Medorowa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ja nie wiem jak można żyć bez kawy:hmmmm: Dlatego przyszłam do cia alu z druga:grins: Quote
clockwork Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Patka napisał(a):Alu :razz: podglądam Was ale jedna ręką ciężko sie pisze ;) :crazyeye::crazyeye: jedną?? byłam przekonana że masz 4 :loveu::loveu::loveu: Rinuś napisał(a):Jesssu :crazyeye: samobójstwo :shake: :hmmmm: że 3 kawy??? mój Pawcio pije 7... 8... :hmmmm: gdzieś tyle właśnie... i to szatanów :cool1: przez tydzień w Anglii wypił SAM pół kilo- musiał oszczędnie bo byłoby mu brakło :roll: cześć Aluchna.... :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 wow 8 kaw to by mi się już całkiem żyły wyprostowały :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Medorowa napisał(a):Ja nie wiem jak można żyć bez kawy:hmmmm: Dlatego przyszłam do cia alu z druga:grins: oć ...zrobiłam sobie 3cią ...taka puszczalską ze śmietanka ....to na śniadanko :grins: clockwork napisał(a): :hmmmm: że 3 kawy??? mój Pawcio pije 7... 8... :hmmmm: gdzieś tyle właśnie... i to szatanów :cool1: przez tydzień w Anglii wypił SAM pół kilo- musiał oszczędnie bo byłoby mu brakło :roll: :razz:o kurcze .....toż Pawcio prawie odciety od życiodajnej cieczy ... a co do szatanów ...to tylko i wyłącznie ...lura to i mnie nie smaczy :shake: cześć Aluchna.... :multi::multi::multi: witanko Madziuchna ...:multi::multi::multi: malawaszka napisał(a):wow 8 kaw to by mi się już całkiem żyły wyprostowały :evil_lol: wypij i pokaż :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a): wypij i pokaż :evil_lol: noo już kiedyś miałam niezły przeprost po trzech espresso u Pysi - i nie spałam nockę całą po tym :lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 malawaszka napisał(a):noo już kiedyś miałam niezły przeprost po trzech espresso u Pysi - i nie spałam nockę całą po tym :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa akurat o tym to wiem ....ale ja nie wierze że Pysia dała Ci tylko kawę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ONA coś taka szalona jest :hmmmm: czy coś z tych rzeczy ;) Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 pewnie masz rację - cosik musiała tam dosypać ze swoich codziennych proszków :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 basia2202 napisał(a)::lying: błaahahaaa :roflt: raczej.... źle mi z oczu patrzy :evil_lol: :diabloti: Nie wiem, nie widziałam, nie moge stwierdzić :cool3::evil_lol: A co do kawy to ja wcale nie pije i żyje. :eviltong: Ale dzisiaj rymuje :roll: Quote
clockwork Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 malawaszka napisał(a):wow 8 kaw to by mi się już całkiem żyły wyprostowały :evil_lol: a jemu nic.. odstawia szklanke po 10tej kawie i kładzie sie spać..:mdleje: i zasypia co lepsze :roll: apropos kawy... zara wracam Quote
malawaszka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 a mnie się skończyła kawa buuuu :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 malawaszka napisał(a):pewnie masz rację - cosik musiała tam dosypać ze swoich codziennych proszków :evil_lol: czyli nie tylko Ja tak myślę ....uffffffff:razz: Madzik93 napisał(a): A co do kawy to ja wcale nie pije i żyje. :eviltong: nie wiesz co tracisz :razz:kawa dobra rzecz;) clockwork napisał(a): a jemu nic.. odstawia szklanke po 10tej kawie i kładzie sie spać..:mdleje: i zasypia co lepsze :roll: apropos kawy... zara wracam jak juz brudzisz kubki to zrób i dla mla :grins: malawaszka napisał(a):a mnie się skończyła kawa buuuu :placz::placz::placz: ja jutro idę po zapasik .......jak w domu kawy brak to tragedia :roll: Quote
Madzik93 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a):nie wiesz co tracisz :razz:kawa dobra rzecz;) W Waszym wieku moze i tak :diabloti::evil_lol: Quote
Pimpek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Madzik93 napisał(a):W Waszym wieku moze i tak :diabloti::evil_lol: O, zgadzam się całkowicie :evil_lol: A tak w ogóle to dzieńdoberek :lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Madzik93 napisał(a):W Waszym wieku moze i tak :diabloti::evil_lol: Pimpek napisał(a):O, zgadzam się całkowicie :evil_lol: A tak w ogóle to dzieńdoberek :lol: :hmmmm: w NASZYM .....nooo XXI WIEK mamy :eviltong::eviltong: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 clockwork napisał(a): :hmmmm: że 3 kawy??? mój Pawcio pije 7... 8... :hmmmm: gdzieś tyle właśnie... i to szatanów :cool1: przez tydzień w Anglii wypił SAM pół kilo- musiał oszczędnie bo byłoby mu brakło :roll: jesssu :-o jak można wypić tyle kaw i żyć ? :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):jesssu :-o jak można wypić tyle kaw i żyć ? :evil_lol: i jak dobrze życ...... :p P.S. szpieguje CIE :diabloti: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 clockwork napisał(a):i jak dobrze życ...... :p dobrze to nie wiem bo nie widziałam :evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 clockwork napisał(a): P.S. szpieguje CIE :diabloti: Czuję :diabloti: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):jesssu :-o jak można wypić tyle kaw i żyć ? :evil_lol: clockwork napisał(a):i jak dobrze życ...... :p hi hi hi ...chciałam napisać to samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mia_mia napisał(a):dzińdybry :cool3: doberek :multi: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):Czuję :diabloti: :nono: o nie nie :nono:.......napewno nie czujesz :nono:....akurat to wiem napewno ...Klocusiowa myła się rano :grins:..........a wiem ...:oops::oops:...bom dzwoniła jak się chlapała w lazience :evil_lol::evil_lol:i zakłuciłam czynności higieniczne :oops::roll: Quote
ewelinabuck Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 hahahhahahahaahahhahahahhaahh:diabloti: oj baboki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:"czeste mycie skraca zycie":razz::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko...:multi::multi::multi:...zapraszam do mnie na kolejne fotki:razz: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a)::nono: o nie nie :nono:.......napewno nie czujesz :nono:....akurat to wiem napewno ...Klocusiowa myła się rano :grins:..........a wiem ...:oops::oops:...bom dzwoniła jak się chlapała w lazience :evil_lol::evil_lol:i zakłuciłam czynności higieniczne :oops::roll: Myślałam,że myłaś jej plecki :evil_lol: ja mam bardzo dobry węch moja droga :eviltong: Quote
clockwork Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a)::nono: o nie nie :nono:.......napewno nie czujesz :nono:....akurat to wiem napewno ...Klocusiowa myła się rano :grins:..........a wiem ...:oops::oops:...bom dzwoniła jak się chlapała w lazience :evil_lol::evil_lol:i zakłuciłam czynności higieniczne :oops::roll: :evil_lol::evil_lol: wiesz żem oszczędna i myju myju TYLKO w sobote :grins: a woda to leciała w kibelku jak dzwoniłaś :evil_lol::evil_lol: ale Rinusiowa czuć mnie nie może... psikłam sie psikaczem :grins: ide.. bo sprzatam Pawciowe studio i wlazłam na rekonesans.:oops::roll:. w rękawiczkach, bo dezynfekuje :roll: i sie mie te renkawice klejom do klawiszków ;) P.S. co druga sobota- w jedną ja w drugą Pawcio :grins: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 clockwork napisał(a): :evil_lol::evil_lol: wiesz żem oszczędna i myju myju TYLKO w sobote :grins: a woda to leciała w kibelku jak dzwoniłaś :evil_lol::evil_lol: ale Rinusiowa czuć mnie nie może... psikłam sie psikaczem :grins: ide.. bo sprzatam Pawciowe studio i wlazłam na rekonesans.:oops::roll:. w rękawiczkach, bo dezynfekuje :roll: i sie mie te renkawice klejom do klawiszków ;) P.S. co druga sobota- w jedną ja w drugą Pawcio :grins: hahah rozbawiacie mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts