Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']a co, sportu nie lubisz?:cool3:

ze sportu to ino... biegi...
po browca :diabloti:

[quote name='AlKil']Wybacz o wybacz, ran Twych nie godnam całować!!!!

wybaczam... za kare wyślimtam Ci niufa...malusienienkiego

Posted

[quote name='Pysia']Hym....Nad księdzem to się muszę zastanowić :evil_lol: Carniawy jakiś taki :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi dużo kominów już wyczyścił:diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']ślimtaj ,ślimtaj...:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:źle przeczytałaś ...nie ciebie ....yno piesa ...a ty sie tu tak Ewuś rozmarzyłaś:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:źle przeczytałaś ...nie ciebie ....yno piesa ...a ty sie tu tak Ewuś rozmarzyłaś:eviltong:
Buhahahahahaa:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:źle przeczytałaś ...nie ciebie ....yno piesa ...a ty sie tu tak Ewuś rozmarzyłaś:eviltong:

Alu, ja czytam ze zrozumieniem!!!:diabloti::diabloti::diabloti: i nie martwię się, żeby mi TZ-cik przez ramię nie zaglądał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Buhahahahahaa:evil_lol:

śmieszne, baardzo śmieszne!!! Sama byś chciała wyślimtać moją niufeczkę!!!:eviltong:

Posted

[quote name='AlKil']Alu, ja czytam ze zrozumieniem!!!:diabloti::diabloti::diabloti: i nie martwię się, żeby mi TZ-cik przez ramię nie zaglądał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....:eviltong:a ja myślałam.......że tak cię radość ogarnąwszy:evil_lol:....cholera ale wiecie jaki to stres jak TZ zagląda a o nim się pisze:eviltong:

śmieszne, baardzo śmieszne!!! Sama byś chciała wyślimtać moją niufeczkę!!!:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona nie będzie yno my;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona nie będzie yno my;)

Wy też se ślimtajcie..., nie ubędzie jej.:loveu:

Alu, mój TZ wręcz nienawidzi zaglądać mi przez ramię, bo za szybko latam w górę i w dół, a on bidulek nie nadąża...:p Więc jak za głośno się śmieję i pluję na monitor, to on domaga się tylko streszczenia... To mu streszczam, co uważam za stosowne...:evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):

Alu, mój TZ wręcz nienawidzi zaglądać mi przez ramię, bo za szybko latam w górę i w dół, a on bidulek nie nadąża...:p Więc jak za głośno się śmieję i pluję na monitor, to on domaga się tylko streszczenia... To mu streszczam, co uważam za stosowne...:evil_lol:

mój też prosi tylko o streszczenie :diabloti: i jak mu mówię o so chozi to on mówi
"i co w tym takiego śmiesznego ? " :shake: kompletny brak poczucia humoru :angryy: :evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Wy też se ślimtajcie..., nie ubędzie jej.:loveu:a jasne że wyślimtam bo jadę z Klocusiową;)

Alu, mój TZ wręcz nienawidzi zaglądać mi przez ramię, bo za szybko latam w górę i w dół, a on bidulek nie nadąża...:p Więc jak za głośno się śmieję i pluję na monitor, to on domaga się tylko streszczenia... To mu streszczam, co uważam za stosowne...:evil_lol:moj tez niee ale jakoś nie lubię jak mi ktoś patrzy:diabloti:

[quote name='Vectra']mój też prosi tylko o streszczenie :diabloti: i jak mu mówię o so chozi to on mówi
"i co w tym takiego śmiesznego ? " :shake: kompletny brak poczucia humoru :angryy: :evil_lol:
...o to tez przerabiałiśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AlKil napisał(a):

Nie wiem Ewa :shake: One groziły że ukradną jednego :cool1: Może się okazać że zabraknie wszystkich po ich wyjeździe ;)

O mojego to ja się ostatnio martwię bo od miesiąca nie powiedział mi że jestem uzależniona od komputera :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)a ciebie co zaś tak rozsmieszyło:razz:
Ty Alutko:loveu:
[quote name='AlKil']
śmieszne, baardzo śmieszne!!! Sama byś chciała wyślimtać moją niufeczkę!!!:eviltong:
A no nie powiem, żeby było inaczej:sadCyber:
[quote name='Vectra']mój też prosi tylko o streszczenie :diabloti: i jak mu mówię o so chozi to on mówi
Nie wiem czego, ale po przeczytaniu tego wybuchnęłam śmiechem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

;)mało nie mało ....ważne że jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dziś sobota ....w tygodniu Kuba ma mniejszy dostę p do kompka ....w sobote mus mu poluzować