Paula Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Wiem, że nie obchodzisz, ale wypiję za Twoje zdrówko :beerchug::Rose: Trzymam kciuki za jutro :kciuki: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Anka12']Ło Matko Wszystkiego Naj we Twe Imieniny:buzi: :B-fly: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :drink1: :Rose: :Rose: :Rose:witaj córcia [quote name='sota36']heloł - Alus wszystkiego ozzulcowego!!!!hey Joluś...dzięki [quote name='madzia i medor']Ja już co prawda składałam życzenia, ale przyszłam się jeszcze napić:diabloti: :knajpa::knajpa::knajpa:no to pijem mła imienniczko ...prawie;):knajpa: [quote name='emdziolek']tak tak zgadzam się z Tobą - zdrowie mamuśki Ali :popcorn::laola::knajpa:no to zdrowie [quote name='XXL']:) wszystkiego naj naj naj alu :) pozdrawiam :) ;)wow Tomuś mnie nawiedził ...dzięki Tomciu;) Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='paula_z']Wiem, że nie obchodzisz, ale wypiję za Twoje zdrówko :beerchug::Rose: Trzymam kciuki za jutro :kciuki:;)trzymaj ...kciuki się przydadzą....a wypić możemy:evil_lol:...:knajpa: :knajpa: Quote
LAZY Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 To ja tez pije zdrowie za te "nieobchodzone". Duże buziaki kochany Ozzulku! Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='LAZY']To ja tez pije zdrowie za te "nieobchodzone". Duże buziaki kochany Ozzulku!:multi::multi::multi:dzięki Paulinko;)...buziorki zaraz przekażę;) Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 bosze a te zas tu pijom.... masiakra... wypadalo by juz wytrzezwiec, ale to moze jutro!!!! zdrowko majne ALU!!!:drink1::beerchug: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj to się Ozzy zmartwił ,że mu sie obiekta nie bedą chcieć dawać wylizać ...a se chłoptaś śline szanował:cool3: Foty zapewne będą ze spotkanka ze staffiorem:p....koniecznie;) no nie ma innej opcji.... jak przyjada bez psa to wyrzuce lachudry spowrotem... bedziem blyskac piesu po slepiach :loveu: [quote name='emdziolek']Na burzę?? :razz::razz: mózgów czy taką z piorunami?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: na burze hormonow:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='clockwork']bosze a te zas tu pijom.... masiakra... wypadalo by juz wytrzezwiec, ale to moze jutro!!!! zdrowko majne ALU!!!:drink1::beerchug: no nie ma innej opcji.... jak przyjada bez psa to wyrzuce lachudry spowrotem... bedziem blyskac piesu po slepiach :loveu: na burze hormonow:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pijom pijom ....realnie i wirtualnie;) zdróweczko majne klajne Klocusiowa;)...:beerchug: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pijom pijom ....realnie i wirtualnie;) zdróweczko majne klajne Klocusiowa;)...:beerchug: i ani slowkiem o stafiku??? nic?? BEDE JUTRO GLASKAC, MIZIAC, SLIMTAC.... i takie tam STAFIKA BRYTYJSKIEGO :diabloti: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='clockwork']i ani slowkiem o stafiku??? nic?? BEDE JUTRO GLASKAC, MIZIAC, SLIMTAC.... i takie tam STAFIKA BRYTYJSKIEGO :diabloti::multi::multi::multi:oj czekam aż bedziesz wrócona i zobbacze na fotak wymizianego stafika z GB:eviltong:... a o biednym śliniącym Ozzulku ani słowa:diabloti: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:oj czekam aż bedziesz wrócona i zobbacze na fotak wymizianego stafika z GB:eviltong:... a o biednym śliniącym Ozzulku ani słowa:diabloti: oj czekam az bede wrocona i zagladne do biednego sliniacego Ozzulka !!!!:diabloti: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='clockwork']oj czekam az bede wrocona i zagladne do biednego sliniacego Ozzulka !!!!:diabloti:;)Ozzy już oszczędza ślinkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
XXL Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] wow Tomuś mnie nawiedził ...dzięki Tomciu;) no ba zaszczyt cie kopnol :) jakze mogl bym zapomniec :) jak tam oblewanie? Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='XXL']no ba zaszczyt cie kopnol :) jakze mogl bym zapomniec :) jak tam oblewanie?;)spox ....oblewnko oki...Tomciu zaciśnij kciukaski jutro ok 9.30;)...super ważne Quote
malawaszka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Aluś zdrówko Twoje :drinking: i trzymam :kciuki: jutro o 9.30 - a będą lepiej działać bo będę po sąsiedzku w Świerklanach znowu :cool3: ależ dziś tam były burze u Was :crazyeye: Quote
Kate I Luka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witaj Aluś:) Widzę, że na końcówkę imieninek się załapałam :loveu: Koffanej Ali w dniu imieninek: wszytkiego, wszytkiego najlepsiejszego :loveu: Quote
Alicja Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='jo-jo']Alu Systkiego Najlepsego :Rose: :Rose: :Rose: thanks Klaudia:p [quote name='malawaszka']Aluś zdrówko Twoje :drinking: i trzymam :kciuki: jutro o 9.30 - a będą lepiej działać bo będę po sąsiedzku w Świerklanach znowu :cool3: ależ dziś tam były burze u Was :crazyeye:zdrówko ..oj były burze ...bardzo malownicze;) [quote name='Kate I Luka']Witaj Aluś:) Widzę, że na końcówkę imieninek się załapałam :loveu: Koffanej Ali w dniu imieninek: wszytkiego, wszytkiego najlepsiejszego :loveu: witaj Kasieńko Pędzę zaraz do pracy ...zamelduję się jak wrócę;) Quote
Medorowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Pędzę zaraz do pracy ...zamelduję się jak wrócę;) :kciuki::kciuki::kciuki::p Quote
agbar Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 czesc Alunia:loveu: pamietam,trzymam:kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
BeaC Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 witaj...........Alutka:loveu::loveu::loveu: nadal pracuje.........ale jeszcze jeden tydzień i freee........już się doczekać nie mogę:cool1: Quote
Anja33 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Trzymałam i trzymie nadal pomaga?????????????????????????? Quote
Vectra Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 mamuśka trzymam paluchy i czekam na info , wierze mocno że wszystko jest po Twojej myśli Quote
agbar Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 a ja juz wiem!!!!!!!!!!!!!! ale nie powiem:diabloti: Quote
Anja33 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 dealer napisał(a):a ja juz wiem!!!!!!!!!!!!!! ale nie powiem:diabloti: Ojjjjjjjjjjjjj Ty niedobla ja siem domyślam i tyż nie powiem:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts