Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
za ile i dlaczego tak drogo???

na jaki cel??

nie mówiła ile za nie chce:diabloti::diabloti::diabloti:

jeszcze ich nie wystawiłam na bazarku- ale jutro to zrobie- musze przemyśleć na jakiego psiaka kase przeznaczyc:evil_lol:

branoc wam:cool3::cool3:

Posted

[quote name='emdziolek']nie mówiła ile za nie chce:diabloti::diabloti::diabloti:

jeszcze ich nie wystawiłam na bazarku- ale jutro to zrobie- musze przemyśleć na jakiego psiaka kase przeznaczyc:evil_lol:

branoc wam:cool3::cool3::pdogobranoc

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pprzełkłam se slinke ...łyk:razz:

se tez przelklam....i ni mom juz ....wiec cheba pojde do wyrka....:cool1:

Posted

clockwork napisał(a):
donosze ze w koncu przywyklam do angielskiego piwa... sie dzis upodlilam :diabloti:

i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1:

U nas się nie mawia upodliłam, ale sponiewierałam :evil_lol:
Zdróeczko, ja po zakrapianym grillu ;) :drink1:

Posted

[quote name='beria']U nas się nie mawia upodliłam, ale sponiewierałam :evil_lol:
Zdróeczko, ja po zakrapianym grillu ;) :drink1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja nie grilowałam ...ale spędziłam miły dzionek przy kompku ...piwelo obowiązkowe.....i wieczór w oczekiwaniu na syna któremu spierdzielił pociąg i własnie TZ wyjechał po niego na dworzec:p

[quote name='Vectra']Martini to ja już chyba nie lubie :cool1: :diabloti:
oh jaki to był ciężki ten następny dzień ............. :diabloti:martini lubie ale rekreacyjnie:razz:..broń mnie boshe przed piciem martini wyczynowo:diabloti:
Ewcia ...nadejdą lepsze dni;)

Posted

mamuśka , ale pisałam o dniu po piciu martini :diabloti: z moją koleżanką wypiłyśmy butle 0,75 i pół butli 0,5 litra :diabloti:
myślałam że umrę następnego dnia :evil_lol:
Rafał powiedział , że w takim stanie to mnie nie widział :siara: ale ja nie pamiętam tego stanu :evil_lol: nic nie pamiętam ............ czarna dziura .....

Posted

[quote name='Vectra']mamuśka , ale pisałam o dniu po piciu martini :diabloti: z moją koleżanką wypiłyśmy butle 0,75 i pół butli 0,5 litra :diabloti:
myślałam że umrę następnego dnia :evil_lol:
Rafał powiedział , że w takim stanie to mnie nie widział :siara: ale ja nie pamiętam tego stanu :evil_lol: nic nie pamiętam ............ czarna dziura .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wymagaj od matki ...rozbawionej tyskim czytania ze zrozumieniem ....ale napisałam o piciu wyczynowym:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...znam ten ból:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...po szampanie było podobnie...bleeeee francuskim oryginalnym:shake:

Posted

[quote name='emdziolek']:loveu:

Alu...

no to ja pokaze wam te modelinkowe bulki:lol:

Bullterrier:

Amstaff :

KTo chce kto chce??:razz::razz::razz:
Tyż se takie lepiłam, ino boxera i jamnika:p:p:p
[quote name='clockwork']donosze ze w koncu przywyklam do angielskiego piwa... sie dzis upodlilam :diabloti:

i jeszcze jeden i jeszcze raz :drink1:
sto lat, sto lat tralalal lalala:cool3:
[quote name='Vectra']a ja mam tyskie :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:matka tysz:p
A ja dziś zdradziłam mom obczyzne i piwo dla orłów piłam:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='Vectra']Martini to ja już chyba nie lubie :cool1: :diabloti:
oh jaki to był ciężki ten następny dzień ............. :diabloti:
Martini, ale białe, jest cud miód maliny:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']vil_lol::evil_lol:ja wieczór w oczekiwaniu na syna któremu spierdzielił pociąg i własnie TZ wyjechał po niego na dworzec:p

Ha ha więc teraz to sie nazywa,ze pociąg spierdzielił:lol: :lol: Ciekawe co wymyślą nastepnom razom:lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Tyż se takie lepiłam, ino boxera i jamnika:p:p:p...zdolna bestyja z ciebie ...wiem wiem to rodzinne:p

sto lat, sto lat tralalal lalala:cool3:...a kto z nami nie wypije niech.....:diabloti:

A ja dziś zdradziłam mom obczyzne i piwo dla orłów piłam:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:...a ja lokalna patryjotka jezdem:eviltong:

Martini, ale białe, jest cud miód maliny:loveu::loveu:ale tylko z lodem cytrynką i ananaskiem i nie w dużych ilościach bo potem głowe trza oddać na złom:diabloti:
Witaj mła imienniczko..z TYCH:p

[quote name='Hugo-Kochaś'][quote name='Alicjarydzewska']vil_lol::evil_lol:ja wieczór w oczekiwaniu na syna któremu spierdzielił pociąg i własnie TZ wyjechał po niego na dworzec:p

Ha ha więc teraz to sie nazywa,ze pociąg spierdzielił:lol: :lol: Ciekawe co wymyślą nastepnom razom:lol::mad:potem to se kupi bilet na samolot ...
cze Dulkowa z samego rańca

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[quote name='Hugo-Kochaś']:mad:potem to se kupi bilet na samolot ...
cze Dulkowa z samego rańca

a potem lot zostanie odwołany w ostatniej chwili z powodu złych warunków atmosferycznych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ale tylko z lodem cytrynką i ananaskiem i nie w dużych ilościach bo potem głowe trza oddać na złom:diabloti:
Witaj mła imienniczko..z TYCH:p

Przepis idealny;):cool2:Głowę zawsze można wymienić:evil_lol:

Witaj Alu:loveu:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś'][quote name='Alicjarydzewska']

a potem lot zostanie odwołany w ostatniej chwili z powodu złych warunków atmosferycznych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol::mad:kurna nie strasz...miał przyjechać z 2 przesiadkami ..ale znając jego romantyczną:diabloti:dusze , to już wolałam żeby czekał 5 godzin i przyjechał bezpośrednim:eviltong:

[quote name='madzia i medor']Przepis idealny;):cool2:Głowę zawsze można wymienić:evil_lol:

Witaj Alu:loveu:;)sie wie..lata praktyki :eviltong:
witaj Magdaleno:loveu: