Alicja Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='dzasta']Święte słowa ALu ja też czasem dla świętego spokoju zakłądam namordnik Czesiowi żeby nikt nam spacerku nei zakłócał głupimi uwagami :mad: A Ozzulec jakoś wydaje mi się coraz bardziej mężnieje bo już troszkę w galerii nie byłam i nie widziałam dawno fotasków :cool3: Mizianko od kulawej CIoteczki dla Ozzulca :lol:witaj u nas cioteczko:multi: a to juz za niedługo ten dzionek:loveu: [quote name='madzia i medor']Zdolna bestyjka:loveu::loveu::loveu::loveu::pto po mnie [quote name='aga1215']no, to jest zdjęcie jak sie patrzy:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::multi:witaj Aga .....miny super Ozzul robi:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :pto po mnie Oplułam monitor:evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Patko Rudolfina to kobietka a Ozzy to macho tym bardziej :cool3: moze sobie na to pozwolić :) Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Oplułam monitor:evil_lol: :evil_lol:będziesz wycierać...........to byłam JA ALICJA;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witaj Ciociu Alu :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Basia_Sz Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witaj Alicjo :loveu: :evil_lol: Nareszcie dotarłam do Ciebie i mogę się przywitać :evil_lol: Coś ten poniedziałek strassnie zalatany mam :roll: Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ala jest u mnie i dziś jest tylko moja/prywatna :eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witaj Alu :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Basia_Sz Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork']Ala jest u mnie i dziś jest tylko moja/prywatna :eviltong: A to ci.... Ale przywitać to się chyba można? :eviltong: No więc witaj Alu od Madzi :eviltong: Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Basia_Sz']A to ci.... Ale przywitać to się chyba można? :eviltong: No więc witaj Alu od Madzi :eviltong: Moja Ala WAS WITA!! :eviltong: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 jestem zagubiona w czasie i przestrzeni:shake: wydawalo mi sie ze tu bylam a mnie ni ma:niewiem: no wiec dziendoberek Alu :p Quote
Patka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Alu dzis chyba pracowity dzień ale i piękny ...:razz: Quote
groszek83 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Taaaaaaaaa.......pracowity:siara:Znowu kawe piją:diabloti: Quote
Lucy* Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 czemu klocusiowa ?? :crazyeye: :evil_lol: :roflt: Quote
Alicja Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witaj Ciociu Alu :multi: :multi: :multi: :multi:hej Kasik [quote name='Basia_Sz']Witaj Alicjo :loveu: :evil_lol: Nareszcie dotarłam do Ciebie i mogę się przywitać :evil_lol: Coś ten poniedziałek strassnie zalatany mam :roll:oj Basiu spokojnie bo zadyszki dostaniesz [quote name='clockwork']Ala jest u mnie i dziś jest tylko moja/prywatna :eviltong: ;)już nie ..... [quote name='sylwiaskalska']Witaj Alu :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:heyka Sylwiu [quote name='Basia_Sz']A to ci.... Ale przywitać to się chyba można? :eviltong: No więc witaj Alu od Madzi :eviltong::evil_lol:można .....można Quote
Alicja Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork']Moja Ala WAS WITA!! :eviltong::evil_lol: [quote name='evaxon']jestem zagubiona w czasie i przestrzeni:shake: wydawalo mi sie ze tu bylam a mnie ni ma:niewiem: no wiec dziendoberek Alu :pwitaj zagubiona w czasie Ewuniu Gosia>>>;5068741 napisał(a):cześc Alu i Ozzulku:loveu:cześć Gosiu [quote name='Patka']Alu dzis chyba pracowity dzień ale i piękny ...:razz:piękny dzień ...dodatkowo dzieki temu że nie szłam do pracy;) [quote name='groszek83']Taaaaaaaaa.......pracowity:siara:Znowu kawe piją:diabloti::ppiły kawe ...pan ochroniarz nam użyczył wody [quote name='Behemot']Ala, masz już weekenda? :diabloti::diabloti:nie...... [quote name='paula_z']Cześć Alu klocusiowa :pno cześć:eviltong: [quote name='Lucy*']czemu klocusiowa ?? :crazyeye: :evil_lol: :roflt:chwilowo [quote name='majoka']Hej chuda Alu!!!!!Weź moje 4 kilo heheh:cool1:po dzisiejszym obiadku u Klocusiowej ....to chyba te 4 kg musze z powrotem dodać:placz:.....ale obiadek był pyszny to co ja poradze jak mnie chca utuczyć Quote
Basia_Sz Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witaj Alencjo :loveu: Ja co prawda, nie tak wcześnie jak Ty, ale też prędziutko, bo za pół godziny jadę na szkolenie do Gliwic :cool1: Miłego dzionka :multi: Quote
dreamer Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 dzień dobry :-] ohh biedny Ozzy jakoś tak nietypowo groźnie wygląda w tym czymś na mordeczce ;) Quote
Kate I Luka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witaj Alu... nadal Klocusiowa czy już Alu Alowa? Quote
Recommended Posts