...a wczoraj obiecałam że zdjęcia Ozzulca dodam :) więc dodam ciut później :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [CENTER]przybyłam siem przywitoć:loveu: [/CENTER] Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol: a ile taki browarek kosztuje?? stówke?? :razz::razz: wzięłam 2:roll: [quote name='jonQuilla']Zlitujcie się...tutaj też mnóstwo czytania :crazyeye: :evil_lol: Mamuniu ja dotrzymuje obietnic...a wczoraj obiecałam że zdjęcia Ozzulca dodam :) więc dodam ciut później :multi::multi::multi: czeka czekam .....:hmmmm: .....no i ciekawam bardzo :razz: [quote name='evaxon']przybyłam siem przywitoć:loveu: witaj Effo:loveu: Quote
Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 No i ożyło :multi: Ono padło chyba z wrazenia że przyszłam :evil_lol: Dogo znaczy :diabloti: Witaj Alu :loveu: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Pysia']No i ożyło :multi: Ono padło chyba z wrazenia że przyszłam :evil_lol: Dogo znaczy :diabloti: Witaj Alu :loveu: witanko Pysiu :multi::loveu::multi: a ja już po kąpielach dopadłam kompka ...na hasło Qby ....masz już te swoje dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Witaj Alus nie moge ile wy tego tu no nagadaly :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 No więc czas na zdjęcia Ozzulca :) Ozzy za drzewem Ozzy nurkuje :) Ozzy testuje budę :) pod łóżkiem :) na razie to na tyle ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 ja jak zwykle mykam na spacer:loveu::loveu: kupilam sobei dzis gumiaczi ocieplane na spacerki do lasu:diabloti: Dobranoc:loveu: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ozzy testujący budę najlepszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Żonkila, buhahaha :grin: Cześć Alu :loveu: :multi: http://images32.fotosik.pl/59/f8ff8229d99c7d01.jpg ten widoczek pamiętam :loveu: tylko letni, i po ciemku, w tle titanic i muzyka, poczułam się jak na wakacjach :grins: :loveu: http://images34.fotosik.pl/59/95473cde3813a33b.jpg O:"daj już spokój z tymi fotami, babo" :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 http://www.wilanow-palac.art.pl/files/36_08_wilan%C3%B3w_jesieni%C4%85.jpg oooo jakiegoz przystojnego facia se Ozzul przygruchał ;-) heeheheh witanko ALUSIOWA !!!! Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Alus nie moge ile wy tego tu no nagadaly :diabloti: tak tak to ONE:diabloti: jonQuilla napisał(a):No więc czas na zdjęcia Ozzulca :) na razie to na tyle ;) :evil_lol: :mdleje:...córcia aleś fotecek narobiła :evil_lol: ewelinabuck napisał(a):ja jak zwykle mykam na spacer:loveu: kupilam sobei dzis gumiaczi ocieplane na spacerki do lasu:diabloti: Dobranoc:loveu: ja też mam ....ale sliskie są one :evil_lol: Rinuś napisał(a):Ozzy testujący budę najlepszy :evil_lol: wiadomo ...fachman ;) Paula_ napisał(a):Żonkila, buhahaha :grin: Cześć Alu :loveu: :multi: http://images32.fotosik.pl/59/f8ff8229d99c7d01.jpg ten widoczek pamiętam :loveu: tylko letni, i po ciemku, w tle titanic i muzyka, poczułam się jak na wakacjach :grins: :loveu: http://images34.fotosik.pl/59/95473cde3813a33b.jpg O:"daj już spokój z tymi fotami, babo" :evil_lol: :multi:cze Paula ...na wspominki cię wzięlo :loveu: Quote
basia2202 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Rinuś napisał(a):Witaj :loveu: Przeczytałam,że Basia napisała "piękny ten blablador" i już myślałam,że przegapiłam jakieś fotki Labradorka :evil_lol: i się cofam i cofam i cofam a tutaj nic :evil_lol: dopiero patrzę a to Ozzy w samochodzie :evil_lol: :evil_lol: a bo to Alutka zaczęła ;) :evil_lol: a ja tylko podłapałam :diabloti: Rybka_39 napisał(a):Cześć! Zebyście sie kiedys nieposraly z tym pisaniem:evil_lol: Ja potem nie nadązam z czytaniem:diabloti: o matko... o matko kochanaaaaa Rybka, Ty krejzolu potrzaskany! oplułam sobie biurko Ala... nie znasz tej latającej reklamy "ile zarabia piotr"?? taka jakaś chmurka się pojawia potem... mnie się to pokazuje co jakiś czas... ale.. lotto zdecydowanie wymiata;) Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 zuzolandia napisał(a):http://www.wilanow-palac.art.pl/files/36_08_wilan%C3%B3w_jesieni%C4%85.jpg oooo jakiegoz przystojnego facia se Ozzul przygruchał ;-) heeheheh :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w ogródku se stoi ten krasnal :evil_lol: witanko ALUSIOWA !!!! witanko INUSIOWA:multi: Quote
ewelinabuck Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 przetestowalam gumiaki sliskie sa to fakt ale nie przemakaja a oto wlasnie mi chodzilo:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: Quote
Recommended Posts