Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Kooikerka']Śliczny Ozzy ;)dziękujemy [quote name='malawaszka'] hahahha jak robocik :evil_lol:robocikówna:eviltong: [quote name='evaxon'] a Dulce co tak wesoło:diabloti: :evil_lol::razz:wode z Ozzym pili :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='madzia i medor']Ile fotek mordulców:loveu:może będzie jeszcze więcej;) Quote
Paula Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Doberek :p Super fotki ze spacerku, piesy się wybawiły :multi: :D Odpoczynek ;) Quote
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :razz:wode z Ozzym pili :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaa no jak wOde pili to wszystko jasne:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 evaxon napisał(a):aaaa no jak wOde pili to wszystko jasne:evil_lol: na dokładke poszli w ślinę:evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Alu.... to zdroweczka i zdorweczka i jeszcze zdroweczka.....Tobie zycze......:loveu: to najwazniejsze.....:loveu: kuruj sie, reperuj i nabieraj sil........:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] o widze ze z Luskowa pannienka swietnie sie dogaduja gagulce dwa:loveu: sesja zdjeciowa na trwace bardzo ładna....:loveu: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu.... to zdroweczka i zdorweczka i jeszcze zdroweczka.....Tobie zycze......:loveu: to najwazniejsze.....:loveu: kuruj sie, reperuj i nabieraj sil........:loveu: dzięki [quote name='Agunia-Pańciunia)']o widze ze z Luskowa pannienka swietnie sie dogaduja gagulce dwa:loveu: sesja zdjeciowa na trwace bardzo ładna....:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie Luśkowa:p tylko Dulcynea:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Witaj Alu! :loveu: Ale on świetnie siedzi :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']dzięki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie Luśkowa:p tylko Dulcynea:loveu: o kurcze.....pomyliłam kobiety...PRZEPRASZAM KOBIETY:loveu: ......oficjalnie przepraszam..... Quote
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Alu! :loveu: Ale on świetnie siedzi :loveu: on nie siedzi ...Dulka mu nożki podcieła:evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']o kurcze.....pomyliłam kobiety...PRZEPRASZAM KOBIETY:loveu: ......oficjalnie przepraszam..... hahaha ja też powinnam przeprosić bo zawsze mylę te dwie panny i wolę nie pisać o którą mi chodzi żeby fo pa nie popełnić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']o kurcze.....pomyliłam kobiety...PRZEPRASZAM KOBIETY:loveu: ......oficjalnie przepraszam..... Wszystko Dusi(nie Lusi:lol: ) wytłumaczyłam;) Przeprosiny przyjęte:lol: :lol: Quote
BoJa2 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 malawaszka napisał(a):hahaha ja też powinnam przeprosić bo zawsze mylę te dwie panny i wolę nie pisać o którą mi chodzi żeby fo pa nie popełnić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale z Ciebie cfaniara:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Alu! :loveu: Ale on świetnie siedzi :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:robi pompki [quote name='Agunia-Pańciunia)']o kurcze.....pomyliłam kobiety...PRZEPRASZAM KOBIETY:loveu: ......oficjalnie przepraszam.....ło masz ..... [quote name='evaxon']on nie siedzi ...Dulka mu nożki podcieła:evil_lol:fffcale nie... [quote name='malawaszka']hahaha ja też powinnam przeprosić bo zawsze mylę te dwie panny i wolę nie pisać o którą mi chodzi żeby fo pa nie popełnić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sobie wykombinowałaś [quote name='Vectra']dzień dobry mamusiu :loveu::loveu::loveu:berek córcia:loveu: [quote name='Hugo-Kochaś']Wszystko Dusi(nie Lusi:lol: ) wytłumaczyłam;) Przeprosiny przyjęte:lol: :lol:prosze jaka szczodrobliwa [quote name='Hugo-Kochaś']Ale z Ciebie cfaniara:lol: :lol: :lol: :lol:wycwaniła sie ...lata praktyki na dogo Wrócilim z sikanka ...0 towarzystwa w lasku to i nudno było wiec do domciu.... Quote
emdziolek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :razz::razz::razz::razz: Cześć MamUśKA:lol::lol: :razz::razz::razz: u mnie na burze sie zapowiada:mad::mad: A ja mam na bazarek dwie fajne rzeczy do wystawienia :D:D Figurki : Amstaffa- czarnobiałego i brązowobiałego bullka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak je sfoce to pokaze:cool3::cool3: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='emdziolek']:razz::razz::razz::razz: Cześć MamUśKA:lol::lol: :razz::razz::razz: u mnie na burze sie zapowiada:mad::mad: A ja mam na bazarek dwie fajne rzeczy do wystawienia :D:D Figurki : Amstaffa- czarnobiałego i brązowobiałego bullka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak je sfoce to pokaze:cool3::cool3::razz:kkkurde .....ja mam 2 córki Anię i Ewę ...o Emilce mi nic nie wiadomo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rób te fotasy ...zobaczymy figureczki:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Wszystko Dusi(nie Lusi:lol: ) wytłumaczyłam;) Przeprosiny przyjęte:lol: :lol: bardzo przepraszam, ...ale panny sa obie piekne i ja jako lajkonik....sie pomyliłam...... Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']bardzo przepraszam, ...ale panny sa obie piekne i ja jako lajkonik....sie pomyliłam......;)...siem dziewczyno nie stresuj ...bo nie ma czym;) Quote
Recommended Posts