Alicja Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='clockwork']wyrwalas mi to z ust..:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]a poza tym to nie zapomnij że Nasz Mózg teraz rozproszony bidulek po świecie...gdzie sie te nasze szare komórełki mają szukać jak nie na blogaskach:razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)...jak masz ochotę mieć coś w ustach ...to wpadaj na fasolkę po barbarzyńsku:evil_lol: helloł.......witam u Nas:p [/FONT] wlasnie pozarlam WLOSKI obiad... spaghetti.. z polskim sosem Lowicz, i czeskim makaronem :eviltong: dzieki za propozycje... innym razem Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='clockwork']wlasnie pozarlam WLOSKI obiad... spaghetti.. z polskim sosem Lowicz, i czeskim makaronem :eviltong: dzieki za propozycje... innym razem[FONT=Arial];)no to prawie polski obiad:evil_lol:... Następną razą możesz trafić coś lepszego;) [/FONT] Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Patka']Alu wiesz uwielbiam Motyle :)[FONT=Arial]witaj Patko .... ja też lubiam motylki tylko kurcze ...czasem nie daja się ufocić;) [/FONT] Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='dealer'] hihi zabka:evil_lol:[FONT=Arial];)prawie serdel na grilku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:tak mamy dopłaty z UE;)[/FONT] [FONT=Arial]miło ,że dojechałaś do nas:evil_lol:[/FONT] Dojechałam i drugi raz, przeca Ty prawie tysznka z krwi i kości, to jakże bym śmiała do Was nie dojechać:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='madzia i medor']Dojechałam i drugi raz, przeca Ty prawie tysznka z krwi i kości, to jakże bym śmiała do Was nie dojechać:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:jakże miło że trenując jazdy podjeżdżasz do nas tak często;) postawię Ci Tyskie z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong: wypijmy za kolejne szczęśliwe;) [/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:jakże postawię Ci Tyskie z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong: wypijmy za kolejne szczęśliwe;) [/FONT] OOOOO!!!!Samych szczęśliwych dni WAM życzymy:Bogusia i Mirek :knajpa: :knajpa: :popcorn: :cunao: Quote
aga1215 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:jakże miło że trenując jazdy podjeżdżasz do nas tak często;)[/FONT] [FONT=Arial]postawię Ci Tyskie z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]wypijmy za kolejne szczęśliwe;)[/FONT] Noooooooooo Aluś, toż to oczko prawdziwe WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :cunao: :laola: :cunao: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']OOOOO!!!!Samych szczęśliwych dni WAM życzymy:Bogusia i Mirek :knajpa: :knajpa: :popcorn: :cunao:[FONT=Arial];)podziekowali [/FONT] [quote name='aga1215']Noooooooooo Aluś, toż to oczko prawdziwe WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :cunao: :laola: :cunao: [FONT=Arial]:pdzięki Aguś[/FONT] Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]A nam dziś na balkon wpadł gołąbek....wykończony maksymalnie po lotach:-(...Daliśmy mu wody ...okazało się po oględzinach że chyba gdzieś zachaczył o druty ...obie nózki miał złamane a brzuszek odarty.Zanieśliśmy chłopaczka do faceta który hoduje gołębie.Pan zdecydował że sie zajmie chłopakiem ...odkarmi , a poza tym złapie kontakt z oddziałem z którego ptasię było , gdyż na łapce była obrączka ... [/FONT] Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 oooo mimo, że nie lubiam gołębi to :klacz: za uratowanie tego ptaszydła :cool1: nooo i za oczko :drinking: fantastyczna rocznica!!!!! :drinking: aaa apropos rocznic to wczoraj zastanawialiśmy się z J. jaką datę my mamy sobie przyjąć na rocznicę :niewiem: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ja to wiem, kiedy przyjśc :cool3: Cześć Alu :multi: Quote
Paula Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witaj Alu :multi: Ale przygoda z gołąbkiem :-o Szczęście w nieszczęściu, że trafił na dobry balkon :loveu: No i wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy :Rose::cunao: Quote
agbar Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]A nam dziś na balkon wpadł gołąbek....wykończony maksymalnie po lotach:-(...Daliśmy mu wody ...okazało się po oględzinach że chyba gdzieś zachaczył o druty ...obie nózki miał złamane a brzuszek odarty.Zanieśliśmy chłopaczka do faceta który hoduje gołębie.Pan zdecydował że sie zajmie chłopakiem ...odkarmi , a poza tym złapie kontakt z oddziałem z którego ptasię było , gdyż na łapce była obrączka ...[/FONT] Alu..brawo:loveu: to my dwie ratowniczki jestesmy:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='malawaszka']oooo mimo, że nie lubiam gołębi to :klacz: za uratowanie tego ptaszydła :cool1: nooo i za oczko :drinking: fantastyczna rocznica!!!!! :drinking: aaa apropos rocznic to wczoraj zastanawialiśmy się z J. jaką datę my mamy sobie przyjąć na rocznicę :niewiem: :evil_lol:[FONT=Arial];)no niekonwencjonalne oczko:p my mamy jeszcze jedną :razz:1szy dzień wiosny:loveu: [/FONT] [quote name='PIKA']Ja to wiem, kiedy przyjśc :cool3: Cześć Alu :multi:[FONT=Arial]cześć:multi::multi::multi:masz tego czuja;)[/FONT] [quote name='paula_z']Witaj Alu :multi: Ale przygoda z gołąbkiem :-o Szczęście w nieszczęściu, że trafił na dobry balkon :loveu: No i wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy :Rose::cunao:[FONT=Arial]dziekujemy oba dwa;)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']Alu..brawo:loveu: to my dwie ratowniczki jestesmy:evil_lol:[FONT=Arial]:razz:w końcu jedna mózga;) kurcze u mnie to trasa przelotów jest ....więc co rusz mamy jakiegoś zbłąkanegop gołąbka ale 1 raz w takim stanie ...podobno wpaść mógł na druty:-( [/FONT] Quote
Patka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ALU SLICZNY gołąbek :cool3: fajnie ze pan go odratuje :) Moi rodzice raz pozwolił na balkonie wychować mlode zasrały im calusieńki balkon ale fajnie bylo podglądać jak sie rozwijają ... Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Patka']ALU SLICZNY gołąbek :cool3: fajnie ze pan go odratuje :) Moi rodzice raz pozwolił na balkonie wychować mlode zasrały im calusieńki balkon ale fajnie bylo podglądać jak sie rozwijają ...[FONT=Arial]Patuś gołabeczek był hodowlany z lotów ...więc ktoś napewno za nim oczy wypatruje:razz:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Patka']ALU SLICZNY gołąbek :cool3: fajnie ze pan go odratuje :) Moi rodzice raz pozwolił na balkonie wychować mlode zasrały im calusieńki balkon ale fajnie bylo podglądać jak sie rozwijają ...[/quote] hahaha u mnie było tak samo - pierwszy i ostatni raz bo ciężko było to sprzątać :angryy: Quote
Maga100 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]postawię Ci Tyskie z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong:[/FONT] no no no no, gratuluję :razz: a czemu ty nie trzymasz męża za rączkę i nie patrzysz czule w oczy, tylko na dogo siedzisz? :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]A nam dziś na balkon wpadł gołąbek....wykończony maksymalnie po lotach:-(...Daliśmy mu wody ...okazało się po oględzinach że chyba gdzieś zachaczył o druty ...obie nózki miał złamane a brzuszek odarty.Zanieśliśmy chłopaczka do faceta który hoduje gołębie.Pan zdecydował że sie zajmie chłopakiem ...odkarmi , a poza tym złapie kontakt z oddziałem z którego ptasię było , gdyż na łapce była obrączka ...[/FONT] bidulek :shake: mam nadzieję, że go uratują :shake: Quote
Recommended Posts