Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahaha ale bowski Ozulec :megagrin:

Spacerniak pszepiękny :loveu:, a ja się ostatnio lasów boję, przez te cholrene wrzody KLESZCZE!:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='groszek83']Jak można takie filmy kręcić:shake:Nie widziałaś jak ten króliczek rozpaczliwie machał do Ciebie uszkami żebyś mu pomogła:shake:Bez serca ,bez serca:shake::diabloti:

nic na to nie poradze że ten króliczek... bez serca :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']Pies niepokorny ;)

ściągaj mu ten kagamorde natentychmiast!!!

Posted

Koffane cioteczki .....nasz spacerniak to obszar leśny z wytyczonymi scieżkami rowerowymi:razz:...koffam rowerzystów:angryy:...więc dla spokoju ciala i duszy ...Ozzy ma namordnik i bojaźliwi cyklisci moga nam nadmuchać:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja też kocham rowerzystów,zwłaszcza jak toto jedzie środkiem drogi i nijak nie ma tego wyminąć:angryy::angryy:Jak sie w końcu uda to ma sie ochote drzwi od pasażera przy mijaniu otworzyć:siara::siara::siara:

Posted

[quote name='groszek83']Ja też kocham rowerzystów,zwłaszcza jak toto jedzie środkiem drogi i nijak nie ma tego wyminąć:angryy::angryy:Jak sie w końcu uda to ma sie ochote drzwi od pasażera przy mijaniu otworzyć:siara::siara::siara:to mamy wspólny obiekt uwielbienia....:angryy:.....no cóż....i w dni weekendowe Ozzulkowi na morde trza zakładać ochraniacz:cool1:
A to juz poza ściezkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Koffane cioteczki .....nasz spacerniak to obszar leśny z wytyczonymi scieżkami rowerowymi:razz:...koffam rowerzystów:angryy:...więc dla spokoju ciala i duszy ...Ozzy ma namordnik i bojaźliwi cyklisci moga nam nadmuchać:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Taa, ja też uwielbiam rowerzystów :angryy: Szczególnie jak mi na psa wjeżdżają :angryy: U nas jest pełno ścieżek rowerowych, ale nie, po co po nich jeździć, lepiej tam gdzie najwięcej ludzi spaceruje :mad:

Posted

dzien dobry:multi: przyznaje sie ze obejrzalam tylko fotki bo tego gadania to nie mam sily nadrabiac:) uprzejmie informuje ze jestem, wrocilam i mam grype:-( jakby kto chcial garsc zarazkow to chetnie oddam ..gratis:)

Posted

[quote name='clockwork']eej... gdzie jesteś?? nie ma cie na gie :cool3:

prawdopodobnie pognała do przychodni po recepty... spotkałysmy się na porannym spacerku ;)

Posted

dziendoberek złociutka;-) .ta rowerzysci to plaga ostatnich czasów ;-) sa mniej wiecej tak upierdliwi jak kleszcze heeheheh;-) i z roku na rok tych upierdliwców przybywa;-) heheehhheh
buziolki

Posted

[quote name='evaxon']
az łezka w oku sie kreci:-( :evil_lol: :evil_lol:siem za bardzo nie rozczulaj....

[quote name='AlKil']Witaj Alu!
no i gdzie ta piłeczka w kolorze majtkowego różu??? :placz:nie było w sklepie

[quote name='Patka']Rudolfina też ma różową piłeczkę i szeleczki do kompletu ;) pomyśl o tym :razz:Patko Rudolfina to kobietka a Ozzy to macho

[quote name='clockwork']eej... gdzie jesteś?? nie ma cie na gie :cool3:jestem toś zaś ty gdzieś polazła.......

[quote name='dealer']dzien dobry:multi: przyznaje sie ze obejrzalam tylko fotki bo tego gadania to nie mam sily nadrabiac:) uprzejmie informuje ze jestem, wrocilam i mam grype:-( jakby kto chcial garsc zarazkow to chetnie oddam ..gratis:)o witaj Dealerowa .......wywal grype i pisz kiedy wracasz do Polski.....no do Jastrzębia

[quote name='Alka']prawdopodobnie pognała do przychodni po recepty... spotkałysmy się na porannym spacerku ;)o dzięki bardzo za info bo nie miałam rano wskoczyć na kompka .....a wysiedziałam sie ze mam doopalona plackatego

[quote name='madzia i medor']A co on się szykuje do tańca z gwiazdami:evil_lol: :evil_lol:uhmmmmm ćwiczy walca

[quote name='zuzolandia']dziendoberek złociutka;-) .ta rowerzysci to plaga ostatnich czasów ;-) sa mniej wiecej tak upierdliwi jak kleszcze heeheheh;-) i z roku na rok tych upierdliwców przybywa;-) heheehhheh
buziolki
buziolki Inuś.....tylko kleszcze mozna czyms podtruć a z rowerzystami kłopota....;)

Posted

Święte słowa ALu ja też czasem dla świętego spokoju zakłądam namordnik Czesiowi żeby nikt nam spacerku nei zakłócał głupimi uwagami :mad:
A Ozzulec jakoś wydaje mi się coraz bardziej mężnieje bo już troszkę w galerii nie byłam i nie widziałam dawno fotasków :cool3:
Mizianko od kulawej CIoteczki dla Ozzulca :lol: