Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']no co ty:crazyeye::crazyeye: robiliscie to w Realu?? w przymierzalni?? no to koniecznie ta data......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czesc alu.... jezdem jakbys nie wiedziala;)oj witam....widzem ze jezdeś:multi:

[quote name='malawaszka']noo mogę i trzydzieści pod warunkim, że tylko ja będę dostawała prezenty :evil_lol:...hi hi hi only you

no BA!!! :diabloti:a macie nagrane:razz:

Posted

[quote name='clockwork']jak poprosza panow zmonitoingu to im przegraja na pamiatke...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewno już poszło w kilkutysięcznym nakładzie:eviltong:

Posted

paula_z napisał(a):
Ćliczny motylek i hipnotyzer :p

Cześć Alu :multi: Czy Ty już śpisz? ;)

niio właśnie spiochasz już Alu??:lol::lol:

Witam i zarazem się żegnam bo ide spać - i we śnie bede dusić kierownika suwalskiego schroniska :diabloti::diabloti: hahaha:mad::diabloti::diabloti:

:loveu:DObranoC:loveu:

ps. We ŚniE jestEM nieobliCzalNa.. wieC jak MNie spoTkaCie we ŚniE to UciekAjcie gdzie sie da bo chodze z kijem od beysball'a:mad: tyle ze z nożami po bokoch:diabloti::diabloti::diabloti::razz: Kolorowych snów:razz::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:motilki

Ozzy hipnotyzer

Witaj Ala:multi:
Ćliczny Ozulec hip:cool3: notyzer:evil_lol: i motylek, udało Ci się uchwyić motyllka:loveu: mi to się nigdy nie udaje:shake: , a jak już go capnę to fota niewyrażna:p

Posted

[quote name='evaxon']eee tam glupoty gadasz:diabloti: przecie widze ze motylek:evil_lol:taaa no jasne ...motyl Emanuel:eviltong:

[quote name='paula_z']Ćliczny motylek i hipnotyzer :p

Cześć Alu :multi: Czy Ty już śpisz? ;)nie śpię;)

[quote name='emdziolek']niio właśnie spiochasz już Alu??:lol:

Witam i zarazem się żegnam bo ide spać - i we śnie bede dusić kierownika suwalskiego schroniska :diabloti: hahaha:mad::diabloti:

:loveu:DObranoC:loveu:

ps. We ŚniE jestEM nieobliCzalNa.. wieC jak MNie spoTkaCie we ŚniE to UciekAjcie gdzie sie da bo chodze z kijem od beysball'a:mad: tyle ze z nożami po bokoch:diabloti::diabloti::diabloti::razz: Kolorowych snów:razz::diabloti::diabloti::diabloti:witaj Emdziołku

[quote name='bonita']Witaj Ala:multi:
Ćliczny Ozulec hip:cool3: notyzer:evil_lol: i motylek, udało Ci się uchwyić motyllka:loveu: mi to się nigdy nie udaje:shake: , a jak już go capnę to fota niewyrażna:p;)trza trawkę przytrzymać

[quote name='LAZY']Nie nadrabiam, bo nie mam siły, ale za to sciskam mocno!
buziorki Paulinko:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']Puk, Puk.... jest tu kto???
Kuba dopusc mame :mad:
ja tylko na momencik... drzemalam, wstalam,pozarlam sie z onym... zara ide spac....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystraszył się Ciebie ....dopuścił;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystraszył się Ciebie ....dopuścił;)

super- o to chodzilo!!!!
powiedz mi co mozna robic o tej godzinie?? bo sie wyspalam z tych nudow i co tera... uprzedzam ze okien myc nie bede

Posted

[quote name='clockwork']super- o to chodzilo!!!!
powiedz mi co mozna robic o tej godzinie?? bo sie wyspalam z tych nudow i co tera... uprzedzam ze okien myc nie bede:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no można .......w miare możliwości siedzieć przy kompku:razz:......pić browara :cool3:.....gotować chyba nie masz zamiaru :razz:.....sprzątać się o tej porze nie sprząta .:razz:...kurde spać ci sie nie chce:cool1:....mozna klikać na gg;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no można .......w miare możliwości siedzieć przy kompku:razz:......pić browara :cool3:.....gotować chyba nie masz zamiaru :razz:.....sprzątać się o tej porze nie sprząta .:razz:...kurde spać ci sie nie chce:cool1:....mozna klikać na gg;)

browar tu niedobry... smakuje jak zywiec FUJ!
cho na gie- poki daja mi siedziec...
napisz ty do mnie-bedzie na twoj koszt.... :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']browar tu niedobry... smakuje jak zywiec FUJ!
cho na gie- poki daja mi siedziec...
napisz ty do mnie-bedzie na twoj koszt.... :evil_lol::evil_lol:bleeeee żywiec .....jak wrócisz to zabieram cie na tyskie...;)
idziesz na te gadulstwo...;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

za kolejne .....a w marcu minęło 29 odkąd się znamy ...masakra

o matko, ty jeszcze liczysz? :evil_lol:
ja po 10 przestałam, bo po co? :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']bleeeee żywiec .....jak wrócisz to zabieram cie na tyskie...;)
idziesz na te gadulstwo...;)

podjade prosto z lotniska... kole 2giej w nocy, ale ty i tak bedziesz na dogo :evil_lol::evil_lol:

ide no... juz ide

Posted

[quote name='Maga100']o matko, ty jeszcze liczysz? :evil_lol:
ja po 10 przestałam, bo po co? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja z ciekawości policzyłam

[quote name='clockwork']podjade prosto z lotniska... kole 2giej w nocy, ale ty i tak bedziesz na dogo :evil_lol::evil_lol:

ide no... juz ide:multi:noł problem ...będę czekać;)

[quote name='zuzolandia']Hejka Wpadlim Sie Pzrywitac I Zyczyc Slonecznych Wakacji!!!!
Bede Znowu Za Jakies 3 Tygodnie Jadem Sie Byczyc!!!!
Mizianko Dla Ozzulinskiego !!!!!buziorki Zuzolki .....miłych wakacji:loveu:

Posted

[quote name='Maga100']o matko, ty jeszcze liczysz? :evil_lol:
ja po 10 przestałam, bo po co? :diabloti:

oj tam , można policzyć różne takie tam :diabloti:
randki z pilotem
romantyczna pogawędka o silnikach
oglądanie TV patrząc w poduszkę
opowieści o smarach , śrubkach , klockach ham, wydechach , olejach
zachwyty nad wykonaną jakąś czynnością przez szanownego TZ
miłych rozmowach , delikatnych i cichych
spojrzeniach pełnych niezrozumienia