Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC']witaj...........Alutka:loveu:
nadal pracuje.........ale jeszcze jeden tydzień i freee........już się doczekać nie mogę:cool1:
;)a ja jeszcze tylko 2 dni i wolne do 16 sierpnia

[quote name='Anka12']:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Trzymałam i trzymie nadal pomaga??????????????????????????:loveu:

[quote name='Vectra']mamuśka trzymam paluchy i czekam na info , wierze mocno że wszystko jest po Twojej myśli:loveu:

[quote name='dealer']a ja juz wiem!!!!!!!!!!!!!! ale nie powiem:diabloti::evil_lol:

[quote name='Anka12']Ojjjjjjjjjjjjj Ty niedobla ja siem domyślam i tyż nie powiem:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti::evil_lol::evil_lol:

TAK TAK... mam urlopik ... od 1 września do 30 czerwca:p
DZIĘKUJĘ ZA TRZYMANIE KCIUKASKÓW:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']:kciuki::kciuki::kciuki::pdziękuję :loveu:

[quote name='dealer']czesc Alunia:loveu: pamietam,trzymam:kciuki: :kciuki: :kciuki::multi:dzięki za trzymanko:p

Posted

UUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
(tak na filmach rosyjskich krzyczali)
Mama ma urlopik Mama ma urlopik Mama ma urlopik Mama ma urlopik Mama ma urlopik Mama ma urlopik :sweetCyb: :sweetCyb: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :klacz: :klacz: :drink1: :drink1: :drink1:

Posted

[quote name='Anka12']UUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
(tak na filmach rosyjskich krzyczali)
Mama ma urlopik Mama ma urlopik Mama ma urlopik Mama ma urlopik Mama ma urlopik Mama ma urlopik :sweetCyb: :sweetCyb: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :klacz: :klacz: :drink1: :drink1: :drink1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='BeaC']właśnie przeczytałam....................dobre wieści
dostałaś urlopa
ale Ciebie dobrze
:evil_lol:no fajnie mi sama to wiem

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:multi: :multi: :multi: gratulacje:multi: :multi: :multi:

a czy to urlop maciezynski??:diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)a ja jeszcze tylko 2 dni i wolne do 16 sierpnia

:loveu:

:loveu:

:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:

ale super

Posted

[quote name='Patka']Alu straszliwie sie cieszę :multi::pja toże

[quote name='evaxon']:multi: :multi: :multi: gratulacje:multi: :multi: :multi:

a czy to urlop maciezynski??:diabloti: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:tak ...będę opiekować się evaxon:eviltong:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alu,

uffff to gratulacje:loveu: ...to wypoczywaj i urlopuj sie ...na maxa......
miłego.....:multi:cieszkam ...bedę ratować swoje zdrówko;)

[quote name='aga1215']ale super ;)prawda Aguś że super:p

Teraz uciekamy z Ozzulkiem na Dulkowo -Ozzulkowy psacereki psotkanko:p
Kuba zwolni dla mnie kompka wieczorkiem:diabloti:;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:evil_lol:tak ...będę opiekować się evaxon:eviltong:

Teraz uciekamy z Ozzulkiem na Dulkowo -Ozzulkowy psacereki psotkanko:p
Kuba zwolni dla mnie kompka wieczorkiem:diabloti:;)

mama cie wynajela:placz: bede nadzorowana:placz: a moze i to fajnie:diabloti: bo cioteczka to taka imprezowa jest :diabloti: :multi: :loveu: :evil_lol:

ja tez chce na spacerek:placz: nas pogoda nie rozpieszcza:cool1: a i z Tigra nie najlepiej :roll:

Posted

JUPI!!!!!! matkobosko jak sie ciesze :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::laugh2_2::laugh2_2::ylsuper::ylsuper::B-fly::B-fly::Cool!::Cool!::BIG:
mam nadzieje ze czesc tego urlopu spedzisz w Jastrzebiu- podratowywac bedziemy twe zdrowie :knajpa::popcorn:

Posted

:loveu::loveu::loveu:

Hej hej Alu :D:D

:multi::multi::multi: WAKACJE !!:evil_lol::multi::multi::multi:

Bede cie teraz często odwiedzać:razz::diabloti:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='evaxon']mama cie wynajela:placz: bede nadzorowana:placz: a moze i to fajnie:diabloti: bo cioteczka to taka imprezowa jest :diabloti: :multi: :loveu: :evil_lol:

ja tez chce na spacerek:placz: nas pogoda nie rozpieszcza:cool1: a i z Tigra nie najlepiej :roll::evil_lol:tak tak mamuńcia mnie wynajęła ...będę twoją prywatną opiekunką

[quote name='clockwork']JUPI!!!!!! matkobosko jak sie ciesze :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::laugh2_2::laugh2_2::ylsuper::ylsuper::B-fly::B-fly::Cool!::Cool!:
mam nadzieje ze czesc tego urlopu spedzisz w Jastrzebiu- podratowywac bedziemy twe zdrowie :knajpa::popcorn:;)no mus zdrówko ratować ...a w końcu Jastrzębie to uzdrowisko;)

[quote name='paula_z']Hej Alu :multi: Jest urlopik :sweetCyb: gratulejszyn :cool2:hey Pauluś ...dzięki za esemeska:loveu:

Posted

[quote name='emdziolek']:loveu::loveu::loveu:

Hej hej Alu :D:D

:multi::multi::multi: WAKACJE !!:evil_lol::multi::multi::multi:

Bede cie teraz często odwiedzać:razz::diabloti:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:;)zapraszam ...zaglądaj do nas

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:tak tak mamuńcia mnie wynajęła ...będę twoją prywatną opiekunką

super niania?:razz: :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:tak tak mamuńcia mnie wynajęła ...będę twoją prywatną opiekunką

hey Pauluś ...dzięki za esemeska:loveu:
Kontrola musi być :eviltong:

ju łelkom ;) :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']super niania?:razz: :diabloti: :evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='paula_z']Kontrola musi być :eviltong:

ju łelkom ;) :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i będzie;)

Posted

[quote name='clockwork']jol jol.. nianiu... qrde... od dzieci do dzieci... i kiedy ty biedna dychniesz :-(;)nie bój żaby ...ja tu robie za postracha dla Ewci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Od września nie tykam się nijakich dziecków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)nie bój żaby ...ja tu robie za postracha dla Ewci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Od września nie tykam się nijakich dziecków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to znaczy zenie przyjedziesz do mnie???:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='clockwork']to znaczy zenie przyjedziesz do mnie???:placz::placz::placz::razz:....dziecków....a tyś moja ciotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no dobra ...nie tykam osobników człowieczokształtnych do 124 cm:eviltong:

A do cia...to ja już spakowana jestem ...na wakacje do Zdroju jadę;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:....dziecków....a tyś moja ciotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no dobra ...nie tykam osobników człowieczokształtnych do 124 cm:eviltong:

znaczy małpy mogą spać spokojnie :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']znaczy małpy mogą spać spokojnie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pełzajace osobniki tysz:eviltong:...witaj zapracowana corko:loveu: