clockwork Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahahaa:evil_lol::evil_lol:Toż to miłość:loveu: Cześć:hand: próbuję odzyskać moje ciastko co mi Ozzy z ręki rąbnął ... nie dam gadzinie połknąć, bo to nie dla piesków :evil_lol: Quote
BeaC Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 clockwork napisał(a):próbuję odzyskać moje ciastko co mi Ozzy z ręki rąbnął ... nie dam gadzinie połknąć, bo to nie dla piesków :evil_lol: zębami?????? janioł????:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 BeaC napisał(a): zębami?????? janioł????:razz::razz::razz::razz:krzidłem nie mogła bo by mu kłaczek został:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 BeaC napisał(a): zębami?????? janioł????:razz::razz::razz: a Ty wsadziłabyś rękę w tą Ozzulcowa paszcze?? janiołecek Quote
agbar Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Dzien doberek:) informuje ze jakby sie ktos stesknil choc nieco za mna to ja juz jestem:):diabloti: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 clockwork napisał(a):a Ty wsadziłabyś rękę w tą Ozzulcowa paszcze?? janiołecek :p......no wiesz ....bojasz paszczy Ozzulkowej ..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:janiołecek:eviltong: Quote
BeaC Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 clockwork napisał(a):a Ty wsadziłabyś rękę w tą Ozzulcowa paszcze?? janiołecek ..ja?? pewnie że tak, tylko po co....jeszcze y sie bidocek udławił:diabloti: Quote
clockwork Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::p......no wiesz ....bojasz paszczy Ozzulkowej ..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:janiołecek:eviltong: a to ja wiem?? co to takim psom strzeli do łeby... czy już mu ta kość nie wyłazi z tego mózgu ... :roll: Quote
Teklunia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ale mi się chipsów zachciało, przez te Wasz rozmowy... aż ssie :shake: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 clockwork napisał(a):a to ja wiem?? co to takim psom strzeli do łeby... czy już mu ta kość nie wyłazi z tego mózgu ... :roll: :razz: myślisz .....no to się wytnie.... chyba dziś koniec z dogo bo już ONI kradna posty:diabloti: ....zginęły moje u Klocka :angryy: Quote
agbar Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: myślisz .....no to się wytnie.... chyba dziś koniec z dogo bo już ONI kradna posty:diabloti: ....zginęły moje u Klocka :angryy: aha..to dlatego moze czuje sie zignorowana.....:razz: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 dealer napisał(a):aha..to dlatego moze czuje sie zignorowana.....:razz::multi:o Dealerówna ....kkurde ja cię nie zignorowalam ...nie widzialam cię wcześniej :shake:...cieszkam ze jestes;) paula_z napisał(a):Cześć Ala w weekendzik :razz:hey Paula ...witanko :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 czesc Alu.... to ktores podejscie do zostawienia sladu....:angryy: :angryy: :angryy: jak mi si enie uda to sie silnie wzrusze.... chcialam powiedziec chociaz tyle , ze bylam widzialam...i....i ze daje znaki zycia...:loveu: i zapraszam do ogladniecia moich fotaskow.......:loveu: to sie czule zegnam...... mam nadzieje , ze dzis bedzie troszke lepiej to cos co sie nazywa dogo działało..... Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Alu.... to ktores podejscie do zostawienia sladu....:angryy: :angryy: :angryy: jak mi si enie uda to sie silnie wzrusze.... chcialam powiedziec chociaz tyle , ze bylam widzialam...i....i ze daje znaki zycia...:loveu: i zapraszam do ogladniecia moich fotaskow.......:loveu: to sie czule zegnam...... mam nadzieje , ze dzis bedzie troszke lepiej to cos co sie nazywa dogo działało.....witam cię Aguś , masakra z tym dogo ....muli ...kradnie posty .....nie mam cierpliwości , poczekam aż dogo ozdrowieje. Od kilku minut czekam na wejście do cię;) Quote
Patka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 hej Alu zjadłam poczekałam ucałowałam ekran i Ciebie wirtualnie i spadam :razz: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Patka napisał(a):hej Alu zjadłam poczekałam ucałowałam ekran i Ciebie wirtualnie i spadam :razz::multi::multi::multi:witaj Pateczko ....to i ja całuję:loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):witam cię Aguś , masakra z tym dogo ....muli ...kradnie posty .....nie mam cierpliwości , poczekam aż dogo ozdrowieje. Od kilku minut czekam na wejście do cię;) wlasnie, wlasnie...muliiiiiiiiiiiii a czemu tak muuullliiiii, ktos wie????:loveu: Quote
BeaC Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 .............witaj alicjo wlaścicielko pieknego psa, co to mało fotów ma:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bonita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Witaj sister :):loveu: To już kolejny dzień w którym dogo muli i posty czasem nawet zjada:angryy: Powoli się już zastanawiam, czy czasem tak już nie zostanie:cool3:? Byle by nie:p:placz: Quote
agbar Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Dzien dobry Alunia:loveu: nie bede sie rozpisywac bo ONI moga znowu przyjsc i porwa moje posty.... Quote
clockwork Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 wlazłam :mdleje: a tyś kaj?? cho do mnie na kawke i krepla... dziołcha ;) Quote
Alicja Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 BeaC napisał(a):.............witaj alicjo wlaścicielko pieknego psa, co to mało fotów ma:diabloti::diabloti::diabloti::shake:teraz się fotek nie daje bo jak są fotki to nikt i tak ich nie widzi:eviltong: bonita napisał(a):Witaj sister :):loveu: To już kolejny dzień w którym dogo muli i posty czasem nawet zjada:angryy: Powoli się już zastanawiam, czy czasem tak już nie zostanie:cool3:? Byle by nie:p:placz::loveu::loveu:witaj Sis ....ja już nie mam cierpliwości do dogo dealer napisał(a):Dzien dobry Alunia:loveu: nie bede sie rozpisywac bo ONI moga znowu przyjsc i porwa moje posty....;)witaj koffana Aguniu:loveu:....oj z tymi postami to masakra:diabloti: clockwork napisał(a):wlazłam :mdleje: a tyś kaj?? cho do mnie na kawke i krepla... dziołcha ;)o mła Klocusiowa;)....no cho na kawke.....ja już pije swoją i żre wafelki:evil_lol: Witam w upalny dzionek:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: byłam tu dzisioi znikłam jo nie wstrzimia z tym dogo... nie wstrzimia... ide popełnić sepuku Quote
BeaC Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 ....................eeeeeeeeee jakto się nie da...ja wczoraj wstawiłam.......se Lulkę Quote
Recommended Posts