Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='aga1215']jak mus to mus :drink1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wychowujemy ...się ...w trzeźwosci;) :knajpa::knajpa::knajpa: Quote
emdziolek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 clockwork napisał(a):za ile i dlaczego tak drogo??? na jaki cel?? nie mówiła ile za nie chce:diabloti::diabloti::diabloti: jeszcze ich nie wystawiłam na bazarku- ale jutro to zrobie- musze przemyśleć na jakiego psiaka kase przeznaczyc:evil_lol: branoc wam:cool3::cool3: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='emdziolek']nie mówiła ile za nie chce:diabloti::diabloti::diabloti: jeszcze ich nie wystawiłam na bazarku- ale jutro to zrobie- musze przemyśleć na jakiego psiaka kase przeznaczyc:evil_lol: branoc wam:cool3::cool3::pdogobranoc Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']noooo to ja se innego alkohola pociagne...:p:razz:a co pociagasz...;) Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a co pociagasz...;) nochem se pociagam:diabloti: martini mi sie ino ostalo..bianco:p Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']nochem se pociagam:diabloti: martini mi sie ino ostalo..bianco:p:razz:z cytrynka ananaskiem i lodem:p Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:z cytrynka ananaskiem i lodem:p ino ze smakiem:diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']ino ze smakiem:diabloti::pprzełkłam se slinke ...łyk:razz: Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pprzełkłam se slinke ...łyk:razz: se tez przelklam....i ni mom juz ....wiec cheba pojde do wyrka....:cool1: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']se tez przelklam....i ni mom juz ....wiec cheba pojde do wyrka....:cool1::pto ja ci życze dobrej nocki:razz: Quote
agbar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pto ja ci życze dobrej nocki:razz: ja tobie tez:loveu: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='dealer']ja tobie tez:loveu::loveu:jak miło Quote
beria Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 clockwork napisał(a):donosze ze w koncu przywyklam do angielskiego piwa... sie dzis upodlilam :diabloti: i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1: U nas się nie mawia upodliłam, ale sponiewierałam :evil_lol: Zdróeczko, ja po zakrapianym grillu ;) :drink1: Quote
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Martini to ja już chyba nie lubie :cool1: :diabloti: oh jaki to był ciężki ten następny dzień ............. :diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='beria']U nas się nie mawia upodliłam, ale sponiewierałam :evil_lol: Zdróeczko, ja po zakrapianym grillu ;) :drink1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja nie grilowałam ...ale spędziłam miły dzionek przy kompku ...piwelo obowiązkowe.....i wieczór w oczekiwaniu na syna któremu spierdzielił pociąg i własnie TZ wyjechał po niego na dworzec:p [quote name='Vectra']Martini to ja już chyba nie lubie :cool1: :diabloti: oh jaki to był ciężki ten następny dzień ............. :diabloti:martini lubie ale rekreacyjnie:razz:..broń mnie boshe przed piciem martini wyczynowo:diabloti: Ewcia ...nadejdą lepsze dni;) Quote
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 mamuśka , ale pisałam o dniu po piciu martini :diabloti: z moją koleżanką wypiłyśmy butle 0,75 i pół butli 0,5 litra :diabloti: myślałam że umrę następnego dnia :evil_lol: Rafał powiedział , że w takim stanie to mnie nie widział :siara: ale ja nie pamiętam tego stanu :evil_lol: nic nie pamiętam ............ czarna dziura ..... Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']mamuśka , ale pisałam o dniu po piciu martini :diabloti: z moją koleżanką wypiłyśmy butle 0,75 i pół butli 0,5 litra :diabloti: myślałam że umrę następnego dnia :evil_lol: Rafał powiedział , że w takim stanie to mnie nie widział :siara: ale ja nie pamiętam tego stanu :evil_lol: nic nie pamiętam ............ czarna dziura .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wymagaj od matki ...rozbawionej tyskim czytania ze zrozumieniem ....ale napisałam o piciu wyczynowym:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...znam ten ból:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...po szampanie było podobnie...bleeeee francuskim oryginalnym:shake: Quote
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 a po żubrówce jak jest paskudnie i źle :evil_lol: czystej też nie tykam :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='emdziolek']:loveu: Alu... no to ja pokaze wam te modelinkowe bulki:lol: Bullterrier: Amstaff : KTo chce kto chce??:razz::razz::razz: Tyż se takie lepiłam, ino boxera i jamnika:p:p:p [quote name='clockwork']donosze ze w koncu przywyklam do angielskiego piwa... sie dzis upodlilam :diabloti: i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1: sto lat, sto lat tralalal lalala:cool3: [quote name='Vectra']a ja mam tyskie :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:matka tysz:p A ja dziś zdradziłam mom obczyzne i piwo dla orłów piłam:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Vectra']Martini to ja już chyba nie lubie :cool1: :diabloti: oh jaki to był ciężki ten następny dzień ............. :diabloti: Martini, ale białe, jest cud miód maliny:loveu::loveu: Quote
BoJa2 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']vil_lol::evil_lol:ja wieczór w oczekiwaniu na syna któremu spierdzielił pociąg i własnie TZ wyjechał po niego na dworzec:p Ha ha więc teraz to sie nazywa,ze pociąg spierdzielił:lol: :lol: Ciekawe co wymyślą nastepnom razom:lol: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Tyż se takie lepiłam, ino boxera i jamnika:p:p:p...zdolna bestyja z ciebie ...wiem wiem to rodzinne:p sto lat, sto lat tralalal lalala:cool3:...a kto z nami nie wypije niech.....:diabloti: A ja dziś zdradziłam mom obczyzne i piwo dla orłów piłam:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:...a ja lokalna patryjotka jezdem:eviltong: Martini, ale białe, jest cud miód maliny:loveu::loveu:ale tylko z lodem cytrynką i ananaskiem i nie w dużych ilościach bo potem głowe trza oddać na złom:diabloti: Witaj mła imienniczko..z TYCH:p [quote name='Hugo-Kochaś'][quote name='Alicjarydzewska']vil_lol::evil_lol:ja wieczór w oczekiwaniu na syna któremu spierdzielił pociąg i własnie TZ wyjechał po niego na dworzec:p Ha ha więc teraz to sie nazywa,ze pociąg spierdzielił:lol: :lol: Ciekawe co wymyślą nastepnom razom:lol::mad:potem to se kupi bilet na samolot ... cze Dulkowa z samego rańca Quote
BoJa2 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [quote name='Hugo-Kochaś']:mad:potem to se kupi bilet na samolot ... cze Dulkowa z samego rańca a potem lot zostanie odwołany w ostatniej chwili z powodu złych warunków atmosferycznych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ale tylko z lodem cytrynką i ananaskiem i nie w dużych ilościach bo potem głowe trza oddać na złom:diabloti: Witaj mła imienniczko..z TYCH:p Przepis idealny;):cool2:Głowę zawsze można wymienić:evil_lol: Witaj Alu:loveu: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś'][quote name='Alicjarydzewska'] a potem lot zostanie odwołany w ostatniej chwili z powodu złych warunków atmosferycznych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol::mad:kurna nie strasz...miał przyjechać z 2 przesiadkami ..ale znając jego romantyczną:diabloti:dusze , to już wolałam żeby czekał 5 godzin i przyjechał bezpośrednim:eviltong: [quote name='madzia i medor']Przepis idealny;):cool2:Głowę zawsze można wymienić:evil_lol: Witaj Alu:loveu:;)sie wie..lata praktyki :eviltong: witaj Magdaleno:loveu: Quote
Recommended Posts