Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']Alu, nawet fotki nie chciało Ci się obrócić :shake:

:evil_lol:

..padłam.......powalił mnie OZZy z tym uśmiechem:cool3::cool3::cool3:

[quote name='clockwork']Moja Ala WAS WITA!! :eviltong:

........patrza tak szybko se przywłaszvyła................ty się Alka nie dawaj tak łatwo

.................witajcie Państwo R.:diabloti:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Witaj Alu... nadal Klocusiowa czy już Alu Alowa?

wczoraj Ala klocusiowa, dziś AlaRydzewska, a jutro Klocuszkowa Alowa :diabloti:

cześć AlicjoR- wracaj mnie tu :-x

Posted

groszek83 napisał(a):
A jeśli to Alicja uwsteczni wrzaskuny???......I rodzice podadzą ją do sądu???.........:question::question:

Alu dla twojego bezpieczenstwa prosimy wracaj:evil_lol:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Witaj Alencjo :loveu: Ja co prawda, nie tak wcześnie jak Ty, ale też prędziutko, bo za pół godziny jadę na szkolenie do Gliwic :cool1:
Miłego dzionka :multi:wzajemnie Basiu....a z powitankiem chciałam zdążyć pierwsza

[quote name='dreamer']

dzień dobry :-]

ohh biedny Ozzy

jakoś tak nietypowo groźnie wygląda w tym czymś na mordeczce ;)

jak prawdziwy ASTman;)

[quote name='dealer']dzien dobry Alu:)dober Dealery

[quote name='madzia i medor']Witajcie:hand::p:p:pa witoj witoj

[quote name='Kate I Luka']Witaj Alu... nadal Klocusiowa czy już Alu Alowa?dziś Ala Alowa:lol:

[quote name='Patka']ja juz czuje ze jak pójdę do pracy to szybko z niej nie wyjdę ....:cool3:oj Patus współczuję bo ja po 1 wolnym dniu mam total lenia

[quote name='Behemot']Ala, przyszłam Ci popilnować mieszkania :loveu:
Tylko weź stąd tę bestię! :crazyeye::evil_lol:bestia nakarmiona....możesz pilnować

[quote name='BeaC']

..padłam.......powalił mnie OZZy z tym uśmiechem:cool3::cool3::cool3:

........patrza tak szybko se przywłaszvyła................ty się Alka nie dawaj tak łatwo

.................witajcie Państwo R.:diabloti:
Witaj pani B.C.;)

[quote name='malawaszka']bhahaha Ozzy pod sufitem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt:Ozzy lewituje

Posted

[quote name='clockwork']wczoraj Ala klocusiowa, dziś AlaRydzewska, a jutro Klocuszkowa Alowa :diabloti:

cześć AlicjoR- wracaj mnie tu :-x

no i czego krzyczy....już tu jestem....Cezarego zbudziłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='madzia i medor']Doberek Alu Clockowa:pdobereczek

[quote name='dealer']Alu ty tyle nie pracuj bo ogupniesz i sie uwstecznisz....wiesz jak to z wrzaskunami bywa:diabloti:ja siem nie uwstaczniam ...ja dziecka socjalizuje:diabloti:

[quote name='groszek83']A jeśli to Alicja uwsteczni wrzaskuny???......I rodzice podadzą ją do sądu???.........:question::question::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak mnie nie ma to dziecka nie przychodzą:eviltong:...więc mnie nie podadzą;)

[quote name='dealer']Alu dla twojego bezpieczenstwa prosimy wracaj:evil_lol:wołałaś.....WRÓCIŁAM:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']:obrazic::obrazic::obrazic: co nie witasz swojej najulubionej :mad:

[quote name='clockwork']przestraszam... witałaś.. ale w dalszej części... :loveu::loveu::diabloti::diabloti::diabloti:buuuuuu to tak jest jak się nieuważnie przegląda blożka .....
masz wybaczone MOJA MŁA:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Witaj sąsiadko :multi: Jak humorek z rańca? :cool3: Gorące pozdrowienia z Jejkowic :loveu::multi::multi::multi:witaj z raneczka .....my już po psacerku:cool1:Ozzy teraz je śniadanko a ja pedze po sprawunki:diabloti:

Posted

Witaj Alu!
Gdzieś zagubiło się słoneczko, przyszłam zobaczyć, czy może przez przypadek nie zasiedziało się u Was i zapomniało o Gdańsku!!!:cool3:

Posted

[quote name='AlKil']Witaj Alu!
Gdzieś zagubiło się słoneczko, przyszłam zobaczyć, czy może przez przypadek nie zasiedziało się u Was i zapomniało o Gdańsku!!!:cool3::razz:Ewuniu musze cie zmartwić ....słoneczko jest u Nas;)

[quote name='dealer']:) dzien i dobry;)doberek