Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anka12']Ło Matko
Wszystkiego Naj we Twe Imieniny:buzi: :B-fly: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :drink1: :Rose: :Rose: :Rose:witaj córcia

[quote name='sota36']heloł - Alus wszystkiego ozzulcowego!!!!hey Joluś...dzięki

[quote name='madzia i medor']Ja już co prawda składałam życzenia, ale przyszłam się jeszcze napić:diabloti:
:knajpa::knajpa::knajpa:no to pijem mła imienniczko ...prawie;):knajpa:

[quote name='emdziolek']tak tak zgadzam się z Tobą - zdrowie mamuśki Ali :popcorn::laola::knajpa:no to zdrowie

[quote name='XXL']:) wszystkiego naj naj naj alu :) pozdrawiam :) ;)wow Tomuś mnie nawiedził ...dzięki Tomciu;)

Posted

[quote name='paula_z']Wiem, że nie obchodzisz, ale wypiję za Twoje zdrówko :beerchug::Rose:

Trzymam kciuki za jutro :kciuki:;)trzymaj ...kciuki się przydadzą....a wypić możemy:evil_lol:...:knajpa: :knajpa:

Posted

[quote name='LAZY']To ja tez pije zdrowie za te "nieobchodzone". Duże buziaki kochany Ozzulku!:multi::multi::multi:dzięki Paulinko;)...buziorki zaraz przekażę;)

Posted

bosze a te zas tu pijom.... masiakra... wypadalo by juz wytrzezwiec, ale to moze jutro!!!! zdrowko majne ALU!!!:drink1::beerchug:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj to się Ozzy zmartwił ,że mu sie obiekta nie bedą chcieć dawać wylizać ...a se chłoptaś śline szanował:cool3:
Foty zapewne będą ze spotkanka ze staffiorem:p....koniecznie;)

no nie ma innej opcji.... jak przyjada bez psa to wyrzuce lachudry spowrotem... bedziem blyskac piesu po slepiach :loveu:

[quote name='emdziolek']Na burzę?? :razz::razz: mózgów czy taką z piorunami?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:
na burze hormonow:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']bosze a te zas tu pijom.... masiakra... wypadalo by juz wytrzezwiec, ale to moze jutro!!!! zdrowko majne ALU!!!:drink1::beerchug:

no nie ma innej opcji.... jak przyjada bez psa to wyrzuce lachudry spowrotem... bedziem blyskac piesu po slepiach :loveu:

na burze hormonow:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pijom pijom ....realnie i wirtualnie;)
zdróweczko majne klajne Klocusiowa;)...:beerchug:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pijom pijom ....realnie i wirtualnie;)
zdróweczko majne klajne Klocusiowa;)...:beerchug:

i ani slowkiem o stafiku??? nic??
BEDE JUTRO GLASKAC, MIZIAC, SLIMTAC.... i takie tam STAFIKA BRYTYJSKIEGO :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']i ani slowkiem o stafiku??? nic??
BEDE JUTRO GLASKAC, MIZIAC, SLIMTAC.... i takie tam STAFIKA BRYTYJSKIEGO :diabloti::multi::multi::multi:oj czekam aż bedziesz wrócona i zobbacze na fotak wymizianego stafika z GB:eviltong:...
a o biednym śliniącym Ozzulku ani słowa:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:oj czekam aż bedziesz wrócona i zobbacze na fotak wymizianego stafika z GB:eviltong:...
a o biednym śliniącym Ozzulku ani słowa:diabloti:

oj czekam az bede wrocona i zagladne do biednego sliniacego Ozzulka !!!!:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']oj czekam az bede wrocona i zagladne do biednego sliniacego Ozzulka !!!!:diabloti:;)Ozzy już oszczędza ślinkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

wow Tomuś mnie nawiedził ...dzięki Tomciu;)
no ba zaszczyt cie kopnol :) jakze mogl bym zapomniec :) jak tam oblewanie?

Posted

[quote name='XXL']no ba zaszczyt cie kopnol :) jakze mogl bym zapomniec :) jak tam oblewanie?;)spox ....oblewnko oki...Tomciu zaciśnij kciukaski jutro ok 9.30;)...super ważne

Posted

Aluś zdrówko Twoje :drinking:

i trzymam :kciuki: jutro o 9.30 - a będą lepiej działać bo będę po sąsiedzku w Świerklanach znowu :cool3: ależ dziś tam były burze u Was :crazyeye:

Posted

[quote name='jo-jo']

Alu Systkiego Najlepsego

:Rose: :Rose: :Rose:

thanks Klaudia:p

[quote name='malawaszka']Aluś zdrówko Twoje :drinking:

i trzymam :kciuki: jutro o 9.30 - a będą lepiej działać bo będę po sąsiedzku w Świerklanach znowu :cool3: ależ dziś tam były burze u Was :crazyeye:zdrówko ..oj były burze ...bardzo malownicze;)

[quote name='Kate I Luka']Witaj Aluś:)

Widzę, że na końcówkę imieninek się załapałam :loveu:

Koffanej Ali w dniu imieninek: wszytkiego, wszytkiego najlepsiejszego :loveu:
witaj Kasieńko

Pędzę zaraz do pracy ...zamelduję się jak wrócę;)

Posted

witaj...........Alutka:loveu::loveu::loveu:
nadal pracuje.........ale jeszcze jeden tydzień i freee........już się doczekać nie mogę:cool1:

Posted

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Trzymałam i trzymie nadal pomaga??????????????????????????

Posted

dealer napisał(a):
a ja juz wiem!!!!!!!!!!!!!! ale nie powiem:diabloti:

Ojjjjjjjjjjjjj Ty niedobla ja siem domyślam i tyż nie powiem:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: