Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)podaję Tyskie tylko cicho przed matką:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jakie cicho :mad: Ja tyż poproszę :grins:

Posted

[quote name='paula_z']Jakie cicho :mad: Ja tyż poproszę :grins:

[quote name='evaxon']ty sio do domu:evil_lol:

:loveu:

[quote name='paula_z']A Ty sio spać :eviltong:

:loveu:

[quote name='evaxon']rosołek płacze ... jaka z ciebie babcia:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko mi tu bez przemocy matko z córką;)

[quote name='bonita']Ja też się wpraszam na poffo :)
Witaj sis!
Śpisz już? czemu? przecież wakacje się zaczły :grin:
:razz:no właśnie dlatego ...komp na dwojga ...masakra

Kuba pojechał dziś do kumpeli do Wrocka więc robiłam za budzik:angryy: .....teraz panowie napierdzielają na dachu:angryy: ...zabezpieczaja abym znow nie popłynęła jak przedwczoraj:diabloti:
Więc co tu robić ...myk na dogo ...a tu o tej porze pustki:placz::placz::placz:
Witam obudzonych ...może sama jeszcze zasnę:razz: ...z zatyczkami w uchach:diabloti:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

cześć:multi: :multi: Ja też dzisiaj wstałam skoro świt:lol: Szkodnika trza było odprowadzić,ale za to teraz jaki spoookój:lol:

Fajne te fotki i jaki ładne pieski na nich:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']cześć:multi: Ja też dzisiaj wstałam skoro świt:lol: Szkodnika trza było odprowadzić,ale za to teraz jaki spoookój:lol:

Fajne te fotki i jaki ładne pieski na nich:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ładne bo NASZE;)

[quote name='Patka']ale super fotki pięknie sie parka wybawiła :multi:oj zabawa była przednia:multi:

[quote name='Hugo-Kochaś']Jak dobrze pójdzie to dzisiaj robimy powtórke z rozrywki:multi:;)daj cynk w odpowiednim czasie

[quote name='Patka']ale maja dobrze bo tak naprawdę to pies jak sie wyszaleje z kumplem :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:i z kumpelą

[quote name='bonita']Witaj sis :)
Ale bajer zabawę miały :loveu:witaj sistersko:multi:

[quote name='dealer']jeszcze raz dzien dobry:evil_lol: czekam sobie.....:razz::loveu:już jestemy

[quote name='emdziolek']:multi:
Doberek Alu :cool3:
Jakie fotencje mmmm:razz::multi:doberek

[quote name='evaxon']:grin: biedny ten Łozi znowu mordowany:evil_lol:
witanko:multi::evil_lol:bo Ozzy to lubi

Posted

[quote name='malawaszka']hejjj Alu!!!!! spóźniona deczko, ale cieszę się baaardzo, że wywalczyłaś urlopiq :laola: :multi::multi::multi::multi:witaj ...tysz bardzo się cieszkam:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Agga']Alutka dokładam się do życzonek!!!!!!:loveu:

[quote name='madzia i medor']Alu ja również gratuluję:Rose::Rose::Rose:

Zdjęcia mordujących:cool2:
:multi::multi::multi:witam , dzieki /Agguś dzieki za eska;)/