clockwork Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alka']a co, sportu nie lubisz?:cool3: ze sportu to ino... biegi... po browca :diabloti: [quote name='AlKil']Wybacz o wybacz, ran Twych nie godnam całować!!!! wybaczam... za kare wyślimtam Ci niufa...malusienienkiego Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Pysia']Hym....Nad księdzem to się muszę zastanowić :evil_lol: Carniawy jakiś taki :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi dużo kominów już wyczyścił:diabloti: Quote
AlKil Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork'] wybaczam... za kare wyślimtam Ci niufa...malusienienkiego ślimtaj ,ślimtaj...:loveu: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='AlKil']ślimtaj ,ślimtaj...:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:źle przeczytałaś ...nie ciebie ....yno piesa ...a ty sie tu tak Ewuś rozmarzyłaś:eviltong: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:źle przeczytałaś ...nie ciebie ....yno piesa ...a ty sie tu tak Ewuś rozmarzyłaś:eviltong: Buhahahahahaa:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahahahahaa:evil_lol:;)a ciebie co zaś tak rozsmieszyło:razz: Quote
AlKil Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:źle przeczytałaś ...nie ciebie ....yno piesa ...a ty sie tu tak Ewuś rozmarzyłaś:eviltong: Alu, ja czytam ze zrozumieniem!!!:diabloti::diabloti::diabloti: i nie martwię się, żeby mi TZ-cik przez ramię nie zaglądał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='madzia i medor']Buhahahahahaa:evil_lol: śmieszne, baardzo śmieszne!!! Sama byś chciała wyślimtać moją niufeczkę!!!:eviltong: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='AlKil']Alu, ja czytam ze zrozumieniem!!!:diabloti::diabloti::diabloti: i nie martwię się, żeby mi TZ-cik przez ramię nie zaglądał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....:eviltong:a ja myślałam.......że tak cię radość ogarnąwszy:evil_lol:....cholera ale wiecie jaki to stres jak TZ zagląda a o nim się pisze:eviltong: śmieszne, baardzo śmieszne!!! Sama byś chciała wyślimtać moją niufeczkę!!!:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona nie będzie yno my;) Quote
AlKil Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona nie będzie yno my;) Wy też se ślimtajcie..., nie ubędzie jej.:loveu: Alu, mój TZ wręcz nienawidzi zaglądać mi przez ramię, bo za szybko latam w górę i w dół, a on bidulek nie nadąża...:p Więc jak za głośno się śmieję i pluję na monitor, to on domaga się tylko streszczenia... To mu streszczam, co uważam za stosowne...:evil_lol: Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 AlKil napisał(a):Wy też se ślimtajcie..., nie ubędzie jej.:loveu: Alu, mój TZ wręcz nienawidzi zaglądać mi przez ramię, bo za szybko latam w górę i w dół, a on bidulek nie nadąża...:p Więc jak za głośno się śmieję i pluję na monitor, to on domaga się tylko streszczenia... To mu streszczam, co uważam za stosowne...:evil_lol: mój też prosi tylko o streszczenie :diabloti: i jak mu mówię o so chozi to on mówi "i co w tym takiego śmiesznego ? " :shake: kompletny brak poczucia humoru :angryy: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='AlKil']Wy też se ślimtajcie..., nie ubędzie jej.:loveu:a jasne że wyślimtam bo jadę z Klocusiową;) Alu, mój TZ wręcz nienawidzi zaglądać mi przez ramię, bo za szybko latam w górę i w dół, a on bidulek nie nadąża...:p Więc jak za głośno się śmieję i pluję na monitor, to on domaga się tylko streszczenia... To mu streszczam, co uważam za stosowne...:evil_lol:moj tez niee ale jakoś nie lubię jak mi ktoś patrzy:diabloti: [quote name='Vectra']mój też prosi tylko o streszczenie :diabloti: i jak mu mówię o so chozi to on mówi "i co w tym takiego śmiesznego ? " :shake: kompletny brak poczucia humoru :angryy: :evil_lol: ...o to tez przerabiałiśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 AlKil napisał(a):Wy też se ślimtajcie..., nie ubędzie jej.:loveu: Alu, mój TZ wręcz nienawidzi zaglądać mi przez ramię, bo za szybko latam w górę i w dół, a on bidulek nie nadąża...:p Więc jak za głośno się śmieję i pluję na monitor, to on domaga się tylko streszczenia... To mu streszczam, co uważam za stosowne...:evil_lol: Nie wiem Ewa :shake: One groziły że ukradną jednego :cool1: Może się okazać że zabraknie wszystkich po ich wyjeździe ;) O mojego to ja się ostatnio martwię bo od miesiąca nie powiedział mi że jestem uzależniona od komputera :evil_lol: Quote
groszek83 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='clockwork']no to macie... wykrakałyście :placz::placz::placz: :evil_lol: Jak można takie filmy kręcić:shake:Nie widziałaś jak ten króliczek rozpaczliwie machał do Ciebie uszkami żebyś mu pomogła:shake:Bez serca ,bez serca:shake::diabloti: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)a ciebie co zaś tak rozsmieszyło:razz: Ty Alutko:loveu: [quote name='AlKil'] śmieszne, baardzo śmieszne!!! Sama byś chciała wyślimtać moją niufeczkę!!!:eviltong: A no nie powiem, żeby było inaczej:sadCyber: [quote name='Vectra']mój też prosi tylko o streszczenie :diabloti: i jak mu mówię o so chozi to on mówi "i co w tym takiego śmiesznego ? " :shake: kompletny brak poczucia humoru :angryy: :evil_lol: Nie wiem czego, ale po przeczytaniu tego wybuchnęłam śmiechem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Buhahaha :roflt: Poplułam monitor podczas czytania Waszej rozmowy o kominach :D Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='PIKA']Witam Panią R :cool3::multi::multi::multi:o i ja panią witam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Vectra']cicho bo się zaraz tłum ustawi :cool1: z kominami :cool1: i pajeczynami do usuniecia.......:diabloti: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 :multi::multi::multi:dobry wieczór kogo nie widziałam;) Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ;)mało nie mało ....ważne że jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziś sobota ....w tygodniu Kuba ma mniejszy dostę p do kompka ....w sobote mus mu poluzować Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulek Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulek rewela :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Recommended Posts