Alicja Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='clockwork']no co ty:crazyeye::crazyeye: robiliscie to w Realu?? w przymierzalni?? no to koniecznie ta data......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc alu.... jezdem jakbys nie wiedziala;)oj witam....widzem ze jezdeś:multi: [quote name='malawaszka']noo mogę i trzydzieści pod warunkim, że tylko ja będę dostawała prezenty :evil_lol:...hi hi hi only you no BA!!! :diabloti:a macie nagrane:razz: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='evaxon'] ale fajny motylek:multi: :diabloti:to nie motilek ...to hipnotyzer piłek Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)oj witam....widzem ze jezdeś:multi: a macie nagrane:razz: jak poprosza panow zmonitoingu to im przegraja na pamiatke...:diabloti: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='clockwork']jak poprosza panow zmonitoingu to im przegraja na pamiatke...:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pewno już poszło w kilkutysięcznym nakładzie:eviltong: Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:to nie motilek ...to hipnotyzer piłek eee tam glupoty gadasz:diabloti: przecie widze ze motylek:evil_lol: Quote
Paula Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ćliczny motylek i hipnotyzer :p Cześć Alu :multi: Czy Ty już śpisz? ;) Quote
emdziolek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 paula_z napisał(a):Ćliczny motylek i hipnotyzer :p Cześć Alu :multi: Czy Ty już śpisz? ;) niio właśnie spiochasz już Alu??:lol::lol: Witam i zarazem się żegnam bo ide spać - i we śnie bede dusić kierownika suwalskiego schroniska :diabloti::diabloti: hahaha:mad::diabloti::diabloti: :loveu:DObranoC:loveu: ps. We ŚniE jestEM nieobliCzalNa.. wieC jak MNie spoTkaCie we ŚniE to UciekAjcie gdzie sie da bo chodze z kijem od beysball'a:mad: tyle ze z nożami po bokoch:diabloti::diabloti::diabloti::razz: Kolorowych snów:razz::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bonita Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:motilki Ozzy hipnotyzer Witaj Ala:multi: Ćliczny Ozulec hip:cool3: notyzer:evil_lol: i motylek, udało Ci się uchwyić motyllka:loveu: mi to się nigdy nie udaje:shake: , a jak już go capnę to fota niewyrażna:p Quote
LAZY Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nie nadrabiam, bo nie mam siły, ale za to sciskam mocno! Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Puk, Puk.... jest tu kto??? Kuba dopusc mame :mad: ja tylko na momencik... drzemalam, wstalam,pozarlam sie z onym... zara ide spac.... Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='evaxon']eee tam glupoty gadasz:diabloti: przecie widze ze motylek:evil_lol:taaa no jasne ...motyl Emanuel:eviltong: [quote name='paula_z']Ćliczny motylek i hipnotyzer :p Cześć Alu :multi: Czy Ty już śpisz? ;)nie śpię;) [quote name='emdziolek']niio właśnie spiochasz już Alu??:lol: Witam i zarazem się żegnam bo ide spać - i we śnie bede dusić kierownika suwalskiego schroniska :diabloti: hahaha:mad::diabloti: :loveu:DObranoC:loveu: ps. We ŚniE jestEM nieobliCzalNa.. wieC jak MNie spoTkaCie we ŚniE to UciekAjcie gdzie sie da bo chodze z kijem od beysball'a:mad: tyle ze z nożami po bokoch:diabloti::diabloti::diabloti::razz: Kolorowych snów:razz::diabloti::diabloti::diabloti:witaj Emdziołku [quote name='bonita']Witaj Ala:multi: Ćliczny Ozulec hip:cool3: notyzer:evil_lol: i motylek, udało Ci się uchwyić motyllka:loveu: mi to się nigdy nie udaje:shake: , a jak już go capnę to fota niewyrażna:p;)trza trawkę przytrzymać [quote name='LAZY']Nie nadrabiam, bo nie mam siły, ale za to sciskam mocno! buziorki Paulinko:loveu: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='clockwork']Puk, Puk.... jest tu kto??? Kuba dopusc mame :mad: ja tylko na momencik... drzemalam, wstalam,pozarlam sie z onym... zara ide spac....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystraszył się Ciebie ....dopuścił;) Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystraszył się Ciebie ....dopuścił;) super- o to chodzilo!!!! powiedz mi co mozna robic o tej godzinie?? bo sie wyspalam z tych nudow i co tera... uprzedzam ze okien myc nie bede Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='clockwork']super- o to chodzilo!!!! powiedz mi co mozna robic o tej godzinie?? bo sie wyspalam z tych nudow i co tera... uprzedzam ze okien myc nie bede:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no można .......w miare możliwości siedzieć przy kompku:razz:......pić browara :cool3:.....gotować chyba nie masz zamiaru :razz:.....sprzątać się o tej porze nie sprząta .:razz:...kurde spać ci sie nie chce:cool1:....mozna klikać na gg;) Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no można .......w miare możliwości siedzieć przy kompku:razz:......pić browara :cool3:.....gotować chyba nie masz zamiaru :razz:.....sprzątać się o tej porze nie sprząta .:razz:...kurde spać ci sie nie chce:cool1:....mozna klikać na gg;) browar tu niedobry... smakuje jak zywiec FUJ! cho na gie- poki daja mi siedziec... napisz ty do mnie-bedzie na twoj koszt.... :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='clockwork']browar tu niedobry... smakuje jak zywiec FUJ! cho na gie- poki daja mi siedziec... napisz ty do mnie-bedzie na twoj koszt.... :evil_lol::evil_lol:bleeeee żywiec .....jak wrócisz to zabieram cie na tyskie...;) idziesz na te gadulstwo...;) Quote
Maga100 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] za kolejne .....a w marcu minęło 29 odkąd się znamy ...masakra o matko, ty jeszcze liczysz? :evil_lol: ja po 10 przestałam, bo po co? :diabloti: Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']bleeeee żywiec .....jak wrócisz to zabieram cie na tyskie...;) idziesz na te gadulstwo...;) podjade prosto z lotniska... kole 2giej w nocy, ale ty i tak bedziesz na dogo :evil_lol::evil_lol: ide no... juz ide Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Hejka Wpadlim Sie Pzrywitac I Zyczyc Slonecznych Wakacji!!!! Bede Znowu Za Jakies 3 Tygodnie Jadem Sie Byczyc!!!! Mizianko Dla Ozzulinskiego !!!!! Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Maga100']o matko, ty jeszcze liczysz? :evil_lol: ja po 10 przestałam, bo po co? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja z ciekawości policzyłam [quote name='clockwork']podjade prosto z lotniska... kole 2giej w nocy, ale ty i tak bedziesz na dogo :evil_lol::evil_lol: ide no... juz ide:multi:noł problem ...będę czekać;) [quote name='zuzolandia']Hejka Wpadlim Sie Pzrywitac I Zyczyc Slonecznych Wakacji!!!! Bede Znowu Za Jakies 3 Tygodnie Jadem Sie Byczyc!!!! Mizianko Dla Ozzulinskiego !!!!!buziorki Zuzolki .....miłych wakacji:loveu: Quote
Vectra Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Maga100']o matko, ty jeszcze liczysz? :evil_lol: ja po 10 przestałam, bo po co? :diabloti: oj tam , można policzyć różne takie tam :diabloti: randki z pilotem romantyczna pogawędka o silnikach oglądanie TV patrząc w poduszkę opowieści o smarach , śrubkach , klockach ham, wydechach , olejach zachwyty nad wykonaną jakąś czynnością przez szanownego TZ miłych rozmowach , delikatnych i cichych spojrzeniach pełnych niezrozumienia oj dużo by wymieniać , przez tyle lat nazbierało się tego :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 witanko z rana:cool1: :diabloti: :evil_lol: :loveu: :multi: Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Bry dzionek Ozzulki:multi::multi::multi::multi: Boszsz, znowu jestem 30 stron do tyłu:cool3::roll: Quote
Recommended Posts