Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kooikerka']Śliczny Ozzy ;)dziękujemy

[quote name='malawaszka']

hahahha jak robocik :evil_lol:robocikówna:eviltong:

[quote name='evaxon']

a Dulce co tak wesoło:diabloti: :evil_lol::razz:wode z Ozzym pili :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Ile fotek mordulców:loveu:może będzie jeszcze więcej;)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu....
to zdroweczka i zdorweczka i jeszcze zdroweczka.....Tobie zycze......:loveu:
to najwazniejsze.....:loveu:
kuruj sie, reperuj i nabieraj sil........:loveu: dzięki

[quote name='Agunia-Pańciunia)']o widze ze z Luskowa pannienka swietnie sie dogaduja gagulce dwa:loveu:
sesja zdjeciowa na trwace bardzo ładna....:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie Luśkowa:p tylko Dulcynea:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']o kurcze.....pomyliłam kobiety...PRZEPRASZAM KOBIETY:loveu: ......oficjalnie przepraszam.....

hahaha ja też powinnam przeprosić bo zawsze mylę te dwie panny i wolę nie pisać o którą mi chodzi żeby fo pa nie popełnić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']o kurcze.....pomyliłam kobiety...PRZEPRASZAM KOBIETY:loveu: ......oficjalnie przepraszam.....

Wszystko Dusi(nie Lusi:lol: ) wytłumaczyłam;) Przeprosiny przyjęte:lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ja też powinnam przeprosić bo zawsze mylę te dwie panny i wolę nie pisać o którą mi chodzi żeby fo pa nie popełnić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale z Ciebie cfaniara:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Alu! :loveu:

Ale on świetnie siedzi :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:robi pompki

[quote name='Agunia-Pańciunia)']o kurcze.....pomyliłam kobiety...PRZEPRASZAM KOBIETY:loveu: ......oficjalnie przepraszam.....ło masz .....

[quote name='evaxon']on nie siedzi ...Dulka mu nożki podcieła:evil_lol:fffcale nie...

[quote name='malawaszka']hahaha ja też powinnam przeprosić bo zawsze mylę te dwie panny i wolę nie pisać o którą mi chodzi żeby fo pa nie popełnić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sobie wykombinowałaś

[quote name='Vectra']dzień dobry mamusiu :loveu::loveu::loveu:berek córcia:loveu:

[quote name='Hugo-Kochaś']Wszystko Dusi(nie Lusi:lol: ) wytłumaczyłam;) Przeprosiny przyjęte:lol: :lol:prosze jaka szczodrobliwa

[quote name='Hugo-Kochaś']Ale z Ciebie cfaniara:lol: :lol: :lol: :lol:wycwaniła sie ...lata praktyki na dogo

Wrócilim z sikanka ...0 towarzystwa w lasku to i nudno było wiec do domciu....

Posted

:razz::razz::razz::razz:

Cześć MamUśKA:lol::lol:

:razz::razz::razz: u mnie na burze sie zapowiada:mad::mad:

A ja mam na bazarek dwie fajne rzeczy do wystawienia :D:D Figurki : Amstaffa- czarnobiałego i brązowobiałego bullka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak je sfoce to pokaze:cool3::cool3:

Posted

[quote name='emdziolek']:razz::razz::razz::razz:

Cześć MamUśKA:lol::lol:

:razz::razz::razz: u mnie na burze sie zapowiada:mad::mad:

A ja mam na bazarek dwie fajne rzeczy do wystawienia :D:D Figurki : Amstaffa- czarnobiałego i brązowobiałego bullka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak je sfoce to pokaze:cool3::cool3::razz:kkkurde .....ja mam 2 córki Anię i Ewę ...o Emilce mi nic nie wiadomo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
rób te fotasy ...zobaczymy figureczki:p

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']bardzo przepraszam, ...ale panny sa obie piekne i ja jako lajkonik....sie pomyliłam......;)...siem dziewczyno nie stresuj ...bo nie ma czym;)