Alicja Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='clockwork']zapomniałaś napisać........w ZEPSUTEJ Rządowej :cool1: :hmmmm: ale Pan Janek ;):evil_lol::evil_lol:...też powiedzial : Wychodze ...patrze...a tu NASZA Rządowa stoi .....:razz:............:evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 http://images32.fotosik.pl/58/64fa5e0dcf42db6c.jpg jeeeeeee u mie tyz takowe bloki som ;-) ehhehe http://images34.fotosik.pl/57/83de7ffdd7e5387d jak juz sprawdzil ze auto nie zadragowane to potym musiol w bagazniku jechac???? Quote
Rinuś Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 a Co to za kffiatek ? :evil_lol: daj całą fotkę :cool3: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='zuzolandia']http://images32.fotosik.pl/58/64fa5e0dcf42db6c.jpg jeeeeeee u mie tyz takowe bloki som ;-) ehhehe http://images34.fotosik.pl/57/83de7ffdd7e5387d jak juz sprawdzil ze auto nie zadragowane to potym musiol w bagazniku jechac???? oj Inuś ...dyć to je Naszo Rządowo ....Ona dedła pod robotom Klockowej :razz::cool1:...i nikaj nie jechała ... Ozzy śmigo w przedziale wycieczkowym naszej Polanki :evil_lol: i tak tyczy .....Pan Janek jej pilnuje [quote name='Rinuś']a Co to za kffiatek ? :evil_lol: daj całą fotkę :cool3: to zygokaktus .....Ziguś ;) gdzieś na wsteczu był caly ...jak znajde to wrzuce ;) i cd fotasków z fonika :p Quote
Rinuś Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hah na jednej fotce śliczna postawa wystawowa a na drugiej siedzi jak ciapćun :evil_lol::evil_lol: jak mój Brutus:loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 ile ten byczek wazy i ile cm ma ???:razz::razz: Quote
zuzolandia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 JO WIYM ZE UNA IZDED ;-) alem myslala ze sie juz naprawila i OZZUL w bagazniku smigol ;-) hehehehehe Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Rinuś']Hah na jednej fotce śliczna postawa wystawowa a na drugiej siedzi jak ciapćun :evil_lol::evil_lol: jak mój Brutus:loveu: hi hi hi ...siedzi jak jołopek :evil_lol: [quote name='Iwona1984']ile ten byczek wazy i ile cm ma ???:razz::razz: :hmmmm: przy ostatnim wazeniu miał coś koło 36kg a mierzył coś w granicach 52-53 cm.... Quote
e.v.a Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Alu a ty co zes zamienila aparacika na telefonika??:razz: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 :placz::placz::placz:To LOTTO mnie wykończy ........ niech ktoś wreszcie wygra .......plisssssssssssssssssssssssssss Quote
teqquila Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witaj Alu widzialam fotaski :) Ozzulkowe :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='evaxon']Alu a ty co zes zamienila aparacika na telefonika??:razz: rano na psacerku nie mam ze soba aparata tylko fonik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='teqquila']Witaj Alu widzialam fotaski :) Ozzulkowe :evil_lol: witanko witanko :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='zuzolandia']JO WIYM ZE UNA IZDED ;-) alem myslala ze sie juz naprawila i OZZUL w bagazniku smigol ;-) hehehehehe kaj by tam .....INUŚ ;)......Rządowo jest Klocusiowej :p Quote
jonQuilla Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 No proszę ile ja tutaj spacerowego, śpiącego, stojącego, leżącego, wąchającego, biegnącego, pozującego Ozzulca widzę :) Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='jonQuilla']No proszę ile ja tutaj spacerowego, śpiącego, stojącego, leżącego, wąchającego, biegnącego, pozującego Ozzulca widzę :) ;)...zaszalałam ...na jutro nie mam już nic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Alicja'];)...zaszalałam ...na jutro nie mam już nic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jutro to ja tutaj przyjdę i powstawiam zdjęcia Ozzulca :) więc nie bój nic :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: ale Pan Janek ;)...też powiedzial : Wychodze ...patrze...a tu NASZA Rządowa stoi .....:razz:............:evil_lol: pan Janek niech sie i mnie w dupe pocałuje... z całą tą TeleKomuną... jego rządowa... już go w dupe pali że ona tam wogóle stoi... jak śmie!! NASZA.. nie jego :razz: [quote name='Alicja']oj Inuś ...dyć to je Naszo Rządowo ....Ona dedła pod robotom Klockowej :razz::cool1:...i nikaj nie jechała ... :placz: wszystko przeciwko mnie!!! nawet qrdwa rządowa :angryy: wypcham i podpale:angryy::angryy: bedzie sie ze mną droczyć... odpali, nie odpali :cool1: Quote
zuzolandia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Pomiziaj RZADOWO ;-) to sie odbrazi i pojedzie ;-) albo niy!!! sprowadz PAWCIA od EFFY i napewno RZADOWA wroci do zdrowia ..... Quote
Paula Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hej Alutka :multi: :loveu: Widziałam dużo Ozzulka z fona :loveu: Ale to mi się naj podoba :lol: http://images34.fotosik.pl/58/69c89801f44276d9.jpg Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='jonQuilla']jutro to ja tutaj przyjdę i powstawiam zdjęcia Ozzulca :) więc nie bój nic :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uffff nareszcie ktosik to zrobi za mnie :multi: [quote name='clockwork']pan Janek niech sie i mnie w dupe pocałuje... z całą tą TeleKomuną... jego rządowa... już go w dupe pali że ona tam wogóle stoi... jak śmie!! NASZA.. nie jego :razz: nie oddamy Naszej Rzadowej Panu J. :mad: :placz: wszystko przeciwko mnie!!! nawet qrdwa rządowa :angryy: wypcham i podpale:angryy::angryy: bedzie sie ze mną droczyć... odpali, nie odpali :cool1: odpali ....nie wypychaj ...:cool1: [quote name='zuzolandia']Pomiziaj RZADOWO ;-) to sie odbrazi i pojedzie ;-) albo niy!!! sprowadz PAWCIA od EFFY i napewno RZADOWA wroci do zdrowia ..... dobrze godosz Zuzolko :loveu: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Paula_']Hej Alutka :multi: :loveu: Widziałam dużo Ozzulka z fona :loveu: Ale to mi się naj podoba :lol: http://images34.fotosik.pl/58/69c89801f44276d9.jpg też mi się Ona podoba :oops: witka Paula :multi::loveu::multi: Quote
Recommended Posts