Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:jakże miło że trenując jazdy podjeżdżasz do nas tak często;)

postawię Ci Tyskie z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong:

wypijmy za kolejne szczęśliwe;)
[/FONT]

To pijemy za kolejne równie udane latka wspólnego pożycia;):knajpa::knajpa::knajpa:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong:
ja spóźniona, ale...

oraz kolejnych szczęśliwych oczek

Posted

z opóźnieniem ale Alu wiesz dlaczego ostatnio :(

ale bardzo szczerze i z podwójnego serducha wszystkiego naj :multi:

:cunao: potańcowałabym z Wami :)

Posted

Alu :loveu: Wprawdzie życzenia troszkę spóznione ale szczere.
Wszystkiego najlepszego i kolejnego oczka w szczęsciu i zgodzie!!!!
(mnie w kwietniu stuknęło 29 lat ..... za szybko ten czas leci)
Kwiatuszki dla Was

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha u mnie było tak samo - pierwszy i ostatni raz bo ciężko było to sprzątać :angryy::eviltong:mój nie narąbał....

[quote name='Vectra']o jutro na obiad rosołek :diabloti:taaa...ale z kurczaczka

[quote name='Maga100']no no no no, gratuluję :razz:
a czemu ty nie trzymasz męża za rączkę i nie patrzysz czule w oczy, tylko na dogo siedzisz? :diabloti: ...kkkurde a myślisz że powinnam ...bosz znów taki nietakt ....
zjedlim se razem kolacyjkę , popilim tyszczakiem i starczy ...za dużo tego dobrego

bidulek :shake:
mam nadzieję, że go uratują :shake: no ja też ....gołąbuś był bardzo zadbany...więc musiało sie to stać niedawno

[quote name='madzia i medor']To pijemy za kolejne równie udane latka wspólnego pożycia;):knajpa::knajpa::knajpa:za kolejne .....a w marcu minęło 29 odkąd się znamy ...masakra

[quote name='malawaszka']wspólnego+pożycia=współżycia :evil_lol: :drinking:ha ha cała Weszka

[quote name='evaxon']

:Rose: najlepszego :multi:
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

dziekujemy cuzamen do kupy

[quote name='dreamer']

ja spóźniona, ale...

oraz kolejnych szczęśliwych oczek

dzięki Karola

[quote name='Patka']z opóźnieniem ale Alu wiesz dlaczego ostatnio :(

ale bardzo szczerze i z podwójnego serducha wszystkiego naj :multi:

:cunao: potańcowałabym z Wami oj moje 2 serduszka ...czekam aż was spotkam każdą z osobna

[quote name='Vogue']Alu :loveu: Wprawdzie życzenia troszkę spóznione ale szczere.
Wszystkiego najlepszego i kolejnego oczka w szczęsciu i zgodzie!!!!
(mnie w kwietniu stuknęło 29 lat ..... za szybko ten czas leci)
Kwiatuszki dla Was
tak Grażko za szybko czas ucieka...dziekuję za życzonka

U nas dziś ciepło ukropnie i pełnia lata...zostało mi jeszcze iść 8 razy do pracy:pa potem lipiec i WOLNE...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
za kolejne .....a w marcu minęło 29 odkąd się znamy ...masakra

:crazyeye::crazyeye:Wow, no to jeszcze większe gratulacje:evil_lol::loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
:crazyeye::crazyeye:Wow, no to jeszcze większe gratulacje:evil_lol::loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: Przyłaczam się i spóźnione wsiego naj naj najlepszego:Rose: i szczere gratulki :klacz:

Posted

[quote name='madzia i medor']:crazyeye::crazyeye:Wow, no to jeszcze większe gratulacje:evil_lol::loveu::eviltong:uważowuj bo ci oczopatrzalki wypadają ;)i jak na kufelka bedziesz popaszczać;)
komu składasz gratulancje mnie czy mła TZtowi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alu witam cię baaaardzo serdecznie i życzę Wam jeszcze wielu milutkich kolacyjek;) lat wspólnie spędzonych na uroczych psacerkach bezludziowych:cool3: i wspólnego dbania o nereczki:diabloti: i żadnych powodów do wypchania:diabloti:

:Rose: :laola::Rose:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:uważowuj bo ci oczopatrzalki wypadają ;)i jak na kufelka bedziesz popaszczać;)
komu składasz gratulancje mnie czy mła TZtowi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Na kufel popaszczać nie trzeba, kufel trza w mordę lać:cool3::cool3::diabloti:
Komu, hmmm, sama się właśnie zastanawiam:hmmmm::diabloti:

Posted

Cześć Matulu
Spóźnione ale szczere Życzonka Wszystkiego co Njlepsiejsze we wspólnym życiu 2 osobników płci przeciwnej życzy Tobie i Cezaremu
Twa adoptowana córa Anka

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']witaj Patko ....
ja też lubiam motylki tylko kurcze ...czasem nie daja się ufocić;)

i ja lubiam motylki, tylko qrde... dlugo sie gotujom :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:jakże miło że trenując jazdy podjeżdżasz do nas tak często;)

postawię Ci Tyskie z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong:

wypijmy za kolejne szczęśliwe;)

o matko z corkom :crazyeye::crazyeye: to wy juz antyki!!!!:eviltong:
a teraz uwaga... bede sie produkowac ze sponionymi zyczeniami

WSZYSTKIEGO NAJ!!! :loveu:

:cool1:
[quote name='malawaszka']oooo mimo, że nie lubiam gołębi to :klacz: za uratowanie tego ptaszydła :cool1:

nooo i za oczko :drinking: fantastyczna rocznica!!!!! :drinking: aaa apropos rocznic to wczoraj zastanawialiśmy się z J. jaką datę my mamy sobie przyjąć na rocznicę :niewiem: :evil_lol:
jak to jaka... wasz pierwszy raz :cool3:
[quote name='dealer']Alu..brawo:loveu: to my dwie ratowniczki jestesmy:evil_lol:

a ja... a ja... a ja uratowalam wczoraj kolege- przestalam go kopac :p

Ala... chcem do domu/do pracy... poklikalabym se z toba na gie... tu nie mam zbytnio mozliwosci :placz: zabierz mnie stad!!!!!!

Posted

[quote name='agnes1']Alu witam cię baaaardzo serdecznie i życzę Wam jeszcze wielu milutkich kolacyjek;) lat wspólnie spędzonych na uroczych psacerkach bezludziowych:cool3: i wspólnego dbania o nereczki:diabloti: i żadnych powodów do wypchania:diabloti:

:Rose: :laola::Rose:

:evil_lol:kolacyjki rzadko razem jadamy ale płukaniem nereczek nie wzgardzę

[quote name='madzia i medor']Na kufel popaszczać nie trzeba, kufel trza w mordę lać:cool3::diabloti:
Komu, hmmm, sama się właśnie zastanawiam:hmmmm:no to lejem

[quote name='Anka12'] Cześć Matulu
Spóźnione ale szczere Życzonka Wszystkiego co Njlepsiejsze we wspólnym życiu 2 osobników płci przeciwnej życzy Tobie i Cezaremu
Twa adoptowana córa Anka
thanks Anuś

[quote name='clockwork']i ja lubiam motylki, tylko qrde... dlugo sie gotujom :diabloti:
bo za szybko wodę solisz i ci twardną

o matko z corkom :crazyeye::crazyeye: to wy juz antyki!!!!:eviltong:...a co ...wino im starsze tym lepsze ...tako jest i z nami
a teraz uwaga... bede sie produkowac ze sponionymi zyczeniami

WSZYSTKIEGO NAJ!!! :loveu:....PODZIĘKOWALI

:cool1:

jak to jaka... wasz pierwszy raz :cool3:ha ha

a ja... a ja... a ja uratowalam wczoraj kolege- przestalam go kopac :p
jaka ty kochanieńka miłosierna jezdeś

Ala... chcem do domu/do pracy... poklikalabym se z toba na gie... tu nie mam zbytnio mozliwosci :placz: zabierz mnie stad!!!!!!dawa ...pakowaj manatki ...posyłam samolota z Gotartowic....
ja już czyszcze klawiaturkę bo mi zarosła i szykuję paluchi na przyszłotygodniowe klikanie...
ha ha a po 1 lipca robie nalota na Jastrzębie...hi hi hi

[quote name='dealer']Klockowa cho do mnie:diabloti: przygarne cie :diabloti:

dzien dobry Alu:loveu: a ja bylam pewna ze cie juz witalam dzis...:cool1:witaj Nasza zapracowana Dilereczko....

[quote name='aga1215']Witam sie cichutko :buzi:
Aluś, jak tam główka, nie boli? ;):evil_lol:witaj ....główka nie boli ...

Posted

[quote name='Vectra']Mamuśka , wszystkiego naj , naj , naj i kolejnych cudownych lat z tatkiem :)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wow córcia :loveu::loveu::loveu:ale cię wzięło...;)

[quote name='evaxon']witanko:multi::multi:witanko

Posted

malawaszka napisał(a):
ale cyber czy w realu??? :diabloti::diabloti::diabloti:

no co ty:crazyeye::crazyeye: robiliscie to w Realu?? w przymierzalni?? no to koniecznie ta data......

czesc alu.... jezdem jakbys nie wiedziala

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:zawsze mogesz mieć dwie;)

noo mogę i trzydzieści pod warunkim, że tylko ja będę dostawała prezenty :evil_lol:

[quote name='clockwork']no co ty:crazyeye::crazyeye: robiliscie to w Realu?? w przymierzalni?? no to koniecznie ta data......

no BA!!! :diabloti: