Patka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ja juz czuje ze jak pójdę do pracy to szybko z niej nie wyjdę ....:cool3: Quote
Behemot Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ala, przyszłam Ci popilnować mieszkania :loveu: Tylko weź stąd tę bestię! :crazyeye: Quote
BeaC Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='paula_z']Alu, nawet fotki nie chciało Ci się obrócić :shake: :evil_lol: ..padłam.......powalił mnie OZZy z tym uśmiechem:cool3::cool3::cool3: [quote name='clockwork']Moja Ala WAS WITA!! :eviltong: ........patrza tak szybko se przywłaszvyła................ty się Alka nie dawaj tak łatwo .................witajcie Państwo R.:diabloti: Quote
malawaszka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 bhahaha Ozzy pod sufitem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: Quote
clockwork Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witaj Alu... nadal Klocusiowa czy już Alu Alowa? wczoraj Ala klocusiowa, dziś AlaRydzewska, a jutro Klocuszkowa Alowa :diabloti: cześć AlicjoR- wracaj mnie tu :-x Quote
agbar Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Alu ty tyle nie pracuj bo ogupniesz i sie uwstecznisz....wiesz jak to z wrzaskunami bywa:diabloti: Quote
groszek83 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 A jeśli to Alicja uwsteczni wrzaskuny???......I rodzice podadzą ją do sądu???.........:question::question: Quote
agbar Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 groszek83 napisał(a):A jeśli to Alicja uwsteczni wrzaskuny???......I rodzice podadzą ją do sądu???.........:question::question: Alu dla twojego bezpieczenstwa prosimy wracaj:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Basia_Sz']Witaj Alencjo :loveu: Ja co prawda, nie tak wcześnie jak Ty, ale też prędziutko, bo za pół godziny jadę na szkolenie do Gliwic :cool1: Miłego dzionka :multi:wzajemnie Basiu....a z powitankiem chciałam zdążyć pierwsza [quote name='dreamer']dzień dobry :-] ohh biedny Ozzy jakoś tak nietypowo groźnie wygląda w tym czymś na mordeczce ;) jak prawdziwy ASTman;) [quote name='dealer']dzien dobry Alu:)dober Dealery [quote name='madzia i medor']Witajcie:hand::p:p:pa witoj witoj [quote name='Kate I Luka']Witaj Alu... nadal Klocusiowa czy już Alu Alowa?dziś Ala Alowa:lol: [quote name='Patka']ja juz czuje ze jak pójdę do pracy to szybko z niej nie wyjdę ....:cool3:oj Patus współczuję bo ja po 1 wolnym dniu mam total lenia [quote name='Behemot']Ala, przyszłam Ci popilnować mieszkania :loveu: Tylko weź stąd tę bestię! :crazyeye::evil_lol:bestia nakarmiona....możesz pilnować [quote name='BeaC'] ..padłam.......powalił mnie OZZy z tym uśmiechem:cool3::cool3::cool3: ........patrza tak szybko se przywłaszvyła................ty się Alka nie dawaj tak łatwo .................witajcie Państwo R.:diabloti:Witaj pani B.C.;) [quote name='malawaszka']bhahaha Ozzy pod sufitem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt:Ozzy lewituje Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='clockwork']wczoraj Ala klocusiowa, dziś AlaRydzewska, a jutro Klocuszkowa Alowa :diabloti: cześć AlicjoR- wracaj mnie tu :-x no i czego krzyczy....już tu jestem....Cezarego zbudziłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='madzia i medor']Doberek Alu Clockowa:pdobereczek [quote name='dealer']Alu ty tyle nie pracuj bo ogupniesz i sie uwstecznisz....wiesz jak to z wrzaskunami bywa:diabloti:ja siem nie uwstaczniam ...ja dziecka socjalizuje:diabloti: [quote name='groszek83']A jeśli to Alicja uwsteczni wrzaskuny???......I rodzice podadzą ją do sądu???.........:question::question::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak mnie nie ma to dziecka nie przychodzą:eviltong:...więc mnie nie podadzą;) [quote name='dealer']Alu dla twojego bezpieczenstwa prosimy wracaj:evil_lol:wołałaś.....WRÓCIŁAM:multi::multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :obrazic::obrazic::obrazic: co nie witasz swojej najulubionej :mad: Quote
clockwork Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 przestraszam... witałaś.. ale w dalszej części... :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='clockwork']:obrazic::obrazic::obrazic: co nie witasz swojej najulubionej :mad: [quote name='clockwork']przestraszam... witałaś.. ale w dalszej części... :loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti:buuuuuu to tak jest jak się nieuważnie przegląda blożka ..... masz wybaczone MOJA MŁA:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='evaxon']dżem dobry Alutka:multi: ;)konfiury lepsiejsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć Ewa Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='paula_z']Dobry wieczorek Alu :multi::pbry wieczór Paula Quote
Hanna R. Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dobry wieczorek Alutka ! :diabloti: :loveu: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczorek Alutka ! :diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu:bry wieczór najsłodsza z teściowych:diabloti::eviltong: Quote
Basia_Sz Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witaj sąsiadko :multi: Jak humorek z rańca? :cool3: Gorące pozdrowienia z Jejkowic :loveu: Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Basia_Sz']Witaj sąsiadko :multi: Jak humorek z rańca? :cool3: Gorące pozdrowienia z Jejkowic :loveu::multi::multi::multi:witaj z raneczka .....my już po psacerku:cool1:Ozzy teraz je śniadanko a ja pedze po sprawunki:diabloti: Quote
AlKil Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witaj Alu! Gdzieś zagubiło się słoneczko, przyszłam zobaczyć, czy może przez przypadek nie zasiedziało się u Was i zapomniało o Gdańsku!!!:cool3: Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='AlKil']Witaj Alu! Gdzieś zagubiło się słoneczko, przyszłam zobaczyć, czy może przez przypadek nie zasiedziało się u Was i zapomniało o Gdańsku!!!:cool3::razz:Ewuniu musze cie zmartwić ....słoneczko jest u Nas;) [quote name='dealer']:) dzien i dobry;)doberek Quote
Recommended Posts