Matusz Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Witanko wtorkowo :) widzieliśmy fotki zielonkowe :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Pandisia']A to fajnie znam troszkę Boguszowice , kiedyś niezłe imprezki tam odchodziły :multi::eviltong: :evil_lol: . :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....a tak spokojnie wygladasz ....;) [quote name='clockwork']u ali?? :crazyeye::crazyeye::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:........taaaa .........:cool1::eviltong: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Rybka_39']No nie..te zas chlejom jak nie za 10000strone to za 4000 post:evil_lol:, Alu nie pisz nic przez tydzień:diabloti:...to bedziemy świętować calutkie 7 dni:cool3: No ja tez sie napiję:drinka::diabloti: zawsze można sie napić za 1159 :evil_lol::evil_lol: :knajpa::beerchug::drink1: clockwork Zarejestrowany: Oct 2006 Miasto: Jastrzębie CITY Postów: 1159 Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Matusz']Witanko wtorkowo :) widzieliśmy fotki zielonkowe :loveu::loveu::loveu: :multi::multi:witanko ....zmiana wystroju :evil_lol: [quote name='Rybka_39']No nie..te zas chlejom jak nie za 10000strone to za 4000 post:evil_lol:, Alu nie pisz nic przez tydzień:diabloti:...to bedziemy świętować calutkie 7 dni:cool3: No ja tez sie napiję:drinka::diabloti: :mad:dowodzik prosze :evil_lol: Quote
LAZY Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ja mam dowodzik:diabloti:To znaczy czekam na nowy, ale...Zresztą kogo to obchodzi:lol: Buziaki od nas! P.S Nawet nie próbowałam nadrabiać;) Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork']zawsze można sie napić za 1159 :evil_lol::evil_lol: :knajpa::beerchug::drink1: clockwork Zarejestrowany: Oct 2006 Miasto: Jastrzębie CITY Postów: 1159 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...od razu widać że Klocusiowa piechotką ;) :knajpa: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='LAZY']Ja mam dowodzik:diabloti:To znaczy czekam na nowy, ale...Zresztą kogo to obchodzi:lol: Buziaki od nas! P.S Nawet nie próbowałam nadrabiać;) :multi::multi::multi:witanko fotaski były :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra to można jeszcze ....:knajpa: Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi:witanko ....zmiana wystroju :evil_lol: :mad:dowodzik prosze :evil_lol: A może być legitymacja szkolna? :lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Rybka_39 napisał(a):Cześć! Zebyście sie kiedys nieposraly z tym pisaniem:evil_lol: Ja potem nie nadązam z czytaniem:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widziołom koffaniutkiego goopecka:loveu::loveu::loveu: Ja nie piję, bo to szkodzi zdrowiu:roll: Quote
Pandisia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....a tak spokojnie wygladasz ....;) A co nie znasz powiedzenia Cicha woda.......:diabloti: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Medorowa'] Ja nie piję, bo to szkodzi zdrowiu:roll: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie żartuj!!!! Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Rybka_39']A może być legitymacja szkolna? :lol::evil_lol: :hmmmm: zalezy do czego ;) [quote name='Medorowa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widziołom koffaniutkiego goopecka:loveu::loveu::loveu: Ja nie piję, bo to szkodzi zdrowiu:roll: :hmmmm: ......gdzie to pisali :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='Pandisia']A co nie znasz powiedzenia Cicha woda.......:diabloti: nooooooooo;)............ale to nie o mnie :grins: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie żartuj!!!! :glaszcze: nie bojaj....Medorowa żartowała :diabloti::eviltong: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']:glaszcze: nie bojaj....Medorowa żartowała :diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork'] usiądź ..... napij sie kawusi Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Alu a Ty aparat czy on zginął smiercią tragiczną ? :cool3: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Rinuś']Alu a Ty aparat czy on zginął smiercią tragiczną ? :cool3: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...a dlaczemu .......przecież dzis były foty aparacikowe :grins: 5 zimowych i 6 Ozzulkowych :p Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie żartuj!!!! Poważnie mówię:roll::roll: [quote name='Alicja'] :hmmmm: ......gdzie to pisali :crazyeye::crazyeye::crazyeye: W mundrych książkach:roll::roll: [quote name='Alicja']:glaszcze: nie bojaj....Medorowa żartowała :diabloti::eviltong: Nie żartowałam:shake::shake: [quote name='clockwork'] [quote name='Alicja']usiądź ..... napij sie kawusi Buhahahhaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...a dlaczemu .......przecież dzis były foty aparacikowe :grins: 5 zimowych i 6 Ozzulkowych :p ano tak :evil_lol: no bo WY tak gadacie i fotek nie widac w ogóle :diabloti: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']usiądź ..... napij sie kawusi super... troche luzu ;) [quote name='Rinuś']Alu a Ty aparat czy on zginął smiercią tragiczną ? :cool3: a ta ino zdjęcia i zdjęcia.. a ONE ino gadaja i gadają Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork'] a ta ino zdjęcia i zdjęcia.. a ONE ino gadaja i gadają zawiało Dniem Świra :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Medorowa']Poważnie mówię:roll::roll: W mundrych książkach:roll::roll: Nie żartowałam:shake::shake: Buhahahhaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nooooo i wszystko jasne ;) [quote name='Rinuś']ano tak :evil_lol: no bo WY tak gadacie i fotek nie widac w ogóle :diabloti: :hmmmm: klamczuszkasz ......sprawdzałam ....widać :grins: [quote name='clockwork'] super... troche luzu ;) no widzisz ...ktoś o Ciebie zadbał jak Pawcia nie ma ;) żeby Ci źle nie było :evil_lol: a ta ino zdjęcia i zdjęcia.. a ONE ino gadaja i gadają no nie wiem ....co też za atrakcja takie zdjecia Mordulca :hmmmm: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Rinuś']zawiało Dniem Świra :evil_lol: :hmmmm: a co bedziemy liczyc do 7 ;) Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja'] :hmmmm: klamczuszkasz ......sprawdzałam ....widać :grins: przecież ja nigdy nie kłamie :crazyeye: [quote name='Alicja']:hmmmm: a co bedziemy liczyc do 7 ;) yyyhhhyyymmmm yyyyhhhyyyymmm ooostaaaatni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Nooooo i wszystko jasne ;) No:roll::roll::roll: Dlatego idę na piwo:evil_lol: Quote
Recommended Posts