Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']zapomniałaś napisać........w ZEPSUTEJ Rządowej :cool1:

:hmmmm: ale Pan Janek ;):evil_lol::evil_lol:...też powiedzial : Wychodze ...patrze...a tu NASZA Rządowa stoi .....:razz:............:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images32.fotosik.pl/58/64fa5e0dcf42db6c.jpg

jeeeeeee u mie tyz takowe bloki som ;-) ehhehe

http://images34.fotosik.pl/57/83de7ffdd7e5387d

jak juz sprawdzil ze auto nie zadragowane to potym musiol w bagazniku jechac????
oj Inuś ...dyć to je Naszo Rządowo ....Ona dedła pod robotom Klockowej :razz::cool1:...i nikaj nie jechała ...
Ozzy śmigo w przedziale wycieczkowym naszej Polanki :evil_lol: i tak tyczy .....Pan Janek jej pilnuje

[quote name='Rinuś']a Co to za kffiatek ? :evil_lol:
daj całą fotkę :cool3:

to zygokaktus .....Ziguś ;)

gdzieś na wsteczu był caly ...jak znajde to wrzuce ;)

i cd fotasków z fonika :p

Posted

[quote name='Rinuś']Hah na jednej fotce śliczna postawa wystawowa a na drugiej siedzi jak ciapćun :evil_lol::evil_lol: jak mój Brutus:loveu:

hi hi hi ...siedzi jak jołopek :evil_lol:

[quote name='Iwona1984']ile ten byczek wazy i ile cm ma ???:razz::razz:
:hmmmm: przy ostatnim wazeniu miał coś koło 36kg a mierzył coś w granicach 52-53 cm....

Posted

[quote name='evaxon']Alu a ty co zes zamienila aparacika na telefonika??:razz:
rano na psacerku nie mam ze soba aparata tylko fonik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']JO WIYM ZE UNA IZDED ;-) alem myslala ze sie juz naprawila i OZZUL w bagazniku smigol ;-) hehehehehe
kaj by tam .....INUŚ ;)......Rządowo jest Klocusiowej :p

Posted

[quote name='jonQuilla']No proszę ile ja tutaj spacerowego, śpiącego, stojącego, leżącego, wąchającego, biegnącego, pozującego Ozzulca widzę :)

;)...zaszalałam ...na jutro nie mam już nic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'];)...zaszalałam ...na jutro nie mam już nic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jutro to ja tutaj przyjdę i powstawiam zdjęcia Ozzulca :) więc nie bój nic :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: ale Pan Janek ;)...też powiedzial : Wychodze ...patrze...a tu NASZA Rządowa stoi .....:razz:............:evil_lol:
pan Janek niech sie i mnie w dupe pocałuje... z całą tą TeleKomuną... jego rządowa... już go w dupe pali że ona tam wogóle stoi... jak śmie!!
NASZA.. nie jego :razz:

[quote name='Alicja']oj Inuś ...dyć to je Naszo Rządowo ....Ona dedła pod robotom Klockowej :razz::cool1:...i nikaj nie jechała ...
:placz: wszystko przeciwko mnie!!! nawet qrdwa rządowa :angryy: wypcham i podpale:angryy::angryy: bedzie sie ze mną droczyć... odpali, nie odpali :cool1:

Posted

[quote name='jonQuilla']jutro to ja tutaj przyjdę i powstawiam zdjęcia Ozzulca :) więc nie bój nic :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

uffff nareszcie ktosik to zrobi za mnie :multi:

[quote name='clockwork']pan Janek niech sie i mnie w dupe pocałuje... z całą tą TeleKomuną... jego rządowa... już go w dupe pali że ona tam wogóle stoi... jak śmie!!
NASZA.. nie jego :razz:

nie oddamy Naszej Rzadowej Panu J. :mad:

:placz: wszystko przeciwko mnie!!! nawet qrdwa rządowa :angryy: wypcham i podpale:angryy::angryy: bedzie sie ze mną droczyć... odpali, nie odpali :cool1:
odpali ....nie wypychaj ...:cool1:

[quote name='zuzolandia']Pomiziaj RZADOWO ;-) to sie odbrazi i pojedzie ;-)
albo niy!!! sprowadz PAWCIA od EFFY i napewno RZADOWA wroci do zdrowia .....
dobrze godosz Zuzolko :loveu: