Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewelinabuck napisał(a):
hahahhahahahaahahhahahahhaahh:diabloti:

oj baboki:evil_lol:"czeste mycie skraca zycie":razz::diabloti::evil_lol:

Witanko...:multi::multi:...zapraszam do mnie na kolejne fotki:razz:

witanko ...:multi:
zaraz przytuptam ;)

Rinuś napisał(a):
Myślałam,że myłaś jej plecki :evil_lol:
ja mam bardzo dobry węch moja droga :eviltong:

:shake:...nie mojałam plecków Klocusiowej :eviltong:....w jednej kończynie chwytnej dzierżyłam smycz na której przeciwległym końcu znajdowal się Ozzulek :grins: w drugiej zaś ...telefon ...owa kończyna chwytna górna skierowywała ów telefon częścią szczytową w stronę ucha lewego a częścią przeciwległą do otworu gębowego z którego to wydobywały się jakowes dźwięki za pomocą których kontaktowałam się z Klockową :grins:
;)

Posted

clockwork napisał(a):

:evil_lol::evil_lol: wiesz żem oszczędna i myju myju TYLKO w sobote :grins: a woda to leciała w kibelku jak dzwoniłaś :evil_lol::evil_lol:
:splat::splat:jeny...no musiałaś wygadać :oops:...a ja tu tak w twojej obronie :evil_lol::evil_lol:...

ale Rinusiowa czuć mnie nie może... psikłam sie psikaczem :grins:
aaa tym co tam stoi za kibelkiem :grins:

ide.. bo sprzatam Pawciowe studio i wlazłam na rekonesans.
:oops::roll:. w rękawiczkach, bo dezynfekuje :roll: i sie mie te renkawice klejom do klawiszków ;)
:hmmmm: wydezynfekowałaś sobie jak rozumie klawiaturke :evil_lol:

P.S. co druga sobota- w jedną ja w drugą Pawcio :grins:

noooo....Pawcio to chyba w Anglii sie wykąpał ...to zaś Twoja kolejka ;)

Rinuś napisał(a):
hahah rozbawiacie mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roll:...śmiech to zdrowie ...

Posted

Madzik93 napisał(a):
Nie wiem, nie widziałam, nie moge stwierdzić :cool3::evil_lol:

A co do kawy to ja wcale nie pije i żyje. :eviltong:

Ale dzisiaj rymuje :roll:

tez nie pijeeeeeeeeee :diabloti::diabloti::diabloti: kafffy :diabloti: przeca to niedobre jest :eviltong::eviltong:

Posted

zuzolandia napisał(a):
NO JAAAAAAA DRUGO CO NA WODZIE OSZCZYNDZO;-)
Jola to czuc juz u mła na Halymbie heeheee

witej moja slodka smierdziuszko Alu Z Alowni ;-)

piękna :razz: ...wiesz ile woda kosztuje...:razz::razz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witej Moja wypachniono Inko z Zuzolandii:multi:
...kurde ...ale Jola dała czadu jak na Halymba zalecialo :hmmmm::evil_lol::eviltong:

Posted

Alicja napisał(a):

:shake:...nie mojałam plecków Klocusiowej :eviltong:....w jednej kończynie chwytnej dzierżyłam smycz na której przeciwległym końcu znajdowal się Ozzulek :grins: w drugiej zaś ...telefon ...owa kończyna chwytna górna skierowywała ów telefon częścią szczytową w stronę ucha lewego a częścią przeciwległą do otworu gębowego z którego to wydobywały się jakowes dźwięki za pomocą których kontaktowałam się z Klockową :grins:
;)

haha dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :evil_lol::mdleje:

Posted

Rinuś napisał(a):
haha dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :evil_lol::mdleje:

ależ proszę ciebie bardzo ...cieszę iż moja wypowiedź usatysfakcjonowała cię :grins:

anetta napisał(a):
Jak zwykle nagadane. Skandal :cool1:

Ja nie pije kawyyyy, oooo :lol::lol:
Siem witam z kawoszami.

heyka ....witam:multi:
a powiem wam że Ci co nie pija kawy wcale nie sa zdrowsi od kawoszy :p

Posted

Alicja napisał(a):
witanko ...:multi:
zaraz przytuptam ;)

;)

zuzolandia napisał(a):
NO JAAAAAAA DRUGO CO NA WODZIE OSZCZYNDZO;-)
Jola to czuc juz u mła na Halymbie heeheee

bo ja nie taka rozrzutna jak TY.... :diabloti:
dostałam rachunek za wode..:eek2: i zastanawiam sie czy nie starczyło by... koło 15-go JA, koło 30-go Pawcio :roll:

Posted

clockwork napisał(a):

:oops::oops::oops::oops:.................:eviltong:
bo ja nie taka rozrzutna jak TY.... :diabloti:
bo na tej Halymbie takie rozrzutne ludzie mieszkają :razz:
dostałam rachunek za wode..:eek2: i zastanawiam sie czy nie starczyło by... koło 15-go JA, koło 30-go Pawcio :roll:

:evil_lol::evil_lol:spryciulka.....ales wykombinowała :evil_lol:w lutym Pawcio się nie bedzie kąpał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
błahahaha bosze... ale ten Ozzy ma energii:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jonQuilla napisał(a):
Jaki Ozzy zmarnowany...co mu zrobiłaś mamuniu? przegoniłaś go po stadionie 100 razy? :evil_lol::evil_lol:

No chłopak szalał z butelką i orzeszkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a na fotach .....no cóż ADHD :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
No chłopak szalał z butelką i orzeszkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....a na fotach .....no cóż ADHD :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

podziwiam za to że wytrzymujesz z takim nadpobudliwym psem...Salsa nawet w czasie największego przypływu energii tak nie szaleje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: