Paula Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Alu, nawet fotki nie chciało Ci się obrócić :shake: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulek Hahahahahaha.. :evil_lol: pełnia szczęścia! Kapitalne :lol: Wpadłam się przywitać i powiedzieć dobranoc Alu :multi: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='paula_z']Alu, nawet fotki nie chciało Ci się obrócić :shake: :evil_lol: Buahahahahahaha Alu dlaczego Ozzy musi latając dźwigać takie ciężary :mad: Zobacz jak go to męczy :cool1: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulek Ozzulcu, Ty piękna nie myta mordo;):loveu::loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='paula_z']Alu, nawet fotki nie chciało Ci się obrócić :shake: :evil_lol: :grin::grin::grin: buahahahahhha Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 :multi::multi::multi:witam Jedna fota a ile radosci....:eviltong: Ozzy robi wspaniałe minki jak śpi ....szczególnie jak wyłoży sie w poprzek wyrka:diabloti: My juz po spacerku po kawusi ...po ciasteczku:razz:...a przepisik dam do galerii smaczków;) Jedziemy na spacerek do lasu wiec może będą jakieś fotki.....tyle ze już nie takie ciekawe jak ta powyżej:eviltong: Quote
Basia_Sz Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witaj Alu :multi: Ta fotka - we właściwej pozycji - jest bezkonkurencyjna! :evil_lol::multi: Quote
mmbbaj Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='paula_z']Alu, nawet fotki nie chciało Ci się obrócić :shake: :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: [quote name='Alicjarydzewska'] Jedziemy na spacerek do lasu wiec może będą jakieś fotki.....tyle ze już nie takie ciekawe jak ta powyżej:eviltong: To postaraj się :eviltong: I miłego spacerku życzę :multi: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Czekamy na fotorelacje z wypadu do lasku:cool3: Quote
e.v.a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 witanko:multi: czekamy na foteczki:cool3: ja dopiero wstalam jeszcze nie kawkowalam sie i tymbardziej nie bylam na spacerku:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Normalnie jak zamordowany :evil_lol: Cześć Alu, miłego spacerku :multi: Dotleńcie główki przed kolejnym tygodniem wytężonej pracy :diabloti: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 ;)jadę ...ale zostawiam wam ciasteczko:p przepisik w Galerii Smaczków Quote
eria Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 no nie :evil_lol: :evil_lol: na konkurs!! na najsmieszniejsze zdjęcie kwietnia, tylko nie odwracaj!! :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='eria'] no nie :evil_lol: :evil_lol: na konkurs!! na najsmieszniejsze zdjęcie kwietnia, tylko nie odwracaj!! :evil_lol:;)wstawiłam ...ale odwróciłam:eviltong: My już po spacerze .....oczywiście już piore ciuchy bo Ozzy zapragnął się wykompć w Rudzie:diabloti:...i ktoś go musiał stamtąd wytarmosić:angryy:......oczywiście nie dodam KTO:diabloti:...tacy umorusani pojechaliśmy do Babci Ozzulkowej na kaff....a teraz klikam i piję Tyskie a co REKLAMA:diabloti: Quote
Behemot Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Normalnie jak zamordowany :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ten to chyba nie ma problemów z bezsennością :evil_lol: Alu, pozdrów ode mnie MOJĄ pościel :cool3: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Behemot'] Normalnie jak zamordowany :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ten to chyba nie ma problemów z bezsennością :evil_lol: Alu, pozdrów ode mnie MOJĄ pościel :cool3::razz:pościel pozdrowiona ....czy mam też ucałować:razz:.....a ze spaniem to Ozzy ma wybitną nutkę ....i to od szczylka;) Quote
Behemot Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:pościel pozdrowiona ....czy mam też ucałować:razz:..... Tak, tak, ucałuj i wymiziaj :loveu: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Behemot']Tak, tak, ucałuj i wymiziaj :loveu::loveu::loveu::loveu:wymiziam wieczorkiem:oops:..........:eviltong: na poczatek fota ... U BABCI....po spacerku ...już mi nogi umyli:diabloti: udaję że śpię:eviltong: Nasz spacerniak;) Quote
Paula Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hehe :D Fajny udawacz :lol: Witanko Alu :multi: Quote
zuzolandia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 .POZBEDE SIE DRANSTWA PREDZEJ CZY POZNIEJ !!!!! WOWOWOW eheheheh bidny Ozzulek namordnik pewnie zaciasny ;-) ehheeh witanko ku wieczorowi;-) Quote
zuzolandia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 .heehehehheh wampiryczny stworek na koty ;-) heheeheheheheheheheheh Quote
Agga Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Alutka Ozziemu trzeba zmienić namordnik na mięciutki:diabloti: Quote
Vogue Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Nasz spacerniak;) Piękny ten twój spacerniak Alu!!! Quote
Recommended Posts