bonita Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Heloł sister :) To ma wszelki wypadek jeśli posty kradną :) Quote
LAZY Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Witaj Ozzulkowa doopeczko!!! Heloł Alu! Duże buziaki dla Was od nas :buzi: Quote
malawaszka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Alu Alu to już jutroooo :loveu::multi::multi::multi: Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 wowwww jakie wielgachny jezorek :D:D:D: ale to jest milosc hehehe Quote
Patka Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 imprezujcie imprezujcie i wypijcie wiecie za kogo :cool3: Quote
samograj Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 WITAJ BABCIU!!!! Wnusia Twoja kochana powoli powraca na DOGO (ale czy dogo jeszcze pociągnie???) Quote
samograj Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 no i ukradli:angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: JO TYŻ TEGO NIE WSTRZYMIA, durch ni ma posta:angryy: :angryy: :angryy: CHCIOŁA.....NI MOGA!!!!!!!! Quote
aga1215 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 samograj napisał(a):no i ukradli:angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: JO TYŻ TEGO NIE WSTRZYMIA, durch ni ma posta:angryy: :angryy: :angryy: CHCIOŁA.....NI MOGA!!!!!!!! Samograjka wróciła - HURA!!!!!!!! (emotki nie działają wrrrrrrrrrrr....)Witaj Alu!!!!! Co słychać we Stolycy???????????? Quote
Vogue Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Alu Kochana!!!:loveu: Pokaż wreszcie te foteczki ze spotkania bo ciekawość nas zeżre:evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Vogue napisał(a):Alu Kochana!!!:loveu: Pokaż wreszcie te foteczki ze spotkania bo ciekawość nas zeżre:evil_lol: Ala pewnie odsypia.... Alu -gdzieś jest? Tylko nie zagiń przed jesienną parapetówka ;) :nono:Dzisiaj mogę tylko czytać i pisać, ale już emotek nie mogę wstawić (chyba, że znam kod) ani nic zrobić z czcionką a o zdjęciach na DG mogę tylko pomarzyć....... chyba ......... chyba mam dość DG wrrrrrrrrrr............ Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 [quote name='Patka']imprezujcie imprezujcie i wypijcie wiecie za kogo :cool3:;)wypiłam wasze zdrówko [quote name='samograj']WITAJ BABCIU!!!! Wnusia Twoja kochana powoli powraca na DOGO (ale czy dogo jeszcze pociągnie???)o mła wnusia:multi: [quote name='aga1215']Witaj majówkowo :loveu:witaj:multi: [quote name='Vogue']Alu Kochana!!!:loveu: Pokaż wreszcie te foteczki ze spotkania bo ciekawość nas zeżre:evil_lol:;)foteczki sa w kompiku;) Witam wsiech .......wrócilam i szkoda że tak krótko:placz: Quote
aga1215 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)wypiłam wasze zdrówko witaj:multi: ;)foteczki sa w kompiku;) Witam wsiech .......wrócilam i szkoda że tak krótko:placz: Witaj Podróżniczko :buzi: Dawaj foty :modla: Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:tu był mój post .......ONI znów tu byli .....:diabloti: Quote
aga1215 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:tu był mój post .......ONI znów tu byli .....:diabloti: no, dobrze, że jest na kogo zwalić - dawaj foty :mad: Czy u Was też tak zimno Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Mam kilka fotek ........szkoda mi czasu bo i tak znikną:diabloti: jemy z Ciotka sniadanko wielbię cioteczkę:loveu: buziaczki na dzień dobry tam jest gdzieś Ewa Maga i Steffano Magda Klocusiowa z Hipciem.....wieczorek zapoznawczy;) :loveu:Leon Magda i Krówek:loveu: :evil_lol:Ciocia Alicja uczy Hipcia tańczyć:razz: :loveu:Szpileczka Quote
aga1215 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Mam kilka fotek ........szkoda mi czasu bo i tak znikną:diabloti: jemy z Ciotka sniadanko wielbię cioteczkę:loveu: buziaczki na dzień dobry tam jest gdzieś Ewa Maga i Steffano Magda Klocusiowa z Hipciem.....wieczorek zapoznawczy;) :loveu:Leon Magda i Krówek:loveu: :evil_lol:Ciocia Alicja uczy Hipcia tańczyć:razz: :loveu:Szpileczka :multi: ale fajne :multi: i ile :multi: zacytowałam wszystkie, bo jakby Twój post wcieło to może mój sie ostanie:cool3: Alu - odespałaś już? Quote
Medorowa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Boshh:crazyeye::crazyeye:Ile fotek:crazyeye: Kocham Cię Misiu:cool3: Quote
Patka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Aluniu słyszałam ze bardzo chciałas Frania :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Alu....coś się obijasz :diabloti: WIĘCEJ FOOOOOOOT...no i chciałam zaprotestować...dlaczego zaplanowałaś pobyt tylko do 4.05....4.05, to my dopiero z Prestonem wrócilismy na warszawskie niziny :roll: to zapytam tak-KIEDY PRZYJEŻDŻASZ nastepnym razem ??? :razz: Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 [quote name='aga1215']:multi: ale fajne :multi: i ile :multi: zacytowałam wszystkie, bo jakby Twój post wcieło to może mój sie ostanie:cool3: Alu - odespałaś już?;)odespałam spałam dzis do 10 rano [quote name='madzia i medor']Boshh:crazyeye::crazyeye:Ile fotek:crazyeye: Kocham Cię Misiu:cool3::oops:innych nie dam bo wymagają autoryzacji:evil_lol: [quote name='Patka']Aluniu słyszałam ze bardzo chciałas Frania :evil_lol: tak Patuś ....Rudolfinę też biorę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Ka-ka']Alu....coś się obijasz :diabloti: WIĘCEJ FOOOOOOOT...no i chciałam zaprotestować...dlaczego zaplanowałaś pobyt tylko do 4.05....4.05, to my dopiero z Prestonem wrócilismy na warszawskie niziny :roll: to zapytam tak-KIEDY PRZYJEŻDŻASZ nastepnym razem ??? :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj nie wiem kiedy ....Ewcia kusi lipcem ....ale to zależy od wielu czynników:razz: Quote
PIKA Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol:Ciocia Alicja uczy Hipcia tańczyć:razz: Matko, a dlaczego Ty mojemu biednemu psu chcesz przestawić łapę? :crazyeye: Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 [quote name='PIKA']Matko, a dlaczego Ty mojemu biednemu psu chcesz przestawić łapę? :crazyeye::mad::mad::mad:kleszcze szukalim:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts