Medorowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:jakże miło że trenując jazdy podjeżdżasz do nas tak często;) postawię Ci Tyskie z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong: wypijmy za kolejne szczęśliwe;) [/FONT] To pijemy za kolejne równie udane latka wspólnego pożycia;):knajpa::knajpa::knajpa: Quote
malawaszka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='madzia i medor']To pijemy za kolejne równie udane latka wspólnego pożycia;):knajpa::knajpa::knajpa: wspólnego+pożycia=współżycia :evil_lol: :drinking: Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [CENTER]:Rose: najlepszego :multi: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: [/CENTER] Quote
dreamer Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong: ja spóźniona, ale... oraz kolejnych szczęśliwych oczek Quote
Patka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 z opóźnieniem ale Alu wiesz dlaczego ostatnio :( ale bardzo szczerze i z podwójnego serducha wszystkiego naj :multi: :cunao: potańcowałabym z Wami :) Quote
Vogue Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Alu :loveu: Wprawdzie życzenia troszkę spóznione ale szczere. Wszystkiego najlepszego i kolejnego oczka w szczęsciu i zgodzie!!!! (mnie w kwietniu stuknęło 29 lat ..... za szybko ten czas leci) Kwiatuszki dla Was Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha u mnie było tak samo - pierwszy i ostatni raz bo ciężko było to sprzątać :angryy::eviltong:mój nie narąbał.... [quote name='Vectra']o jutro na obiad rosołek :diabloti:taaa...ale z kurczaczka [quote name='Maga100']no no no no, gratuluję :razz: a czemu ty nie trzymasz męża za rączkę i nie patrzysz czule w oczy, tylko na dogo siedzisz? :diabloti: ...kkkurde a myślisz że powinnam ...bosz znów taki nietakt .... zjedlim se razem kolacyjkę , popilim tyszczakiem i starczy ...za dużo tego dobrego bidulek :shake: mam nadzieję, że go uratują :shake: no ja też ....gołąbuś był bardzo zadbany...więc musiało sie to stać niedawno [quote name='madzia i medor']To pijemy za kolejne równie udane latka wspólnego pożycia;):knajpa::knajpa::knajpa:za kolejne .....a w marcu minęło 29 odkąd się znamy ...masakra [quote name='malawaszka']wspólnego+pożycia=współżycia :evil_lol: :drinking:ha ha cała Weszka [quote name='evaxon']:Rose: najlepszego :multi: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: dziekujemy cuzamen do kupy [quote name='dreamer'] ja spóźniona, ale... oraz kolejnych szczęśliwych oczek dzięki Karola [quote name='Patka']z opóźnieniem ale Alu wiesz dlaczego ostatnio :( ale bardzo szczerze i z podwójnego serducha wszystkiego naj :multi: :cunao: potańcowałabym z Wami oj moje 2 serduszka ...czekam aż was spotkam każdą z osobna [quote name='Vogue']Alu :loveu: Wprawdzie życzenia troszkę spóznione ale szczere. Wszystkiego najlepszego i kolejnego oczka w szczęsciu i zgodzie!!!! (mnie w kwietniu stuknęło 29 lat ..... za szybko ten czas leci) Kwiatuszki dla Was tak Grażko za szybko czas ucieka...dziekuję za życzonka U nas dziś ciepło ukropnie i pełnia lata...zostało mi jeszcze iść 8 razy do pracy:pa potem lipiec i WOLNE... Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] za kolejne .....a w marcu minęło 29 odkąd się znamy ...masakra :crazyeye::crazyeye:Wow, no to jeszcze większe gratulacje:evil_lol::loveu: Quote
emdziolek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 madzia i medor napisał(a)::crazyeye::crazyeye:Wow, no to jeszcze większe gratulacje:evil_lol::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Przyłaczam się i spóźnione wsiego naj naj najlepszego:Rose: i szczere gratulki :klacz: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='madzia i medor']:crazyeye::crazyeye:Wow, no to jeszcze większe gratulacje:evil_lol::loveu::eviltong:uważowuj bo ci oczopatrzalki wypadają ;)i jak na kufelka bedziesz popaszczać;) komu składasz gratulancje mnie czy mła TZtowi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Alu witam cię baaaardzo serdecznie i życzę Wam jeszcze wielu milutkich kolacyjek;) lat wspólnie spędzonych na uroczych psacerkach bezludziowych:cool3: i wspólnego dbania o nereczki:diabloti: i żadnych powodów do wypchania:diabloti: :Rose: :laola::Rose: Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:uważowuj bo ci oczopatrzalki wypadają ;)i jak na kufelka bedziesz popaszczać;) komu składasz gratulancje mnie czy mła TZtowi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na kufel popaszczać nie trzeba, kufel trza w mordę lać:cool3::cool3::diabloti: Komu, hmmm, sama się właśnie zastanawiam:hmmmm::diabloti: Quote
Anja33 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Cześć Matulu Spóźnione ale szczere Życzonka Wszystkiego co Njlepsiejsze we wspólnym życiu 2 osobników płci przeciwnej życzy Tobie i Cezaremu Twa adoptowana córa Anka Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']witaj Patko .... ja też lubiam motylki tylko kurcze ...czasem nie daja się ufocić;) i ja lubiam motylki, tylko qrde... dlugo sie gotujom :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:jakże miło że trenując jazdy podjeżdżasz do nas tak często;) postawię Ci Tyskie z okazji .........Mojej i Mojego TZta ...21 rocznicy Legalnego posługiwania się wspólnym nazwiskiem:eviltong: wypijmy za kolejne szczęśliwe;) o matko z corkom :crazyeye::crazyeye: to wy juz antyki!!!!:eviltong: a teraz uwaga... bede sie produkowac ze sponionymi zyczeniami WSZYSTKIEGO NAJ!!! :loveu: :cool1: [quote name='malawaszka']oooo mimo, że nie lubiam gołębi to :klacz: za uratowanie tego ptaszydła :cool1: nooo i za oczko :drinking: fantastyczna rocznica!!!!! :drinking: aaa apropos rocznic to wczoraj zastanawialiśmy się z J. jaką datę my mamy sobie przyjąć na rocznicę :niewiem: :evil_lol: jak to jaka... wasz pierwszy raz :cool3: [quote name='dealer']Alu..brawo:loveu: to my dwie ratowniczki jestesmy:evil_lol: a ja... a ja... a ja uratowalam wczoraj kolege- przestalam go kopac :p Ala... chcem do domu/do pracy... poklikalabym se z toba na gie... tu nie mam zbytnio mozliwosci :placz: zabierz mnie stad!!!!!! Quote
agbar Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Klockowa cho do mnie:diabloti: przygarne cie :diabloti: dzien dobry Alu:loveu: a ja bylam pewna ze cie juz witalam dzis...:cool1: Quote
aga1215 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witam sie cichutko :buzi: Aluś, jak tam główka, nie boli? ;):evil_lol: Quote
Vectra Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Mamuśka , wszystkiego naj , naj , naj i kolejnych cudownych lat z tatkiem :) Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='agnes1']Alu witam cię baaaardzo serdecznie i życzę Wam jeszcze wielu milutkich kolacyjek;) lat wspólnie spędzonych na uroczych psacerkach bezludziowych:cool3: i wspólnego dbania o nereczki:diabloti: i żadnych powodów do wypchania:diabloti: :Rose: :laola::Rose: :evil_lol:kolacyjki rzadko razem jadamy ale płukaniem nereczek nie wzgardzę [quote name='madzia i medor']Na kufel popaszczać nie trzeba, kufel trza w mordę lać:cool3::diabloti: Komu, hmmm, sama się właśnie zastanawiam:hmmmm:no to lejem [quote name='Anka12'] Cześć Matulu Spóźnione ale szczere Życzonka Wszystkiego co Njlepsiejsze we wspólnym życiu 2 osobników płci przeciwnej życzy Tobie i Cezaremu Twa adoptowana córa Anka thanks Anuś [quote name='clockwork']i ja lubiam motylki, tylko qrde... dlugo sie gotujom :diabloti: bo za szybko wodę solisz i ci twardną o matko z corkom :crazyeye::crazyeye: to wy juz antyki!!!!:eviltong:...a co ...wino im starsze tym lepsze ...tako jest i z nami a teraz uwaga... bede sie produkowac ze sponionymi zyczeniami WSZYSTKIEGO NAJ!!! :loveu:....PODZIĘKOWALI :cool1: jak to jaka... wasz pierwszy raz :cool3:ha ha a ja... a ja... a ja uratowalam wczoraj kolege- przestalam go kopac :p jaka ty kochanieńka miłosierna jezdeś Ala... chcem do domu/do pracy... poklikalabym se z toba na gie... tu nie mam zbytnio mozliwosci :placz: zabierz mnie stad!!!!!!dawa ...pakowaj manatki ...posyłam samolota z Gotartowic.... ja już czyszcze klawiaturkę bo mi zarosła i szykuję paluchi na przyszłotygodniowe klikanie... ha ha a po 1 lipca robie nalota na Jastrzębie...hi hi hi [quote name='dealer']Klockowa cho do mnie:diabloti: przygarne cie :diabloti: dzien dobry Alu:loveu: a ja bylam pewna ze cie juz witalam dzis...:cool1:witaj Nasza zapracowana Dilereczko.... [quote name='aga1215']Witam sie cichutko :buzi: Aluś, jak tam główka, nie boli? ;):evil_lol:witaj ....główka nie boli ... Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Vectra']Mamuśka , wszystkiego naj , naj , naj i kolejnych cudownych lat z tatkiem :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wow córcia :loveu::loveu::loveu:ale cię wzięło...;) [quote name='evaxon']witanko:multi::multi:witanko Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 clockwork napisał(a): jak to jaka... wasz pierwszy raz :cool3: ale cyber czy w realu??? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']ale cyber czy w realu??? :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:zawsze mogesz mieć dwie;) Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 malawaszka napisał(a):ale cyber czy w realu??? :diabloti::diabloti::diabloti: no co ty:crazyeye::crazyeye: robiliscie to w Realu?? w przymierzalni?? no to koniecznie ta data...... czesc alu.... jezdem jakbys nie wiedziala Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:zawsze mogesz mieć dwie;) noo mogę i trzydzieści pod warunkim, że tylko ja będę dostawała prezenty :evil_lol: [quote name='clockwork']no co ty:crazyeye::crazyeye: robiliscie to w Realu?? w przymierzalni?? no to koniecznie ta data...... no BA!!! :diabloti: Quote
Recommended Posts