Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 ewelinabuck napisał(a):hahahhahahahaahahhahahahhaahh:diabloti: oj baboki:evil_lol:"czeste mycie skraca zycie":razz::diabloti::evil_lol: Witanko...:multi::multi:...zapraszam do mnie na kolejne fotki:razz: witanko ...:multi: zaraz przytuptam ;) Rinuś napisał(a):Myślałam,że myłaś jej plecki :evil_lol: ja mam bardzo dobry węch moja droga :eviltong: :shake:...nie mojałam plecków Klocusiowej :eviltong:....w jednej kończynie chwytnej dzierżyłam smycz na której przeciwległym końcu znajdowal się Ozzulek :grins: w drugiej zaś ...telefon ...owa kończyna chwytna górna skierowywała ów telefon częścią szczytową w stronę ucha lewego a częścią przeciwległą do otworu gębowego z którego to wydobywały się jakowes dźwięki za pomocą których kontaktowałam się z Klockową :grins: ;) Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 clockwork napisał(a): :evil_lol::evil_lol: wiesz żem oszczędna i myju myju TYLKO w sobote :grins: a woda to leciała w kibelku jak dzwoniłaś :evil_lol::evil_lol: :splat::splat:jeny...no musiałaś wygadać :oops:...a ja tu tak w twojej obronie :evil_lol::evil_lol:... ale Rinusiowa czuć mnie nie może... psikłam sie psikaczem :grins: aaa tym co tam stoi za kibelkiem :grins: ide.. bo sprzatam Pawciowe studio i wlazłam na rekonesans.:oops::roll:. w rękawiczkach, bo dezynfekuje :roll: i sie mie te renkawice klejom do klawiszków ;) :hmmmm: wydezynfekowałaś sobie jak rozumie klawiaturke :evil_lol: P.S. co druga sobota- w jedną ja w drugą Pawcio :grins: noooo....Pawcio to chyba w Anglii sie wykąpał ...to zaś Twoja kolejka ;) Rinuś napisał(a):hahah rozbawiacie mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roll:...śmiech to zdrowie ... Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Anja33 napisał(a):Cześć Ala:lol::lol::lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ANIA.....oczyskom nie wierzem ......:loveu: Quote
zuzolandia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 NO JAAAAAAA DRUGO CO NA WODZIE OSZCZYNDZO;-) Jola to czuc juz u mła na Halymbie heeheee witej moja slodka smierdziuszko Alu Z Alowni ;-) Quote
zuzolandia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Madzik93 napisał(a):Nie wiem, nie widziałam, nie moge stwierdzić :cool3::evil_lol: A co do kawy to ja wcale nie pije i żyje. :eviltong: Ale dzisiaj rymuje :roll: tez nie pijeeeeeeeeee :diabloti::diabloti::diabloti: kafffy :diabloti: przeca to niedobre jest :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 zuzolandia napisał(a):NO JAAAAAAA DRUGO CO NA WODZIE OSZCZYNDZO;-) Jola to czuc juz u mła na Halymbie heeheee witej moja slodka smierdziuszko Alu Z Alowni ;-) piękna :razz: ...wiesz ile woda kosztuje...:razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witej Moja wypachniono Inko z Zuzolandii:multi: ...kurde ...ale Jola dała czadu jak na Halymba zalecialo :hmmmm::evil_lol::eviltong: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a): :shake:...nie mojałam plecków Klocusiowej :eviltong:....w jednej kończynie chwytnej dzierżyłam smycz na której przeciwległym końcu znajdowal się Ozzulek :grins: w drugiej zaś ...telefon ...owa kończyna chwytna górna skierowywała ów telefon częścią szczytową w stronę ucha lewego a częścią przeciwległą do otworu gębowego z którego to wydobywały się jakowes dźwięki za pomocą których kontaktowałam się z Klockową :grins: ;) haha dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :evil_lol::mdleje: Quote
anetta Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Jak zwykle nagadane. Skandal :cool1: Ja nie pije kawyyyy, oooo :lol::lol: Siem witam z kawoszami. Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):haha dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :evil_lol::mdleje: ależ proszę ciebie bardzo ...cieszę iż moja wypowiedź usatysfakcjonowała cię :grins: anetta napisał(a):Jak zwykle nagadane. Skandal :cool1: Ja nie pije kawyyyy, oooo :lol::lol: Siem witam z kawoszami. heyka ....witam:multi: a powiem wam że Ci co nie pija kawy wcale nie sa zdrowsi od kawoszy :p Quote
clockwork Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a):witanko ...:multi: zaraz przytuptam ;) :shake:...nie mojałam plecków Klocusiowej :eviltong:....w jednej kończynie chwytnej dzierżyłam smycz na której przeciwległym końcu znajdowal się Ozzulek :grins: w drugiej zaś ...telefon ...owa kończyna chwytna górna skierowywała ów telefon częścią szczytową w stronę ucha lewego a częścią przeciwległą do otworu gębowego z którego to wydobywały się jakowes dźwięki za pomocą których kontaktowałam się z Klockową :grins: ;) zuzolandia napisał(a):NO JAAAAAAA DRUGO CO NA WODZIE OSZCZYNDZO;-) Jola to czuc juz u mła na Halymbie heeheee bo ja nie taka rozrzutna jak TY.... :diabloti: dostałam rachunek za wode..:eek2: i zastanawiam sie czy nie starczyło by... koło 15-go JA, koło 30-go Pawcio :roll: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 clockwork napisał(a): :oops::oops::oops::oops:.................:eviltong: bo ja nie taka rozrzutna jak TY.... :diabloti: bo na tej Halymbie takie rozrzutne ludzie mieszkają :razz: dostałam rachunek za wode..:eek2: i zastanawiam sie czy nie starczyło by... koło 15-go JA, koło 30-go Pawcio :roll: :evil_lol::evil_lol:spryciulka.....ales wykombinowała :evil_lol:w lutym Pawcio się nie bedzie kąpał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 evaxon napisał(a):witam sie czwartkowo:multi: :multi::multi::multi:...witaj przed piątkiem :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Żeby nie było to dam fotaski :grins: Quote
clockwork Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 żegnam sie w czwartek po środzie przed piątkiem;) pappaap Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 clockwork napisał(a):żegnam sie w czwartek po środzie przed piątkiem;) pappaap papatkujemy do piątku Quote
e.v.a Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 błahahaha bosze... ale ten Ozzy ma energii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Jaki Ozzy zmarnowany...co mu zrobiłaś mamuniu? przegoniłaś go po stadionie 100 razy? :evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Jaaaaki znudzony Ozzy :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 evaxon napisał(a):błahahaha bosze... ale ten Ozzy ma energii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jonQuilla napisał(a):Jaki Ozzy zmarnowany...co mu zrobiłaś mamuniu? przegoniłaś go po stadionie 100 razy? :evil_lol::evil_lol: No chłopak szalał z butelką i orzeszkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a na fotach .....no cóż ADHD :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):Jaaaaki znudzony Ozzy :loveu::loveu::loveu::evil_lol: ...nie mówi się znudzony ....a rozmarzony :grins: Quote
jonQuilla Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a):No chłopak szalał z butelką i orzeszkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a na fotach .....no cóż ADHD :evil_lol::evil_lol::evil_lol: podziwiam za to że wytrzymujesz z takim nadpobudliwym psem...Salsa nawet w czasie największego przypływu energii tak nie szaleje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts