Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']wyrwalas mi to z ust..:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]a poza tym to nie zapomnij że Nasz Mózg teraz rozproszony bidulek po świecie...gdzie sie te nasze szare komórełki mają szukać jak nie na blogaskach:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)...jak masz ochotę mieć coś w ustach ...to wpadaj na fasolkę po barbarzyńsku:evil_lol:
helloł.......witam u Nas:p
[/FONT]

wlasnie pozarlam WLOSKI obiad... spaghetti.. z polskim sosem Lowicz, i czeskim makaronem :eviltong:

dzieki za propozycje... innym razem

Posted

[quote name='clockwork']wlasnie pozarlam WLOSKI obiad... spaghetti.. z polskim sosem Lowicz, i czeskim makaronem :eviltong:

dzieki za propozycje... innym razem[FONT=Arial];)no to prawie polski obiad:evil_lol:...
Następną razą możesz trafić coś lepszego;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Patka']Alu wiesz uwielbiam Motyle :)[FONT=Arial]witaj Patko ....
ja też lubiam motylki tylko kurcze ...czasem nie daja się ufocić;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:tak mamy dopłaty z UE;)[/FONT]

[FONT=Arial]miło ,że dojechałaś do nas:evil_lol:[/FONT]
Dojechałam i drugi raz, przeca Ty prawie tysznka z krwi i kości, to jakże bym śmiała do Was nie dojechać:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dojechałam i drugi raz, przeca Ty prawie tysznka z krwi i kości, to jakże bym śmiała do Was nie dojechać:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:jakże miło że trenując jazdy podjeżdżasz do nas tak często;)

postawię Ci Tyskie z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong:

wypijmy za kolejne szczęśliwe;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:jakże

postawię Ci Tyskie z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong:

wypijmy za kolejne szczęśliwe;)
[/FONT]

OOOOO!!!!Samych szczęśliwych dni WAM życzymy:Bogusia i Mirek

:knajpa: :knajpa: :popcorn: :cunao:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:jakże miło że trenując jazdy podjeżdżasz do nas tak często;)[/FONT]

[FONT=Arial]postawię Ci Tyskie z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]wypijmy za kolejne szczęśliwe;)[/FONT]

Noooooooooo Aluś, toż to oczko prawdziwe

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
:cunao: :laola: :cunao:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']OOOOO!!!!Samych szczęśliwych dni WAM życzymy:Bogusia i Mirek

:knajpa: :knajpa: :popcorn: :cunao:[FONT=Arial];)podziekowali [/FONT]

[quote name='aga1215']Noooooooooo Aluś, toż to oczko prawdziwe

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
:cunao: :laola: :cunao:

[FONT=Arial]:pdzięki Aguś[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]A nam dziś na balkon wpadł gołąbek....wykończony maksymalnie po lotach:-(...Daliśmy mu wody ...okazało się po oględzinach że chyba gdzieś zachaczył o druty ...obie nózki miał złamane a brzuszek odarty.Zanieśliśmy chłopaczka do faceta który hoduje gołębie.Pan zdecydował że sie zajmie chłopakiem ...odkarmi , a poza tym złapie kontakt z oddziałem z którego ptasię było , gdyż na łapce była obrączka ...
[/FONT]

Posted

oooo mimo, że nie lubiam gołębi to :klacz: za uratowanie tego ptaszydła :cool1:

nooo i za oczko :drinking: fantastyczna rocznica!!!!! :drinking: aaa apropos rocznic to wczoraj zastanawialiśmy się z J. jaką datę my mamy sobie przyjąć na rocznicę :niewiem: :evil_lol:

Posted

Witaj Alu :multi: Ale przygoda z gołąbkiem :-o Szczęście w nieszczęściu, że trafił na dobry balkon :loveu:

No i wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy :Rose::cunao:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]A nam dziś na balkon wpadł gołąbek....wykończony maksymalnie po lotach:-(...Daliśmy mu wody ...okazało się po oględzinach że chyba gdzieś zachaczył o druty ...obie nózki miał złamane a brzuszek odarty.Zanieśliśmy chłopaczka do faceta który hoduje gołębie.Pan zdecydował że sie zajmie chłopakiem ...odkarmi , a poza tym złapie kontakt z oddziałem z którego ptasię było , gdyż na łapce była obrączka ...[/FONT]

Alu..brawo:loveu: to my dwie ratowniczki jestesmy:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']oooo mimo, że nie lubiam gołębi to :klacz: za uratowanie tego ptaszydła :cool1:

nooo i za oczko :drinking: fantastyczna rocznica!!!!! :drinking: aaa apropos rocznic to wczoraj zastanawialiśmy się z J. jaką datę my mamy sobie przyjąć na rocznicę :niewiem: :evil_lol:[FONT=Arial];)no niekonwencjonalne oczko:p
my mamy jeszcze jedną :razz:1szy dzień wiosny:loveu:
[/FONT]

[quote name='PIKA']Ja to wiem, kiedy przyjśc :cool3:
Cześć Alu :multi:[FONT=Arial]cześć:multi::multi::multi:masz tego czuja;)[/FONT]
[quote name='paula_z']Witaj Alu :multi: Ale przygoda z gołąbkiem :-o Szczęście w nieszczęściu, że trafił na dobry balkon :loveu:

No i wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy :Rose::cunao:[FONT=Arial]dziekujemy oba dwa;)[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']Alu..brawo:loveu: to my dwie ratowniczki jestesmy:evil_lol:[FONT=Arial]:razz:w końcu jedna mózga;)
kurcze u mnie to trasa przelotów jest ....więc co rusz mamy jakiegoś zbłąkanegop gołąbka ale 1 raz w takim stanie ...podobno wpaść mógł na druty:-(
[/FONT]

Posted

ALU SLICZNY gołąbek :cool3: fajnie ze pan go odratuje :) Moi rodzice raz pozwolił na balkonie wychować mlode zasrały im calusieńki balkon ale fajnie bylo podglądać jak sie rozwijają ...

Posted

[quote name='Patka']ALU SLICZNY gołąbek :cool3: fajnie ze pan go odratuje :) Moi rodzice raz pozwolił na balkonie wychować mlode zasrały im calusieńki balkon ale fajnie bylo podglądać jak sie rozwijają ...[FONT=Arial]Patuś gołabeczek był hodowlany z lotów ...więc ktoś napewno za nim oczy wypatruje:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Patka']ALU SLICZNY gołąbek :cool3: fajnie ze pan go odratuje :) Moi rodzice raz pozwolił na balkonie wychować mlode zasrały im calusieńki balkon ale fajnie bylo podglądać jak sie rozwijają ...[/quote]

hahaha u mnie było tak samo - pierwszy i ostatni raz bo ciężko było to sprzątać :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]postawię Ci Tyskie z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong:[/FONT]

no no no no, gratuluję :razz:
a czemu ty nie trzymasz męża za rączkę i nie patrzysz czule w oczy, tylko na dogo siedzisz? :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]A nam dziś na balkon wpadł gołąbek....wykończony maksymalnie po lotach:-(...Daliśmy mu wody ...okazało się po oględzinach że chyba gdzieś zachaczył o druty ...obie nózki miał złamane a brzuszek odarty.Zanieśliśmy chłopaczka do faceta który hoduje gołębie.Pan zdecydował że sie zajmie chłopakiem ...odkarmi , a poza tym złapie kontakt z oddziałem z którego ptasię było , gdyż na łapce była obrączka ...[/FONT]

bidulek :shake:
mam nadzieję, że go uratują :shake: