Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']oj tam , można policzyć różne takie tam :diabloti:
randki z pilotem
romantyczna pogawędka o silnikach
oglądanie TV patrząc w poduszkę
opowieści o smarach , śrubkach , klockach ham, wydechach , olejach
zachwyty nad wykonaną jakąś czynnością przez szanownego TZ
miłych rozmowach , delikatnych i cichych
spojrzeniach pełnych niezrozumienia

oj dużo by wymieniać , przez tyle lat nazbierało się tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='sota36']Alaaaaaaaaaaaa! Jutro wakacje!!!!!!!!!!!buuu kto ma ten sie cieszy

[quote name='evaxon']witanko z rana:cool1: :diabloti: :evil_lol: :loveu: :multi:witanko:multi:

[quote name='Imbir1']Bry dzionek Ozzulki:multi::multi::multi::multi:
Boszsz, znowu jestem 30 stron do tyłu:cool3::roll:bry dzioneczek

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:doberek Nasza Dilereczko:loveu:

DzieŃdobry MatUlu:eviltong::eviltong::eviltong:

Jak tam sie Spało ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

NIe widziAłaś mnie we śnie z kijeM beysballowym ??:mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

ale fajny....................pomarańczowy:loveu::loveu::loveu:motyłek:diabloti::diabloti:
witam Cie ...........alu!!!!!

Posted

[quote name='emdziolek']DzieŃdobry MatUlu:eviltong::eviltong::eviltong:

Jak tam sie Spało ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

NIe widziAłaś mnie we śnie z kijeM beysballowym ??:mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong::cool1:aa to ty mi wymachiwałaś tym kijaszkiem;)

[quote name='BeaC']ale fajny....................pomarańczowy:loveu::loveu::loveu:motyłek:diabloti::diabloti:
witam Cie ...........alu!!!!!
:multi:witaj :loveu:....noooo poramańczowy;)motilek..jeszcze ktosik lubi pomarańcz;)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu alez sliczne sa te foteczki i Ozzulec slicznei sie prezentuje i ten motylek rowniez....Witam Cie bardzo serdecznie i cieplunio.....:loveu::pwitam milutko ....i cieplutko

Posted

[quote name='clockwork']przyszlam do ciebie
puk puk... oupen de drzwi :evil_lol:;)...pamiętaj dwa dzwonki na domofon ;)
bo nie wlaziesz:eviltong:
witam cię:p

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu alez sliczne sa te foteczki i Ozzulec slicznei sie prezentuje i ten motylek rowniez....Witam Cie bardzo serdecznie i cieplunio.....:loveu:

No zdjęcia full wypas :) Alka ty uważaj :razz: bo zaraz ktoś ci usunie zdjęcia bo za duże :p :p :p :p :p :p

Posted

Ja tu dziś już byłam, a nic nie napisałam:oops:
Wiecie jakoś nic poważnego mi do głowy nie przychodzi:evil_lol:
Fchcesz Alu rogalika do kaffy:loveu:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No zdjęcia full wypas :) Alka ty uważaj :razz: bo zaraz ktoś ci usunie zdjęcia bo za duże :p :p :p :p :p :p:pwitaj Sylwuś ...na fotaski mamy oficjalne pozwoleństwo;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:dzięki Aguś.......chociaż ja imienin nigdy nie obchodze ale dzięki za pamięć
Wolisz coby Ci latka wyliczano? ;):evil_lol:

no to zdrówko :popcorn:

Posted

[quote name='aga1215']Wolisz coby Ci latka wyliczano? ;):evil_lol:

no to zdrówko :popcorn: pal licho latka;)....na zdrówko:beerchug:

[quote name='sylwiaskalska']Obchodzisz czy nie obchodzisz wypić trzeba :) :multi: :multi: :multi: :multi: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug:;)noto zdróweczko:beerchug:

[quote name='clockwork']wiem wiem- umowiony znak sygnal
dzyn dzyn;)no ....a już sie wystraszyłam że zapomniałas:evil_lol: