bonita Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 hahaha ale bowski Ozulec :megagrin: Spacerniak pszepiękny :loveu:, a ja się ostatnio lasów boję, przez te cholrene wrzody KLESZCZE!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
PIKA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Biedny Ozulek :shake: Namordnik zalozyli :shake: Quote
Vectra Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 a po chuoooolere Ozzulcowi ta klatka na pysku ? :mad: Quote
clockwork Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='groszek83']Jak można takie filmy kręcić:shake:Nie widziałaś jak ten króliczek rozpaczliwie machał do Ciebie uszkami żebyś mu pomogła:shake:Bez serca ,bez serca:shake::diabloti: nic na to nie poradze że ten króliczek... bez serca :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Pies niepokorny ;) ściągaj mu ten kagamorde natentychmiast!!! Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ozzulcowaty, mordo nie myta;) , ale masz więzienie na mordce:mad: :mad: :mad: Quote
mar....ka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Co Ty mu zrobiłas sadystko???? Tak się zastanawiałam jak te 4 kilo zrzuciłaś. Teraz juz wiem, sama pozyczasz kaganiec od OZZego i jeśc nie możesz:diabloti: Quote
groszek83 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Nie można ściągnąć Ozziemu kagańca bo znowu jorczka jakiegoś połknie:eviltong: Quote
anetta Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ozzy, jaki masz boski namordnik :razz: Tylko po co ci on w lesie??? Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Koffane cioteczki .....nasz spacerniak to obszar leśny z wytyczonymi scieżkami rowerowymi:razz:...koffam rowerzystów:angryy:...więc dla spokoju ciala i duszy ...Ozzy ma namordnik i bojaźliwi cyklisci moga nam nadmuchać:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ja też kocham rowerzystów,zwłaszcza jak toto jedzie środkiem drogi i nijak nie ma tego wyminąć:angryy::angryy:Jak sie w końcu uda to ma sie ochote drzwi od pasażera przy mijaniu otworzyć:siara::siara::siara: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='groszek83']Ja też kocham rowerzystów,zwłaszcza jak toto jedzie środkiem drogi i nijak nie ma tego wyminąć:angryy::angryy:Jak sie w końcu uda to ma sie ochote drzwi od pasażera przy mijaniu otworzyć:siara::siara::siara:to mamy wspólny obiekt uwielbienia....:angryy:.....no cóż....i w dni weekendowe Ozzulkowi na morde trza zakładać ochraniacz:cool1: A to juz poza ściezkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] To ja skocze na tą ścieżke rowerową obok i zaraz wracam ok??gra??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Koffane cioteczki .....nasz spacerniak to obszar leśny z wytyczonymi scieżkami rowerowymi:razz:...koffam rowerzystów:angryy:...więc dla spokoju ciala i duszy ...Ozzy ma namordnik i bojaźliwi cyklisci moga nam nadmuchać:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taa, ja też uwielbiam rowerzystów :angryy: Szczególnie jak mi na psa wjeżdżają :angryy: U nas jest pełno ścieżek rowerowych, ale nie, po co po nich jeździć, lepiej tam gdzie najwięcej ludzi spaceruje :mad: Quote
e.v.a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 az łezka w oku sie kreci:-( :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witaj Alu! no i gdzie ta piłeczka w kolorze majtkowego różu??? :placz: Quote
Patka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Rudolfina też ma różową piłeczkę i szeleczki do kompletu ;) pomyśl o tym :razz: Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 eej... gdzie jesteś?? nie ma cie na gie :cool3: Quote
agbar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dzien dobry:multi: przyznaje sie ze obejrzalam tylko fotki bo tego gadania to nie mam sily nadrabiac:) uprzejmie informuje ze jestem, wrocilam i mam grype:-( jakby kto chcial garsc zarazkow to chetnie oddam ..gratis:) Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork']eej... gdzie jesteś?? nie ma cie na gie :cool3: prawdopodobnie pognała do przychodni po recepty... spotkałysmy się na porannym spacerku ;) Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] A co on się szykuje do tańca z gwiazdami:evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dziendoberek złociutka;-) .ta rowerzysci to plaga ostatnich czasów ;-) sa mniej wiecej tak upierdliwi jak kleszcze heeheheh;-) i z roku na rok tych upierdliwców przybywa;-) heheehhheh buziolki Quote
Alicja Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='evaxon'] az łezka w oku sie kreci:-( :evil_lol: :evil_lol:siem za bardzo nie rozczulaj.... [quote name='AlKil']Witaj Alu! no i gdzie ta piłeczka w kolorze majtkowego różu??? :placz:nie było w sklepie [quote name='Patka']Rudolfina też ma różową piłeczkę i szeleczki do kompletu ;) pomyśl o tym :razz:Patko Rudolfina to kobietka a Ozzy to macho [quote name='clockwork']eej... gdzie jesteś?? nie ma cie na gie :cool3:jestem toś zaś ty gdzieś polazła....... [quote name='dealer']dzien dobry:multi: przyznaje sie ze obejrzalam tylko fotki bo tego gadania to nie mam sily nadrabiac:) uprzejmie informuje ze jestem, wrocilam i mam grype:-( jakby kto chcial garsc zarazkow to chetnie oddam ..gratis:)o witaj Dealerowa .......wywal grype i pisz kiedy wracasz do Polski.....no do Jastrzębia [quote name='Alka']prawdopodobnie pognała do przychodni po recepty... spotkałysmy się na porannym spacerku ;)o dzięki bardzo za info bo nie miałam rano wskoczyć na kompka .....a wysiedziałam sie ze mam doopalona plackatego [quote name='madzia i medor']A co on się szykuje do tańca z gwiazdami:evil_lol: :evil_lol:uhmmmmm ćwiczy walca [quote name='zuzolandia']dziendoberek złociutka;-) .ta rowerzysci to plaga ostatnich czasów ;-) sa mniej wiecej tak upierdliwi jak kleszcze heeheheh;-) i z roku na rok tych upierdliwców przybywa;-) heheehhheh buziolki buziolki Inuś.....tylko kleszcze mozna czyms podtruć a z rowerzystami kłopota....;) Quote
dzasta Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Święte słowa ALu ja też czasem dla świętego spokoju zakłądam namordnik Czesiowi żeby nikt nam spacerku nei zakłócał głupimi uwagami :mad: A Ozzulec jakoś wydaje mi się coraz bardziej mężnieje bo już troszkę w galerii nie byłam i nie widziałam dawno fotasków :cool3: Mizianko od kulawej CIoteczki dla Ozzulca :lol: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] uhmmmmm ćwiczy walca Zdolna bestyjka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='"Alicjarydzewska"'] no, to jest zdjęcie jak sie patrzy:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts